Dodaj do ulubionych

pocieszenia szukam

IP: 194.106.192.* 06.10.04, 16:54
Właśnie zostalam wymieniona na młodszy model, przez człowieka, o którym
myślałam, ze jest moją "drugą połówką". Ależ to strasznie boli. Świat mi sie
trochę zawalił :-( Wokół zrobiło się pusto, a długie zimowe wieczory
nadchodzą nieubłaganie
Obserwuj wątek
    • wobooz Re: pocieszenia szukam 06.10.04, 18:49
      A skąd jesteś?
      Może czasem moglibyśmy w te zimowe wieczory pogadać :)
      Jestem sam od dłuższego czasu, ale dzisiaj obudziłem się z fatalnym uczuciem
      samotności...
      • amelka99 Niebo.. 06.10.04, 19:14
        nie po to spada nam na głowe zeby sie z Nami bawić..ale po to,żeby patrzeć jak
        bedziemy sie podnosić :-)) Wiec głowa do gory ..musisz sie nauczyć od
        słonecznika..pomimo deszczow i burz..z wielka odwaga zwracac się w strone
        słonca :-))a szczescie rowniez Cie znajdzie .
      • affa1 Re: pocieszenia szukam 06.10.04, 21:37
        to fatalne uczucie, znam je zbyt dobrze. trzeba bedzie cos z tym zrobić i jakos
        sie wspierać w tej niedoli :-)
      • affa1 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 08:36
        dzień dobry wobooz,
        a ja jestem z Warszawki,
        ...i jak tam dzisiejsze samopoczucie po przebudzeniu, trochę lepiej?
        Życzę miłego dnia
        Ona
        • wobooz Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 09:56
          Cześć Affa :)
          Dzisiaj o wiele lepiej i do tego nawet fajnie mi się spało :)
          A jak Ty się dzisiaj czujesz? Choć bywają od tego wyjątki, to jednak rano
          zwykle wszystko jest łatwiejsze.
          Miłego dnia! :)
      • Gość: Angel Re: pocieszenia szukam IP: *.bas1.srl.dublin.eircom.net 12.10.04, 16:45
        A CZY KTOS MI POWIE CO JA MAM ZROBIC? WYBRAC POBYT ZA GRANICA CZY WROCIC DO
        POLSKI DO CHLOPAKA
        • Gość: Angel Re: pocieszenia szukam IP: *.bas1.srl.dublin.eircom.net 12.10.04, 16:56
          Zycie jest jak dziwka , caly czas sie pieprzy!!!
          • Gość: Angel Re: pocieszenia szukam IP: *.bas1.srl.dublin.eircom.net 12.10.04, 16:58
            Hej ja pisze z Dublina a wy jestescie miedzy swoimi. Moze ktos by sie odezwal?
    • magdalena18 Re: pocieszenia szukam 06.10.04, 18:55
      Glowa do gory, mnie nie wymienil a i tak jestem sama.
      Nie siedz w domu, idz do teatru, kina, na koncert, do muzeum, na spacer, rower
      bedziesz wsrod ludzi. Mnie to pomaga.
      Skad jestes??
      pozdrawiam z Warszawy
    • ksk40 Re: pocieszenia szukam 06.10.04, 19:13
      Ona, głowa do góry, tak masz racje to boli i to bardzo.Wcale nie jest pusto,
      zobacz sami życzliwi wokół Ciebie
      Pozdrawiam ze Szczecina
    • Gość: Inna Bajka Re: pocieszenia szukam IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 06.10.04, 20:47
      Gdziekolwiek mieszkasz, przyjadę. Jesteś napewno wartościową osobą i
      niedługo sama się o tym przekomasz. W piątek Ci podam GG to się umówimy.
      Głowa do góry, Całuję pa
      • Gość: ff Re: pocieszenia szukam IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.10.04, 21:02
        wariacie przyjedz do bydgoszczy to urzadzimy male balety :)))
        ..ale nie w netcafe ;)
    • Gość: ff Re: pocieszenia szukam IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.10.04, 21:07
      kkkuurddee uwierz ze przynajmniej polowa z babek ktore tu urzeduja przezyla cos
      podobnego...:)
      na wieczory zawsze cos sie wymysli;) big smajl dla Ciebie
      pozdrawiam z Kujaw:)
      • affa1 Re: pocieszenia szukam 06.10.04, 21:26
        ...strasznie, a właściwie baaaaaaaaardzo Wam dziekuję z dobre słowa. nawet sie
        nie spodzoewałam, ze ktos sie odezwie :-) Wiem, że to kwestia czasu, ale na
        razie ból zabija wszystkie inne mysli. WY chyba wiecie co mam na mysli!
        Jestem z Warszawy i chętnie spotkam sie z każdym , kto będzie miał ochotę
        spotkać sie ze mna.
        Ona
        • wobooz Re: pocieszenia szukam 06.10.04, 21:35
          To ja chętnie gdzieś się z Tobą wyrwę!
          W teatrze dawno nie byłem - dobry pomysł :)
          Do kina zawsze, choć nie na wszystko i pogadać bardzo chętnie :D
          • affa1 Re: pocieszenia szukam 06.10.04, 21:46
            no ja bardzo chętnie, w teatrze nie byłam wieki!!! Czy ktoś jeszcze ma ochotę
            do nas dołaczyć? Mysle, że może być miło!
        • magdalena18 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 08:05
          spotkać sie ze mna.
          > Ona

To cudownie, ze jestes z Warszawy. Ja nauczylam sie juz sama chodzic na kawe,
          spacery, teatru, koncerty bo kolezanki nie zawsze maja czas. Naprawde bez
          faceta da sie zyc zupelnie niezle i wesolo.
          Na wieczor proponuje lampke dobrego wina mnie pomaga na smutki.
          Zaraz napisze do Ciebie na priv

• szefu13 Re: pocieszenia szukam 06.10.04, 21:21
      Słuchaj mnie też nachodzą takie myśli, że troszkę człowiek ma za dużo wolnego
      czasu na rozmyślania .... A jak wiemy myślenie szkodzi :))))) I dlatego życie
      człowieka myslącego jest koszmarem :))))
      Ja z tym sobie radzę tak:
      a. idę spontanicznie do kina lub teatru (teatr jest lepszy, ale spontaniczna
      wyprawa bardziej ryzykowna),
      b. dzwonię spontanicznie do starego kumpla, żeby się wyrwać na przysłowiową
      wódkę (znaczy się do restauracji na kolacje z winem - duuuuuużo wina :)))) ),
      c. zamieszam anons w jednym z serwisów randkowych (na początek :))) ),
      potemzaczepiam kogo się da i odpisuję na maile :))))) Nie ma czasu się w d...
      podrapać! :))))))))))))))))) Nie mówiąc już o głupich myślach. No i jacyś
      ludzie się wokół pojawiają - najgorsi są panienki bez fotek, bo człowiek gada
      jakby z eterem :)))) ale gada! :))))))) No i poza tym ktoś tak całkiem
      przypadkiem i niespodziewanie może nas przekonać, że nie jesteśmy juz tacy
      całkiem sami i zanim się obejrzymy wpadamy w pajęczynkę jak ślepa mucha i się
      zaczyna! :))))))))))))))) Bo to życie właśnie! :))))))
      Tylko nie myśleć, bo myślenie szkodzi!!! :))))))))
      Pozdrawiam z Wa-wki :).
      • Gość: Inna Bajka Re: pocieszenia szukam IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 06.10.04, 21:24
        Trzeba zorganizować grupe moralnego wsparcia
        • Gość: ff Re: pocieszenia szukam IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.10.04, 21:26
          to ja sie zapisuje
          lubie wspierac i byc wspierana
          Baja mozesz byc prezesem:)))
          • affa1 Re: pocieszenia szukam 06.10.04, 21:33
            ja tym bardziej jestem ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
            ... bo serduszko mi pęka, mysli galopuja i oczy mi się pocą nadmiernie!!!
            Ona
          • Gość: Inna Bajka Re: pocieszenia szukam IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 06.10.04, 21:38
            Prosze podać czas i miejsce
            • Gość: ff Re: pocieszenia szukam IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.10.04, 21:40
              jak dla mnie weekendowski bylby najlepszy,
              natomiast miejsce - chetnie skikne gdziekolwiek...
      • Gość: warum Re: pocieszenia szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:30
        Szefu13- Twoje slowa " Tylko nie myśleć, bo myślenie szkodzi!!! ", sa tak
        trafiajace w sedno,ze az mnie zabolalo, a tyle lat zyje ...A pozostale rady sa
        swietne i skuteczne.
      • affa1 Re: pocieszenia szukam 06.10.04, 21:31
        oj Szefunciu, dobrze piszesz. Tylko dlaczego mężczyxni wolą blondynki???
        Ona
        • szefu13 Re: pocieszenia szukam 06.10.04, 21:40
          A o co konkretnie chodzi? I kto powiedział, że wolą? :))))
          Mówię Ci, nie wierz stereotypom! :))))))))))
        • Gość: Inna Bajka Re: pocieszenia szukam IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 06.10.04, 21:42
          Szefu ma rację. Brunetki są lepsze w łóżku.
          • affa1 Re: pocieszenia szukam 06.10.04, 21:48
            święta prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            ... duuuuuuuuużo lepsze :-)
            Jesteście wspaniali!!!
            Ona
          • szefu13 Re: pocieszenia szukam 06.10.04, 21:49
            Zaraz, zaraz. Jaką rację? Czy ja coś takiego powiedziałem? Ktoś mi tu cos w
            usta wkłada, a nawet wciska i nie wiem, czy nie bedę musiał po tym zębów umyć i
            przepłukać ust czymś na zły oddech? :)))))))))

A opinia gminna niesie, że najbardziej temperamentne są rude! :)))))))))))

A ja uważam, że najlepsze w łóżku, najfajniejsze, najładniejsze i najbardziej
            temperamentne są te kochane przez tych, których kochają - nieprawdaż? :))))
            • affa1 Re: pocieszenia szukam 06.10.04, 21:54
              ależ PRAWDAŻ!!!
              ... może TIc TACa zażyj!
              To co, umawiamy sie na weekend??? Bo spostrzegam z przyjemnoscia, ze sa chetni!
              w sobotę o 17-tej pasuje???
              • Gość: Inna Bajka Re: pocieszenia szukam IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 06.10.04, 22:02
                Moniyuję, aby sex był zaliczony do sportów extremalnych
                • szefu13 Re: pocieszenia szukam 06.10.04, 22:14
                  Dlaczego do ekstremalnych? To już lepiej jako dyscyplina olimpijska! :)))))
              • szefu13 Re: pocieszenia szukam 06.10.04, 22:16
                Nie widzę przeciwwskazań :).
                To gdzie i jaki będzie znak rozpoznawczy? Czy szukamy najbardziej popieprzonego
                towarzystwa i to będziemy właśnie my? :)))))))))))))))))
                • Gość: Inna Bajka Re: pocieszenia szukam IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 06.10.04, 22:18
                  Chiodzi o kondycję i program indywidualny
                  • szefu13 Re: pocieszenia szukam 06.10.04, 23:55
                    eeeeeeeeeee .... to chodzi o spotkanie, czy o seks jako dyscyplina
                    olimijska? :))))))))
              • magdalena18 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 08:16
                affa1 napisała:

> ależ PRAWDAŻ!!!
                > ... może TIc TACa zażyj!
                > To co, umawiamy sie na weekend??? Bo spostrzegam z przyjemnoscia, ze sa
                chetni!
                > w sobotę o 17-tej pasuje???

Mnie pasuje bo jeszcze nic nie zaplanowalam. Nienawidze siedziec w domu sama w
                sobotnie wieczory.
                O 17- tej w niedziele GDZIE???

• affa1 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 08:39
                  to kto ma ochotę spotkać się weekend?
                  Pozdrawiam wszystkich serdecznie
                  Ona
                  • magdalena18 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 08:53
                    Ja mam ale moze sobota jak zaproponowalas wczesniej o 17-tej.
                    • affa1 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 09:06
                      no to miło, jesteśmy już dwie :-)
                      Sobota o 17 jest OK. Miejsce ustalmy może jutro. Zobaczymy, czy ktoś jeszcze
                      bedzie miał ochote do nas dołaczyć i wtedy wybierzemy miejsce, OK.
                      gorąco pozdrawiam
                      Ona
                      • szefu13 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 09:51
                        Wchodzę w ten interes! :))))))))))))))))))
                        Sobota, 17:00, GDZIE? JAKI ZNAK ROZPOZNAWCZY? :))))) Czerwony goździk w klapie?
                        Może róża - skąd dziś wziąć gożdziki? :))))))))) No, a w każdym bądź razie nie
                        słonecznik :))))))

Sugestie, co do miejsca:
                        Proponuję miejsce publiczne, z co najmniej dwiema drogami ucieczki. Wcześniej
                        należy je zlustrować i upewnić się, czy np. okno w toalecie nie jest
                        zamurowane :)))))))

