Dodaj do ulubionych

ONA MNIE ODZRZUCIŁA!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 12:25
------------------------------------------------------------------------------
--
walczylem o wzgledy pewnej bardzo pieknej dziewczyny, bylem w niej bardzo
zakochany, caly czas o niej myslalem, byl tylko jeden problem o jej wzgledy
walczyl tez drugi facet.roznica miedzy nami polegala na tym ze on co trzeba
mu przyznac byl fizycznie bardzo przystojny, podobal sie wszytkim kobietom, [
mowimy o wygladzie] ale mial wady, pil alkochol , nie mial nawet na czynsz,
oprocz tego strasznie przeklinal i chyba niemila wyzszego wykształcenia, ja
natomiast [ niemowie to aby pochwalic] jestem bardzo bogaty, przecietnej
urody , niepije niepale, ukonczylem wyzsze studia , i codziennie
obdarowywalem ja prezentami.ona wiedziala ze j abardzo kocham i zalezy mi na
niej,ale w ostatecznosci wybrala tego drugiego[on nawet specjalnie nie
ubiegal o jej wzgledy, sprawial wrazenie ze jest mu to obojetne], do dzis
niewiem czym sie kierowala, gdyz unik amnie teraz i jest z nim, od tej pory
moje zdanie na temat kobiet bardzo sie zmienilo.dla wy wszystkie jestescie...
Obserwuj wątek
    • iwietka Re: ONA MNIE ODZRZUCIŁA!! 03.11.04, 12:32
      Naprawdę niewierzę w to wszystko, zycie jest bardzej dramatyczne niż te
      wszystkie bajki jakie sie tutaj pisze
    • sunny73 Re: ONA MNIE ODZRZUCIŁA!! 03.11.04, 12:37
      przestan sie mazać..:-) takie jest życie...a dlaczego cię odrzuciła?? tego
      prawdopodobnie nawet ona nie wie do końca... takich rzeczy nie da się
      wytłumaczyć...to nie musi koniecznie znaczyć że zlą kobietą była. Widocznie
      tamten koleś miał coś czego tobie jej zdaniem brakowało. I nie ma najmniejszego
      znaczenia czy był lepszy czy gorszy, ile kto miał kasy i czy zabiegał czy nie.
      Tu nie ma żadnych praw, żadnych zasad, postaraj się z tym pogodzić, jak już się
      wycierpisz i wyżalisz rozejrzyj się może gdzies koło ciebie kręci sie inna
      interesująca osóbka ...
    • Gość: leśny Re: ONA MNIE ODZRZUCIŁA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 12:41
      Pisze lesny. O, jakby życiorys lesnego czytał on. Bardzo mądrze to napisane.
      Leśny ujawnia: on też miał bardzo piękną, blond, Pamele przez pięć lat. Ale
      lesny jak to leśny, i pije, i przystojny, tak przynajmniej ona twierdzi i inne
      też, i studiów też nie skończył tylko go wywalili z prestiżowy wydział, i
      zazdrosny, ale ona go kochała. Ale już go nie kocha. I widzi się leśnemu że ten
      co to go niby ma to właśnie taki ustabilizowany jest, on robote ma. A leśnemu
      ona też na czynsz dawała. Może pisze on o tej samej. Chi chi. Lecz ogólnie, co
      leśny przysięga że prawda to natury się nie pokona. One, to jest blond lalki
      wolą takich jak kolega opisał przeciwnika swojego. O, to bardzo w nich
      głęboko, ocenia leśny. Leśny na przykład, pije jak smok i taka jedna modelka to
      aż się bije żeby na piątek z leśnym sie umówić. Ale lesny to zasadniczo kochał
      tamtą. A ona go porzuciła, bo pewnie się jej znudziło że leśny taki wolny
      strzelec. Toteż nigdy nie należy mówić nigdy. Leśny sie cieszy że taki mądry
      wpis przeczytał, życiowy. Leśny uświadamia kolegę, że takie jest życie że one
      tak wybierają. Laski. Leśny już po sophii, oto smutny los lesnego. On potem
      idzie do związku, gdzie niby pracuje. A tam będzie gorzała. No, dla prawdy
      trzeba przyznac że ona wciąż też z leśnym. Mówią że ona go kocha nadal. Ale co
      mu po tym że on przystojny i go laski lubią. On by mógł, ten leśny skończyć
      właśnie studia. O, jeszcze uwaga z poety, ale nie polskiego, tylko wschodniego
      nawziskiem Puszkin, nieżyjący już, Aleksander Siergiejewicz zresztą. I co on
      napisał? On napisał fundamentalną zasade w stosunkach z damami, jak się wtedy
      mawiało, a obecnie z lalkami. Brzmi ona: im mniej rozkochasz się w kobiecie,
      więcej się będziesz jej podobał. Warto się do tego całkowicie stosować. Tyle od
      leśnego, bo on już po sophii. Ale bardzo wartościowy wpis kolegi. Pozdrawia on.
    • Gość: kicia Re: ONA MNIE ODZRZUCIŁA!! IP: 57.66.193.* 03.11.04, 13:30
      Adam, muszę ci powiedzieć,ze Lesny zawarł w swoim liście wszystko , ma rację i
      on i poeta. Kobiety takie już są ,że wolą tych , którzy nie okazują im
      zainteresowania, paranoja, ale tak świat jest urządzony. Radzę ci poczekać, bo
      jak znam życie to ona się za jakiś czas otrząśnie i wróci...
    • Gość: piecyk gazowy SPAM! /bt. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.11.04, 14:34

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka