wcionszrzywy Re: c.d.... 31.10.19, 15:54 I jakie nóżki, hm. Głowę bym tam wsadził (główkę też). Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 02.11.19, 13:29 no i kolejny miech leci. pogoda na moment lepsza... Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 03.11.19, 11:42 Co myślicie o auropatii ? Tak po 50-tce zaczyna coraz bardziej dawać się we znaki. Hmm ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzaboraba Re: c.d.... 11.11.19, 21:33 siedzę na piaszczystej wyspie teraz, obserwuję... Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 11.11.19, 21:58 mowilo sie kiedys;jaki twoj rocznik'... widze ze twoj to 1991...skad pochodzisz Mloda Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 11.11.19, 22:15 jak wyglądasz to się okaże...kiedy Cię zobaczę, hmm Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: c.d.... 12.11.19, 16:59 bez dwoch zdan pokaze sie, nooo nie od razu w bikini.... wyglada na 28...ma wiecej, z zamknietymi oczami mowie przerysowana....to normalka dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 12.11.19, 20:37 witam Gościa dawno nie widzianego...gdzie to bywałeś marco_5 ? Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: c.d.... 13.11.19, 19:03 tu i tam...stres mialem :) przyznaje od czasu do czasu tutaj zerkalem, tak z przyzwyczajenia ...cus mizernie ! te wszystkie fajne, sympatyczne z pewnoscia ...zakochane ! czy jak... Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 13.11.19, 19:29 nie...wszystkie prawie...zajęte...sobą...poza tym dawno już w związkach... Odpowiedz Link Zgłoś
yesterday56 Re: c.d.... 13.11.19, 19:50 Z twoim podejściem do kobiet gwarantuję Ci starokawalerstwo do śmierci. Odwróć wektor i spytaj siebie samego, czego oczekują od Ciebie kobiety. Może się okazać, że gwarancji dobrobytu dla waszych dzieci. Dasz te gwarancję?:) Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 13.11.19, 20:07 nie oczekuję zmiany starokawalerstwa...już zwątpiłem, yester.56 Odpowiedz Link Zgłoś
yesterday56 Re: c.d.... 13.11.19, 20:22 Ja wiem, że masz 72 lata i to Ciebie już nie dotyczy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 13.11.19, 20:28 Ahahaha...słyszałem o ponad 70 letnim staruszku, ktory ożenił się z ok. 30 tką... To chyba Stokinger ....w środowisku aktorskim częściej bywa podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
yesterday56 Re: c.d.... 13.11.19, 20:34 No dobrze, słyszeliśmy, ale Ty konkretnie musisz być na świeczniku z odpowiednią kasą. Odpowiedz Link Zgłoś
yesterday56 Re: c.d.... 14.11.19, 20:52 Co Ciebie tak zniesmaczyło, piękna. Jeśli nie zmienisz swojego zawodu (wykładowca na uczelni) to też skończysz w wieku 85 lat jako stara panna. Odpowiedz Link Zgłoś
nnn.1 Re: c.d.... 14.11.19, 21:56 To nieuniknione, a wręcz pewnik :D Może być jednak również tak, że rzabo... - ze względu na wyjątkową pisownię przez "rz", może spotkać jeszcze wyjątkowy los... Odpowiedz Link Zgłoś
rzaboraba Re: c.d.... 16.11.19, 15:26 Ktoś pocałuje i zamienię się w księcia, hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
yesterday56 Re: c.d.... 16.11.19, 15:58 Przypomina mi się taki stary film, gdzie w ostatniej scenie pada zdanie "nobody is perfect" Odpowiedz Link Zgłoś
rzaboraba Re: c.d.... 16.11.19, 16:01 I każda zmora znajdzie swego amatora, każda rzaba też :) Odpowiedz Link Zgłoś
yesterday56 Re: c.d.... 16.11.19, 16:29 Pewnie że znajdzie, ale to może być jak w tym dowcipie. "Idzie sobie staruszek ścieżką przez las i naraz widzi rzabę, która mówi ludzkim głosem, jestem zaklętą w rzabę piękną królewną, pocałuj mnie a stanę się z powrotem piękną królewną i będę się z tobą kochać ile tylko zechcesz. Staruszek podnosi ze ścieżki rzabę i chowa ją do kieszeni mówiąc, w moim wieku lepiej jest mieć gadającą rzabę niż królewnę. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaboraba Re: c.d.... 16.11.19, 16:57 to zależy, skąd jesteś, jak wyglądasz, ile masz lat i od innych przymiotów Odpowiedz Link Zgłoś
rzaboraba Re: c.d.... 16.11.19, 10:49 Co Ty tam wiesz...., tak, jakby każda nauczycielka była starą panną..., a tak nie jest. To nie od zawodu zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 16.11.19, 17:36 Rzaba...gdybyś chciała kontynuować...moja prywatna netowa skrzynka pocztowa : a.dworski@spoko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rzaboraba Re: c.d.... 16.11.19, 18:25 ja jeszcze zamierzam pożyć, nie wiem jak Ty.... Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 16.11.19, 18:45 wszyscy by chcieli...mnie zostało, wg ZUS-u, jakieś 25 lat......... Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 16.11.19, 19:43 z kontekstu..mowa o moim wieku..ale czy napiszesz mi coś na mój prive Rzabo ? Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 21.11.19, 18:43 a zresztą, cuś skrzynka mi wysiadła...pisz więc Rzabo tu, na forum...o ile masz cuś do powiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
yesterday56 Re: c.d.... 16.11.19, 19:58 O następny który wierzy w życie pozagrobowe (na emeryturze). ZUS Cię oszukuje, bo ujednolica czas życia na emeryturze dla kobiet i mężczyzn, a wiadomo, że kobiety żyją 10 lat dłużej od mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
blzbub Re: c.d.... 29.11.19, 09:48 Kościółek ponoć ją daje chętnie i szerokim gestem (za drobną opłatą). Odpowiedz Link Zgłoś
renatkasmyk Re: c.d.... 14.11.19, 21:37 Tak jestem ze starego Cafe. Pierwszy raz piszę na tym forum, na czym to polega? Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 15.11.19, 22:20 no i gdzie ci kontynuatorzy, hmm ? cuś brak ich tu, bo tylko ...same dziady zostały, eeeeeh... zgorzkniałe , osamotnione indywidua, tu tsza "świeżej krwi " Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: c.d.... 24.11.19, 19:50 nareszcie koniec Weekendu :( ....tak sobie mysle, co robic aby prowadzic spokojne zycie, bez stressu ..... nooo i zarabiac kuupe forsy.... Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: c.d.... 24.11.19, 23:09 dobry pomysl, zaskoczylas mnie ....tylko, jak taka znalezc ? jestem troche niesmialy, aby napisac cos ..wprost ! nooo nie mialbym nic przeciwko gdyby byla ...mila i sympatyczna ! Odpowiedz Link Zgłoś
rzaboraba Re: c.d.... 25.11.19, 08:33 Szukaj, ale licz się z tym, że może być majętna ale i dużo starsza od Ciebie, jakaś wdowa np. Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: c.d.... 25.11.19, 10:57 jakas majetna, starsza wdowa moze miec przeciez atrakcyjna corke, wiadomo dla dzieci robi sie wszystko .. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaboraba Re: c.d.... 25.11.19, 15:00 zakonnice...., dzieci.... - różne są zboczenia Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: c.d.... 25.11.19, 17:58 wyluzuj z tym zboczeniem, nie jestes na sympati lub imprezie w remizie strazackiej... zakonnice albo corki od starych wdow to nie zboczenie ! wez... Odpowiedz Link Zgłoś
rzaboraba Re: c.d.... 25.11.19, 18:33 hahahaha, nie znasz się na żartach, ile masz lat? Dla mnie facet 20-letni to jeszcze dziecko, więc pedofilia.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaboraba Re: c.d.... 25.11.19, 18:35 Nie wiem, czy dobrze kojarzę, ale jeżeli byłeś/jesteś fanem laszanson, to raczej się nie dogadamy i nie zamierzam Cię zagadywać.... Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: c.d.... 25.11.19, 20:48 stawiasz warunki jakbysmy mieli grube interesy razem robic ...a pieniadze beda drzwiami i oknami wpadac.. La_chanson byla, jest i bedzie moja znajoma....wyrazenia fan nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
