witamina_b12 17.08.15, 21:49 Co Wy na to? Koniec koncow pewnie bedzie wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama265 Re: odcinkowy pomiar predkosci 18.08.15, 08:49 w końcu zabiorą mi prawko.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: odcinkowy pomiar predkosci 18.08.15, 09:05 Mnie bardziej martwi ten zapis o zabieraniu prawa jazdy za istotne przekroczenie prędkości w terenie zabudowanym. Nie, żebym gnał setką po osiedlu... ale są miejsca w mieście, gdzie jest de facto trasa szybkiego ruchu, bezpieczna itp... a stoi ograniczenie do 60 bo w godzinach szczytu są tam korki. To nadal chyba teren zabudowany... Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: odcinkowy pomiar predkosci 18.08.15, 09:38 mi ostatnio chciał jeden zamaskowany policjant zabrać prawo jazdy, serio, myślałam, że to nie jest teren zabudowany, ze dwa domy tam stoją no ale droga prosta, obok droga dla rowerów, chodnik, bezpiecznie, a ograniczenie do 50? na szczęście nie miał mnie na filmie, tylko samochód, który wyprzedzałam, a że on jechał ponad 80 km/godz to policjant sobie ekstrapolował, że ja musiałam jechać szybciej. Na szczęście skończyło się na pogadance, ale już miałam serce w gardle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: odcinkowy pomiar predkosci 18.08.15, 09:44 na znaki trzeba patrzeć i mieć jaja, by ignorować z pełną świadomością :D Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: odcinkowy pomiar predkosci 18.08.15, 09:46 no wiem ale jeżdżę tamtędy co najmniej dwa razy dziennie od jakiegoś czasu ;) no jak koń człowiek jedzie, na pamięć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: odcinkowy pomiar predkosci 18.08.15, 11:53 Na drodze na Mazury (gdzieś na odcinku Łomża - Kolno) jest za to odwrotnie - domy ponastawiane a w teorii wieś się kończy kilometr wcześniej:). Czyli znaki sobie a zabudowania sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: odcinkowy pomiar predkosci 18.08.15, 09:06 A co do odcinków - jeśli odcinek będzie odpowiednio długi to powinno się to jakoś wyrównywać. Można sobie zawsze przerwę na kawę zrobić czy... cuś innego...;). Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: odcinkowy pomiar predkosci 18.08.15, 17:40 Ostatnio się na rower przerzuciłam ;p Odpowiedz Link Zgłoś