To jak? :)
                        • wobooz Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 10:02
                          Ja proponuję, żeby droga ucieczki nie prowadziła przez toaletę. W tych
                          publicznych to można się nieźle pobrudzić :P
                          Się wliczam - wliczcie mnie i Wy ;)
                        • magdalena18 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 10:07
                          Ja proponuje na Starym Miescie pod Kolumna Zygmunta, a pozniej pojsc do jakiejs
                          knajpki albo polazic po Starym Miescie.
                          Moj znak rozpoznawczy pieprzyk na gornej wardze!
                          • affa1 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 10:26
                            no jak miło! Od razu troszke lepiej na serduszku w perspektywie sobotniego
                            spotkania :-)
                            Nie wiem jak WY, ale ja Kolumny nie proponuję, za duzo ludzi i mało komfortowo!
                            Co powiecie na:
                            1. jakieś centrum handlowe, gdzie można spokojnie przycupnąc na dłuższa chwilę,
                            a nawet pośc do kina
                            2. Lolek - gdzie jest bardzo mało formalnie, a przyjemnie
                            3. Łazienki - gdzie można pospacerować, posiedzieć ... o ile pogoda dopisze
                            ... z każdego miejsca jest wiele dróg łatwej ewakuacji, a tak szczerze to nawet
                            jak sie rozczarujemy, to wypić kawkę i rozejść się zawsze można, prawda ???
                            Czy któraś z powyższych propozycji Wam pasuje?
                            Ona
                            • wobooz Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 10:43
                              Proponuję pomieszczenie zamknięte. Lolek i Łazienki odstraszają mnie
                              temperaturą :) Ma być wtedy 5-7 stopni. Może być proponowane wcześniej centrum
                              handlowe, lub coś podobnego.
                              • magdalena18 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 10:55
                                OK centrum handlowe.
                                Moze Promenada??
                              • affa1 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 10:56
                                no to może być Galeria Mokotów, coffee heaven?
                                • nicolas1981 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 10:58
                                  Facet to jak autobus jesli nie ten to nastepny
                                  Nazywam sie Nicolas mam 22 lat i jestem facetem
                                  Moge cie pomagac
                                  Nie martw sie za duzo i badz racjonalna to nie koniec swiata
                                  Tez ^rzezylem to juz
                                  • affa1 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 11:03
                                    z tymi autobusami to sie nie do końca zgadzam.
                                    ALe miło, że piszesz!Może dołączysz do nas w sobotę?
                                    • nicolas1981 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 11:09
                                      WItam ponownie Affa, w sobote nie wiem bo bede na studia caly dzien i moze
                                      wieczorem jade do Babci w zyrardowie po rzeczy. Ale zobacze jeszcze czy ona nie
                                      wyjechala i tak masz moja komorke
                                      Nicolas (mozna mi wysylac smsy z internet)
                                • magdalena18 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 11:05
                                  Moze byc tylko okresl miejsce zeby trafic, ktore to pietro?
                                • wobooz Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 11:06
                                  I Promenada i Galeria Mokotów odpowiadają mi tak samo, bo mam do nich równie
                                  daleko ;)
                                  Jednak Galeria Mokotów ma chyba fajniejszą 'gastronomię', a sam myślałem o
                                  Coffee Heaven, chociaż w Wola Parku :)
                                  Czyżby każde proponowało miejsce, gdzie ma najbliżej? :P
                                  • nicolas1981 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 11:10
                                    a jeszcze cos : z tymi autobusami to dluga sprawa a nawet dlusza...:)
                                    Nicolas
                                    Nie mozna strescic milosc w jedna linijke
                                    Trudny Polski :)
                                    Nicolas
                                    • affa1 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 11:19
                                      No to miejsce i czas ustalone! Galeria jest chyba po prostu najfajniejsza. I
                                      gaastronomi a przerózna :-)
                                      TO jest Galeria Mokotów, coffee heaven, ale to na I piętrze w nowej części!!!
                                      Wszyscy znają? Postaram się być wcześniej i zając stolik :-)
                                      Musimy jeszcze ustalić "oznakowanie" Macie jakieś pomysły?
                                      • wobooz Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 11:37
                                        Co by oznak nie zakładać na siebie ;) to może coś prostego na stoliku - np.
                                        długopis. O 17., tak?
                                        • affa1 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 11:42
                                          tak, o 17-tej!
                                          Może być coś na stoliku, moze jakaś gazeta, co by lepiej było widać :-)
                                          Możemy się więc umówić, że będę siedział z gazetą dot. wystroju wnętrz!
                                          Pasuje?
                                          ... ale bedzie jak przesiedzę tam cały sobotni wieczór sama z gazetą :-)
                                          • wobooz Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 11:53
                                            Mi pasuje :)
                                            Gazeta to faktycznie lepszy pomysł - w przypadku tego samotnego wieczoru zawsze
                                            jest coś do czytania ;)))
                                            • affa1 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 12:14
                                              no piekna perspektywa mnie czeka z ta gazetą widze! cóż, zaryzykuję chyba :-)
                                              • wobooz Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 12:43
                                                No risk - no fun ;)))
                                              • szefu13 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 12:47
                                                Nie będziesz sama, bo przyjdę na pewno :) Tak więc sobot, 17:00, Galeria
                                                Mokotów, Coffee Heaven na I-szym piętrze, szukam stolika z osobąpłci żeńskiej
                                                czytającą "Dom i Wnętrze" :)
                                                A może lepiej na stoliku położyć kartkę z napisem "AFFA"??? Tylko wołami? bo z
                                                tymi gazetami, to nie chcę zaczepiać wszystkich Pań coś czytających w celu
                                                stwierdzenia, co czytają, bo w końcu któraś wezwie ochronę :))))))))))

mój znak rozpoznawczy, to moja facjata: cafe.gazeta.pl nick: szefu :))))
                                                Ja przynajmniej się nie wykręcam i nie mam zamiaru zwiać dyskretnie jak
                                                niektórzy tutaj :))))))))))

Pozdrawiam.
                                                • wobooz Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 12:52
                                                  Hmmm... o ile dobrze pamiętam, to Ty chciałeś przez okno w toalecie publicznej
                                                  uciekać !! :)))
                                                  • szefu13 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 12:56
                                                    Nie chciałem, tylko przewidywałem taką ewentualność dla dodania kurażu
                                                    strachliwym - takim, co to nie chcą się ujawnić i podać swojego elementu
                                                    identyfikacyjnego, tylko chca lornetować sytuację na odległość :)))
                                        • szefu13 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 12:53
                                          A co - można z daleka wylornetować i dyskretnie dać nogę? :))))))
                                          Albo usiąść przy sąsiednim stoliku udając, że się nie jest woboozem i
                                          podsłuchiwać? :))))))))))))