blzbub Re: c.d.... 29.11.19, 10:04 Idzie kryzys gospodarczy! W ten Nowy rok pozostaje nam tylko bal na Kanarach, zamiast znów na Karaibach. Wszystko z powodu kończących się należnych unijnych darowizn. Co oni tam w Brukseli sobie wyobrażają? Idzie Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: c.d.... 29.11.19, 10:44 nic nie ma za darmo ! za darmo umarlo....ewentualnie mozna miec znowu kartki zywnoscowe i dobre rady gdzie mozna spedzic ....Nowyj God ! - kojarzysz czyje ? Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: c.d.... 29.11.19, 10:53 ....Co oni tam w Brukseli sobie wyobrażają?....... czego oczekujesz wiecej od Brukseli ? jesli w Warszwie od lat ciagle tylko klotnie :) iles lat temu Bismarck juz powiedzial...dajcie Polakom rzadzic, a sami sie wykoncza ... moglbm dac pare przykladow, jak co poniektorzy mysla...co jest w innym kraju w ogole nie do przyjecia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: c.d.... 29.11.19, 10:58 nie zrozum zle mojego mysle objektywnego wpisu .... Odpowiedz Link Zgłoś
blzbub Re: c.d.... 29.11.19, 13:42 Do póty chatka z kart będzie trwała, póki w niej kato-PLeoneksja działa. Wyciągaj więc łapę dziadu kaczowski po kolejną unijną jałmużnę dla Polski, kradnąc ją i nierobom rozdając, warcząc na ręce, co ci żreć dają, a liżąc buty, które cie upokażają, jak kościuszkowiec, co dawał ciała dla wiary i flaszki, w polskiej tradycji haniebnej porażki. Odpowiedz Link Zgłoś
blzbub Re: c.d.... 29.11.19, 10:56 W ePiSkopacie nikomu nie przyszłoby do glowy, że lepszemu sortowi coś się nie należy za darmo. Radio ma ryja też nie do dekoracji tylko do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 09.12.19, 18:04 Czerny vel Czarli uważa, że wysilić się trza by wątek trwał dalej itd. insynuując że niby nie wiem, jakoby z babami trzeba się wiecznie użerać itp. Ja tylko przypomnę dla niewtajemniczonych, że owszem , Czerny użerał się swego czasu z niejaką Afiutką, tu na forum, co jednak było przezabawne dla obserwujących, starych bywalców Cafe espresso. Jaka szkoda, że te klimaty już nie wrócą. Ekhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 18:37 E tam, zaraz jakieś tam użeranie się. W necie można kliknąć i wszystko znika, najwyżej dudni jeszcze przez pewien czas (i powraca, hm) w głowie, ale to nie to, co w realu (Real to pasuje, bo zakupy i inne codzienne czynności to męka generalnie jest). I o taki dosłowny, fizyczny (niekoniecznie seksualny) kontakt z babolem, miałem tu na myśli, do którego (wciąż zdaje mi się) ty dążysz. Użeranie się z Afiutką jakieś było, głównie za sprawą jej głodu miłosnych wyznań i poplątania emocjonalnego, jak i psychicznego. Ale to nie była żadna tragedia (choć trochę mnie to męczyło), ani nic szczególnego (choć zabawne czasem). To była zwyczajna pisanina anonimów w sieci, dla hecy. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 09.12.19, 18:58 Tjaaaa. Użerać się to ty umiesz. Przecie tak też w końcu poukładało się z La Chans , że nic tylko to właśnie, tzw. użeranie lub inaczej uwodzicielskie teksty nawet, kokieteryjne zagrywki itd. Fakt, że tak to tsza umieć. I tylko nieliczni są w tym nieżli, jak np. ty, stary wyga z doświadczeniem związku małżeńskiego w przeszłości i owocu ...w osobie nastoletniej już chyba córki. No nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 19:07 Jakie użeranie się, weź. Jaja, jaja sobie robię, i zawsze tu robiłem. Dziwne tylko, że mało kto tu to tak zrozumiał, hm. Nawet Lurneta (co potwierdzają szczególnie ostatnie jej wpisy) myślała o tym wszystkim inaczej. Cóż, nie ma się wpływu na odbiór innych osób tego, co ktoś sobie wydziwia, wyprawia, sobie dworuje - ze wszystkich i wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: c.d.... 09.12.19, 19:48 A się Cz. tłumaczy! ;)) Jak nastolatek złapany ze szlugiem za szkolnym śmietnikiem. Ihhihihihi. Miło popatrzyć. ;) Bierz go dalej w obroty, Solo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 19:56 Ja nie się, tylko tobie tłumaczę. I ciebie tłumaczę. Bądź choć trochę inteligentna, za jaką się uważasz. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: c.d.... 09.12.19, 20:19 Ta, jasne, tak se wizualizuj, że tu zaglądaąj ludzie, którzy tylko pisać umią. Czytać to już nie-e. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 20:23 Ty akurat czytasz tak, jak ktoś, kto żyje we własnym, ograniczonym świecie. A kto tu zagląda, to mi to wsio rawno (to jest po rusku?). Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: c.d.... 09.12.19, 20:35 ... a ja ma swój taki mały świat - słońce, góry, pola, wiaaaatr... <nutki> Bo czyj niby świat miałabym mieć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 20:43 Człowiek, to zwierzę stadne. Inaczej się nie rozwija, że o zdziwaczeniu nie wspomnę, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: c.d.... 09.12.19, 20:56 Stary, odkąd cię znam - piszesz w kółko to samo i jesteś dziwakiem. Może zmień stado! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nnn.1 Re: c.d.... 09.12.19, 21:00 :DDDDD Jednak warto zajrzeć tu od czasu do czasu :D Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 21:02 Ta, jasne, tak se wizualizuj, że mnie znasz. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 09.12.19, 21:09 ja bym powiedział że Czerny pisze nie to samo ale tak samo. Fakt że pisze interesująco dla czytajacych a to już spore osiagniecie, hmm . no nie la szans ? Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: c.d.... 09.12.19, 21:20 Sporo ode mnie odgapia i przepisuje. I czy ja mam być zaskoczona, że to jest 'interesujące dla czytających"? Hm. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 21:21 Jasne, idę "po najmniejszej linii oporu". Ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: c.d.... 09.12.19, 21:23 Jaki prendki! ;D Dla odmiany - ić po najmniejszym oporze linii. ___________________________ ___ _---------- Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 21:30 W pierwszym momencie pomyślałem, że to Cimoszewicz, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: c.d.... 09.12.19, 21:50 A jednak umiesz zaskoczyć, Solo! ;) Wszyscy se tu gadu gadu, o niezobowiązującym tym i owym, a tu ni z gruszki ni z pietruszki - bach! Królik z kapelusza! 8) Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 09.12.19, 22:01 a i owszem...fotka z X zeszłego roku...wtedy ważyłem ok. 97 kg...dziś już 91 kg... a jak tam twoje odchudzanie ...sie skonczylo La Chans ? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 22:05 Mózg jej się skurczył, to i na wadze trochę ubyło. Tyle co papużka narobi. Ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 22:09 Oj, Lurneta, nie martw się. Wrzuć lepiej tak dobrej jakość swoje zdjęcie jak Solo pokazał. Jestem pewny, że piękna z was para. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 22:12 Aczkolwiek jeśli masz wątpliwości (powinnaś być bez kompleksów i świadoma swej uroda, przynajmniej tak wynika z twojego bezrefleksyjnego tu pisania), to lepiej nie pokazuj, gdyż inaczej wszyscy uciekną i tylko ja zostanę tu dla zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: c.d.... 09.12.19, 22:17 O, a czemu ja? Była tu taka babeczka, co szukała męża pod 60-tkę. Kilka dni temu. Może ona? Może jeszcze jest ten wątek. I może jakimś cudem jest jeszcze wolna? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 22:20 Babeczka, szuka męża (bo nigdy nie miała) pod 60-kę. Czekaj, nich się zabawię w Sherlocka Holmesa Hm, to ty! Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: c.d.... 09.12.19, 22:23 Z taką smykałką do wnioskowania to nawet na cygaro byś nie zarobił, Sherlocku ty! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: c.d.... 09.12.19, 22:12 Też masz zapłon, Solo! Przecież to rok temu, latem, pisałyśmy z Dżo o odchudzaniu. A latem zawsze się chudnie. Zimą - zaokrągla. Nic nowego, i nie ma co się szczypać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 22:14 No to dawaj z tuszą, Lurneta. Solo pięknie wypadł jak dla takiej damy jak ty. Aczkolwiek jeśli ma z półtora miliona w gotówce, to i szczuplutka się tu raz dwa znajdzie, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: c.d.... 09.12.19, 22:26 A damę poznaje się również po tym, że wie, kiedy powstrzymać się od komentarza. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 22:30 Ledwo wytrzymała parę tygodni, a już się damą poczuła, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: c.d.... 09.12.19, 22:34 A co tu niby było do wytrzymywania? I czemu; ledwo? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 22:37 No właśnie. Tym bardziej nie rozumiem, tego (ciągłego) twojego tu wywyższania się, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: c.d.... 09.12.19, 22:39 Nie pytaj mnie, wiem tyle co i ty... :) (zagram to sobie, lubię) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 22:42 Przed tobą cała noc (z Jutjubem). Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: c.d.... 09.12.19, 22:45 Dobranoc. Ja też ostatnio wcześnie chodzę spać, dlatego: już czas już czas myć zęby i... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 11.12.19, 11:18 ... i porobić kółeczka z właściwym tej czynności natręctwem, aby potem szybko zasnąć i spać snem głębokim (z odpowiednią ilością faz), gdyż maluśka słodziutka papużka w tej kwestii jest do niczego, o czym w sklepie zoologicznym nie poinformowali, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: c.d.... 09.12.19, 22:43 W ogóle Olewicza teksty są świetne. Nie tylko te dla Perfectu. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 22:21 Dobranoc, Panie Hrabio. Myślę, że nieźle Pan żeś tu dziś zanęcił. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nnn.1 Re: c.d.... 09.12.19, 21:25 To nie jest interesujące, raczej z jednej strony zabawne [ale takie może być dopiero dzisiaj], a z drugiej smutne. Lepiej jednak skupić się na: zabawne, niż: smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 21:28 Smutne, zabawne, zabawne, smutne. Takie życie. Musi być smutne, żeby mogło być zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaboraba Re: c.d.... 11.12.19, 21:38 Po prostu zrezygnowałam z wcionszrzywego przez ten brzuch opasły i chamskie teksty pozbawione smaku... taktu i wyczucia. Życzę szczęścia tej parze, naprawdę, myślę, ze się świetnie dobrali, idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaboraba Re: c.d.... 11.12.19, 21:51 Nie ciesz się tak, gustuję w młodych, kulturalnych, życzliwych itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaboraba Re: c.d.... 11.12.19, 21:55 Zaniedbujesz swoją blondynkę...., lepiej się zajmij realnym życiem. Cafe było przeznaczone głównie dla singli, lub osób niezadowolonych ze swego pożycia we dwoje... Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 11.12.19, 21:58 Jak chce, to możesz być moim doradcą. Ja bardzo potrzebuję pomocy w kluczowych decyzja mego życia (ihihihihihihiih). Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 11.12.19, 22:01 Żeń-szeń podobno dobry na potencję, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 20:00 Ja pierdolę, hm. Na kolację zjadłem cały (prawie) chleb razowy, vital, czy jakiś taki, 400 g serka naturalnego, i słoik dżemu z czarnej porzeczki, hm. Wszystko z Biedronki, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: c.d.... 09.12.19, 20:29 Ojejej, to i my pierdolimy! 8) A ja odkryłam ostatnio coś rewelacyjnego i pycha! Byłam przekonana, że biorę hummus, tylko o orientacji pomidorowej (obok stał "tradycyjny"). A w domu - spróbowałam i... cudo! Ale nie smakowało mi to jak hummus. Sięgnęłam po słoiczek, żeby napisy przeczytać - i była to pasta warzywna, owszem - z ciecierzycy, ale z suszonymi pomidorami i czymś tam jeszcze, i tak genialnie przyprawiona ziołami, że powinna się nazywać Niebo. Ale nazywa się Wawrzyniec (wawrzyniec.com.pl/) Spróbujcie, naprawdę polecam. (I chyba w ogóle pierwszy raz polecam tu cokolwiek do żarcia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 20:39 Suszone pomidory lubię. Humus mi się przejadł (po niezbyt długim okresie spożywania). Najlepszy smak miał dla mnie humus z pstrągiem, chyba wędzonym, z Carrefoura, pakowany, jakby był robiony na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 09.12.19, 21:13 Tak że, tego, Lurneta. Jak napisał Solo - pacz i ucz się. Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 11.12.19, 11:59 ...żebym chociaż wiedział jak Lurneta dziś wygląda...a tu nic tylko duchy wirtuala...hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 11.12.19, 12:15 Ale w przypadku kobiety po 40, a tu ok. 50, to lepiej sobie pofantazjować, gdyż mało który facet tak naprawdę chce oglądać babę po 40. Tu fantazja przychodzi z pomocą, humoru nie popsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 11.12.19, 12:21 Aha, jakąś gotóweczkę na jakieś Teneryfy przygotuj. Albo przynajmniej średniej klasy limuzyną podjedź, w miarę nową. 100 czwartorzędnych wierszy trzeciorzędnych poetów i tak nie dasz rady się nauczyć na pamięć do pierwszej randki. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 11.12.19, 13:00 Że co niby serio? Ja zawsze serio, khe khe. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 11.12.19, 12:19 Ale jeśli ci się taka podoba, to bierz. Ona czuje, że jej szczęście jest już blisko. Trzeba tylko zabajerować, że na niej bardzo ci zależy, że kochasz, i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 11.12.19, 21:47 CZERWONE GITARY - Jestem malarzem nieszczęśliwym Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 11.12.19, 21:51 Raba, może do Londynu na emigrację udaj się, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 11.12.19, 21:59 Solo, przesuń do góry swoje jakże szlachetne w wyrazie zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 11.12.19, 22:14 Widzisz. Chyba zadziałało pozytywnie, tj. wracają co poniektóre na pogawędki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 11.12.19, 22:15 A więc nie mów mi co mam robić Czerny. Ty Bałamucie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 11.12.19, 22:18 A co, już jej na mejla podesłałeś? Bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 11.12.19, 22:00 Panna przyszła się rozejrzeć za kawalerami. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 11.12.19, 22:09 Jprld, już druga powiedziała mi, że rezygnuje ze mnie na rzecz Lurnety, hm. Jeszcze jedna tu tak napisze, a wektor mego szczęścia chyba się wyklaruje, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaboraba Re: c.d.... 11.12.19, 22:14 Ja nie życzę źle ludziom, wy naprawdę do siebie pasujecie, zależy wam na sobie.... Ja znikam stąd i naprawdę, szczerze życzę wam wszystkiego dobrego... Ona ma ładne włosy, mówię szczerze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 11.12.19, 22:16 I co jeszcze ma ładne? (o majątku też coś wiesz?) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 11.12.19, 22:23 Może nawet będę gonił tak, że cię złapię. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaboraba Re: c.d.... 11.12.19, 22:29 Musiałbyś być: szczupłym, starym kawalerem, bezdzietnym, przynajmniej mniej chamskim, do 46 lat... i doceniać prawdziwe piękno... Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 11.12.19, 22:25 Chyba że zaraz przyjdzie następna, która powie, że już mnie nie chce i mogę się rzucić w ramiona Lurnecie, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 11.12.19, 22:31 Ostatnio czytałem, że młode przed zamążpójściem robią sobie sztuczną cnotę, to jaki problem schudnąć trochę. Będę jadł mniej miodu. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaboraba Re: c.d.... 11.12.19, 22:34 "Użeranie się z Afiutką jakieś było, głównie za sprawą jej głodu miłosnych wyznań i poplątania emocjonalnego, jak i psychicznego. Ale to nie była żadna tragedia (choć trochę mnie to męczyło), ani nic szczególnego (choć zabawne czasem). To była zwyczajna pisanina anonimów w sieci, dla hecy. Hm." Zapomnij o Afiutce.... dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: c.d.... 13.12.19, 16:15 to uzeranie pozostawilo widac slady, wcionsz marzy i marzy ! .....ech te kobiety a moze Afiutka rowniez zapomniec nie moze ? kto wiee ...jak sie to wszystko zakonczy :) walcz, dasz rade ! Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: c.d.... 13.12.19, 16:22 tylko nie dzisiaj ! mamy 13- go na dodatek piatek :) ... mozesz miec znowu pecha ! Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: c.d.... 13.12.19, 16:39 Teraz mam Lurnetę na tapecie. Poza tym pojawiła się tu nowa, sympatyczna i chyba normalna. Na razie nie jest wredna. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: c.d.... 13.12.19, 16:52 Taka sama ona nowa jak i ty. Ale co zrobić - pacan musi się zawsze przekonać własnoręcznie. :) Co innego człowiek rozumny, który potrafi kojarzyć, wnioskować i czerpać wiedzę nie-organoleptycznie. :) Ale nade wszystko: mnie - na tapecie - to będziesz miał jak se narysujesz. :] Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: c.d.... 13.12.19, 18:27 z Lurneta nie bedzie wielkiej milosci az do smierci ! :) czuje to w kosciach, chyba ze.... najlepiej, jezeli dasz sobie uszyc nowy garnitur i umowisz sie z Afi ....taka moja rada. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: c.d.... 13.12.19, 18:42 Uwielbiam Cię, Milordzie! Serio. O taką dokładnie perswazję chciałam wołać... Czyjąś. Bo przecież moje zdanie się dla tego %$#@^##^ nie liczy. A Ty tak z własnej intuicji i inicjatywy... No i z poczucia w kościach. ;)) Dzięki. :) Buziak! (przyjacielski) :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaboraba Re: c.d.... 13.12.19, 19:51 Ty spójrz lepiej, co on o mnie napisał.... Choćby był ostatnim facetem na świecie, to każda NORMALNA kobieta, wolałaby być sama... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 13.12.19, 19:09 Co to za impreza dziś się kroi...młodość przypomina :-) Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 18.12.19, 09:36 Wreszcie sie dowiedziałem. Loorneta - rocznik 1975, czyli sk.44 dziś. Ufff Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: c.d.... 25.12.19, 17:40 PRAWIE już po...i NARESZCIE po...starcie. Zaraz krótka przerwa - powrót do NORMALNOŚCI, znowu weekend, znowu "szaleństwo", jeszcze jeden weekend i.....KONIEC "wygłupów". Ufffff Odpowiedz Link Zgłoś