poznampare 18.09.25, 00:27 Jak w temacie... Żony Wam mówiły co robiły przed Wami ? Podnieca Was to czy może odrzuca ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Znacie przeszłość sexsulna swoich żon? szczeg 18.09.25, 14:37 A Ty chcialbys znac ilu twoja zone pierdolilo zanim ty zaczales? Odpowiedz Link Zgłoś
poznampare Re: Znacie przeszłość sexsulna swoich żon? szczeg 22.09.25, 01:30 No wiemy o sobie opowiadaliśmy wszystko co było przed nami.... Coś w tym złego ? Naszym zdaniem to nas zbliżyło i zaufaliśmy sobie Odpowiedz Link Zgłoś
kaspian1985 Re: Znacie przeszłość sexsulna swoich żon? szczeg 09.12.25, 13:55 Chyba nie mwazne że nie jest się pierwszym, ważne że jest się ostatnim Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Znacie przeszłość sexsulna swoich żon? - znamy 21.09.25, 19:55 poznampare napisał: > Jak w temacie... Żony Wam mówiły co robiły przed Wami ? tak. Podnieca Was to czy może odrzuca ? - wisi nam to, lata i powiewa. wzielismy kobiete taka, jaka ona jest. z jej historia.. i na to co bylo nie mamy wplywu. Odpowiedz Link Zgłoś
poznampare Re: Znacie przeszłość sexsulna swoich żon? - znam 22.09.25, 01:28 Rozumiem. A gotowi wzajemnie bylibyście wyznać wszystko o sobie ? Wzajemnie zaufac i akceptować ? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy w zasadzie tak, ale... 24.09.25, 14:58 poznampare napisał: > Rozumiem. A gotowi wzajemnie bylibyście wyznać wszystko o sobie ? Wzajemnie zaufac i akceptować ? w zasadzie tak, ale... nie na 100 %, tylko moze na 95... bywaja takie sprawy , kiedy postapilo sie glupio i teraz sie tego wstydzi... nie ma potrzeby rozpowiadac o nich nawet bliskiej osobie, a w ciszy wlasnej duszy obiecac sobie poprawe... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Znacie przeszłość sexsulna swoich żon? szczeg 27.09.25, 10:06 Kiedyś mój kumpel mówił że on szans na małżeństwo nie ma. bo co róż jakąś pozna dziewczynę to jakiś jego kumpel mówi że ją bzykał. I to go odstrasza. Później znalazł sobie laskę z moich okolic i są szczęśliwi już 25 lat Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Znacie przeszłość sexsulna swoich żon? szczeg 29.09.25, 21:11 kiedyś stoimy z małolatami na ulicy. i jeden dopytuje się drugiego jak tam było z jedną laską. I ten mu opowiadał jaka jest, jak jest zbudowana tam gdzie nie widać normalnie. po pól roku okazało się że ten pytający ożenił się z ta laską. Ale długo z nią nie był Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy nie dopytal ? 06.10.25, 21:44 stasi1 napisał: > kiedyś stoimy z małolatami na ulicy. i jeden dopytuje się drugiego jak tam było > z jedną laską. I ten mu opowiadał jaka jest, jak jest zbudowana tam gdzie nie > widać normalnie. po pól roku okazało się że ten pytający ożenił się z ta laską. > Ale długo z nią nie był - znaczy - wszystkiego nie dopytal ? Odpowiedz Link Zgłoś
poznampare Re: nie dopytal ? 11.10.25, 03:13 Hmm życie.... Ja przez przypadek znalazłem na żony starym kompie jej zdjęcia i kilka filmików.... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy no i co ? 12.10.25, 21:07 poznampare napisał: > Hmm życie.... Ja przez przypadek znalazłem na żony starym kompie jej zdjęcia i > kilka filmików.... 1. no i co ? - schudla, utyla ? 2. nie grzeb w cudzych smieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: nie dopytal ? 13.10.25, 13:40 O nią to wszystko się dowiedział, chodziło bardziej o jego teścia. Ale z synem nie utrzymuje kontaktów. Odpowiedz Link Zgłoś
poznampare Re: nie dopytal ? 16.10.25, 20:35 U mnie panowie jest taka sytuacja że znalazłem na starym kompie żony filmiki z przeszłości... I trudno się je oglądało...z byłymi.... Jeden filmik jest że klęczy przed nim a ona robi ustami i jak dochodził to złapał ją za głowę i pchał w usta jak dziwce no i tego coś ode spodziewałem połknela wszystko i potem mu czyściła z resztek spermy kutasa...mi też identycznie robila i robi.... Do tego miała tam listę co i z kim i kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
poznampare Re: nie dopytal ? 16.10.25, 20:36 Jakbyście zareagowali no moim miejscu ? Bo byście czuli itp Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: nie dopytal ? 18.10.25, 10:14 Skoro identycznie to nie możesz czuć się pokrzywdzony Odpowiedz Link Zgłoś
poznampare Re: Znacie przeszłość sexsulna swoich żon? szczeg 11.10.25, 03:15 Moja ex robiła loda przede mną koledze z którym pracowałem ale była dziewicą... A u żony znalazłem na kompie przypadkowo stare filmiki masakra Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Znacie przeszłość sexsulna swoich żon? szczeg 11.10.25, 14:42 Tesciu, wasom corke piernicylo sesciu, -eeeee, ziynciu dzis to ino pieciu, ale takif jak ty to malo dziewiynciu. Odpowiedz Link Zgłoś