Gość: siedem nieszczesc IP: *.visp.energis.pl 20.09.04, 19:55 dwie godziny temu zakonczyl sie najlepszy zwiazek w moim zyciu,bo ja glupi tchorz nie potrafie podjac jednej decyzji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drewniany_traktorek Re: wlasnie peka mi serce 20.09.04, 20:16 No masz, rzeczywiście tak to bywa. Pytanie: tylko dlaczego nie chcesz jej podjąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: wlasnie peka mi serce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:59 ... i na ile ważna ona była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: wlasnie peka mi serce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:12 jesli nie potrafiles podjac decyzji ktora byla konieczna do trwania zwiazku, to zakonczenie bylo najlepszym rozwiazaniem. dlatego nie martw sie, jest dobrze, a bedzie jeszcze lepiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niezapominajka14 Re: wlasnie peka mi serce 20.09.04, 21:20 "Istnieli albo nie istnieli Na wyspie albo nie na wyspie Ocean albo nie ocean Połkną ich albo nie Czy było komy kochać kogo? Czy było komu walczyć z kim? Działo się wszystko albo nic Tam albo nie tam Przypuszczalni, wątpliwi, nie upamiętnieni Nie wyjęci z powietrza, z ognia, wody, z ziemi Nie zawarci w powietrzu ani w kropli deszczu Nie mogący na serio pozować do przestróg..." Odpowiedz Link Zgłoś
niezapominajka14 Re: wlasnie peka mi serce 20.09.04, 21:22 Gość portalu: siedem nieszczesc napisał(a): > dwie godziny temu zakonczyl sie najlepszy zwiazek w moim zyciu,bo ja glupi tcho > rz nie potrafie podjac jednej decyzji Nigdy nie jest ani tak jak byśmy chcieli, ani tak jak się tego obawiamy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dingo Re: wlasnie peka mi serce IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:49 Jak nie napiszesz czegos wiecej na temat tej sprawy, to jak mamy cos poradzic? Co sie stalo dokladnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: never Re: wlasnie peka mi serce IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.04, 01:09 NIGDY NIE JEST TAK ZLE ŻEBY NIE MOGŁO BYĆ GORZEJ głowa do góry no....chyba że ją kochasz :P Odpowiedz Link Zgłoś