Dodaj do ulubionych

Babole i inni. IV.

• wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 20.07.19, 22:48
      Ciekawe czego to objawy są, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 20.07.19, 22:57
      Na TV2 cyganów z Ciechocinka pokazują.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 20.07.19, 22:58
      A wszystko to czarne oczy...
      • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 20.07.19, 23:12
        Czarno w oczach, zawroty głowy.... przemęczenie i niedożywienie...., może być dużo chorób
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 20.07.19, 23:16
          No szukam, szukam. Przecież szukam, pielęgniarki. I kucharki. W jednym.
          • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 20.07.19, 23:17
            ja mogę tylko leżeć i pachnieć
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 20.07.19, 23:19
              To se leż.
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 20.07.19, 23:21
              Może Marco do ciebie przyjdzie, hm.
              • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 20.07.19, 23:21
                On chyba specjalistą od masażu jest, hm.
              • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 21.07.19, 10:02
                pewnie, ze moglbym dopomoc pachnacej, pragnacej masazu kobiecie :) gdybysmy sie znali ...
                od razu zaznaczam, nie wszystkich czesci ciala :) nooo, z wyjatkowa kobieta ( dla mnie ) byloby inaczej...:))
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 21.07.19, 10:27
                  Marco, jeśli chcesz wymasować tu jakąś, to musisz napisać na priv takiej jakieś 50 listów miłosnych. Co ja mówię, hm. 500+
                  • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 21.07.19, 12:05
                    wobec tego, trzeba brac sie do roboty ! 50 listow o milosci przeplatanych konkretami...moze dam rade ? oj bedzie ciezko..
                    ale 500+ ...to nie na moje sily i nerwy..
                    problem rowniez w tym, do kogo pisac, od ktorej zaczac ? tak, aby mi sie w glowie nie popierd....!

• wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 21.07.19, 12:16
                      Nieważne do kogo, pisz. Dużo, ale z wielką atencją, romantycznie i z zapewnieniem, że tylko ona, jedna jedyna. Nie pisz imienia, wtedy będziesz mógł rozsyłać taki list od razu do kilku. No, chyba że jakaś bardzo lubi, jak się do niej po imieniu czule i zdrobniale, wtedy musisz uważać. Jeśli nie wiesz jak zacząć, to tu masz podpowiedź, zacznij tak: W pierwszych słowach mego listu, chciałbym... Potem to już poleci. Powodzenia.

Aha, i przygotuj się na długą drogę, tak jak pisałem.
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 20.07.19, 23:17
            Ale pieluchy jeszcze nie trzeba mi zakładać.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 20.07.19, 23:04
      O, jedynie Mirabelka się trochę martwi. Brawo.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 20.07.19, 23:27
      • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 21.07.19, 13:18
        dobrze mi radzisz....ten pierwszy list moze byc tz. seryjny.
        po odpowiedziach, trzeba bedzie tresc zmienic, bo kazda napisze cos innego...i co pozniej ? nie wiem musze sie zastanowic..
        albo istnieje jeszcze jedna mozliwosc....Ty mi pomozesz w odpisywaniu, albo Lel...:)
        tylko kto bedzie te Damy masowal ? ech, znowu problem...
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 21.07.19, 14:04
          Ach, ważne, że będziesz przy odpisywaniu uważny, tzn. Czuły i wyprzedzający oczekiwania. Oczywiście zaskoczyć też musisz umieć, ale tu pomoże ci przecież polska ułańska fantazja.

A masować będziesz ty. Przecież jesteś w tym zawodowcem.

• mirella7 Re: Babole i inni. IV. 21.07.19, 21:27
            ciężki to zawód.... kręgosłup trzeszczy
          • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 21.07.19, 21:34
            mysle, ze mam fantazje, a to juz wiecej jak polowa roboty ! :) z tym wyprzedzajacym oczekiwania to trzeba uwazac.
            to tak, gdybys zasiadl do pokera i zaczal tasowac karty jak jakis cyrkowiec...wiadomo, pozostali pomysleliby - szuler !
            moge masowac...nie mam nic przeciwko szczuplym (+5kg), a o innych sprawach nie mowie.
            • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 21.07.19, 21:38
              kregoslup...gora czy dol ? jesli caly to zalecany jest Extra masaz...serio
              • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 21.07.19, 22:20
                przy muzyce relaksyjnej .... www.youtube.com/watch?v=-w7RmK7nV5w
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 21.07.19, 23:35
              Pisz, Marco, pisz. Kobieta 1000 razy bardziej cieszy się z listu otrzymanego od meżczyzny, niż mężczyzna od kobiety.
              • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 23.07.19, 00:50
                tak pomiedzy nami :)...ciesze sie, jezeli jakas sympatyczna wiadomo rowniez interesujaca, zlapie mnie za d... :)
                a te listy to gra wstepna....nieraz owocna :)
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 23.07.19, 08:17
                  Złapie za dupę? Ha ha. Tylko która? Kiedy Lurneta chce tylko uprawiać sens, a sama pieprzy (ha ha ha) bez sensu.
                  ABC za to jak o tym usłyszy, to spieprza gdzie pieprz rośnie. I tylko wysłuchanie 13 razy pod rząd Beiruta może ją trochę uspokoić.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 23.07.19, 09:30
      Aha, jeszcze Mirabelka jest, hm :)
      • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 23.07.19, 10:40
        chyba obstawiona ? :(.....inaczej, dawno juz dalyby znac subtelnie "o czyms"...
        albo, Mirabellka to nie nasza liga, gdzies tam bywa w towarzystwach...pieknych, bogatych, inteligentnych !
        trza czekac dalej....na ta wielka milosc :)
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 23.07.19, 10:58
          No to czekamy.
          • nnn.1 Re: ja na chwilke 23.07.19, 18:27
            wcionszrzywy napisał:

> No to czekamy.

nie wiem czy jak tak bedziesz czekal to jak juz przyjdzie wcionsz jeszcze bedziesz rokowal... dlatego moze lepiej zadowolic sie jakas mniejsza? spokojniejsza? ma mnostwo zalet!

