Dodaj do ulubionych

JESTEŚ ??:))

06.05.02, 13:11
*:)
Obserwuj wątek
    • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 13:13
      oobecna:)
    • men_ Re: JESTEŚ ??:)) 06.05.02, 13:13
      AAA....:)))
    • Gość: solo Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.pozn.gazeta.pl 06.05.02, 13:20
      byc, albo nie byc......
      • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 13:31
        wydawało mi się zawsze,że to mówi Hamlet a nie Solo,coś się zmieniło???:)
    • mario2 Re: JESTEŚ ??:)) 06.05.02, 14:06
      Jestem kochany :o))****
    • men_ Re: JESTEŚ ??:)) 06.05.02, 14:42
      A teraz ??:)
      :*)
      • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 14:44
        tez obecna:)
        • men_ Re: JESTEŚ ??:)) 06.05.02, 14:46
          łał :)))

p.s.: kapusta ...:)))
          • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 14:47
            co?????????:)
            • men_ Re: JESTEŚ ??:)) 06.05.02, 14:49
              Nie pwiem !:))
              Niooooooo, ka.......ta :)
              • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 14:52
                duzo witaminy C zawiera
                i czasem robaki:)
                • men_ Re: JESTEŚ ??:)) 06.05.02, 14:53
                  a nie wiesz jednak, co znaczyła "k-ta" ?:)
                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 14:56
                    chyba nie:)
                    • men_ Re: JESTEŚ ??:)) 06.05.02, 14:59
                      Nio to fajnie :)))

p.s.: k-ta - przez fonik :)
    • mario2 Re: JESTEŚ ??:)) 06.05.02, 14:59
      pindu, pindu :o))
      • men_ Re: JESTEŚ ??:)) 06.05.02, 15:01
        A Ty strasz Ją dalej ...:))

mario2 napisał(a):

> pindu, pindu :o))

• men_ Re: JESTEŚ ??:)) 07.05.02, 10:18
      men_ napisał(a):

> *:)

• men_ Re: JESTEŚ ??:)) 07.05.02, 10:32
        To jesteś, czy nie ?:)

men_ napisał(a):

> men_ napisał(a):
        >
        > > *:)
        >

• Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 10:33
          ja czy Mario?:)
          • men_ Re: JESTEŚ ??:)) 07.05.02, 10:35
            A jak myślisz ?
            *:)
            • Gość: mario2 Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 10:36
              Menik- specjalnie dla Ciebie :o))***
              • men_ Re: JESTEŚ ??:))Mario 07.05.02, 10:38
                A Ty czego tutaj się szwndasz, hę ?:))

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Menik- specjalnie dla Ciebie :o))***

• Gość: mario2 Re: JESTEŚ ??:))Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 10:42
                  Bo sie w Tobie zakocghalem :o)***
                  • men_ Re: JESTEŚ ??:))Mario 07.05.02, 10:43
                    A fe, to już ze strachu nawet na pyfko nie pójdę z tobą !

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Bo sie w Tobie zakocghalem :o)***

• Gość: mario2 Re: JESTEŚ ??:))Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 10:45
                      I tak nie chodzisz, ty brzydki... :o))
                      • men_ Re: JESTEŚ ??:))Mario 07.05.02, 10:45
                        spadaj, bo Maryjce się poskarżę !
                        • Gość: mario2 Re: JESTEŚ ??:))Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 10:50
                          Kochanie, bylbys do takiego barbarzynstwa zdolny?
                          • men_ Re: JESTEŚ ??:))Mario 07.05.02, 10:55
                            znasz bajkę o smokach ?? :)
                            • Gość: mario2 Re: JESTEŚ ??:))Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 10:56
                              Ty brutalu, a fe!
            • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 10:40
              wpisałes sie pod mario wiec myslałam...:))
              dzien dobry:)
              • men_ Re: JESTEŚ ??:)) 07.05.02, 10:42
                Wszystko oki ???
                Bo u mnie tak, chiba (tzn. zawodowo):))

Gość portalu: oona napisał(a):

> wpisałes sie pod mario wiec myslałam...:))
                > dzien dobry:)

• Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 10:45
                  nio,ok wszystko:)

a pozazawodowo kiepsko?:)
                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) 07.05.02, 10:51

> nio,ok wszystko:)
                    >
                    > a pozazawodowo kiepsko?:)

Bardzo dobrze :))
                    Bardzo dobrze ?? cio ??

• Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 10:56
                      no nie wiem,
                      nie brzmisz mi za dobrze?:)
                      • men_ Re: JESTEŚ ??:)) 07.05.02, 10:56
                        To tylko praca - poważnie :))
                        • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 10:57
                          przeciez mówiłes przed chwilą,ze w pracy wszystko wspaniale?:)
                          • men_ Re: JESTEŚ ??:)) 07.05.02, 11:19
                            już o.k. - tak 99% :))

E tam, normalka u mnie - ale wczoraj było troszke za dużo na raz tych
                            problemików :))
                            • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:25
                              którym robiłes co mogłes,zeby dopomóc w rozwinieciu się we wieksze?:)
                              • men_ Re: JESTEŚ ??:)) 07.05.02, 11:30
                                yyyyyyyyyyy ??
                                chodziło o problemiki zawodowe :)

> którym robiłes co mogłes,zeby dopomóc w rozwinieciu się we wieksze?:)

• Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:31
                                  ja tez przeciez o tym:))
                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) 07.05.02, 11:34
                                    No to siem pogubiłem w Twoich wywodach !:))

Masochistą w pracy nie jestem - skasowałem te problemiki (chiba - w 99,9 %:))
                                    • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:36
                                      bo wydawało mi sie,ze nie przepracowywałes sie wczoraj:)
                                      • men_ Re: JESTEŚ ??:)) 07.05.02, 11:37
                                        Pozory ..:)
                                        Poza tym problemy techniczne miałem, pamiętasz ?:)
                                        • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:40
                                          pamietam:)
                                          no to dobry aktor z Ciebie
                                          ?!
                                          :)
                                          • men_ Re: JESTEŚ ??:)) 07.05.02, 11:42
                                            Ja ?????????
                                            hmmmmmm - jeżeli już, to tylko w pracy :)))

> pamietam:)
                                            > no to dobry aktor z Ciebie
                                            > ?!
                                            > :)

• Gość: zazdrosn Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:32
                                  a serce mi i tak krwawi, czuje sie zdradzany
                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) 07.05.02, 11:35
                                    Wynocha, bo psami poszczuję, O !

Gość portalu: zazdrosn napisał(a):

> a serce mi i tak krwawi, czuje sie zdradzany

• Gość: czuly Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:38
                                      masz takie male ratlerki.
                                      Slicznie- lubie pieski!
                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:38
                                    Gość portalu: zazdrosn napisał(a):

> a serce mi i tak krwawi, czuje sie zdradzany

ja mam to przez całe zycie,
                                    taki typ osobowości:(
                                    • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 11:39

> Gość portalu: zazdrosn napisał(a):
                                      >
                                      > > a serce mi i tak krwawi, czuje sie zdradzany
                                      >
                                      > ja mam to przez całe zycie,
                                      > taki typ osobowości:(
                                      > :)
                                      ???:(
                                      :))

• Gość: kochanek Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:41
                                        on to ma we krwi-
                                        Lubi ranic :(
                                        a ja go tak kocham!
                                      • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:42
                                        ja mam to przez całe zycie,
                                        > > taki typ osobowości:(
                                        > > :)
                                        > ???:(
                                        > :))
                                        >

potocznie nazywając-zazdrośnica:))

• men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 11:44

> ja mam to przez całe zycie,
                                          > > > taki typ osobowości:(
                                          > > > :)
                                          > > ???:(
                                          > > :))
                                          > >
                                          >
                                          > potocznie nazywając-zazdrośnica:)) NIO, TERAZ JUŻ LEPIEJ :)))
                                          >

• Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:47
                                            to Cię cieszy???:)
                                            • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 11:51
                                              Ta zazdrośnica ? Bo siem zaraz znowu pogubię :))
                                              • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:52
                                                no,ta,ta:))
                                                • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 11:54

> no,ta,ta:))

A to źle ? To ma cieszyć, czy smucić w końcu, cio ?:))

• Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:59
                                                    sam przeciez wie najlepiej:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 12:00

> sam przeciez wie najlepiej:)

hmmmm ....- nie wiem :)))

• Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:05
                                                    to ja Ci tego tym bardziej nie powiem:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 12:07
                                                    Dlaczego bardzo tajemnicza dzisiaj Uneczko ?:))

> to ja Ci tego tym bardziej nie powiem:)

• Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:14
                                                    no przeciez ja Ci nie powiem
                                                    czy podoba Ci sie to,ze jestem
                                                    z natury zazdrośnicą,prawda? :))
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 12:16
                                                    Nio, wreszcie !:)
                                                    Podoba misie :))

> no przeciez ja Ci nie powiem
                                                    > czy podoba Ci sie to,ze jestem
                                                    > z natury zazdrośnicą,prawda? :))

• Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:25
                                                    no cos takiego...:))
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 12:27
                                                    A Oona spodziewała się innej odpowiedzi ?:))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:30
                                                    chyba niby jakby nie:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 12:32

> chyba niby jakby nie:)

Kurde !!! Z tym "jakby" to już lekka przesada !:))

• Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:34
                                                    chyba niby nie,
                                                    lepiej?:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 12:43
                                                    Troszkę :)))
                                                    Dalej proszę ..:)))

> :))
                                                    > chyba niby nie,
                                                    > lepiej?:)

• Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 13:00
                                                    chyba nie:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 13:13

> chyba nie:)

wr........:)
                                                    Bo pójdę założyc wątek na inne forum :))))))))

• Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 13:16
                                                    nie!:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 13:19

> nie!:)

Buuuuuuuuu,
                                                    nawet jednego wątka ?:)))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 13:24
                                                    ostatnio wyrobiłes 200% normy:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 13:26

> ostatnio wyrobiłes 200% normy:)

300% - jeśli chodzi o szczegóły :)))

Nio dobra, raz siem posłucham !:))

• Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 13:31
                                                    jakie szczegóły?:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 13:45

> jakie szczegóły?:)

???????:))))

• men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 14:19
                                                    To opisać te szczegóły, hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 14:21
                                                    nooooo nie wiem o co Ci chodzi?:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 14:23
                                                    Juz o nic - żartowałem :)))
                                                    Chodziło mi o te inne szczególiki :))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 14:52
                                                    aha...:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 14:57
                                                    yhm :)))
                                                    @ gazetka i ta druga, profilaktycznie
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 15:09
                                                    czytałam ale nie odpisałam na razie:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 15:20
                                                    O.K. - ale oki wszystko w kwestii meila Twojego i mojego ?:)))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 15:28
                                                    tak,
                                                    po prostu nie chce mi sie w tej chwili odpisywac:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 15:31
                                                    Nio to fajnie, bo siem już co nie co .., brrrrrrr :))
                                                    :)*)
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 15:40
                                                    słoneczko w wawie?:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 15:41
                                                    YHM :)
                                                    A u Ciebie ? A we Wrocku ?:))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 16:01
                                                    świeci :)
                                                    jak wyjezdzałam w niedziele z wawy tez pięknie świeciło
                                                    ale jak dojechałam do wrocka-była pompa!:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 16:02
                                                    Uff, co do słoneczka i wreszcie zajrzała Oona tutaj po długiej przerwie :)))

I Biedactwo zmokło ?:))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 16:07
                                                    miałam tę swoją malutką kurtałke
                                                    ale,ze bojkotuje parasole
                                                    więc i tak zmokłam:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 16:10
                                                    Ale dobrze, że na twarzycce nie było kropelek, deszczu :)))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 16:25
                                                    no nie było:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 16:26
                                                    No wiem, że nie było, nie mogło być :)))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 16:41
                                                    ejże,bez świntuszenia!:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 16:42
                                                    Ups., już siem walnąłem w śliczną buźkę :)))ale tylko tak lekko, co by siniaka
                                                    nie było :))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 17:00
                                                    to popraw,tak zeby był
                                                    i przeslij mi zdjęcie:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 17:03
                                                    No co Ty ??????
                                                    Nie żal Ci byłoby ??:)))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 17:08
                                                    to byłoby za moje odciski
                                                    jeszcze nie zagojone:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 17:11
                                                    Na drugi raz ja wybiorę buciki :)))
                                                    Przecież chciałem na ręce wziąść ..:))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 17:21
                                                    i tyle kilometrów byś mnie niósł?haha...:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 17:22
                                                    Ha, ha - nie wierzysz ?:)))

hmmmmmmm...- no może troszkę przesadziłem .., z tym niesieniem, ale tylko tyci,
                                                    tyci :)))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 17:30
                                                    mysle,ze o pare kilometrów jednak przesadziłes:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 17:44
                                                    E tam, odrazu parę ..:))
                                                    Dobra, na drugi raz tylko autkiem :))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 17:53
                                                    na drugi raz moze wygodniejsze buty
                                                    po prostu:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 17:54
                                                    Nio, albo boso :)))

A może tak juz do domku Oona pójdzie ?:))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 17:57
                                                    a co,chcesz tu poszaleć??:)))
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 18:05
                                                    Jak poszaleć ?:))

Chciałem poprostu przez fonik pogadać :))

p.s.: a poza tym, "wbrew pozorom" jednoczesnie cały czas pracuję :)
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 18:14
                                                    żartowałam:)

przeciez i tak szybko do domu nie ściągnę
                                                    bo za ładna pogoda
                                                    wieczorkiem porozmawiamy,tak?:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 18:15
                                                    Nio :)))
                                                    Możemy też i teraz, jak chcesz :)
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 18:23
                                                    od wczoraj nie moge:(
                                                    nie chce połączyć,nie wiem co jest grane
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 18:24
                                                    Dobra, to wieczorkiem, tzn,. ????
                                                    A tamto widocznie wyłączone, albo zblokowane :))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 18:29
                                                    ale dlaczego??:(
                                                    ja przeciez dziennie tylko godzinke,dwie "wisiałam"na limii:))
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 07.05.02, 18:30
                                                    hi, hi - albo oszczędności :)))
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 08.05.02, 13:13
                                                    @ :))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 13:24
                                                    uhm,czytałam:)
                                                    nie smuce sie wcale!:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 08.05.02, 13:36
                                                    Nio, wierzę i wracam do pracy :))

ble, ble - w temacie pracy :)
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 13:40
                                                    ja tez,wbrew pozorom,co nieco pracuje dzis:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 08.05.02, 17:33
                                                    Nio, wierzę :))
                                                    @
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 17:48
                                                    czytałam:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 09.05.02, 10:14
                                                    No, no, no ..:)))
                                                    @
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 10:20
                                                    nio,czytałam:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 09.05.02, 13:50
                                                    Nie wierzę, nie wierzę ..:)
                                                    @
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 13:56
                                                    w co żesz Ty nie wierzysz??lece na poczte:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 09.05.02, 13:58

> w co żesz Ty nie wierzysz??lece na poczte:)

Dobrze chociaż, że nie napisałaś: " o żesz Ty ...":))

• Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 14:03
                                                    pracuje bo opeer dostałam,
                                                    a nie z własnej woli:))
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 09.05.02, 14:16
                                                    To jednak nic już Ciebie nie uratuje - chiba, że "etat" żony biznesmena :)))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 15:41
                                                    chiba tak
                                                    ?????
                                                    to oświadczyny?????
                                                    :)))
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 09.05.02, 16:13
                                                    zawstydziłem się ???
                                                    zaniemówiłem ???
                                                    rozmarzyłem się ???
                                                    chiba ???
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 16:17
                                                    to ja się natentychmiast peszę:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 09.05.02, 16:20
                                                    a ja wracam do holizmu-praco, i zaraz jeszcze zapomne o co mi chodziło .., i co
                                                    będzie wtedy ?
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 16:23
                                                    wesela nie będzie!:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 09.05.02, 16:24
                                                    Na upartego, to ja nie jestem formalistą ..:)))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 16:28
                                                    wy(prawie)wszyscy nie jestescie formalistami!:))
                                                    niektóre z nas na szczescie tez:))
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 09.05.02, 16:31
                                                    Kurde, było "na upartego, a raczej upartą" :))
                                                    Ty też ??
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 16:35
                                                    i ta piątka dzieci w nieformalnym związku??:((
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 09.05.02, 16:37
                                                    (Nie)Miałabyś sumienia nad tą piąteczką ?? :((
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 16:43
                                                    myślałam,ze to Ty byś nie miał:))
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 09.05.02, 16:44
                                                    Oj, to jeszcze mnie nie znasz !
                                                    Nie znasz ??
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 16:47
                                                    straszysz mnie???czy wręcz przeciwnie?:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 09.05.02, 16:49
                                                    A jak myślisz ?:))
                                                    I niby cim straszę ?
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 16:52
                                                    sama nie wiem:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 09.05.02, 16:55
                                                    Nie dowiesz się, jak nie sprawdzisz :)))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 16:58
                                                    przy najblizszej okazji sprawdze:))
                                                    ale właściwie co??:)
                                                  • men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 09.05.02, 17:00
                                                    Nio właśnie - cd., tzn. to czego nie sprawdzaliśmy jeszcze .., np. czekoladka
                                                    pokruszona ...:))
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:04
                                                    stopppppppppp
                                                    Ty sie tak nie rozmarzaj!

• men_ Re: JESTEŚ ??:)) Oona 09.05.02, 17:06
                                                    Nieeeeeeeee ???:((((((((

Mogę dalej pisać, ale wiedz, że nasz wszędobylski kolega Kituś to przeczyta :)
                                                  • Gość: oona Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:11
                                                    toteż mówie żebyś mi sie TU nie rozmarzał:))
                                                  • men_ Oona - TO IDE SE, PA ! 09.05.02, 17:17
                                                    Oki, nie tutaj
                                                    @
                                                    :))))
                                                  • Gość: oona Re: Oona - TO IDE SE, PA ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:21
                                                    az sie boje zaglądac na poczte!
                                                    no dobrze,idę tam:)
                                                  • men_ Re: Oona - jeszcze się boisz ? 09.05.02, 17:23
                                                    Zglądać - na pocztę ?:)
                                                  • Gość: oona Re: Oona - jeszcze się boisz ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:29
                                                    nio,czasem
                                                    czasem sie boje tez fonik odbierac....:)
                                                  • men_ Re: Oona - jeszcze się boisz ? 09.05.02, 17:35
                                                    Ej, to mam dzisiaj nie dzwonić ?
                                                    @
                                                  • Gość: oona Re: Oona - jeszcze się boisz ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:42
                                                    mówiłam-ze tylko czasem:))
                                                  • men_ Re: Oona - jeszcze się boisz ? 09.05.02, 17:44
                                                    bo siem zdenerwuję ..:))))za to czasem :)))
                                                  • Gość: oona Re: Oona - jeszcze się boisz ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:48
                                                    złosc szkodzi na urode:))
                                                  • men_ Re: Oona - jeszcze się boisz ? 09.05.02, 17:50
                                                    No dobra, to mam sie nie denerwować ?:)))

A na TAKĄ urodę i tak nie zaszkodzi - wiesz o tym przecież :)))
                                                  • Gość: oona Re: Oona - jeszcze się boisz ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:55
                                                    nio:)))
                                                    ad 1
                                                    i
                                                    ad 2:)
                                                  • men_ Re: Oona - jeszcze się boisz ? 09.05.02, 17:57
                                                    nio, to zmykam do pracy a Ty z pracy (?)
                                                  • Gość: oona Re: Oona - jeszcze się boisz ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 18:13
                                                    jeszcze nie:(
                                                    musze na jutro rano skończyć coś
                                                    czego jeszcze prawie nie zaczęłam
                                                    :)))))
                                                  • men_ Re: Oona - nio dobrze, 09.05.02, 18:16
                                                    ja zabieram smieci i idę popracować do domku :)))
                                                  • Gość: oona Re: Oona - nio dobrze, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 19:44
                                                    a ja tu chyba do północy zostane:(((((((((((((((((
                                                    cholerne papiery,chyba się w tym cieple rozmnażają:((((
                                                  • kitek1 to wszystko przez tego poteznego aniola.......... 09.05.02, 19:54
                                                    ty to masz kolegow:)
                                                  • Gość: oona Re: to wszystko przez tego poteznego aniola.......... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 19:57
                                                    bo miałam nadzieje,że mnie na początek
                                                    od tego papierowego potopu uratuje:(((((
                                                    lenistwo nie popłaca:((
                                                    ja chce do domu!!!!
                                                    a tu nastepna kawa i...brrr
                                          • Gość: wierny Re: JESTEŚ ??:)) Oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:48
                                            to masz duze serduszko,
                                            jesli tyle z nas sie w nim pomiesci!
    • Gość: mario2 Oj Menik, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 10:55
      bo bede zazdrosny!
    • czort Re: JESTEŚ ??:)) JEZEM!!!! JEZDEM!!!! 07.05.02, 17:27
      WIEM, ze to na mnie czekales, ale niemstety, menik, nic z tego nie wyszlo:))))
      aha, jakby co, to jutro do ciem siem odezwem we sprawie nie cierpiacej zwloki,
      ale to jutro, :)))
      unka - ty cholero - on ma mnie czekal!! prawda, marys????
      • men_ Re: JESTEŚ ??:)) JEZEM!!!! JEZDEM!!!! 07.05.02, 17:45
        A Ty co mi tutaj krecią robótkę odstawiasz Czorciku, hę ?:)
        • czort Re: JESTEŚ ??:)) JEZEM!!!! JEZDEM!!!! 07.05.02, 18:12
          bo ciem lubiem, a co??? nie mogem ciem lubic???? menus I love you do bolu:))
          przeprowadzke byda miec - t jezd ta sprawa:)))
          a oprocz tego kret tez pod ziemia przebywa - prawie w samym piekle:)))
          • men_ Re: JESTEŚ ??:)) JEZEM!!!! JEZDEM!!!! 07.05.02, 18:14
            No dobra - to zadzwoń - a w piekle to i lucyferki są :))
            • czort Re: JESTEŚ ??:)) JEZEM!!!! JEZDEM!!!! 07.05.02, 18:28
              znalam kiedys takiego jednego lucyferka:)))
              a zadzwonie jutro, jak wszystko bedzie juz jasne:)))
              • men_ Re: JESTEŚ ??:)) JEZEM!!!! JEZDEM!!!! 07.05.02, 18:34
                l...ka 1 czy dwa, hę ?:))

O.K. - ale chcę wiedziec dzień wcześniej !
                • czort Re: JESTEŚ ??:)) JEZEM!!!! JEZDEM!!!! 07.05.02, 18:44
                  tego wlasciwego!!! dobra - bedzie dzien wczesniej - ale to tylko 500 metrow!
                  • potezny.aniol Re: JESTEŚ ??:)) JEZEM!!!! JEZDEM!!!! 09.05.02, 17:47
                    O Mo'j Boz'e. Siarke' Tu Czuje' Po Trzykroc'!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka