Gość: mario2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 19:30 @ - przyszla odpowiedz :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xp Re: Iksik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 20:51 myślę, że trzeba poprosić dami-neta, by to zrobił, co zamierza, bardzo dobre działanie, moze być świetnym precedensem współpracy adminów różnych sieci oraz by pozwolił opublikować swoją decyzję na forum "towarzyskie" byłoby to dobre zarówno dla forum jak i dla public relations dami-netu ... Najgorsze chyba byłoby postraszenie i zostawienie sprawy! To demoralizuje wszystkie strony. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Iksik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 20:55 Pozostaje przy pilce! Zreszta wiesz co? Nasz admin totalnie zawiodl! Pisalem o tym gdzie indziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Iksik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 21:01 myślę, że możesz dołączyć moje sugestie, to może działać uświadamiająco, i na tyle problemowo, że może poczytamy o tym w papierowym wydaniu? niech tylko dojdę do siebie, to chyba się przyłączę tymczasem niech Cię maryjo tonuje :) czy dotarło forum internetowe do Państwa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Iksik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 21:14 W tym wzgledzie sam sie tonuje! Zreszta widzisz to po tekstach, ktore im wysylalem. Na czyja skrzynke wysylales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Iksik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 21:19 Ładuje się na mojej :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Iksik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 21:25 takie tam, zabawne, ale fajny kop! co? idę po Coca-Colę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Iksik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 21:30 Naładowane i odsłuchane. Dobrze, że słowa przytoczyłeś poniżej. Fajne. Nie zgiń tylko w poszukiwaniu butli z napojem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Iksik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 22:10 nie zginąłem postanowiłem szukać panny spod panny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Iksik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 22:17 lepiej poszukuj ryby spod ryby, albo blizniat spod skorpiona! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Iksik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 22:26 na bliźniaczkę to wpadłem w autobusie jak do jechałem a ryby są tylko na niby a skorpiony to demony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Iksik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 22:34 jak tak dalej pojdzie, to zostaniesz koziorozcem! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Iksik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 23:22 podwójny rogacz to jakby żaden! Odpowiedz Link Zgłoś