A moze uczciwiej będzie jak każdy poda swój element identyfikacyjny? :))))
                                          • affa1 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 12:55
                                            Jestem ZAAAAAAAAAA!!!
                                            :-)
                                          • wobooz Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 12:56
                                            No cóż, Szefu... każdy mierzy drugiego swoją miarą :))))
                                            Nie idę na randez-vous, tylko spotkanie kilku osób, które chcą miło spędzić
                                            czas. Masz prawo to odbierać inaczej, hehehe :)))
                                            Pozdrawiam ;)
                                            • affa1 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 13:02
                                              słuchajcie, spotykamy się bo mamy ochote i tyle! Wydaje mi sie, że jesteśmy
                                              normallymi , dość serdecznym osobami i to tyle. Ja będę z gazetą na 100%!
                                              Serdecznie zapraszam
                                              • szefu13 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 13:10
                                                BĘDĘ! Pojutrze, 09.10.2004 :)
                                                Jak mnie rozpoznasz (albo kto inny z przybyłych) to zamachaj (zamachajcie),
                                                żebym nie szukał jak debil :))))))
                                                A z jaką konkretnie gazetą będziesz? Żebym nie zaczepił pierwszej lepszej
                                                osoby :))))))
                                            • szefu13 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 13:04
                                              To po co te cyrki z długopisem? :))))))
                                              Nie lepiej, żeby każdy przyszedł np. w okularach przeciwsłonecznych? :) I znak
                                              rozpoznawczy jest (tam nikt nie chodzi w takich okularach, bo jest ciemno), a
                                              przy tym dyskrecja zachowana :)))))
                                              Najgorzej będzie miała osoba, która przyjdzie pierwsza - przesiedzi najdłużej w
                                              czarnych okularkach i wyjdzie na ślepca! :))))))))))))) A może nawet
                                              oślepnie! :)))
                                              Macie lepszy pomysł? :)
                                              • wobooz Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 13:16
                                                Pomysł dobry - mogę przyjść w okularach :)
                                                Tylko 'cyrki z długopisem'?... Szefu... było pytanie o znak rozpoznawczy...
                                                trzeba było wtedy coś zaproponować, a nie robić 'cyrki z uciekaniem'.
                                                Oślepniemy wszyscy, jak będziemy chodzić w ciemnych okularach po centrum
                                                handlowym, a na dwór wyjdziemy bez ;)))
                                                • affa1 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 14:01
                                                  ja na 100% bedę w okularach, tylko niestety nie w przeciwsłonecznych!
                                                  Co do gazety, to czy wszystkim odpowiada Dom & Wnętrze, albo coś takiego?
                                                  • wobooz Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 14:05
                                                    Ja wolę dom i ogród, ale ok ;))))
                                                    Znajdziemy się na pewno!
                                                  • affa1 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 14:28
                                                    ale wymagania! ... osobiscie to też bym wolała Dom i Ogród :-) ale jak się nie
                                                    ma co się lubi ... :-)))))))))))))))))
                                                  • magdalena18 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 14:57
                                                    Ja bede z roza dla Affy i z pieprzykiem na gornej wardze.
                                                    Przyjde na pewno!
            • Gość: Ewka Re: pocieszenia szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 13:43
              To świeta prawda...podpisuje siś szefuniu pod nia rękoma i nogami:)))) a tak na
              marginesie jestem blondynką :))
    • bumerang01 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 15:29
      Czesc . Moja propozycja na utrate ukochanej osoby to poprostu na nowo sie
      zakochac.
      Pozdrawiam
      • affa1 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 15:39
        też tak uważam, tylko najpierw trzeba znależć obiekt pożadania, czyż nie? ... a
        to nie takie proste
        • szefu13 Re: pocieszenia szukam 07.10.04, 17:28
          Chyba obiekt westchnień, czy jednak pożądania??? :))))))))))))))

Jeśli chodzi o to drugie, to sprawa jest banalnie prosta: idziesz na dyskotekę,
          rozglądasz sie w towarzystwie (na pewno jakiś przystojniak się znajdzie),
          zapraszasz go do hotelu i już ..... :))))))))))))))))))))

Jeśli chodzi o to pierwsze, to sprawa też jest prosta - robisz jak powyzej,
          tylko wybierasz faceta w towarzystwie atrakcyjnej dziewczyny (uwaga: zagaić
          trzeba dyskretnie, żeby się ta dziewczyna nie zorientowała, bo to grozi cięzkim
          uszczerbkiem na zdrowiu), on Ci odmawia i już ..... :)))))))))))))))))))

A co jak nie odmówi? Wtedy Ci ta druga wybije z głowy te problemy :))))))

A tak na poważne (co do tego pierwszego), to nie uważam, żeby sprawa była aż
          tak skomplikowana. To po prostu spada na nas jak grom z jasnego nieba w
          najmniej oczekiwanym momencie i wcale nie wtedy, kiedy sobie tego życzymy :)))
          I to spada bardzo często.... nie da się zaplanować np. dłuższej przerwy w celu
          wypoczynku .... :))))) Oj, nie da się .... :)))

Powodzenia! :)
          • affa1 Re: pocieszenia szukam 08.10.04, 08:30
            genialne!!!, ze też sama na to nie wpadłam :-)))))))))))
            A tak na prawdę, to jasne, ze tak właśnie to jest ... jak grom z jasnego
            nieba!!!
            a tak wogóle, to dzień dobry wszystkim!
            • affa1 Re: pocieszenia szukam 08.10.04, 10:54
              tak się tyulko chciałam upewnić, czy ktoś jutro bedzie??? o 17 w GM???
              • wobooz Re: pocieszenia szukam 08.10.04, 11:45
                Hej :)
                Ja będę i może jeszcze dwie dziewczyny z forum przyprowadzę ;)
              • szefu13 Re: pocieszenia szukam 08.10.04, 11:47
                Nie bój nic - ja będę na 100% :)

