Dodaj do ulubionych

Laleczka...

06.05.02, 11:01
... dzieki za @, jestes bardzo tworcza:)
wlasnie ja analizuje i domyslam sie co autor mial na mysli,
musze jeszcze odgadnac to ukryte przeslanie:)))
Obserwuj wątek
    • laelia Re: Laleczka... 06.05.02, 11:09
      cześć słonko :)* to nie była moja twórczość, ale przesłanie ukryłam sprytnie,
      jak się postarasz to znajdziesz :)))
      • emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 11:14
        chcesz tutaj moja interpretacje czy na skrzynce? :)))
        • laelia Re: Laleczka... 06.05.02, 11:18
          wszystko zależy od tego jak bardzo osobista będzie :)
          • emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 11:21
            a jak bardzo chcesz? :)
            • laelia Re: Laleczka... 06.05.02, 11:34
              kotku, przecież jestem Twoją jedyną :) najbardziej jak umiesz :)))
          • saqqara Re: Laleczka... 06.05.02, 11:21
            tutaj poprosze, tez płone z ciekawosci;))

Laelia, odpisalam, mam nadzieje ze nie zaploniesz jeszcze bardziej ;)))
            • emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 11:30
              czesc Szakira:)
              • saqqara Re: Laleczka... 06.05.02, 11:32
                Czesc Cycek:))
                • emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 11:33
                  a chcesz w .... ? !!!!! :))))

szakira napisał(a):

> Czesc Cycek:))

• saqqara Re: Laleczka... 06.05.02, 11:34
                    cycek napisał(a):

> a chcesz w .... ? !!!!! :))))

pomarzyc mozesz! :))
                    • emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 11:36

to juz slyszalem, a marzenia sie spelniaja! :)

szakira napisał(a):

> pomarzyc mozesz! :))

• saqqara Re: Laleczka... 06.05.02, 11:38
                        cycek napisał(a):

> to juz slyszalem, a marzenia sie spelniaja! :)

ale nie u mnie, ja nie jestem dobra wrozka;))
                        • emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 11:56
                          bedziesz robic za zlota rybke:)))
                          skonczysz na mojej patelni, a co nia bedzie to sie domysl:))))
                          • saqqara Re: Laleczka... 06.05.02, 12:04
                            jasne, i jeszcze powiedz, ze bede na tej patelni spokojnie lezec!
                            phi:))

• emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 12:09
                              olejkiem sie sama nasmarujesz? :)
                              • saqqara Re: Laleczka... 06.05.02, 12:09
                                pewnie! jeszcze sie przezuce na drugi bok i posypie przyprawami;)))
                                • emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 12:10
                                  truskawki i bita smietana:)))) to lubie:)))))
                                  • saqqara Re: Laleczka... 06.05.02, 12:19
                                    bita smietana odpada, ja nie lubie;) i mam laskotki!
                                    • emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 12:21
                                      a kto powiedzial ze cie poczestuje? :)
                                      to ja jem bita smietane i truskawki, ty lezysz na patelni! :)))
                                      • saqqara Re: Laleczka... 06.05.02, 12:22
                                        potwor!! sam bedzie sie opychal, a mnie nie da!:))
                                        albo dajesz truskawki albo nici z lezenia!
                                        • emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 13:14
                                          na patelni to inaczej zaspiewasz:)))
                                          • saqqara Re: Laleczka... 06.05.02, 14:16
                                            jasne, sopranem bede spiewac.. mowilam, ze mam laskotki;)))
                                            • emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 14:59
                                              gdzie masz? gdzie nie? :))) bo nie wiem na co mam zwracac uwage:(

saqqara napisał(a):

> jasne, sopranem bede spiewac.. mowilam, ze mam laskotki;)))

• saqqara Re: Laleczka... 06.05.02, 15:09
                                                laskotki ogolnie mam wszedzie, wiec nie ma co sie przejmowac, bita smietana
                                                odpada, polewanie mnie szampanem rowniez ;))
                                                • emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 15:21
                                                  czyli same truskawki czy na sucho? :)
                                                  • saqqara Re: Laleczka... 06.05.02, 15:23
                                                    moga byc truskawki i melon, taki bardzo dojrzaly, sok wtedy cieknie po rekach:))
                                                  • emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 15:43
                                                    jestes chyba nieforemna, bo normalnie soczek splywa w inna strone:))))
                                                  • saqqara Re: Laleczka... 06.05.02, 16:02
                                                    hahahaha, nieforemna? ja o jednym, a Ty, jak zwykle, o tym samym :))

jak masz melona w raczce, to sok moze jedynie po raczce splywac, moze u Ciebie
                                                    jest inaczej ale wtedy to TY jestes nieforemny:))

• emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 16:07
                                                    zle rozumujesz malenka,
                                                    ja jestem konsumentem, ty lezysz na patelni, melon lezy na tobie!!!! :))))
                                                    i sama widzisz ze soczek nie splywa po rece:))))
              • laelia Re: Laleczka... 06.05.02, 11:33
                wiem, przeczytałam :)))
                powiem szczerze, to zboczenie :)
                • emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 11:34
                  bo Szakira jest zboczona:)

laelia napisał(a):

> wiem, przeczytałam :)))
                  > powiem szczerze, to zboczenie :)

• saqqara Re: Laleczka... 06.05.02, 11:37
                    ciekawe Cycek skad masz takie informacje?;))

ps. text Laelii dotyczyl chyba Twojego maila, wiec to TY jestes beee:))
                    • emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 11:40
                      jeszcze nic do niej nie wyslalem, ale mam zamiar, tylko musze troche
                      pomyslec:)))

a te informacje to z twojego nick'a mam, juz dawno podejrzewam cie o
                      nekrofilie:))))
                    • laelia Re: Laleczka... 06.05.02, 11:41
                      mój tekst dotyczył kończenia imprez w necie :))) Cesarz taki strasznie we mnie
                      wpatrzony, a nawet mi marnego kwiatka nie posłał, co dopiero maila na temat
                      zboczeń :)))
                      • saqqara Re: Laleczka... 06.05.02, 11:44
                        Laelia
                        aha, konczenie w necie jest rzeczywiscie bardzo ...ten tego;))

Cycek,
                        czy to rowniez obejmuje me uczucia do Ciebie? ;))

• emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 11:58
                          Laleczka, juz pisalem ze nic nie jest w stanie wyrazic mych uczuc, nawet marne
                          kwiatki:)))

Szakira, prosze o dowod twych uczuc :))) (musze miec pewnosc)
                          • saqqara Re: Laleczka... 06.05.02, 12:05
                            to moze tak:

"nic nie jest w stanie wyrazic mych uczuc..... " koniec cytatu:))

• emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 12:10
                              pomysl Szakirko, a moze jednak? :))))
                              • laelia Re: Laleczka... 06.05.02, 12:17
                                nic nie jest w stanie wyrazić głębi mych uczuć :)))
                                • saqqara Re: Laleczka... 06.05.02, 12:20
                                  hehehe, udal mu sie cytacick, prawda?:)))

ps. dowodu nie dam, za dobrze bys mial:))
                                  • emperor Re: Laleczka... 06.05.02, 12:22
                                    wiedzialem ze klamiesz!!! :(

saqqara napisał(a):

> hehehe, udal mu sie cytacick, prawda?:)))
                                    >
                                    > ps. dowodu nie dam, za dobrze bys mial:))

• saqqara Re: Laleczka... 06.05.02, 12:23
                                      nie dam, bo nie mam, mloda jestem, dowodu nie dali;)))
                                  • laelia Re: Laleczka... 06.05.02, 12:22
                                    cytacik super i w ilu różnych sytuacjach można go wykorzystać :)
                                    zgrzytanie zębów doskonale zagłusza
                                    • emperor i jak? 06.05.02, 13:20
                                      bedzie dowod Szakira?
                                      bo nie wiem czy jak mam cie traktowac i czy zmieniac swoj stosunek i postawe
                                      wobec ciebie! :) sa szanse zebys druga mlodosc przezyla! :))))
                                      • laelia Re: i jak? 06.05.02, 13:22
                                        no i co pisałam o zgrzytaniu zębami? :)))
                                        • saqqara Re: i jak? 06.05.02, 14:18
                                          Laelia
                                          hehe, zgrzyta, zgrzyta, ladnie mu to idzie:))

Emperor
                                          "druga mlodosc"???? przegiales cholero;)))
                                          • emperor Re: i jak? 06.05.02, 15:03
                                            Laleczka - z milosci do ciebie nawet nie czuje ze zgrzytam:) i spac nie moge:)
                                            i jesc nie moge:) i zyc tez nie moge:(

Szakirka - ciebie to bym normalnie ..... , to tez z milosci:))) i nie pisz ze
                                            marzyc to sobie moge! :)
                                            • laelia Re: i jak? 06.05.02, 15:08
                                              słonko, bardzo energicznie sobie poczynasz jak na chorego z miłości :)))
                                              wyobraź sobie upojne pocałunki pod gwiazdami i od razu Ci się poprawi :)
                                              • emperor Re: i jak? 06.05.02, 15:11
                                                ale to ostatki sil kochanie:)))
                                                ja niedlugo sie zabije dla ciebie:)*
                                              • saqqara Re: i jak? 06.05.02, 15:11
                                                Laelia
                                                wiesz co, tak sobie mysle, Emperor wyznaje nam swoje "uczucia" w jednym poscie,
                                                czy on przypadkiem nie idzie na latwizne?;)

Emperor
                                                o TYM to nawet nie masz co marzyc;))))
                                                • emperor Re: i jak? 06.05.02, 15:20
                                                  Szakirka, dobra nie marze! wiedzialem ze dla mnie to spelnisz! :))))
                                                  • saqqara Re: i jak? 06.05.02, 15:24
                                                    jasne, juz sie zerwalam z krzesla;))
                                                  • emperor Re: i jak? 06.05.02, 15:26
                                                    zerwij sie z w-wy! bo tam sie marnujesz! :)
                                                    wiesz gdzie jest twoje miejsce i gdzie cie najlepiej widze! :)))))))
                                                  • laelia Re: i jak? 06.05.02, 15:27
                                                    no pewnie, że idzie na łatwiznę :)
                                                    chyba poczekam, czy rzeczywiście się zabije :)))
                                                  • saqqara Re: i jak? 06.05.02, 15:30
                                                    Laelia,
                                                    usiade obok i tez poczekam, moze sie oplaci?;))

Emperor
                                                    czy to jest propozycja nie do odrzucenia??? nie wiem czy dobrze na mnie wplywa
                                                    gwar Sukiennic;)
                                                  • laelia Re: i jak? 06.05.02, 15:38
                                                    uratujemy go w ostatniej chwili? :)
                                                  • saqqara Re: i jak? 06.05.02, 15:43
                                                    dobra, kiedy oczy wyjda mu na wierzch i zacznie cytowac szekspira, moge wtedy
                                                    odciac sznur, chociaz lubie patrzec, jak sie buja;)))
                                                  • laelia Re: i jak? 06.05.02, 15:53
                                                    nie traktujmy go instrumentalnie, w końcu serce nie sługa, a on się potrafi tak
                                                    potoczyście tłumaczyć :)))
                                                    buziaczki
                                                  • emperor o nie!!!!! 06.05.02, 15:57
                                                    bedziecie razem lezec u mnie na patelni! jednoczesnie:)))))
                                                  • saqqara Re: o nie!!!!! 06.05.02, 16:00
                                                    wybacz Mily, nie gustuje w trojkatach, rezygnuje ze swojej czesci patelni;)
                                                  • emperor Re: o nie!!!!! 06.05.02, 16:08
                                                    to co, deser? :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka