jasmina_tdi 14.04.02, 15:21 Swieutki jak buleczki rano... pachnacy niczym studolarowka z domowej drukarki... odurzajacy niczym moje nowe perfumy... No nówka sztuka po prostu :))))) Wchodźa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: CAŁKIEM NOWY WATEK 14.04.02, 15:24 z jakiejs smierdzacej meliny!! ledwo ekran widze :))) jak tam klimacik w niedziele????? mario2 napisał(a): > To skad Ty klupiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a tak wogole 14.04.02, 15:27 ?????????????????? co??????? myslalam, ze jest calkiem pusto na forum, wiec fajnie Cie widziec! Gdzie jest podstep w pytaniu bo chyba nie lapie?????? mario2 napisał(a): > mnie widziec??? o co Tobie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a tak wogole 14.04.02, 15:30 no bo tak sie zdziwiles, ze az ja sie zdziwilam :))))) my socjopaci naprawde potrafimy sie czasem ucieszyc na czyjs widok :)))) mario2 napisał(a): > nie ma podstepu! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: CAŁKIEM NOWY WATEK 14.04.02, 15:25 Herbatka, telewizorek, krzyzowki.... standard. Wczoraj bylem na tym koncercie. Dawno tak sie nie wybawilem! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CAŁKIEM NOWY WATEK 14.04.02, 15:26 na tym koncercie??? fajnie :)))))) mialam nadzieje, ze dobrze bedziecie sie bawic!!!!!! ja wlasnie zmierzam ku koncowi weekendu, ale tez bylo calkiem calkiem choc zalatanie :) mario2 napisał(a): > Herbatka, telewizorek, krzyzowki.... standard. > Wczoraj bylem na tym koncercie. Dawno tak sie nie wybawilem! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: CAŁKIEM NOWY WATEK 14.04.02, 15:28 Na koncercie bylem sam! M2 chora, a reszta nie miala ochoty. Wiec niech zaluja! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CAŁKIEM NOWY WATEK 14.04.02, 15:29 jak to chora??????? co sie stalo?????????/ i kto nie chcial wiecej pojsc? ja naprawde nie moglam, a szkoda wielka. mario2 napisał(a): > Na koncercie bylem sam! M2 chora, a reszta nie miala ochoty. Wiec niech zaluja! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: CAŁKIEM NOWY WATEK 14.04.02, 15:32 Chora znaczy chora. Umierajaca prawie. 47 stopni goraczki. Wymioty, sraczka itd! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CAŁKIEM NOWY WATEK 14.04.02, 15:32 no to kamien z serca bo juz myslalam ze to cos powaznego! mario2 napisał(a): > Chora znaczy chora. Umierajaca prawie. 47 stopni goraczki. Wymioty, sraczka itd > ! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: CAŁKIEM NOWY WATEK 14.04.02, 15:34 Nic powaznego. Ksiadz, ktory przyszedl z ostatnim namaszczeniem nawet zadatku na grob nie chcial wziac! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CAŁKIEM NOWY WATEK 14.04.02, 15:35 zamowiliscie masazyste?? :) mario2 napisał(a): > Nic powaznego. Ksiadz, ktory przyszedl z ostatnim namaszczeniem nawet zadatku > na grob nie chcial wziac! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: CAŁKIEM NOWY WATEK 14.04.02, 15:38 nie - cukiernika. Masarza nie potrzebujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CAŁKIEM NOWY WATEK 14.04.02, 15:40 myslalam, ze wspominales cos o namaszczaniu olejkami i tak mi sie skojarzylo, bo jak ja kiedys tam ..... no niewazne :)))) i nie mow mi o slodyczach - wlasnie jestem po odpowiedniej wiosennej kuracji wyszczuplajacej - szarlotka z lodami i bita smietana :)) ORGAZM!!!!!!!!!!!!! mario2 napisał(a): > nie - cukiernika. > Masarza nie potrzebujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: CAŁKIEM NOWY WATEK 14.04.02, 15:41 no tak - jakby to bylo : orgazm bez bitej smietany!? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CAŁKIEM NOWY WATEK 14.04.02, 15:42 nie wiem - musze kiedys sprobowac :))) mario2 napisał(a): > no tak - jakby to bylo : orgazm bez bitej smietany!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: CAŁKIEM NOWY WATEK IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 15:46 głodna jestem, achrupałabym coś chętnie, niech będzie nawet ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CAŁKIEM NOWY WATEK 14.04.02, 15:47 czesc sloneczko :-*** jak tam zdrowko???? nawet masazysta Cie nie uzdrowil? :) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > głodna jestem, achrupałabym coś chętnie, niech będzie nawet ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: CAŁKIEM NOWY WATEK IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 15:48 Jak bym Ci powiedziała, że przedostatnią noc w toalecie przespałam, to byś się nie śmiała, buuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CAŁKIEM NOWY WATEK 14.04.02, 15:52 :((((((( myslalam, ze marys mnie wrabia! biedactwo! jak naprawde jest Ci tak zle to wez smecte - po tym sie nie chce straszyc kibelka! Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Jak bym Ci powiedziała, że przedostatnią noc w toalecie przespałam, to byś się > nie śmiała, buuuu. Odpowiedz Link Zgłoś