Pozdrufko.
                • affa1 Re: pocieszenia szukam 08.10.04, 12:33
                  no to SUPER!
                  do zobaczenia ... tylko pamiętajcie, ze w GM są dwa Coffee Heaven, a my się
                  spotykamy w tym na I pietrze!
                  no to CU :-)
                  • magdalena18 Re: pocieszenia szukam 08.10.04, 13:33
                    Ja tez bede. Czy obowiazuje stroj wieczorowy czy mozna przyjsc na sportowo ??
                    Jaki stroj bedzie lepszy na te okazje, mala czarna czy spodnie i sportowa
                    bluzka??
                    a wiec do jutra
                    • affa1 Re: pocieszenia szukam 09.10.04, 22:22
                      Moi drodzy,
                      bardzo dziękuję za spotkanie! Mam nadzieję, ze wasze wrazenia tez sa
                      pozytywne :-)
                      Serdecznie poadrawiam,
                      Agnieszka
                      • szefu13 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 02:34
                        Było super! Mimo, że dostałem łomot w kręgle :))))))))))))))
                        Kiedy powtórka? :))))))
                        Tym razem na pewno nie pojadę samochodem... :)))))))))

P.S. Agnieszka: to forum czytają WSZYSCY, nie tylko my, nie ujawniajmy danych
                        osobowych, co? :)))))))))))))))))))))))
                        • wobooz Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 08:39
                          Przyłączam się - było bardzo fajnie.
                          Ale zastanawia mnie pewna rzecz.... wpisałeś się, Szefu, o 2:34..... coś Ty
                          taki ucieszony ??? ;))))))))
                          • magdalena18 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 10:07
                            Bylo naprawde super. Pomysl z kreglami byl swietny. Z niecierpliwoscia czekam
                            na powtorke bo mam dlug wobez Szefa. Napiszcie jak bylo na Starym Miescie?????
                            pozdrawiam
                            • Gość: Mado Re: Tu Lublin... IP: *.net.pulawy.pl 10.10.04, 10:48
                              Witaj!
                              Zazdroszczę Wam udanego spotkania, bo u nas na froncie lubelskim zrobiło się
                              nijak. Obym była złym prorokiem..., mam nadzieję, że dojedziesz mimo wszystko
                              do paru zapaleńców. Pozdrawiam. Mado.
                            • szefu13 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 11:58
                              Na Starym Mieście w odpowiednim towarzystwie zawsze jest fajnie :))))))))
                              Poszliśmy na spacerek, na imprezkę do znajmowych Karoliny, do knajpy na drynia
                              i znowu na spacerek ..... i tyle - słowo honoru! :))))))))))))))))))
                          • affa1 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 10:54
                            a mnie się dzisiaj Tango sniło, że niby mam sie zacząc uczyć!!! ... a czyja to
                            wina??? no ładnie!
                            • wobooz Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 13:01
                              Że niby moja wina?? :)) Jak Cię ciągnie, to polecam szkołę Zbyszka
                              Wardyńskiego. Bardzo mili ludzie. Nie wiem tylko, czy można się zapisać teraz,
                              bo zajęcia zaczęły się na początku września. To jest kurs tańca partnerskiego i
                              tango argentyśkie jest tam jako dodatek, ale chyba lepiej właśnie w tej
                              kolejności, bo to ostatnie to nie lada sztuka :))
                          • szefu13 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 11:56
                            hahahahahahahhaah! :)))))))))))))))
                            Nic nie było! Karolina to przyzwoita dziewczynka, a i ja się na nikogo ne
                            rzucam na pierwszej randce. :) Na drugiej ..... no, na drugiej, to różnie może
                            być :)))))))))))))))))))
                            A Ty wobooz wróciłeś cały i zdrowy do domu? :))))))))))))))))))))))))
                            • wobooz Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 13:03
                              No tak... mówiłeś o tym 'nierzucaniu się' :))
                              Wróciłem niestety cały, zdrowy i bardzo szybko :)
                              Chciałem jeszcze zahaczyć o przyjaciółkę, albo przyjaciół, ale skończyło się
                              bez zahaczania :((((((
                              Za to nie wiem, czemu, ale nie mogłem spać do 3. i czytałem książkę.
                              Może to ta kawa, a może pierogi, które jak głupi wepchałem w siebie
                              wszystkie :))))
                              • affa1 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 14:11
                                no gybym wiedziała, że "niestety", ale tak przekonywujaco mówiłes o tej kurtce
                                w bagazniku :-)
                                • wobooz Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 14:15
                                  Zaraz zaraz.... skrzywdziłabyś mnie??? :PPPPPPPPPPPP
                                  • affa1 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 14:17
                                    ja??? nigdy w życiu! no wiesz!!!
                                    • affa1 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 14:19
                                      przecież widziałeś, ze jestem chodzącą łagodnością :-)
                                      • wobooz Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 14:25
                                        > "no gybym wiedziała, że "niestety""

Zrozumiałem to tak, że gdybyś wiedziała, że nie chcę "cało i zdrowo, niestety"
                                        dotrzeć do domu, to coś byś z tym zrobiła :P
                                        No ale skoro nie krzywdzisz ludzi.... :))
                                        Czasem jednak trzeba - to przecież dżungla i ma swoje prawa ;)))
                                        • affa1 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 15:05
                                          hmmmmm, no i nie wiem co odpisać!
                                          bo tak sie zastanawiam, czy w końcu mam krzywdzić, czy jednak nie??? no nie
                                          wiem.
                                          • szefu13 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 16:17
                                            Hahahhah! :)))
                                            Ja ci tam mówie: zawsze rób to, na co masz ochotę, a jak bedzie krzywda, to
                                            ktos będzie protestował, no nie? :)))))) Przecież nie jesteśmy nieletni ....
                                            chociaż wobooz od całkiem niedawna :)))))))))))))))))))))))))))))))

Jak myślisz, zemści się? :))))))))))))))))

P.S. posłałem 2 maile na gazete i nie odebrałem chyba jednego telefonu od
                                            Ciebie, bo byłem, w sklepie i nie słyszałem - sorki.
                                            • wobooz Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 16:34
                                              Święta racja - trzeba umieć się bronić, a jak się nie umie, to się trzeba
                                              nauczyć i to najlepiej w praktyce ;)))
                                              Ale jak wszyscy wiemy są różne sposoby krzywdzenia i Ty się przed jednym z nich
                                              i na pierwszej randce nie bronisz :PPPPPPPPPPPPPPPP
                                              A co ja się będę mścić?... potrenuję w kręgle i Ci kiedyś w nich tyłek
                                              złoję ;)))))))
                                              • affa1 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 19:23
                                                ale o co chodzi???
                                                nikogo nie bede krzywdzić, bronic sie potrafię i powoli przestję cokolwiek
                                                czaic! A kregle musze bezwzglednie odszkolic, zeby nastęnym razem .... :-)
                                                Serdeczne pozdrowionka
                                                Maile odebrałam, dzieki ... pogadam z Panami, bo wybór brygady , to bardzo
                                                strategiczna decyzja
                                                • nicolas1981 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 20:14
                                                  ciekawe forum
                                                  pozdrawiam
                                                  Nicolas
                                                  • affa1 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 20:39
                                                    oj ciekawe!!!!
                                                  • affa1 Re: pocieszenia szukam 11.10.04, 00:08
                                                    dobrej nocy .... i jeszcze lepszego poniedziałku
                                              • szefu13 Re: pocieszenia szukam 11.10.04, 18:07
                                                Tak? Przed czym się nie bronię? Ciekawe ....... :)
                                                Coś Ty wobooz tam znowu wykombinował? :)

A w kręgle, to Ty w życiu ze mną nie wygrasz, hehehehehehe .... :))))))))
                                                Nie ma takiej fizycznej możliwości! Ucho od śledzia! :)))))))
                                                • affa1 Re: pocieszenia szukam 11.10.04, 18:42
                                                  no własnie wobooz, coś ty tu wykombinował? ... i jeszcze do przemocy mnie
                                                  namawiasz! A z tymi kreglami to Cię Szefunciu amnezja dopadła, ktoś Cie
                                                  przecież bardzo klasycznie OGRAŁ!!! Więc się tak nie odgrażaj, NO
                                                  • magdalena18 Re: pocieszenia szukam 11.10.04, 18:52
                                                    affa1 napisała:

> no własnie wobooz, coś ty tu wykombinował? ... i jeszcze do przemocy mnie
                                                    > namawiasz! A z tymi kreglami to Cię Szefunciu amnezja dopadła, ktoś Cie
                                                    > przecież bardzo klasycznie OGRAŁ!!! Więc się tak nie odgrażaj, NO

no wlasnie to Karolina wygrala w pieknym stylu.
                                                    a moze Szefu dal jej wygrac bo mu sie dziewcze spodobalo?? Kto wie???

• wobooz Re: pocieszenia szukam 11.10.04, 22:05
                                                    Może i dał wygrać.... za szefem nie nadążysz... w końcu od czegoś musi być
                                                    szefem ;)))))
                                                  • szefu13 Re: pocieszenia szukam 11.10.04, 23:51
                                                    W życiu! Nikomu nie dałem wygrać! Nigdy tak nie robię, bo to nie fair! Karolina
                                                    wygrała, bo dobrze zagrała i już. Dlaczego jej tak dobrze poszło i co ją tak
                                                    zmotywowało, to ja już nie wiem :)))))))))
                                                  • wobooz Re: pocieszenia szukam 11.10.04, 22:04
                                                    A tam od razu do przemocy.... wszystko jest kwestią interpretacji. Dla jednych
                                                    kuksaniec to zabawa, a dla innych od razu przemoc, buehehehehehe ;))))))))))
                                                • wobooz Re: pocieszenia szukam 11.10.04, 22:03
                                                  Co do kręgli, to jeszcze zobaczymy. "Czas pokaże" :))
                                                  A co do Twojej obrony, a raczej jej braku i podmiotu, przed którym jej brak, to
                                                  doskonale wiesz, o czym piszę i pewnie już wszyscy się domyślają, hehhe :)))))))
                                                  Jak nasza wspólna znajoma z firmy? :))))
                                                  • szefu13 Re: pocieszenia szukam 11.10.04, 23:54
                                                    Jeśli chodzi o obronę przed wspólną znajomą, to wiesz, nie mam z tym
                                                    najmniejszego problemu, ale to nie jest dyskusja na forum, tylko na spotkanko -
                                                    może kiedyś znowu nam się uda .... kto wie? :))))))
                                                  • wobooz Re: pocieszenia szukam 12.10.04, 00:19
                                                    No mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy i nie wątpię, że nie masz
                                                    najmniejszych problemów z obroną przed tą delikwentką. Dziwna byłaby dla mnie
                                                    sytuacja odwrotna ;))))
                                                  • szefu13 Re: pocieszenia szukam 12.10.04, 09:47
                                                    hahahahah! :))))))))))))))
                                                    Rzecz gustu rzekł Hrabia całując krowę pod ogon ..... :)))))))))))
                                                  • affa1 Re: pocieszenia szukam 12.10.04, 16:19
                                                    jak mam to rozumieć???
                                                    a może juz się powinnam obrazić?
                                                  • szefu13 Re: pocieszenia szukam 13.10.04, 01:08
                                                    Zaraz, co jak i dlaczego? :) przecież rzecz jest o tolerancji, no nie? :) Nie
                                                    lubisz tolerancji? :)))))))
                                                  • affa1 Re: pocieszenia szukam 12.10.04, 16:36
                                                    oj podpadłeś mi Szfunciu!
                                                  • szefu13 Re: pocieszenia szukam 13.10.04, 01:11
                                                    No, ale czym? Gadaliśmy z woboozem o naszej wspólnej znajomej, która pracuje
                                                    tam, gdzie ja - film Ci się w sobotę urwał? :))))))))))))))))
                                          • wobooz Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 16:32
                                            Krzywdzenie albo zdrowie niekrzywdzonego - wybór należy do Ciebie.
                                            Minister Imbecyliów i Tekstów Nieprzemyślanych
                                            bueheheh ;))))))
                        • affa1 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 10:52
                          masz racje Szefunciu! ale tak sie zakreciłam na tych kręglach (... a to ja
                          dostałam łomot przypominam!!!) Ale przeogromnie miło, zę wszyscy sympatycznie
                          spedzili sobotni wieczór! Obt nam sie udało powtórzyc :-)))
                          Ale faktycznie ucieszony Byłeś Szefunciu!
                          • szefu13 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 12:36
                            Zgodnie z wczorajszą rozmową: mam namiary na ekipę remontową - zadzwoń proszę,
                            to Ci podyktuję (nie chcę tu zamieszczać, bo za reklamę, to oni mi jeszcze nie
                            płacą :))) a poza tym nie wiem, czy to by było zgodne z regulaminem :) )
                            • Gość: Inna Bajka Tak trzymać !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 13:08
                              Bardzo się cieszę i wam zazdroszczę, ze tak to się skończyło. Częściej powinny
                              być organizowane takie akcje. Szkoda, że ani ja ani "ff" nie jesteśmy z Wa-wy.
                              • Gość: Ewka Re: Tak trzymać !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 13:55
                                Jaka szkoda że nie mieszkam w Warszawie buuuuuu:(((((
                                • wobooz Re: Tak trzymać !!!!!!!! 10.10.04, 14:13
                                  Niesamowite! Jeszcze kilka dni temu czytałem mnóstwo postów o tym, jak to w
                                  Warszawie jest ochydnie, jaka to 'warszafka', 'fafka', 'farsiafka' jest wredna,
                                  brudna, jak to ludzie w niej są beznadziejni, chamscy, niekulturalni, nie do
                                  zniesienia i wiele innych 'ale' względem nich. A teraz już dwie/trzy osoby chcą
                                  mieszkać w Warszawie...
                                  Szkoda, że każdy nie może mieć swojego miasta, w którym mieszkają tylko
                                  Ci 'zaproszeni' przez niego :) W takim rozwiązaniu oczywiście człowiek mógłby
                                  mieszkać w kilku miastach na raz i nikt nie narzekałby na mieszkańców ;))))
                                  • Gość: Ewa Re: Tak trzymać !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 14:21
                                    mogleś tak odebrac że chciałabym mieszkac w Warszawie kazde misto ma swój urok
                                    chodzilo mi raczej o to że fajnie jest mieć przyjaciół z którymi można się
                                    spotkać w długie jesinne wieczory...pozdrawiam Ewa
                                    • wobooz Re: Tak trzymać !!!!!!!! 10.10.04, 14:23
                                      Tak napisałaś, to tak odebrałem :)
                                      Wszędzie da się znaleźć ludzi, o których piszesz. Trzeba się tylko za to wziąć.
                                      Pozdrawiam :)))
                            • affa1 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 14:15
                              dzwonię, ale nikt nie chce sie odezwać po drugiej stronie druta! bede probowac
                              później Szefunciu :-)
                              • magdalena18 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 19:29
                                Affa kiedy nastepne spotkanie??. Ja proponuje w Pierogarni na Starym Miescie na
                                Bednarskiej bo wiekszosc lubi pierogi. Dzis tam jadlam sa przepyszne i z
                                przeroznym nadzieniem . Naprawde warto a pozniej mozemy poszalec lazac po
                                Starym Miescie. Co Wy na to???
                                • szefu13 Re: pocieszenia szukam 12.10.04, 00:09
                                  Ja tam na to jak na lato - może w najbliższą sobotę? A potem na
                                  bilardzik! :)))) Bo kręgielki juz były .... :)
                                  A w tej pierogarni, to mięcho też dają?
                                  • wobooz Re: pocieszenia szukam 12.10.04, 00:17
                                    Ja to się raczej wypisuję z najbliższego weekendu.
                                    Mam comiesięczny zjazd a na wieczór już umówione spotkanie....
                                    Kurcze... pograłbym w ten bilard :)))
                                    • szefu13 Re: pocieszenia szukam 12.10.04, 09:51
                                      Stary, no to kiedy? Potem 22-24 ja mam imprezę integracyjną na Mazurach, a
                                      następny weekend, to Wszystkich Świętych, więc już w tym miesiącu nie da
                                      rady .....
                                      Wykręć się od zjazdu, a pannę, z którą masz się spotkać przyprowadź do nas :)))
                                      nie zjemy ...... tak od razu i bez przypraw :))))))))))
                                      • wobooz Re: pocieszenia szukam 12.10.04, 11:36
                                        Od zjazdu nie chcę się wykręcać! :)
                                        Niby comiesięczny, ale zrobili przerwę wakacyjną i już 2 miesiące go nie było,
                                        a poza tym zapłaciłem za ten kurs :)
                                        Ta 'panna', z którą mam się spotkać, to grupa chyba około 20-stu osób :)))))))
                                        Trudno zatem będzie 'ją' gdzieś przyprowadzić :)
                                  • magdalena18 Re: pocieszenia szukam 12.10.04, 08:05
                                    Ja tam na to jak na lato - może w najbliższą sobotę? A potem na
                                    > bilardzik! :)))) Bo kręgielki juz były .... :)
                                    > A w tej pierogarni, to mięcho też dają?

Ja w najblizsza sobote nie moge, a w Pierogarni miecho jest ale jako nadzienie.
                                    Natomiast obok jest tez sympatyczna knajpa, w ktorej podaja krwiste.
                                    moze nastepna sobota i niech bedzie bilardzik choc wolalabym kregle bo sa
                                    wieksze i latwiej trafic!!
                                    • szefu13 Re: pocieszenia szukam 12.10.04, 09:54
                                      W następny weekend 22-24 nie mogę, potem Wszystkich Świętych, więc
                                      listopad :)))) Tylko nie grajcie beze mnie! :)))))))))))))))
                            • magdalena18 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 19:22
                              Wielkie dzieki Szefu. To jestem Twoja dluzniczka juz nie tylko za kregle.
                              Jutro wieczorkiem zadzwonie do Affy i mam nadzieje, ze bedzie
                              miala namiary na firme remontowa.
                              pozdrawiam
    • malinka48 Re: pocieszenia szukam 10.10.04, 11:59
      szukaj drugiej połówki,ale nie na papierach wariackich,wiem to boli,ale
      przechodzi jak grypa:))Powodzenia
    • wobooz Re: pocieszenia szukam 11.10.04, 15:41
      Hej Affa :)

Jak zabijasz czas od soboty? Nożem go, nożem! ;))))

Pozdrowienia!
      • affa1 Re: pocieszenia szukam 11.10.04, 18:38
        ano zabijam, sidzę w domu na zwolnieniu! I to wcale nie jest śmieszne :-(
        • wobooz Re: pocieszenia szukam 11.10.04, 22:07
          Oj Affa.... wszystko jest śmieszne!! Trzeba tylko odpowiednio na to
          spojrzeć ;)))
          W życiu wszystko jest kwestią nastawienia i każdą chwilę można wykorzystać z
          zadowoleniem.
          Na pewno o tym wiesz i ja wiem, że czasem niełatwo tak na to spojrzeć.
          Ale głowa do góry!!!!!!!!
          Poczytaj jakąś fajną książkę - przecież masz czas, bo nie musisz w pracy
          siedzieć ;)))))))
          • szefu13 Re: pocieszenia szukam 12.10.04, 00:05
            Idź do kina na poranny seans - jest fantastycznie mało ludzi.
            A może do teatru? Ale to raczej wieczorem.....