przemysl to!
            pa!
            nietaka [z cala pewnoscia]
            • wcionszrzywy Re: ja na chwilke 23.07.19, 19:36
              Jaka troska :)
              • mirella7 Re: ja na chwilke 24.07.19, 23:22
                Jestem w szoku, tu się mnie obgaduje!
                • wcionszrzywy Re: ja na chwilke 25.07.19, 09:14
                  Ależ, Mirabelko, nikt tu o tobie źle nie mówi.
                  • marco_5 Re: ja na chwilke 25.07.19, 11:48
                    szok ?...to gorzej jak Stress !
                    moja lekarka powiedzialaby...M..... definitywnie potrzebujesz wypoczynku :) szanuj sie ...zyje sie raz !
                    Mazury....to taka odskocznia, totalne wyluzowanie...
                    • mirella7 Re: ja na chwilke 25.07.19, 19:19
                      Gratuluję, ja jadę na wieś, a potem do stolicy Wielkopolski
                    • nnn.1 Re: ja na chwilke 25.07.19, 21:51
                      wieś nad morzem! to moj typ na totalne wyluzowanie :]
                      • wcionszrzywy Re: ja na chwilke 25.07.19, 22:01
                        Ja bym nawet wyjechał gdzieś na wieś, tylko żeby tam internet dobrze działał, hm.
                        • nnn.1 Re: ja na chwilke 25.07.19, 23:01
                          odpoczynek z Internetem? :D odwyk trzeba sobie zrobić. pokazac mózgowi trzeba ze moze czerpac przyjemnosc z wielu innych źródel
                          • wcionszrzywy Re: ja na chwilke 25.07.19, 23:01
                            To było kiedyś, Niewiadoma, hm.
                      • marco_5 Re: ja na chwilke 26.07.19, 00:53
                        nnn1, wies nad morzem, Ty wiesz czego chcesz...aaa co mozna robic na tych dzikich plazach :))
                        mirella7, bylem w stolicy wielkopolski, znam rowniez Rawicz (nie z wiezienia), a moze tanczylismy juz razem
                        w wiejskiej Remizie Strazackiej ?...na dodatek bilem sie o Ciebie i w morde komus dalem...kto wie, swiat jest maly ..???
                        • nnn.1 Re: ja na chwilke 26.07.19, 09:04
                          marco_5 napisał:

> nnn1, wies nad morzem, Ty wiesz czego chcesz...
                          wszem wiem czego chce: ciszy cywilizacji i hałasu natury: szumu morza, wiatru i lasu na wydmach. a poza tym piasku pod stopami, błekitnego nieba i slonca. i tego zeby polezec na bezludnej plazy albo iść przed siebie pustym brzegiem morza:)

aaa co mozna robic na tych dziki
                          > ch plazach :))
                          to co można:)

• nnn.1 Re: ja na chwilke 25.07.19, 21:49
                hm... czy ja wiem... to raczej coś w rodzaju emocjonalnie neutralnej wypowiedzi na temat

pa!
                nietaka [z cała pewnoscia]
                • wcionszrzywy Re: ja na chwilke 25.07.19, 22:00
                  Ależ, Nieznana, emocji się nie trzeba wstydzić.
                  • nnn.1 Re: ja na chwilke 25.07.19, 22:57
                    wcionsz! ja sie nie wstydzilam i wcionsz nie wstydze swoich emocji. ja sie po prostu o Ciebie nie troszcze. chciałbyś;) ale nic z tego

nietaka [z cała pewnościa]

• wcionszrzywy Re: ja na chwilke 25.07.19, 23:00
                      Och, poczekajmy z tym, Nieznana. Może jednak. Po co od razu tak nerwowo deklarować, hm.
                      • nnn.1 Re: ja na chwilke 25.07.19, 23:05
                        och wcionsz... to nie nerw to prawda

a Ty wcionsz o tym czekaniu...

• wcionszrzywy Re: ja na chwilke 25.07.19, 23:11
                          Ja mam czas. "I have all the Time in The world".
                          • wcionszrzywy Re: ja na chwilke 25.07.19, 23:13
                            "To make you mine"
                            • wcionszrzywy Re: ja na chwilke 25.07.19, 23:15
                              "It is written in the stars above"
                              • wcionszrzywy Re: ja na chwilke 25.07.19, 23:17
                                Także tego, wiesz. Co ma wisieć, nie utonie.
                                • wcionszrzywy Re: ja na chwilke 25.07.19, 23:18
                                  Najwyze trochę się odwlecze.
                                  • nnn.1 Re: ja na chwilke 25.07.19, 23:58
                                    nie da sie bo ja jestem starsza pani :D

pa!
                                    • wcionszrzywy Re: ja na chwilke 26.07.19, 08:20
                                      Miłość wirtualna może być piękna, Nieznajoma. Nie rezygnuj z tego. A prawdziwy piorun zawsze Cię może jeszcze trafic. Także tego...
                                      • nnn.1 Re: ja na chwilke 26.07.19, 09:08
                                        chyba wiecej ni raz obejrzales film "Ona" ze Johannson i Phoenixem:)
                                        mnie on zasmucil i przerazil. rozumiem jednak ze moze komus odpowiadac taki rodzaj "zwiazku"

piorun niech mnie lepiej nie trafia [tak xle mi zyczysz? a ja prawie troszczylam sie o Ciebie! :(]

pa!
                                        • wcionszrzywy Re: ja na chwilke 26.07.19, 09:12
                                          Piorun miłości. Filmu nie oglądałem.
                                          I przestań z tym "z pewnością nietaka". W sieci trzeba być trochę mniej wrażliwym, inaczej się całkiem spalisz (pewnie już niewiele zostało, hm).
                                          • wcionszrzywy Re: ja na chwilke 26.07.19, 09:16
                                            Aha, i spieszę z wyjaśnieniem, bo widać, że mogę znowu być źle zrozumiany. Piorun w tym wypadku oznacza ożywienie. Wiesz, tak jak z Frankensteinem. Do wielkiej miłości, i w ogóle.
                                            • nnn.1 Re: ja na chwilke 26.07.19, 09:36
                                              wcionszrzywy napisał:

Pior
                                              > un w tym wypadku oznacza ożywienie. Wiesz, tak jak z Frankensteinem.
                                              :DDDDDDDDDDDDD

Do wielkie
                                              > j miłości, i w ogóle.
                                              nie ma wielkich milosci

• wcionszrzywy Re: ja na chwilke 26.07.19, 09:39
                                                No weź mnie nie załamuj. Jak to niema wielkiej miłości? To na co ja całe życie czekam?
                                                • nnn.1 Re: ja na chwilke 26.07.19, 10:46
                                                  na darmo ;D

odarty ze zludzen rzuc sie w wir zycia :D

obowiazki wzywaja - pa!
                                                  • wcionszrzywy Re: ja na chwilke 26.07.19, 10:54
                                                    Na złudzenia nie ma mocnych.
                                          • nnn.1 Re: ja na chwilke 26.07.19, 09:34
                                            wcionszrzywy napisał:

> Piorun miłości.
                                            mam piorunochron wbudowany :>

Filmu nie oglądałem.

polecam
                                            > I przestań z tym "z pewnością nietaka". W sieci trzeba być trochę mniej wrażliw
                                            > ym, inaczej się całkiem spalisz (pewnie już niewiele zostało, hm).
                                            alez to sam jeden wielki plus! Jest mnie wiele wiec jak sie spali troche tu i tam to bedzie idealnie! :D

ps nietaka podkresla ze nasza konwersacja ma charakter konwersacyjny i basta :)

• nnn.1 Re: ja na chwilke 25.07.19, 23:53
                                  coz, wisiało, urwało sie i utonelo

takze tego wiesz...
      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 25.07.19, 22:45
        Tarzanie się w melodramatycznym sosie. Nie wiem po co ten duet, jak to ekstremalnie osobiste wyznanie, hm.
        • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 25.07.19, 22:50
          Nic nie rozumiesz. Jak zwykle. I tylko proszę... don't explain. ;)
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 25.07.19, 22:56
            Dość mocno i głęboko, no i dramatycznie, zaczynasz dzisiejszą nocną randkę z youtube. Aż strach pomyśleć, czego będziesz słuchać tuż przed 4, hm. Rozedrgana w szlafroku z fajką na balkonie wpatrzona w przestrzeń mglistą albo poszarzałą fasadę sąsiedniego bloku kiedyś śnieżnie białą, hm.
            • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 25.07.19, 22:58
              hahaha :)
            • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 25.07.19, 23:00
              Za ciepło na szlafroki jest, weź. 8)
      • nnn.1 Re: Babole i inni. IV. 25.07.19, 23:55
        Cheta Bakera uwielbiam słuchać

ale to raczej Mirabelka :) taka żółciutka :)

ja to nietaka [z cala pewnościa]
        • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 26.07.19, 10:12
          to kurczak
          • nnn.1 Re: Babole i inni. IV. 26.07.19, 10:50
            nie wyglada... no chyba ze o mlodosc i swieżosc chodzi to tak

ps mirabelki są pieknie zolte :)
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 26.07.19, 10:50
            Kurczak w śmietanie i kopytka? Czemu nie. I jakiś surówka.
            • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 26.07.19, 21:24
              Mogę zrobić moje słynne skrzydełka gotowane na parze:)
              • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 26.07.19, 22:06
                Skrzydełka? Przecież tam nie ma prawie nic mięsa, hm.
                • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 26.07.19, 22:41
                  Przecież się odchudzasz!
                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 26.07.19, 23:48
                    E tam. Lekka oponka od ciastek (jedno ciastko dziennie). 6 tygodni bez ciastka, i u mnie na brzuchu sama skóra.
                    • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 27.07.19, 09:56
                      Jakie ciastka?
                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 27.07.19, 10:06
                        Różne. Wszystkie są słodkie ☺
                        • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 27.07.19, 11:17
                          też lubię, to co zakazane
                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 27.07.19, 12:11
                            Dżointa też lubisz se przypalić?
                            • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 27.07.19, 21:59
                              mam odloty bez dżointa, mi niepotrzebne takie rozrywki
                                • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 00:40
                                  dziś odlot miałam z takim jednym, wkurzył mnie
                                  • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 07:42
                                    ech, zadajesz sie z niestabilnymi psychicznie, moze potrzebuja juz stale Jointa, albo cos innego..a o tym nie wiedza ?
                                    moze wcionsz, bylby dla Ciebie dobra partia do rozegrania ? pomysl...
                                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 09:26
                                      :) Marco, tutaj nie trzeba myśleć. Tutaj trzeba pisać.
                                    • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 09:57
                                      może...
                                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 10:05
                                        ... nasze mooże, będziemy Ciebie wiernie strzec ...
                                        • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 11:24
                                          my - czyli kto?
                                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 11:32
                                            "będziem", miało być. Ten głupi internet zmienia starą polską pieśni, hm.
                                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 11:33
                                            Mirabelka. Taka złość, jaka teraz w tobie siedzi, to może jakaś energia jest do namalowania jakiegoś obrazu. Se tak myślę, hm.
                                            • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 13:21
                                              Wątpię
                                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 13:59
                                                To może torcik se jakiś zrobisz?
                                                • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 15:13
                                                  i będę nim w Ciebie rzucać
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 15:42
                                                    Szkoda słodkości, weź.
                                                  • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 16:13
                                                    Ciebie mam brać?
                                                  • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 16:43
                                                    pewnie, bez zastanawiania sie ! Twoje konkurentki nie spia...
                                                  • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 16:55
                                                    facet powinien sam wiedzieć, czego chce i kogo chce a nie zdawać się na konkurentki
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 18:14
                                                    I przerzucają się tą Makrellą jak zdechłą rybą. Albo gorącym kartoflem z ogniska.
                                                    A jeden drugiego zachęca i rekomenduje.
                                                    Eeeech, żętelmeny! 8)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 21:03
                                                    O, ta, inna, lepsza, wspanialsza i w ogóle, hm. Jakby nigdy nie była tu rekomendowana, proponowana i zachwalana innym, w tym 1000 razy przeze mnie. Lurneta, to, że twój wydumany (najwyżej papierowy) świat chroni cię przed prawdą o tobie i pozwala ci być kimś wyjątkowym (tu, pewnie tam też), nie oznacza, że tak jest. Naprawdę nie wystarczy przyjąć wszystko tak, jak chciałby się aby było, aby inni tak to widzieli. Tak więc jeśli się nawet upierasz, to rób to z jakimś wyczuciem, inteligentnie, przebiegle, a nie tak prymitywnie, obnażając swoją głupotę, pychę i śmieszne swoje bajkopisarstwo.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 21:32
                                                    Dobry towar reklamuje się sam, prelegentów mu nie trza. ;)
                                                    Natomiast prostota - jest szczytem wyrafinowania.
                                                    'Odpowiednie dać rzeczy słowo", precyzyjnie dobrać znaczenia. Tak - tak, nie - nie. Oto moja domena.

A kalkulacje, przebiegłości, intrygi, konfabulacje - pozostawiam Babolom, takim jak ty. :)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 21:54
                                                    Myślałem, że język czwartorzędnych poetów jakoś na ciebie wpływa, hm. Ale jeśli chcesz się chlubić tym, że tak naprawdę nie jesteś wyrafinowana tylko prymitywna i chamska, to cóż mi pozostało. Przyjmuję to z całym inwentarzem. Faktycznie lepiej jak ktoś się przyznaje się do tego, że nie potrafi inaczej, niż miałby niezręcznie próbować wyrażać się z pewną ogładą i dyplomatycznie.

A co ty masz do Mirabelki, to pewnie nikt tu nie wie. Pewnie coś strasznego z jej strony musiało ci się przytrafić. Trudne to (człowieka inteligentnego i pewnego siebie nie tak łatwo wprowadzić z równowagi) do wyobrażenia, ale z pewnością musiało to być coś, co spowodowała, że wpadłaś w furię.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 22:23
                                                    Prymitywa i chama najszybciej znajdziesz patrząc w lustro. :)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 22:27
                                                    Skąd to wiesz?
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 22:29
                                                    wcionszrzywy napisał:

> Skąd to wiesz?

Z twego inwentarza. :))
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 22:33
                                                    No tak, ty niczego nie doświadczyłaś osobiści, przepisujesz tylko teksty wyczytane i utrwalone w pamięci siedząc dzień i noc ze swoimi czwartorzędnym poetami, hm.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 22:28
                                                    Ja jedynie odnotowałam ewidentny fakt przerzucania się zainteresowaniem tą osobą.
                                                    Nic więcej, nic mniej.
                                                    I nie ma powodu odbiegać od tematu. Ani wytaczać dział przeciw oczywistej oczywistości.
                                                    Howgh! 8)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 22:31
                                                    Odnotowałaś fakt? Ojej, strasznie się poświęciłaś. Musiałaś dorzucić swoje trzy grosze. Obnażyć się ze swoją nerwicą, frustracją i chamstwem. Naprawdę nie mogłaś sobie tego odpuścić? Nie lepiej było w tym czasie poczytać czwartorzędnych poetów?
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 22:41
                                                    Tak - odnotowałam fakt. Komentowanie rzeczywistości (tej wirtualnej również) przychodzi mi od zawsze z niezwykłą łatwością. :)
                                                    Ponadto odnoszę wrażenie, że liczysz na to, iż wejdę tu dziś w jakieś sprzeczki z tobą. Dwoisz się i troisz.
                                                    Ale nic z tego, kochanie, nie dziś. ;)
                                                  • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 21:20
                                                    Kobiety, poza nielicznymi, albo mnie nie lubię, albo udają, że lubią..., więc mnie już to ani nie dziwi, ani nie zasmuca... Dawno pogodziłam się z faktem, że to w większości wredny gatunek, pusty, zawistny i nie przejawiający inteligencji emocjonalnej, często ani krzty....
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 21:32
                                                    Ha ha ha. A jak udają - a to paniusie, a to grzeczne, a to inteligentne, a to wyrozumiałe, a to wrażliwe, empatyczne, ciekawe, czarujące, hm. A to wszystko udawanie ewentualnie chciałyby być takie. Szybko jednak wychodzi szydło z worka. Bardzo szybko. Ba, nawet nie trzeba czekać. Jeśli się ma trochę doświadczenia, to od razu możne z góry prześwietlić. Potem tylko można się rozczarować, że jednak nic nowego, tylko to sama barachło, że się tak wyrażę :))))))))))))
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 21:35
                                                    No, może troszkę przesadziłem, ale tylko troszeczkę. Jedynie jak się ma ochotę na taką od razu się rzucić, to te pół roku może być naprawdę super. Ale to nie takie proste na taką trafić, hm.
                                                  • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 21:36
                                                    Na dziesiątki lub setki, które poznałam.... zostały przy mnie dwie... dwie, tak dwulicowość jest domeną kobiet, niestety.... już mnie to nie dziwi, nie bulwersuje, nie smuci.... zaakceptowałam tę prawdę i jakoś żyję :)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 21:42
                                                    I jak dużo mówi o jakiejś swojej cesze, tym bardziej oznacza to, że jej tego brakuje, że bardzo by chciała.
                                                    Mnie zawsze śmieszy, jak tak ma w anonsie: "inteligentna". Ha ha ha. A skąd ona wie, że jest taka inteligentna? Dla kogo inteligentna? Dla swojego psa? Czy dlatego, że ta, której nie lubi, jest dla niej nieinteligentna?
                                                  • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 21:44
                                                    Po prostu chce dążyć ku inteligencji, ku doskonałości.... popatrz czasem na +
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 21:45
                                                    Jak dąży, to znaczy, że nie jest, przynajmniej jeszcze nie.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 21:47
                                                    Poza tym tak jak napisałem - dla jednego jest inteligentna, a dla drugiego nie. Więc po co oznajmia wszem i wobec, że jest na pewno i basta, hm.
                                                  • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 21:47
                                                    Ale wie, przeczuwa, myśli i wnioskuje, że jest to jakaś wartość.... i chce iść w tym kierunku.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 21:48
                                                    No dobra, ale niech się nie chwali tym, bo to źle o niej świadczy.
                                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 10:09
                                        Ale coś Ty taka Mirabelka zasmucona, co? Są wakacje, jest piękna pogoda, amanty się starają, hm.
                                        • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 11:23
                                          A chuj z amantami
                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 26.07.19, 23:58
                    Masz coś na dobranoc. Dziś twoje urodziny ☺

"But the best ones always go. Say goodbye with a smile. And they spoke there's no love. No, only proof of love ...

• mirella7 Re: Babole i inni. IV. 27.07.19, 09:55
                      Dziękuję i pozdrawiam, nieco demoniczne.... nawet mi się podoba P
    • dilajla00 Re: Babole i inni. IV. 27.07.19, 12:50
      dzisiaj będę sobie opalać wewnętrzną stronę ud
      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 27.07.19, 13:08
        Tylko uważaj, żebyś sobie nie poparzyła, bo nie będzie dziś bzykania, przynajmnie w pozycji klasycznej, hm.
      • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 27.07.19, 13:10
        to wazne czesci ciala, nie zapomnij o natluszczeniu olejkiem...
        • dilajla00 Re: Babole i inni. IV. 27.07.19, 14:37
          hmmmm....a właściwie to dlaczego tak się troszczycie o moje uda ?
          • dilajla00 Re: Babole i inni. IV. 27.07.19, 14:39
            albo zostawmy już te uda. ...
            Czy tu bywa wciąż moja ulubienica Loornetka ?
            • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 18:16
              Dziewczyno moja! Tęskniłam, wołałam... Nareszcie jesteś! :*:*:* :)
          • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 27.07.19, 15:50
            staram sie byc dobrym czlowiekiem,...dlatego troszcze sie o Twe uda !
            wiadomo przeciez...facet, szybciej dogada sie z kobieta...i potrafi bardziej wyrazic troske :) a miedzy kobietami to.....
            • dilajla00 Re: Babole i inni. IV. 27.07.19, 17:26
              masz rację z tym dogadywaniem się, trudno się dogadać z babolem, Babol ma ciągle o coś żal i ciągle prowadzi jakąś swoją wojenkę, a to z szefem , a to z mężem , a to...
              Ciągle jakieś intrygi, jakieś koalicje
              • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 27.07.19, 20:05
                e tam....wojenki tez naleza do zycia :) zalezy z kim, o co chodzi i czy sie oplaca ...
                z mezem tez :) !!! pewnie, sa faceci ktorzy nie mysla samodzielnie, lubiacy dominujace kobiety...
                ciekawe, czy taki troszczylby sie z o Twe uda ? chyba nie, potrzebowalby bodzca i natchnienia do dzialania :)

• wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 27.07.19, 20:31
      Pacz no, hm. Nie trzeba babola tu krytykować, sam się deklasuje :)
    • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 28.07.19, 20:28
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 21:36
      Khe khe
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 22:02
      Weźmy np. tą małą. Jaka ona na początku była cicha, spokojna. Aż nagle zaczęła rzucać chujami i kurwami. Jaka była miła, aż nagle zaczęła się czepiać nie wiadomo z jakiego powodu. Jaka był bez uprzedzeń, aż tu nagle podejrzewała wszystkich o to, że ją śledzą, szpiegują i stalkują. Jaka było wyczulona na rasizm, antysemityzm i homofobiczne teksty, a potem inne swoje koleżanki wyśmiewała, sugerując, że ta to trans jakiś. Itd, itp. Ha ha ha ha.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 22:04
      Także tak.
    • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 22:28
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/bg/ag/bmnw/lCiRdjUwxbTIHfvrMX.jpg[/img]
      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 22:35
        Jakiej nienawiści, hm. Ja tutaj nigdy nikogo nienawidziłem. Ale, jak widać, twoja inteligencja nie pozwała i nie pozwala ci tego dostrzec. Nie mówiąc już o tym, że mogłabyś zauważyć swoją nienawiść wyrażaną tu wiele wiele razy. Nie będę pisał do kogo i kiedy, bo to oczywista oczywistość znana powszechnie.
        • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 22:39
          Hahhaha!
          Uderz w stół... a nożyce natychmiast wejdą w swoją rolę. ;)
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 22:40
            Przeczytałaś moje dzisiejsze wpisy i nic a nic nie zrozumiałaś. Tzn. rżniesz głupa, bo inaczej nie potrafisz, i tyle.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 22:43
      Nie było tu żadnej, której byś nie nienawidziła, nawet jeśli każda na początku była twoją najwspanialszą koleżanką. I Helenie się dostało, bo naćpana nie zauważyłaś, że to ona. Ha ha ha ha ha.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 22:48
      Ale ja mam zdrowie użerać się tu z babolami, hm. Dobrze, że to tylko wirtualnie. I dlatego, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 29.07.19, 22:58
      No, trzeba wrzucić coś na dobranoc, żeby wszystkim się dobrze spało. Szczególnie babolom.
      • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 17:20
        malo prawdopodobne, ze babole zasna po Metallice...!
        zapewne lepiej po kolejnym przeczytaniu listow z Cafe, ladnie przewiazanych czerwona wstazeczka !
        aczkolwiek, takie nieszczesliwe wspomnienia rowniez moga rozstroic nerwy, oraz wywolac histeryczny placz...
        • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 18:23
          w razie czego, najlepszym lekarstwem na tego typu dolegliwosci jest woda.....dwie krople na szklaneczke wodki
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 18:28
          Może być coś takiego, Marco?
          • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 18:45
            oho, nooo kobiety lubia cus takiego, najpepiej gdybys jeszcze kleczal...z zlozonymi rekami !
            jestes z gory przegrany ! rzeczywiscie, az do Twojej smierci. Amen :)
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 18:49
              Jeśli ona młoda, to uklęknę i nie tylko, wiesz.
              • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 19:01
                no wiem :) ....ale pozniej musi byc zmiana...albo, moze byc odwrotnie.
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 19:05
                  No przecież. Nie może być inaczej. Albo od razu 69.
                  • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 19:23
                    oczywiscie, roznie bywa...w zaleznosci, za pierwszym razie mozna sie jeszcze zapytac...jak chcialabys najpierw !
                    pokazesz sie przez to z dobrej strony....a ona sie odwdzieczy ! spoko...
                    • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 19:25
                      w swoim czasie....
                      • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 19:26
                        czyz tak nie tak,....Kobiety ? :)
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 19:31
                          Kobiety chyba zamurowało. Tylko nie wiem, czy to to moje szczere wyznanie, czy ta propozycja "69" na dzień dobry, hm.
                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 19:33
                            Aczkolwiek roszczę sobie prawo do wycofania się z propozycji, obydwu.
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 19:35
                              Taki pies, to ja już nie jestem.
                          • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 19:40
                            moze zamurowalo ?...kobiety zawsze znajda jakies rozwiazanie, albo pozostaje eliksir...dwie krople wody na szklaneczke wodki
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 19:42
                              No nic, trzeba w takim razie iść na inne cafecośtamcośtam.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 18:26
      Moja droga, jedyna. Chciałbym Ci w końcu powiedzieć, że przyszedł ten czas, kiedy stać mnie na to, aby szczerze, bez wstydu i z wielką ulgą wyznać Tobie to, co do Ciebie przez ten, jakże długi, czas tu czułem. Z pewnością żadne słowa nie są w stanie oddać tego mojego głębokiego uczucia, jakie do Ciebie żywiłem i żywię, i które od zawsze, od pierwszego mojego wygłupu w Twojej obecność na cafe.pl, czułem. To było jak grom z jasnego nieba. Od tamtego momentu kochałem Cię bezgranicznie. I chcę Cię zapewnić, że wciąż Cię kocham jak nikogo jeszcze w życiu. Tylko Ty, jedyna, możesz dać mi rozkosz obcowania z kobietą, gdyż jesteś jedyną kobietą, którą naprawdę pokochałem i kochać chcę aż do śmierci mojej. Amen.
      • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 21:36
        Co za wynurzenie ekshibicjonisty..... Adresowane zapewne do jakiejś wirtualnej laski.... Amen.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 21:59
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/sf/qj/mnjf/ISAl0DUKadjZTgBEdX.png
      • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 22:01
        Chcę z "Kruka" i bez diamentów, te przynoszą nieszczęście :P
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 22:05
          Wybierz sobie jakiegoś. Marco zapłaci.
          • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 22:07
            To już tak zdziadziałeś ...?:)
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 22:10
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/sf/qj/mnjf/7BA9vTpeKDwDyT2yUB.jpg
      • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 22:14
        Będziemy pasować...
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 22:15
          Już od dawna do siebie pasujemy
          • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 22:16
            od 7-go życia? wredoto Ty zarozumiała :)
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 22:30
              Od tak dawna, że nie pamiętam kiedy dokładnie, hm. Ale czy tu to jest ważne? Kochajmy się [serduszka, serduszka, serduszka, serduszka]
              • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 22:34
                tak, jasne.... miłość....karty mówiły, że od 6-go....., i mówiły - albo przyjaźń albo miłość, a na razie nie ma nic, złożę reklamację :P
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 22:38
                  6 grudnia?
                  • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 22:39
                    życia
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 22:40
                      Aha, czyli po śmierci, hm.
                      • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 22:42
                        przed.... poczytaj o hipnozie regresywnej, spać mi się chce, papa
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.07.19, 22:45
                          Ja ostatnio wolę pisać.
                          • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 31.07.19, 22:09
                            pasujecie do siebie ....naprawde

www.youtube.com/watch?v=rFWB4rmDLEo
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.08.19, 07:47
                              Marco, kobieta i mężczyzna zawsze do siebie pasują. W tym sensie podstawowym, to znaczy głównym. Do czego Bóg nas stworzyl (idzcie i rozmnażajcie się) Reszta, to jest taka popierdółka kulturowa. Coś jak cafe.pl.
                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.08.19, 10:56
                                A ludzie sobie wymyślili, że muszą być szczęśliwi, hm.
                              • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 01.08.19, 11:09
                                a ja myslalem, ze moze zostane zaproszony na weselny Bankiet ! zabawie sie, poznam fajna kobiete....ech szkoda :(
                                cos ostatnio mam tylko w glowie nocne zycie, tance ...ciekawe ?
                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.08.19, 11:14
                                  Wiem, wiem. Każdy szuka tego szczęścia. Nawet na Cafe.pl. na ha ha ha ha ha ha.
                                  • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 01.08.19, 22:42
                                    Wiem, wiem, Ty nie szukasz szczęścia, bo już je znalazłeś, zmykam w wiejskie klimaty, będę za tydzień.
                                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.08.19, 23:13
                                      A jak ja cały tydzień wytrzymam tu bez ciebie, hm.
                                      • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 02.08.19, 07:29
                                        musisz wytrzymać :)
                                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 02.08.19, 08:38
                                          Uschnę, hm.
                                          • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 02.08.19, 20:10
                                            Jak kwiat cięty😂
                                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 02.08.19, 21:20
                                              Z metra cięty, hm.
                                              • mirella7 Re: Babole i inni. IV. 03.08.19, 22:43
                                                Konus?
                                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 04.08.19, 09:50
                                                  Konus też ma potrzeby.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 04.08.19, 10:19
                                                    Może nawet większe, hm.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 04.08.19, 10:21
                                                    No, ale kobiety z cafe.pl nie lubią niskich mężczyzn. Nie po to dostały się na platformę o światowym rozgłosie, żeby obniżać swoje wymagania. Ha ha ha ha ha.
                                                  • nnn.1 Re: Babole i inni. IV. 04.08.19, 13:48
                                                    Wchodzę, czytam i... oczom nie wierzę :D Czyżby wcionszrzywy miał kompleks?! Ale nie trać wiary! Na pewno w końcu trafisz na kolejną właściwą. Przecież jest mnóstwo niziutkich kobietek. Trzeba się tylko rozejrzeć wokół siebie i... obniżyć wymagania :D

To byłam ja, nietaka :)
                                                  • a.dworski Re: Babole i inni. IV. 04.08.19, 14:10
                                                    ex-niewiadoma ?
                                                  • nnn.1 Re: Babole i inni. IV. 04.08.19, 16:47
                                                    a.dworski napisał:

> ex-niewiadoma ?

Hmmm... Dobrze, że jest przeszłość jest przeszła i że jest w związku z tym wiadoma, bo wie się, czego unikać. Ale każde doświadczenie jest niewątpliwie bezcenne.

Pozdrawiam
                                                    [z pewnością] nie_ta_ka :)

• a.dworski Re: Babole i inni. IV. 04.08.19, 17:26
                                                    enigmatycznie dosc
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 04.08.19, 19:43
                                                    Tylko że małe są wredne.
                                                  • marco_5 Re: Babole i inni. IV. 05.08.19, 15:14
                                                    no prosze, ...niewiadoma bawi sie w konspiracyjne zabawy, ech te kobiety...zawsze probuja zaskoczyc :)

• marco_5 Re: Babole i inni. IV. 05.08.19, 15:17
                                                    na dodatek sa przekonane, ze im sie to udaje, no i wiadomo ....maja zawsze racje ! :)
                                            • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 20:07
                                              mirella napisała:
                                              <<<Jak kwiat cięty😂>>>
                                              Florystyka to piękne hobby, dla ludzi z klasą.
                                              • dilajla00 Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 20:13
                                                z klasą robotniczą ? czy chłopską ?
                                                • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 20:23
                                                  Co ty pitolisz? Aż taka zazdrosna?
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 20:43
                                                    Powiedz lepiej, proszę, kiedy mogę przyjechać do Ciebie i ocenić opaleniznę Twoich wspaniałych ud.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 21:01
                                                    Kultury trochę, Bitels, hm. Najpierw kino jakieś, na pączusia, herbatka, może być teatr, a potem powolutku możesz puszczać oczko.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 21:13
                                                    No dobrze, a co zrobisz w tym czasie z jej mężem? Masz kolegę, który zaprosi go na kręgle?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 21:15
                                                    A po ch. o mężu myśleć. Zachęć ją porządnie, a wszystko inne nie będzie miało żadnego znaczenia.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 21:19
                                                    No to Ty chyba nie czytałeś Jej wpisów, Ona jest zakochana w swoim mężu.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 21:24
                                                    Ale jej się nudzi czasem troszeczkę. To wystarczy. Hm, naprawdę, hm.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 21:30
                                                    No tu przyznam Ci rację, nuda i potrzeba odmiany od codzienności przyprowadza niektóre kobiety do zguby.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 21:33
                                                    Każdy lubi się trochę zgubić, szczególnie kobiety.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 21:40
                                                    Tak, u kobiet jest to główna zabawa. Kryją się z tym 100 razy lepiej od mężczyzn.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 21:28
                                                    Spytaj jej się czy woli białe, czy czerwone.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 21:32
                                                    Ale co? Barwy narodowe?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 21:37
                                                    No jak chcesz, to możesz zacząć od tego, że zapytasz czy jest za PiS-em czy za PO. POwodzenia.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 21:43
                                                    Takie pytanie to jest gwóźdź do trumny. Za kogo Ty mnie masz?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 21:46
                                                    Za czwartorzędnego podrywacza.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 21:50
                                                    Jeśli jesteś takim pierwszorzędnym podrywaczem, to dlaczego dilajla00 nic Ci nie odpowiedziała? Grubo przeceniasz się.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 21:53
                                                    Bo ma chrapkę na ciebie. Ale pewno już ma dosyć tej twojej niezdarności, hm.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 21:56
                                                    Tak łatwo to się nie wyłgasz.:)
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 22:20
                                                    Tak się zastanawiam, dilajla00 nie lubi kwiatów, to nie mógłbym jej dać czerwonej róży na pierwszym spotkaniu. Odpadają również czekoladki, mogłaby pomyśleć, że chcę Ją utuczyć. A może jakieś fikuśne majteczki z sexschopu? Myślę,że Ona coś takiego by polubiła. Co o tym znawco pierwszorzędny "czerny" myślisz?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 22:24
                                                    Może woli wódeczkę, nie wiem.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 22:28
                                                    Myślisz po sobie?
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 22:37
                                                    Prawdopodobnie są kobiety, które lubią być przekupywane jakimiś niedrogimi, sugestywnymi upominkami, ale nie sądzę, by należała do nich moja dziewczyna - Helenka (tu: dilajla). :)
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 22:40
                                                    Taka serdeczna podpowiedź, przyjacielska, R...ku, Ty wiesz. ;)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 22:45
                                                    R jak Romku?
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 22:46
                                                    Żarciki. ;););)
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 22:47
                                                    Moje też. (; (; (;
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 22:51
                                                    Ale ping-pong Wam, kogutki, całkiem zgrabny o tę Helenkę wyszedł. :) Ona jest tego warta! :)

PS. Nigdzie nie pisała, ze kwiatów nie lubi!
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 22:55
                                                    Ona woli kobity. I to takie obfite, jeśli wiesz o czym mówię, khe khe.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 22:58
                                                    Jak to nie pisała "z klasą robotniczą ? czy chłopską ? ". Albo jestem w mylnym błędzie.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 23:02
                                                    I to Ci wystarczyło, by wyciągnąć wniosek, jakoby nie lubiła kwiatów??? Rozrysujesz to JAKOŚ wektorowo, logicznie? ;D

• la_chanson Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 23:05
                                                    Np.:
                                                    JEŚLI napisała, że (tu treść) => TO (tu wniosek) => TO (tu wniosek 2) ... ... ... aż do: => TO znaczy, że nie lubi kwiatów.

START! ;)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 23:15
                                                    Ojej, ojej, Lurneta. Nie lubi kwiatów, gdyż Wczorajszy ma początki Alzheimera, hm. Czy ja Ci zawsze muszę wszystko tłumaczyć, hm.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 23:20
                                                    Czekaj, nie mów hop, i nie oceniaj tak pochopnie... Może on teraz rozpisał logarytm i właśnie go oblicza... ;)
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 23:23
                                                    Zobaczymy jutro. Ja w każdym razie lecę spać. Pa! :)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 23:23
                                                    To poczekajmy do rana. Dobranoc.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 23:23
                                                    ;D
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 19:49
                                                    La_chanson napisała:
                                                    Np.:
                                                    JEŚLI napisała, że (tu treść) => TO (tu wniosek) => TO (tu wniosek 2) ... ... ... aż do: => TO znaczy, że nie lubi kwiatów.

START! ;)
                                                    La_chanson napisała:
                                                    Czekaj, nie mów hop, i nie oceniaj tak pochopnie... Może on teraz rozpisał logarytm i właśnie go oblicza... ;)

Pioseneczka, nie wiem skąd u Ciebie tyle nienawiści wobec mnie, czym Cię uraziłem? Widzę, że oboje z Żywym postanowiliście mnie ośmieszać.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 20:24
                                                    Zdradziła cię, hm.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 20:27
                                                    Teraz już jesteś przyjacielem przez średniej wielkości "P", :P
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 20:31
                                                    Niena... czego? Mój Boże! Wczoraj miły, to wyłącznie wygłupy, przekomarzanki były, naprawdę nic więcej. Myślałam, że się w nie włączysz... wczoraj.
                                                    Każdy z nas tu czasem pisze coś, co natychmiast można "przekuć" w "śmieszne", i nie ma powodu, by się za to obrażać. Taka już tutejsza "konwencja". :)
                                                    Ja dziś już dawno zapomniałam o tym, co tu wczoraj wieczorem bazgraliśmy.
                                                    A Ty wziąłeś do siebie i przeżywasz? No proszę Cię... :)
                                                    A, i absolutnie niczym mnie nie uraziłeś.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 20:41
                                                    ;););););););););););););););););););););););););););););););););););).
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 20:49
                                                    Bitels, ona by cię zdradziła nawet za czwartorzędny wiersz jakiegoś pięciorzędnego poety. Nie łudź się, naprawdę.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 20:55
                                                    Zastanawia mnie ta Twoja troska nad jej cnotą. Co ty chcesz tu ugrać?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 20:55
                                                    Ja i jej cnota? A fuj!
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 20:51
                                                    Już lepiej nabierz manier i uderzaj po ludzku do Dalidy, mówię ci.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 20:53
                                                    Ewentualnie udawaj dobrego człowieka sugerując że karmisz wszystkie koty w okolicy i daj się zaprosić do ABC na makrelę.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 20:54
                                                    Wędzoną.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 20:59
                                                    Dziwne, że odciągasz mnie od la_chanson i wciskasz mi tu jakieś makrele. To może ożeń się z la_chanson.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:04
                                                    Mogę się ożenić. Tylko ktoś musi mi za to zapłacić.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:09
                                                    Ale za co zapłacić?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:14
                                                    No za uszczęśliwienie jej.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:20
                                                    To chyba taniej wyjdzie jej wibrator z sexshopu.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:22
                                                    Uuuuuuu, Bitels. Co za zniewaga, hm. Ona ci tego nie wybaczy. Straciłeś przyjaciela, hm.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:24
                                                    Ja wiem, że jej nie stać na mnie, ale możesz jej pomóc. A wtedy na pewno ona wybaczy ci. Przecież sam wiele razy pisałeś, że jesteś bogaty.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:28
                                                    Ja mam tylko bogate wnętrze.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:30
                                                    Bogate wnętrze, to ma tylko babol. Ha ha ha ha.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:25
                                                    Zważywszy na to, że ostatnio potrzebuję trochę gotówki, to tak ...... 2 000 000.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:26
                                                    I to jest ostatnie moje słowo. Normalnie to biorę w euro.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:29
                                                    To jak, decydujesz się? Stary już jesteś. Kto ci będzie czytał pięciorzędne wiersze czwartorzędnych poetów? To najlepsze przecież co cię spotkało w ostatnich 15 latach. Lurneta znaczy się.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:33
                                                    Co ty o jakimś ślubie z Loornetą. Tobie zostało jeszcze jakieś 6, no góra 8 miesięcy. Szukaj lepiej jakiejś pielęgniarki.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:35
                                                    Szukam, szukam. Naprawdę.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:35
                                                    Ale te naprawdę młode chcą 5700 na rękę, hm.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:44
                                                    To naprawdę tanio. Ale oczywiście bez dodatkowych zabiegów?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:50
                                                    To tylko na same waciki, hm.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:55
                                                    Waciki do tyłka aż tyle nie kosztują. To koszt miesięczny dla dorosłej osoby ok. 200 do 300 złotych
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:56
                                                    No i co, myślisz, że straciłeś już na zawsze Lurnetę?
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 22:05
                                                    Dlaczego to Cię tak interesuje?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 22:07
                                                    Mnie wszystko interesuje. Ja jestem człowiek renesansu.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 22:08
                                                    I nie przejmuj się tak. My wszyscy zdechniemy. Ja to wiem od dawna. Ha ha ha.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 22:16
                                                    Jedni szybciej, inni później. Nie przejmuję się, moja matka w wieku 85 lat miała ciśnienie 120/80.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 22:19
                                                    Tobie niewiele już zostało, hm.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 22:20
                                                    Do tej siedemdziesiątki znaczy się.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 22:23
                                                    Wiek nie ma znaczenia. Znaczenie ma zdrowie i komfort życia.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 22:25
                                                    Oczywiście, że wiek nie ma znaczenia (ihihihihihihih). Ja pisałem o ciśnieniu, krwi. Ciągle o tym tu piszesz. Musi nie za bardzo, hm.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 22:27
                                                    No i Lurneta milczy, hm. Jak to to przeżyjesz, Bitels. Ciśnienie ci nie podskoczy w związku z tym?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:53
                                                    Może ty jesteś zainteresowany, co? Ja będę grał na gitarze: Yesterday, all my troubles seemed so far away....
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 21:54
                                                    A jak będę potrzebował, to basen mi podasz, hm.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 22:03
                                                    Nie widzę powodów aby żartować o zdrowiu. Leżałem 3 tygodnie w szpitalu w Niemczech na to samo, na co zmarli Kulczyk i nasza młociarka Skolimowska. Miałem to szczęście, że lekarz Niemiec natychmiast rozpoznał moją chorobę i wysłał mnie do szpitala.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 20:45
                                                    A z Ledwieżywym... z nikim zresztą... w żadne koalicje nie wchodzę. To ewidentny adwokat diabUa jest, i tyle. Teraz też już lata z konewką i dolewa oliwy... ;) I co? Niech lata. :)
                                                    Ileż ja impertynencji musiałam tu z jego strony znieść? Przecież wiesz. Ale to tylko literki, i tak to wyłącznie należy traktować. Młyn musi się kręcić, a show must go on. ;)
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 06.08.19, 23:45
                                                    W ogóle nie kapuję problemu. Napisałem, że florystyka to hobby dla ludzi z klasą. Helenka wywróciła moje stwierdzenie do góry nogami i zaczęła pisać o robotnikach. Tylko, że robotnicy to nie jest temat mojego stwierdzenia i pasuje tu jak kwiatek do kożucha. Na tej podstawie stwierdziłem, że coś Jej nie pasuje z tymi kwiatkami.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 08:09
                                                    Facet, brniesz jak jełop, naprawdę. Jeśli chcesz dopaść kobietę, to nie możesz jej udowadniać, że ona mało inteligentna jest, hm.
                                                  • yesterday56 Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 08:56
                                                    Małpowałem Ciebie, Ty bez przerwy udowadniasz la_chanson, że nie rozumie, że nie zna się.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 09:01
                                                    Ja miałem na myśli Dalidę. Ale oczywiście chodzi też o Lurnetę. Przecież wiesz, jakie baby są.
                                                  • abc_meee Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 15:45
                                                    No i to jest to odwracanie kotka, którego nie lubisz.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 16:16
                                                    Cicho.
                                                  • abc_meee Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 16:43
                                                    Sam bądź cicho. I zacznij rozumieć.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 17:04
                                                    Nie chciałem Cię urazić, ale wyczucie niuansów, to nie jest twoja dobra strona.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.08.19, 16:16
                                                    Zresztą i tak nic nie rozumiesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka