silencjariusz 10.05.15, 17:24 ta topielica w nocnej koszuli wlazła do wody? Czyżby nie była godna chodzić po pomoście, na którym rozwalił się nagus? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Po jaką cholerę... 11.05.15, 09:17 co to za durne słowo jest..... :> Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Po jaką cholerę... 10.05.15, 19:34 Też się trochę czuję teraz jak ta topielica choć po jeziorze nie łaziłam :D Zmokłam okropnie choć kurtkę z kapturem miałam, a nie koszulę nocną :P Zimno mi teraz :> Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Po jaką cholerę... 10.05.15, 19:38 Ja nalewki malinowej się opiłem. I poprawiłem pigwową. Ciepełko teraz czuję. Szarlotta jeśli chce to może przylgnąć.:P Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Po jaką cholerę... 10.05.15, 20:01 A podziękować, właśnie żem se pod wrzącym prysznicem posiedziała :D Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Po jaką cholerę... 11.05.15, 09:00 Ja nie wiem czy czasem ta topielica nie wyłoniła się chwilę wcześniej, z otmętów, toni tego jeziora i strach pomyśleć co chce zrobić temu, niczego nie spodziewającemu się nagusowi. Aż się boję co ten zatrzymany kadr może zwiastować :P Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Po jaką cholerę... 11.05.15, 16:43 Suche włosy topielicy wskazują raczej na to, że z odmętów się nie wyłoniła.;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Po jaką cholerę... 11.05.15, 09:14 a może on ma focha jak wielu mężczyzn ostatnimi czasy...narcyzów zapatrzonych w siebie....;) i myśli sobie kobietka...próbować przepraszać jeszcze raz....utulić małego misia.... czy odejść w siną dal... Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Po jaką cholerę... 11.05.15, 09:17 "Jakiż to chłopiec piękny i młody? Jaka to obok dziewica? Brzegami sinej Świtezi wody Idą przy świetle księżyca." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Po jaką cholerę... 11.05.15, 09:23 jeśli ona dziewica czy on też prawiczek? Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Po jaką cholerę... 11.05.15, 09:32 chyba nie.... dalej piszą, że jest strzelcem w borze ;) Odpowiedz Link Zgłoś