No tak, jak jesteś przeziębiona, to nawet na podryw człowiek się spokojnie nie
            wybierze ..... A jak Ci lekarz jeszcze antybiotyk dofasował, to juz masz
            przerąbane, bo nie możesz pić ...... :))))))

Książki .... tak wobooz miał dobry pomysł ..... no, ale w alternatywie zawsze
            możesz robić wycinanki, no nie? :)))))))))))))) Albo sobie strzel na szydełku
            takie stringi z Koniakowa :)))))))))))

Rychłego powrotu do zdrowia i jeszcze rychlejszego końca antybiotyków :))))
            P.
            • wobooz Re: pocieszenia szukam 12.10.04, 00:22
              Stringi na szydełku to nawet niezły pomysł :)) Można w fikuśne kształty i wzory
              je zrobić, no i może ksiądz na plebanii nie będzię się burzył, jeśli tylko
              zostaną uszyte w ramach kościelnego kółka szydełkowego, bueheheh ;))))))))))))
              Ale prezerwatyw to bardzo proszę nie szydełkować.............. :P
          • affa1 Re: pocieszenia szukam 12.10.04, 09:54
            non dień dobry wszystkim!
            no ładna konwersacyjka tu dzisiaj od rana!
            Dzięki za słowa otuchy. Ksiązke pod bokiem mam, szydełka niestety nie!!! A
            jeszcze jedne stringi do kolekcji by sie przydaly :-)
            No tak, pozytywna strona chorowania to wyspanie się, tylko dzisiaj mnie Prezes
            obudził :-( Ale to miłe z jego strony, ze tak się pracownikiem przejmuje,
            prawda? Także to własnie pozytywne strony chorowania :-)
            A co do spotkania, to ja jestem za! O ile uda nam się ustalić dogodny termin,
            bo tu sie niektórzy wyłamują ... robaczki jedne no
            • wobooz Re: pocieszenia szukam 12.10.04, 11:39
              Wychodzi na to, że faktycznie spotkamy się dopiero w listopadzie....
              Prezesowi wytłumacz, że człowiek chory potrzebuje dużo snu i nie należy mu
              przeszkadzać ;)))))
              A jak nie masz szydełek i kolejne stringi przydałyby się do kolekcji, to
              polecam stronę www.intymna.pl
              TAAAAAAAAAAAAAAAKA bielizna, hehe ;)))))))))))))))))))))))))))
    • kemocik Re: pocieszenia szukam 12.10.04, 09:19
      Gość portalu: ona napisał(a):

> Właśnie zostalam wymieniona na młodszy model, przez człowieka, o którym
      > myślałam, ze jest moją "drugą połówką". Ależ to strasznie boli. Świat mi sie
      > trochę zawalił :-( Wokół zrobiło się pusto, a długie zimowe wieczory
      > nadchodzą nieubłaganie

Nie lam sie dla innych tez jestes mlodszym modelem.........:)) zreszta ..nowe
      modele bywaja nieraz wadliwe.......a na to gwarancji nie ma;)) pozdrawiam:)
      • magdalena18 Re: pocieszenia szukam 13.10.04, 08:33
        Witam trzynastego we srode i o ile mi pamiec nie plata figla to SZEFU urodzil
        sie w tym dniu i to ponoc jeszcze w piatek!!
        Szefu: zdrowka,milosci,spelnienia planow i marzen,wspanialej zabawy ,
        wszystkiego co w zyciu najlepsze !!!!!

PS ktore to z kolei i jak swietujesz???
        • szefu13 Re: pocieszenia szukam 13.10.04, 11:12
          Dzięki za życzenia - wszystkiego tego potrzebuję jak najbardziej! :)

To już 37-me ...... ale nie boli :))))))))) Bolały najbardziej 30-te, potem
          troszkę 33-cie i 35-te, a teraz, to dopiero zabolą 40-te (tak mi się
          wydaje) :))))))))))))))))

Robię malutką imprezkę - znajomi z pracy 3 szt. (oznajmili mi, że są zaproszeni
          i nie maiłem wyboru :) ), sąsiad (to dłuższa historia :) ) no i jedna
          niespodzianka jak okaże się odważna :))))))))))))))))))))))))))))))))

Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuję za życzonka!
          • magdalena18 Re: pocieszenia szukam 13.10.04, 11:32
            Ja nie obchodzilam w zasadzie nigdy urodzin. Czterdziestki balam sie jak
            cholera wiec kupilam tort i zaprosilam znajomych.
            Nie bylo czego sie bac, jak na razie nie widze roznicy w jakosci zycia przed i
            po.
            jeszcze raz najlepszego!!!!!!!

• madziapoznan Re: pocieszenia szukam 13.10.04, 12:49
              a ja zycze spelnienia marzen :) bo to przeciez najwazniejsze w zyciu :))
              buziak :)
          • wobooz Re: pocieszenia szukam 13.10.04, 13:14
            Heh :) Magdalena to ma dobrą pamięć!
            Przyłączam się do życzeń i życzę mniej pracy, więcej czasu wolnego, więcej
            znajomych, przyjaciół i więcej spotkań z forumowiczami ;)))))))
            Pozdrawiam!!!
            • affa1 Re: pocieszenia szukam 14.10.04, 12:46
              No własne Szefunciu,
              wczoraj mnie tu nie było, ale dzisiaj, troszkę spóxnione, ale serdeczne
              życzenia wszystkiego NAJ, NAJ, NAj i jeszcze więcej!
              Jak imprezka? I ta ODWAZNA???
              • magdalena18 Re: pocieszenia szukam 14.10.04, 15:09
                ja tez jestem ciekawa jak impreza. Pewnie jeszcze trwa bo Szefa nie widac albo
                leczy kaca, a moze sie zakochal i nie ma czasu na internet???
                Affa jak zyjesz, przegonilas juz chorobsko
                pozdrawiam
                PS Co myslicie o spotkaniu w sobote 6 listopada??
                • szefu13 Re: pocieszenia szukam 16.10.04, 01:24
                  Nie widzę przeciwwskazań - tylko gdzie dokładnie zbiórka?
    • Gość: kasia Re: pocieszenia szukam IP: 194.196.228.* 14.10.04, 13:43
      Ja przechodze przez to samo,choc jestem porzucona nie z tego samego powodu
      (teoretycznie,bo nie wiem jak byla prawdziwa przyczyna),mieszkam sama,w miescie
      nie znam nikogo prawie,bo mieszkam tu dopieero rok,wiec chyba moja sytuacja
      moze cie troche pocieszyc.Rycze wieczorami,w dzien zapelniam czas,wracam
      zemczona do domu,pije piwo zeby zasnac,choc czasem to nie pomaga.Najczesciej
      gdzies wyjezdzam,do rodziny,prosze znajomych,tych niewielu,zeby przyjechali do
      mnie na weekend albo poszli do kina....ale to nie do konca pomaga.Z czasem
      zauwazlylam,ze te stany depresyjne sa coraz rzadsze,teraz juz placze raz na
      tydzien..wiec tylko jeden wniosek-czas...on tylko moze uleczyc rany...lub inny
      gosc...
    • Gość: abc Re: pocieszenia szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 10:00
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka