Gość: mario2 Re: oooooo IKSIK wrocil................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 17:46 Zostal zmuszony :o) Wszak u nas w domu siedzi :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: menik, tez u was siedzi............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 17:54 u nas nie, ale zaraz obdzwonie najblizsze izby :o) Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: menik, tez u was siedzi............... 10.09.02, 18:02 Gość portalu: mario2 napisał(a): > u nas nie, ale zaraz obdzwonie najblizsze izby :o) oczywiście poselskie, bo wysoko mierzy! a poza tym mnie tu nigdy nie było więc jak mógłbym wrócić??? no i chodzi o to, że goscinne występy są dozwolone, nie napisze nic od siebie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ty kretynku forumowy m2, 10.09.02, 18:03 już Ci parę razy tłumaczyłem, że albo mi się srać, albo rzygać che po tych popierdzielonych twoich "dowcipach" adresowanych do mnie ! ODP !!! - drukowanymi literami wystarczy, cZy narysować, jak blondynce, hę ??? Gość portalu: mario2 napisał(a): > u nas nie, ale zaraz obdzwonie najblizsze izby :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ty kretynku forumowy m2, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 18:43 men_ napisał: > już Ci parę razy tłumaczyłem, że albo mi się srać, albo rzygać che po tych > popierdzielonych twoich "dowcipach" adresowanych do mnie ! >**** Jesli nie panujesz nad swoimi odruchami fizjologicznymi, to nie moja wina! Moze sprobujesz laxigenu? Powinno pomoc! A potem wegiel na przeczyszczenie! > ODP !!! - drukowanymi literami wystarczy, cZy narysować, jak blondynce, hę ??? > **** moze jezykiem migowym? hę? Odpowiedz Link Zgłoś