Dodaj do ulubionych

40 latek szuka młodej

IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 18:40
jestem samotny,niezależny z wa-wy szukam fajnej
Obserwuj wątek
    • kotek_mru Re: 40 latek szuka młodej 16.10.04, 18:41
      kotki???:)
    • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 18:45
      kogo tak szukasz???M:)
      • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 18:51
        20=30 lat szczupła z poczuciem humpru
        • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 18:53
          to wszystkie wymagania?????
          • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 19:05
            na początek!!!!!!!!!!!!
            inne do dogadania
            • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:07
              Doprawdy?
              • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 19:12
                a co proponujesz???
                bez zobowiązań!!!
                • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:14
                  pierw na pisz coś o sobie???????
                  • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 19:16
                    co Cię interesuje??
                    może powiesz o sobie
                    • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:19
                      wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      Ale ja pierwsza zadałam to pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 19:26
                        z wa-wy ,rozwodnik, po 40 ce,niezależny, wysoki
                        adres??????????
                        telefon domowy czy komurkowy????????
                        -konto w banku?????????
                        -co jeszcze??????
                        • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:28
                          troche przesadziłeś! np:czy sie interesujesz?
                        • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 19:30
                          ROZyczka powiedz coś o sobie
                          namiary=pryw.czat????????
                          • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:32
                            ja mam cos napisać? A ty co?nic mi nie napisałeś?co?
                          • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 19:36
                            moje zainteresowania
                            -giełda
                            -podróże do ciepłych krajów===najlepiej zimą
                            -kino
                            -rower
                            itd.
                            • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 19:38
                              ile masz lat-czy z wa-wy???
                              -co robisz???
                              • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:41
                                ja jestem dla ciebie zamłoda na pewno!!!!!!!!!a jestem z Łodzi.
                            • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:40
                              więc masz jakieś zainterosowania.
                              a giełda to jaka? bo sa różne giełdy?
                              ostatnio gdzie wyjechałeś?
                              • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 19:44
                                GPW-kupuję i sprzedzję akcje
                                -za kilka dni jadę do Egiptu-do Sharmu
                                a TY masz coś do powiedzenia oSobie??
                                • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:48
                                  Aco chcesz wiedziec omnie???????
                                  • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 19:50
                                    ile masz lat co robisz ,zainteresowania
                                    • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:51
                                      24,studiuje
                                      • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 19:55
                                        nie jesteś za stara
                                        -to żart-co studiujesz ,czym się interesujesz,gdzie ostatnio byłaś??
                                        • Gość: Różyczk Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 20:01
                                          na WSTIH,historia sztuki,geografia,troche GPW.Biologia,pływanie,rower,
                                          • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 20:04
                                            wszystko moje ulubione
                                            -GPW--żartujesz???
                                            • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 20:09
                                              nie powaznie,właściwie wciągna mnie mój tata,był kiedyś maklerem
                                              giełdowym.teraz mam mniej czasu,więc on zajmuje sie moimi sprawami finasowymi.
                                            • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 20:11
                                              a co kobieta nie moze sie interesowac tymi sprawami?
                                              • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 20:12
                                                kiedy będziesz w wa-wie-zapraszam na kawę
                                                • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 20:16
                                                  Niewiem kiedy będę,naj częściej omijam Wa-wę,nie przepadam za nią
                                                  • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 20:20
                                                    kont.do mnie kotekz@o2.pl
                                                  • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 20:37
                                                    Różyczko nie śpij
                                                  • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 20:42
                                                    jestem juz,myślałam ze jesteś zajęty rozmową z kimś innym!!!!!!!!
                                                  • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 20:51
                                                    tak miło mi się z tobą gawędzi że chcę coś więcej
                                                    -gdzie spędziłaś wakacje???
                                                  • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 20:55
                                                    2dni wakacji na Suwalszczyżnie.
                                                  • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 20:56
                                                    A tamta osoba tobe nie odpowiada.
                                                  • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 21:05
                                                    czytałaś moją odpow.-temat nie jest już kontyn.
                                                    Ja byłem 4 dni na Mazurach-na weselu w sierpniu
                                                    zwiedziłaś trochę świata????
                                                    -gdzie byłaś???
                                                  • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 21:13
                                                    Różyczko---hallooooooooooooo
                                                  • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:15
                                                    Raczej wyjazdy miałam w polsce,i tylko jeden na Litwę.A teraz troche to zmnie
                                                    ni sie dlatego że studuje kierunek:Turystyka, i bede miała wyjazady formnie
                                                    praktyk.A na 2dni tylko byłam dlatego że procowałam i miałam zajęcia do
                                                    datkowez informatyki.specjalnie musiałam jechać wy dlatego ze miałam u siostry
                                                    wesele,i zapowiedziała mi ze jak mnie bedzie to mnie chyba udusi z tego powodu.
                                                  • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 21:19
                                                    znam parę osób co skończyli turystykę i nie pracują w zawodzie
                                                    trzeba mieć plecy
                                                  • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:22
                                                    strasznie mnie pocieszyłeś z tym!!!!!!!!!!!!!
                                                    a zreszta zależy która uczelnie się kończy jeszcze?
                                                  • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:20
                                                    hej jesteś tam?
                                                  • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 21:26
                                                    tak
                                                    jedna to AWF w waw-ie
                                                    może tata ma plecy???
                                                  • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:29
                                                    to fakt ze dobrze mnieć wszędzie znajomości, ale znajomości to nie wszystko...
                                                  • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 21:33
                                                    jaki masz rowerek???
                                                  • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:38
                                                    Góral jakiś tam.ważne że jeżdzi.sumie dużo przeżył te rower różne sytuacje cud
                                                    że jeszcze jest cały.
                                                  • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:32
                                                    wiesz co masz znowu towarzystwo moze ja wam nie będę przeszkadzała?co?
                                                  • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 21:36
                                                    nic podobnego!!!!!!!!!!!!!
                                                    tylko TY!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:40
                                                    a dlaczego ja? co?
                                                  • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 21:42
                                                    może dlatego że ............
                                                  • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:44
                                                    ze..................co?
                                                  • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 21:47
                                                    jesteś miła!!!!!!!!!!
                                                    -fajna
                                                    -i niegłupia
                                                  • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:52
                                                    wielkie dzięki.Staram sie byc do kazdego miła,ale ktoś na mnie najeżdża za
                                                    drugim razem wtedy sobie nie pozwolę na to. A poczym tak stwierdziłeś?co?
                                                  • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 21:58
                                                    sądzę po rozmowie
                                                    -Ja lubię mądre dziewczyny
                                                    -a nie głupiutkie sex-bomby
                                                  • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 22:01
                                                    Doprawdy?nie możliwe?
                                                  • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 22:04
                                                    coś Ci się nie zgadza???
                                                    ---czy to TY???
                                                  • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 22:08
                                                    to ja
                                                  • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 22:13
                                                    ta sex-bomba???????
                                                  • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 22:16
                                                    Nie ta.
                                                  • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 22:28
                                                    holo jesteś tam?
                                                  • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 22:37
                                                    hej poszłeś już spać czy znudziłam sie tobie?
                                                  • kotek_mru Re: 40 latek szuka młodej 16.10.04, 22:40
                                                    nie wytrzymal napiecia:)
                                                  • Gość: Różyczka Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 22:52
                                                    czyżby?
    • rycha7 Re: 40 latek szuka młodej 16.10.04, 20:28
      Przepraszam bardzo,że się wtrącam.
      A nie znasz tego - kobieta jak wino im starsza tym lepsza?
      • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 20:31
        znam-dlatego tylko młode i szczupłe
        • rycha7 Re: 40 latek szuka młodej 16.10.04, 20:33
          ,,A to feler-westchnął seler"
    • Gość: kotek Re: 40 latek szuka młodej IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 21:11
      halloooooooooooo
      • rycha7 Re: 40 latek szuka młodej 16.10.04, 21:29
        Mnie wzywasz, czy mam złudzenia optyczne?
    • Gość: zizi Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 23:24
      haj jak młodej szukasz?
    • Gość: kasia Re: 40 latek szuka młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 14:11
      jestem zainteresowana
      • Gość: ptaszeknauwiezi Re: 40 latek szuka młodej IP: 195.127.59.* 29.10.04, 14:17
        prosze, prosze, chyba zaiskrzyło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka