Dodaj do ulubionych

KSFT Czyli Klub Starego Forumowicza Towarzyskiego

25.11.04, 15:15
Czyli miejsce dla tych, co juz od conajmniej rok pisuja na FT.
Ciekawe ilu jeszcze zyje? :))))
Obserwuj wątek
    • mawyr Re: KSFT Czyli Klub Starego Forumowicza Towarzysk 25.11.04, 16:19
      a co to za życie :(((
      • Gość: anka1 Re: KSFT Czyli Klub Starego Forumowicza Towarzysk IP: 212.33.74.* 26.11.04, 08:54
        lepsze takie niz zadne :)))
      • mario2 Re: KSFT Czyli Klub Starego Forumowicza Towarzysk 26.11.04, 08:56
        Kurde, bo sie bez sensu ukrywasz :)
        • Gość: anka1 Re: KSFT Czyli Klub Starego Forumowicza Towarzysk IP: 212.33.74.* 26.11.04, 08:58
          masz mnie na mysli ?:)
          • mario2 Re: KSFT Czyli Klub Starego Forumowicza Towarzysk 26.11.04, 08:58
            Ciebie tysz :)
            • Gość: anka1 Re: KSFT Czyli Klub Starego Forumowicza Towarzysk IP: 212.33.74.* 26.11.04, 09:34
              aha :)
              • mario2 Re: KSFT Czyli Klub Starego Forumowicza Towarzysk 26.11.04, 09:45
                NO! :)
                • Gość: anka1 Re: KSFT Czyli Klub Starego Forumowicza Towarzysk IP: 212.33.74.* 26.11.04, 09:49
                  o ile wiem to tlenek azotu chyba sie inaczej zapisuje :)
                  • mario2 Re: KSFT Czyli Klub Starego Forumowicza Towarzysk 26.11.04, 09:51
                    to bylo "NO"! polaczone z gestem Dyzmy :)
                    • martuha Re: KSFT Czyli Klub Starego Forumowicza Towarzysk 26.11.04, 09:54
                      tiaaaa, czyzbys byl kolejna osoba, ktora chcialaby reaktywowac stare towarzycho?
                      • mario2 Re: KSFT Czyli Klub Starego Forumowicza Towarzysk 26.11.04, 10:10
                        ono sie samo od czasu do czasu reaktywuje :)
                      • kitek1 ad martuha... 26.11.04, 11:38
                        gdzie podziewa sie ulaleczka?
                        potrzebuje na gwalt ladnej nauczycielki angielskiego,
                        dla siebie:)
                        • Gość: wołodia ilicz legitymacje.... IP: *.net.gov.bc.ca 26.11.04, 12:01
                          zbowidowskie bedziesz rozdawał ???
                        • mario2 Re: ad martuha... 26.11.04, 12:05
                          po co Ci angielski? Bierz sie za francuski. Jako mlodemu zonkosiowi, moze sie
                          to przydac :)
                          • martuha Re: ad martuha... 26.11.04, 15:55
                            francuski to przezytek. najlepiej teraz uczyc sie chinskiego.
                            • kitek1 a ty martuha taka wyuzdana, czy uswiadomiona... 26.11.04, 17:10
                              ze sadzisz,
                              iz marysiowata francuska paleczka,
                              bardziej nadaje sie do ryzu,
                              niz do czegos innego,
                              a poza tym pytalem sie Ciebie,
                              o ulaleczke,
                              • martuha Re: a ty martuha taka wyuzdana, czy uswiadomiona. 27.11.04, 10:07
                                wiesz, nie opowiadam o konkurencji ;)
                                a jak bys chcial wiedziec co u Ulalki, masz do niej adresik, czyz nie?
                                • kitek1 Re: a ty martuha taka wyuzdana, czy uswiadomiona. 27.11.04, 11:51
                                  wlasnie,
                                  ze nie mam:(
                                  a Ty tez taka ladna jak ulaleczka,
                                  • martuha Re: a ty martuha taka wyuzdana, czy uswiadomiona. 27.11.04, 19:21
                                    a skad wiesz? ;)
                                    • Gość: leziox Re: a ty martuha taka wyuzdana, czy uswiadomiona. IP: *.arcor-ip.net 28.11.04, 06:40
                                      Martuha,u ciebie sygnaturki bywają jak widzę dłuższe od samego tekstu.To może
                                      lepiej nic nie pisz,na to samo wyjdzie w sumie,bo każdy zawiesza oko na
                                      sygnaturce.
                                      KSFT-to może też być klub starych fafluniących tryków,no ale może coś źle
                                      odczytałem...
                                    • kitek1 ad martuha... olewamy upierdliwego leziaczka.... 28.11.04, 11:24
                                      skad wiem,
                                      to wiem:)
                                      zreszta Ty wiesz,
                                      kto tu najwiekszym
                                      plotkarzem jest,
                                      dzieki za mailika,
                                      • martuha Re: ad martuha... olewamy upierdliwego leziaczka. 28.11.04, 12:11
                                        prosze bardzo. moze w ramach gratyfikacji dane mi bedzie wreszcie poznac i Twoja
                                        fizjonomie? proponuje na skrzyneczke.
                                        Leziu, ja jestem malomowna, wiecej nalezy wyczytac miedzy wierszami, chociazby z
                                        sygnaturki ;) ale oczywiscie nie nalezy wszystkiego brac doslownie ;)
                                        • Gość: leziox Re: ad martuha... olewamy upierdliwego leziaczka. IP: *.ipt.aol.com 28.11.04, 21:01
                                          Zapomniałeś już chyba kicie do szkła,że to ty jesteś dawno olewany,więc nie
                                          wyprzedzaj biegu historii,marna figuro.
                                        • kitek1 oki martuha... przejdziemy do konspiracji 29.11.04, 08:18
                                          bo przy tym mendopauzalnym leziaczku,
                                          nie da rady,
                                          porozmawiac,
                                          • martuha Re: oki martuha... przejdziemy do konspiracji 29.11.04, 19:07
                                            dzieki za @!
    • mario2 No i poznal Kitus Martuhe na forumie 30.11.04, 07:46
      a pozniej zyli dlugo i szczesliwie :)
      • kitek1 a ty marys poznales sie w koncu na jakubowskiej... 30.11.04, 16:42
        czyli dalej w naiwnej wierze,
        w bezinteresownosc lewakow tkwisz?
        • martuha Re: a ty marys poznales sie w koncu na jakubowski 30.11.04, 17:37
          Marys, w tajemnicy powiem, ze to dopiero sie zaczyna. czy zyli dlugo i
          szczesliwie, czas pokaze ;)
          • mario2 Re: a ty marys poznales sie w koncu na jakubowski 01.12.04, 07:54
            Ja moge miec tylko taka nadzieje :)

Kitus, moim idolem zostal ostatnio Jonasz :)
            • martuha Re: a ty marys poznales sie w koncu na jakubowski 01.12.04, 09:07
              nadzieja matka glupich ;) zdradze, ze nigdy nie mialam szczescia, wiec i tym
              razem.... ale ciiiiiiiii, nie zapeszam ;)
              • mario2 Re: a ty marys poznales sie w koncu na jakubowski 01.12.04, 09:31
                ok. Juz nic nie powiem :)
                • motor Nic sie nie dzieje - nuda 01.12.04, 10:36
                  • mario2 Re: Nic sie nie dzieje - nuda 01.12.04, 10:48
                    Przestan narzekac i rozwesel towarzystwo :)
                    • motor Re: Nic sie nie dzieje - nuda 01.12.04, 11:19
                      • mario2 Re: Nic sie nie dzieje - nuda 01.12.04, 11:22
                        no coz Motor, my juz niestety tesciowych nie mamy... A moze sie cos u Ciebie
                        zmienilo? :)
              • kitek1 martucha z marysiem, lepiej szczerze nie rozmawiaj 01.12.04, 22:42
                to jest maly manipulancik,
                ktory nie zawsze na tym forumie,
                gra uczciwie,
                • mario2 Re: martucha z marysiem, lepiej szczerze nie rozm 02.12.04, 07:29
                  O kim znow myslisz? :)
                  O Jonaszu?
                  Jego tu nie ma :)
                  • kitek1 Re: martucha z marysiem, lepiej szczerze nie rozm 02.12.04, 07:39
                    tak o Kofcie,
                    a szczegolnie o jednym jego tekscie:

Wy mnie słuchacie, a ja
                    Śpiewam tekst z muzyką
                    Taka konwencja, taki moment
                    Więc tak jest
                    Zaufaliśmy obyczajom i nawykom
                    Już nie pytamy
                    Czy w tym wszystkim jakiś sens
                    A ja zaśpiewać dzisiaj chcę w obronie ciszy
                    Choć wiem nie pora, nie miejsce i nie czas
                    Bo gdy się milczy, milczy, milczy
                    To apetyt rośnie wilczy
                    Na poezję
                    Co być może drzemie w nas
                    Przecież już dosyć mamy
                    Huku i jazgotu
                    Ale gdy cicho to źle
                    I głupio nam
                    Jakby się zepsuł życia niezawodny motor
                    Coś nie w porządku
                    Jakbyś był już nie ten sam
                    Cisza zagłusza, sam już nie wiesz jaki jesteś
                    Więc szybko włączasz co pod ręką masz
                    A gdy się milczy, milczy, milczy
                    To apetyt rośnie wilczy
                    Na poezję
                    Gdy kiedyś łomot nagle umrze na dyskotekach
                    Do siebie nam dalej będzie niż do gwiazd
                    Zanim coś powiesz tak jak człowiek do człowieka
                    Cisza zgruchocze i wykrwawi wszystkich nas
                    Dlatego uczmy się ciszy i milczenia
                    To siostry myśli, świadomości przednia straż
                    Bo gdy się milczy, milczy, milczy
                    To apetyt rośnie wilczy
                    Na poezję
                    • mario2 Re: martucha z marysiem, lepiej szczerze nie rozm 02.12.04, 07:40
                      hmmmmm łezka sie w oku zakrecila....
                      • menik Re: a ja się zastanawiam, czy kitkowaty przechodzi 02.12.04, 10:36
                        ostatnio kryzys wieku średniego, czy po prostu zgłupiał do reszty
                        (czyt: zakochał się), hę ?:)
                        • mario2 Re: a ja się zastanawiam, czy kitkowaty przechodz 02.12.04, 11:02
                          Widzisz Meniku, chcial dorownac swemu koledze, czytaj- Tobie :)))
                          • menik Re: każdy w to wpada, nie 02.12.04, 13:51
                            każdy z tego wyrasta "młodzieńcze", O !:)
                            • mario2 Re: każdy w to wpada, nie 02.12.04, 14:54
                              A Ty wpadles, czy wyrosles, dziadziu? :)))
                              • martuha Re: każdy w to wpada, nie 03.12.04, 09:16
                                milo jest sledzic takie meskie rozmowy. prosze o wiecej, Panowie! :)
                                • kitek1 martucha nie plosz.... 03.12.04, 12:49
                                  naszych tetrykow kochanych:)
                                  • martuha Re: martucha nie plosz.... 03.12.04, 16:08
                                    ja sie tylko przygladam. a kochani sa! moge nawet dac kazdemu po buziaku :)
                                    • menik Re: martucha nie plosz.... 03.12.04, 16:33
                                      iii..?:)

martuha napisała:

> ja sie tylko przygladam. a kochani sa! moge nawet dac kazdemu po buziaku :)
                                      • martuha Re: martucha nie plosz.... 05.12.04, 15:48
                                        iii..?:)

to oprocz buziaka ma byc cos jeszcze? ;)
                                        coz za zachlannosc ;)

martuha napisała:

> ja sie tylko przygladam. a kochani sa! moge nawet dac kazdemu po buziaku :)
                                        • menik Re: martucha nie plosz.... 05.12.04, 18:20
                                          Ta dzisiejsza młodzież taka oszczędna ..:)
                                        • kitek1 martucha, daj zyc.... 05.12.04, 18:45
                                          do 3-iej walczylem z baskami,
                                          i ich fajnymi biustami,
                                          nadaje sie tylko na dowcipy,
                                          dzisiaj,
                                  • menik Re: odezwał się nasz 03.12.04, 16:32
                                    główny teoretyk kochany :)

kitek1 napisał:

> naszych tetrykow kochanych:)
                                    • kitek1 meniku, czy ty zawsze tak musisz ??? 05.12.04, 18:46
                                      wpieprzac mi sie we wszystko.
                                      • mario2 Re: meniku, czy ty zawsze tak musisz ??? 05.12.04, 18:50
                                        Oj Kitus, nie przesadzaj. We wszystko to on sie nie wpieprza :)
                                        • menik Re: myślisz maryś, że kitowaty znowu 05.12.04, 20:17
                                          sie wqrwił ?:)
                                          • mario2 Re: myślisz maryś, że kitowaty znowu 05.12.04, 20:20
                                            Na pewno nie :) Przeciez on juz jest duuuzym chlopczykiem i potrafi sie bawic :)
                                            • menik Re:chyba masz rację.., 05.12.04, 20:22
                                              szczególnie, że ma już oficjalną narzeczoną :)

mario2 napisał:

> Na pewno nie :) Przeciez on juz jest duuuzym chlopczykiem i potrafi sie
                                              bawic :
                                              > )
                                              • mario2 Re:chyba masz rację.., 05.12.04, 20:26
                                                Oficjalna??? Kurde zaskoczyles mnie :)
                                                Czy statys oficjalnej narzeczonej zezwala juz na bara-bara? :)
                                                • menik Re: to pytanie do kitowego, 05.12.04, 20:30
                                                  za materac nie służyłem :)
                                                  • mario2 Re: to pytanie do kitowego, 05.12.04, 20:41
                                                    Pytalem w sensie ogolnym :)
                                                  • menik Re: w filozofa się bawisz 05.12.04, 22:56
                                                    na stare lata, czy to efekt powracającej głupawki (czyt. zakochania się ) ?:)
                                                  • mario2 Re: w filozofa się bawisz 07.12.04, 08:16
                                                    To pytanie do Kitusia?
                                      • menik Re: ucz się piesku ogrodnika, 05.12.04, 20:16
                                        może kiedyś na emeryturce zmądrzejesz i ..:)

kitek1 napisał:

> wpieprzac mi sie we wszystko.
                              • menik Re: każdy w to wpada, nie 03.12.04, 16:34
                                spytaj się tego wszechwiedzącego kitkowego :)

mario2 napisał:

> A Ty wpadles, czy wyrosles, dziadziu? :)))
                                • mario2 Re: każdy w to wpada, nie 05.12.04, 16:13
                                  A on rzeczywiscie jest wszechwiedzacy, czy tylko udaje? :)
                                  • menik Re: jak nie wie, to sobie dopowie.., 05.12.04, 18:19
                                    (czyt.: wymyśli) - podobnie jak mój drugi qmpel z FT :)

mario2 napisał:

> A on rzeczywiscie jest wszechwiedzacy, czy tylko udaje? :)
                                    • mario2 Re: jak nie wie, to sobie dopowie.., 05.12.04, 18:27
                                      Jaki kumpel? Taki z dlugimi wlosami? :)
                                      • menik Re: korekta: 05.12.04, 20:15
                                        tamten to twój :)
                                        • mario2 Re: korekta: 05.12.04, 20:18
                                          Nie mow tak, bo jeszcze pomysla, ze ja homo jestem :)
                                          • menik Re: korekta: 05.12.04, 20:21
                                            Nie świruj, chyba nic tamtemu nie dawałeś ?:)

mario2 napisał:

> Nie mow tak, bo jeszcze pomysla, ze ja homo jestem :)
                                            • mario2 Re: korekta: 05.12.04, 20:24
                                              pewnie ze nie, bo uciekl. Tak dalbym mu- w leb :)
                                              • menik Re: korekta: 05.12.04, 20:31
                                                a nie wystarczyłoby w głowę ?:)
                                                • mario2 Re: korekta: 05.12.04, 20:39
                                                  pewnie by wystarczylo, ale na samo wspomnienie robie sie agresywny :)
                                                  • menik Re:a gadałeś, że 05.12.04, 22:57
                                                    wszystkim wybaczyłeś :)
                                                  • mario2 Re:a gadałeś, że 07.12.04, 08:16
                                                    Ludziom tak... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka