Dodaj do ulubionych

Mam wrażenie...

08.12.15, 16:17
że naciągnięcie na kota niebieskiego wdzianka jest jakąś formą znęcania się nad zwierzakiem.
Obserwuj wątek
    • witamina_b12 Re: Mam wrażenie... 08.12.15, 17:53
      Myślisz, że wolałby zielone? ;)
    • szarlotka_ja Re: Mam wrażenie... 08.12.15, 18:43
      Ja się przestraszyłam. Spodziewałam się w tym wdzianku dziecka, a tam kot :>

Mój kot by mnie zjadł gdybym mu zaserwowała taki ubiór :P
      • silencjariusz Re: Mam wrażenie... 08.12.15, 20:58
        Okropna fota. Ale najwyraźniej ładniejszych nie ma.:>
        • szarlotka_ja Re: Mam wrażenie... 08.12.15, 21:39
          Zawsze mogło być gorzej ;)
          • silencjariusz Re: Mam wrażenie... 08.12.15, 22:20
            Zawsze mogło być lepiej.;)
            • szarlotka_ja Re: Mam wrażenie... 08.12.15, 22:24
              A to też racja, ale jest jak jest i trzeba to brać na klatę ;)
              • silencjariusz Re: Mam wrażenie... 08.12.15, 22:26
                Niby racja... Ale można przecież było jakąś ładniutką fotkę z przyrodą Podlasia zaprezentować. Wszyscy byliby zadowoleni.;)
                • szarlotka_ja Re: Mam wrażenie... 08.12.15, 22:32
                  Sil się nie krępuje. Chętnie Podlasie pooglądam :P
                  • silencjariusz Re: Mam wrażenie... 08.12.15, 22:47
                    W takim razie... Trochę soczystej zieleni nie zaszkodzi o tej porze roku. Własnoręcznie na Podlasiu zrobione.:P
                    • szarlotka_ja Re: Mam wrażenie... 08.12.15, 22:57
                      W rzeczy samej, urocze... Podlasie :P
                      • silencjariusz Re: Mam wrażenie... 08.12.15, 23:18
                        Kraina miłości.;) Szarlotta sama organoleptycznie powinna się o tym przekonać.;)
                        • szarlotka_ja Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 17:29
                          Łeee, robaki wszędzie takie same :P
                          • silencjariusz Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 21:16
                            Szarlottcie to ciężko dogodzić.:>;)
                            • szarlotka_ja Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 21:45
                              Wcale, że nieprawda, bardzo łatwo ;p
                              • silencjariusz Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 21:48
                                Jasne...:P
                                • szarlotka_ja Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 21:56
                                  Oczywiście. Na przykład bardzo bym była zadowolona gdyby mi Sil wskazał miejsce gdzie położyłam duże, czarne nożyczki :>
                                  • silencjariusz Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 22:00
                                    Tam gdzie zwykle Szarlotta ich nie kładzie. Co dostanę w nagrodę za rozwiązanie zagadki?;)
                                    • szarlotka_ja Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 22:16
                                      Ma Sil rację, na drukarce leżały. Ciężkie jest życie w posprzątanym mieszkaniu :P

A co Sil sobie życzy? :>
                                      • silencjariusz Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 22:17
                                        Koszulę niech mi Szarlotta uprasuje. Ale tak porządnie.:>
                                        • szarlotka_ja Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 22:20
                                          Guzik mogę przyszyć, ale prasować nie będę :D
                                          • silencjariusz Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 22:22
                                            Łeee... Słabiutko, słabiutko...:P
                                            • szarlotka_ja Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 22:34
                                              Jakąś inną nagrodę proszę obmyślić :P
                                              • silencjariusz Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 22:36
                                                Ule niech mi Szarlotta przyśle.;)
                                                • szarlotka_ja Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 22:37
                                                  Adres niech Sil poda :D
                                                  • silencjariusz Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 22:40
                                                    To Szarlotta osobiście nie przywiezie??? ;)
                                                  • szarlotka_ja Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 22:44
                                                    nie ;p
                                                  • silencjariusz Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 22:46
                                                    No nic, czas pod prysznic.
                                                  • szarlotka_ja Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 22:47
                                                    Plecy mogę umyć :D
                                                  • silencjariusz Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 22:48
                                                    Nie, dziękuję.;P
                                                  • szarlotka_ja Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 22:49
                                                    Nie, to nie ;p
                    • maruda2 Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 17:39
                      silencjariusz napisał:

> W takim razie... Trochę soczystej zieleni nie zaszkodzi o tej porze roku. Własn
                      > oręcznie na Podlasiu zrobione.:P

Silu !!! takie paskudztwa pokazywać ??? już wolę kota w niebieskim wdzianku :->
                      • silencjariusz Re: Mam wrażenie... 09.12.15, 21:20
                        Paskudztwo? Ładne zielone żuczki czy też inne chrząszcze.
                        • maruda2 Re: Mam wrażenie... 10.12.15, 09:54
                          czyli paskudztwo ;-) to znaczy oczywiście w mojej opinii, bo ja bardzo nie lubię wszelkich owadów itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka