Gość: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.11.04, 12:05 Dzień dobry, jesteś?:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 12:09 wszelki duch....dawno Cie nie widziałem i nie słyszalem , dzień dobry Kasieńko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.11.04, 12:33 jak Ci minęły andrzejki? Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Grześ:))) nowy wątek 29.11.04, 12:38 A mnie się cały czas jakoś tak wydaje, że Andrzejki są jutro .... Ale co ja tam wiem .... :)))))))))))))))))))))))))) Cześć Kasiu. Jak tam praca? Zmiana się dokonała szczęśliwie? Sukcesy są? A satysfakcja? Sorki, że tak pytam, bo być może gdzieś już o tym pisałaś na FT, ale z Grzesiem potraficie prowadzić takie dialogi na 4 nogi, że nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać, że o zapamiętaniu nie wspomnę :)))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek Sze IP: 62.29.137.* 29.11.04, 12:47 Siema Wodzu Narodu, Ty jescze żyjesz??, ja to juz chciałem zrobić zrzutkę na Twoj pomnik.. A może to jest głos z zagrobu?:) Codo Kasi powiem Ci w zaufaniu, że ma bardzo krótką pamieć Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Grześ:))) nowy wątek Sze 29.11.04, 13:00 Witaj Grzesiu, to prawda, że ostatnio miałem nieco zawirowań towarzyskich i nie miałem czasu niczego naskrobać na FT. Ale żyję, mam się w miarę dobrze i pomnik jeszcze musi poczekać :)))))))))))))))))). W każdym razie nie rób mi tego za życia :))))))))))))))))))))))). Co do Kasi, to pamiętam, pamiętam - jakieś piwko Ci miałą postawić. W sumie, to co stoi na przeszkodzie, żebyście się spotkali? Nawet jakby to miało być rozczarowanie? :))))))))))))))))))))))) A może już się spotkaliście? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek Sze IP: 62.29.137.* 29.11.04, 13:08 powiem krótko:..żeby tylko piwko:)))))) Wodzu pomnik za życia to jest coś!Jeśli jednak nie chcesz to przynajmniej zgódź sie na nazwanie ulicy Twoim nickiem????:)) Poza tym miło mi słyszeć iż wiedzie Ci sie dobrze..wpadnij kiedyś do Katowic, chlapniemy parenascie browarow. Pragnnę Ci przypomnieć że Kasia to chciałaby abyśmy byli jedną osobą, tego nie da sie zrobić , no ale może damy radę wykabinować coś podobnego ! Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Grześ:))) nowy wątek Sze 29.11.04, 14:30 Ulica Szefa? Od razu kupuję kamienicę pod nr 13 :)))))))))))))))))))))) Ale myślę, że Katowice już dosyć miały nerwów w latach 50-tych kiedy o mało co nie zostały przemianowane na Stalinogród (o ile dobrze zapamiętałem, co mi wujek mówił), więc już nie prześladujmy tego miasta moją osobą :)))))))). Jak będę planował wypad w okolice Katowic, to dam znać - ale to będzie raczej kilka flaszek wina, lub parę flaszek wódki, bo browców, to ja za dużo nie dam rady ... :))))) Cóż ta Kasia, a może trójkącik by ją satysfakcjonował? :)))))))))) Żeby nie było tak tragicznie trójkątnie, to powiem, że ja się urodziłem w Bielsku- Białej, więc można uznać, że jestem z okolic Katowic :)))))))))))))))))))) Ale mieszkam w Wawce :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek Sze IP: 62.29.137.* 29.11.04, 14:45 Aleja Szefa, to bedzie coś, z tablicą pamiątkową wmurowana w kamienicę nr 13:)) Co do wyboru trunków, które będziemy spożywać , to zdaje sie na Ciebie:) Trójkącik...no cóż..musze powiedzieć,nadmiar szczęścia jeszcze nikomu nie zaszkodził:) A co dowie głowy do nie jedna:)))i zdecydowanie wiecej tej no..sadysfacji i calej reszty też:))) No popatrz ale ten świat mały:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.11.04, 13:13 na razie jakoś idzie. NIe mam za bardzo jak pogadac bo 3 samochodów brakuje mi do planu a od tego zależy moje byc albo nie być:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 13:15 Może Szefu tak by kupił ze dwa?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Grześ:))) nowy wątek 29.11.04, 14:38 No niestety, ja jestem wierny marce Alfa Romeo (a konkretnie model 156), ale Peugeot 406 Coupe jest niczego sobie no, ale do jego design-u rękę przykładał sam Pininfarina. 406 też mi się podoba za to do 407 nie mogę się przyzwyczaić ... Generalnie wolę wozy o klasycznej linii lub nieco retro np. Chrysler PT Cruiser. No, ale poki co, to moja Alfa mnie w pelni satysfakcjonuje ... belissima! :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 14:55 I kto by pomyslał niby taki "niewierny", a tu nagle taki wierny , no no no.. Wniosek jeden: Jak sie pokocha to będzie sie wiernym... Odpowiedz Link Zgłoś
nickita13 Re: Grzesiu, święte słowa!!!!! 29.11.04, 15:01 o to to to!!! wlaśnie!!! Grzesiu...pięknie to powiedziałeś....;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grzesiu, święte słowa!!!!! IP: 62.29.137.* 29.11.04, 15:04 Nawet Szefu, potrafi kochać bezgranicznie...i idzie to w parze z wiernością I jak tu później nie wierzyc w prawdziwą-jedyną miłość:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 12:42 jak minęły, to dokładnie nie pamiętam, wczoraj spałem do 13:00, wiec chyba było nieźle:)))) Tak wogóle to jak zwykle wymigałaś sie:)) Z uwagi na powyższe jestem zły na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.11.04, 13:16 nie wymigałam sie. Szczerze mówiąc boje sie wirtualne znajomości przenosić na real Jak kogoś nie widzę jest mi niezręcznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 13:20 Jak kto nie??A z andrzejkami to kto sie wymigał, hę?::)) Nie boj sie Kasiu...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.11.04, 13:48 ja jestem bardzo nieufna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 13:52 ja też:)), Kasieńko nie pękaj:))Będzie dobrze:)), znaczy sie miło:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.11.04, 13:59 no nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 14:08 Maruda jestes i tyle:)) Co robiłas w andrzejki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.11.04, 14:11 nic, wypiłysmy z kumpelą litr martini i do tego wypalilyśmy sobie 1 jointa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 14:16 :))dzień bez dymka dniem straconym... Trzeba było jeszcze powrózyć sobie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.11.04, 15:47 a co ja wróżka ?:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 15:55 wróżka to może nie ale Czarodziejka to tak:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.11.04, 17:41 a czemu?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 16:17 Ty chyba mnie unikasz:))mykam do domu..miłego wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.delfnet.pl / 83.238.45.* 29.11.04, 19:34 Grzesiu - co ty tu robisz synku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:27 Mamo Ty wszędzie mnie znajdziesz...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:32 ja też lubię Ciebie czytać..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:56 Tak?ależ dziękuje bardzo, takie wyznanie...poczerwieniałem ze wstydu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:57 i tak Ci nie wierzę...:))))słodko piszesz...Kobiety to lubią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:03 Słodko i szczerze..prawda patrzy mi z oczu:)..a ja bardzo lubie rozmawiać z Kobietami:))wiec miło mi Cie poznać..Grześ jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:07 Dorota...Lubię ciepło rozmawiawać z mężczyznami to takie niebywałe w dzisiejszych czasach...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:09 niebywałe:))a to ciekawe okreslenie, mało spotykane:)jest pod wrazeniem...moze ja nie przystaje do dzisiejszych czasów, czas zweryfikowac pogląd na zycie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:16 hmh...ten ton to ironia:))) czytam to forum od kilu dni i nie ukrywam że lubię czytać to co piszesz, wiem, że prowadzisz tu ciekawe znajomości...nie chcę wchodzić w paradę...tak tylko chciałam zagadać...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:26 ironia,żart,złośliwość-tak bym to określił:))..przecież nie możemy być śmiertelnie poważni forum, służy m.in. to zawierania nowych znajomości...ciekawych znajomości:))nie eszłaś w paradę..zresztą przed szereg też sie nie wysunęłaś:)).wiec prosze :kroczek dalej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:30 żart...:)))gra słów:))) potrzebna nam..dlatego tu bywam...Zamieniam się w obserwatorkę rzeczy ulotnych i dziwnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:36 gra słów:))-jestem za!!:)..słowa-ulotne są...a potrafią bardzo utkwić i zakorzeńić sie w pamięci..sprzeczność?..a moze nie doceniamy, siły słów?.przecież słowa wywołują radość, krzywdzą, ranią...wyrażają emocje, uczucia..to bardzo silna broń. Moze zamiast być biernym obserwatorem, lepiej jest włączyć sie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:40 ucze się...staram się...mam świadomość że słowa mają moc...odkrywam forum jako kolejne medium komunikacji...nie ukrywam że ciekawe medium... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:49 Forum, no cóż ciekawe medium-komunikacyjne...ale bardzo ubogie,same słowa, piekne, ładne, mądre nie wyraża emocji, to tylko można uczynić sobą, ciałem wzrokiem, gestem,zpachaem..a płączenie nas i wypowiadanych przez nas słów sprawia dopiero ze przekaz nie jest zniekształcony.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:51 czyli słowem chemia...:)))szukam chemika..ale oczywiście nie tego z kawału o Jasiu... co to wykłada chemię, ale w Biedronce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:56 magia słów i chemia-nie potrzeba nic wiecej:) tez nie lubie sieci sklepów Biedronka:))biedny Jasiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:00 tylko to połączenie jest tak trudne by znaleźć...:)))ale mówią...szukaj aż znajadziesz..:)))Będę szukać... Dziękuję za rozmowę...Przyjemnego poranka, bo noc jest zawsze słodka...Daje nam tyle możliwości...Tylko czasami poranki weryfikują nasze nocne przemyślenia...Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:09 I ja dziękuje..oby ranek nie zniszczył nocnych wrażeń..Dobranoc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek Szefu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:11 hehehe a później ciałem:)))a moze najpierw?:))juz sam nie wiem:)) Ps:przyganiał kocioł garnkowi:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Grześ:))) nowy wątek Szefu 01.12.04, 22:16 cyt. "Na początku było Słowo, a Słowo było u Boga i Bogiem było Słowo" pierwsze zdanie ze Starego Testamentu wyjaśniające wszystko na temat Boga i procesu stworzenia świata :). Ciało było dłuuuuugo potem :)))))))))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 30.11.04, 10:05 cześć :)))))))jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 30.11.04, 10:13 no dzień dobry, nadal mnie unikasz?:)))Kasiu..jak humorek?tęskniłaś za mną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 30.11.04, 10:15 Mam do Ciebie prośbe.Napisz mi swojego @ ?proszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 30.11.04, 11:22 xy2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 30.11.04, 11:22 tęsknilam strasznie:)))))))))) humorek bardzo dobry, ale niestety za dużo mam pracy zeby na spokojnie pogadać. nie chce być niepoprawna optymistka ale chyba bedzie jakis awansik w pracy:)))) boje sie zapeszac...:) Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: Grześ:))) nowy wątek 30.11.04, 14:35 czemu sie nie odzywasz. po co Ci mój mail jak i tak nic mi nie wysłałeś?:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 30.11.04, 15:50 Hej, co sie nie odzywasz?:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 01.12.04, 12:57 Dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 01.12.04, 13:00 dzień dobry,co tak grobowo?? Dostałas maila??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 01.12.04, 13:48 czemu grobowo? jeszcze nie miałam kiedy przeczytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 01.12.04, 13:53 Kasieńko..bo bez nawet najmniejszego usmiechu..a ja tak sie ciesze że jesteś:)) I powiedz Kasieńko, udało sie chupsnąć stanowisko wyżej? Ciagle trzymam kciuki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 01.12.04, 13:56 Nie wiem jeszcze czy na 100%, zobaczymy. nie rozumiem po co mi podkreślasz ze piszesz ze sluzbowego konta, czy ja Cie oto pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 01.12.04, 14:10 jeśli awansujesz to mam nadzieje ze docenisz..mój udział:).. ..nie podkreślałem tylko informowałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 01.12.04, 14:34 Czyżby wsparcie psychiczne? zawsze to doceniam:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 01.12.04, 14:40 Oparcie, wsparcie i wszystko jednocześnie wybieraj..jestem do Twojej dyspozycji:)) I jedz wiecej orzeszków, to niewątpliwie poprawi Twoją jakże selektywną pamięć:))..zreszta i mnie to wyjdzie na dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 01.12.04, 14:54 pamięć mam dobrą:)))))) Ale Ty jesteś oddany paniom z tego forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 01.12.04, 14:58 złośliwiec z Ciebie:))) dobrzy człowiek ze mnie:)), ale pragne zauważyć że oddany to najbardziej jestem Tobie,pisze to bo może nie jestes w satanie tego zauważyć:)) Pamieć masz baaardzo selektywną:))a orzeszki może to zmienią.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 01.12.04, 15:01 nierozumiem tylko z czego wynika to Twoje oddanie:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 01.12.04, 15:09 a moje odddanie wynika z jak mniemam z upartości..jest to cecha mojego charakteru, która w efekcie końcowym sprowadza mnie na manowce.. Ps: bezintersowny nie jestem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 01.12.04, 15:00 Boże, dziewczyno, jaka ty jesteś zakompleksiona czy cos z tych spraw. Grześ fajniutko pisze, a ty ciagle stękasz i masz pretensje nie wiadomo o co. Zazdrość z ciebie wyłazi, i to tak nachalna, ze az mi głupio jak to czytam, ż emożna tak sie zachowywać. Może to przemyślisz, może nie, a dla Grzesia dowód uznania, ze z taką panna czas traci, co tylko zrzędzic potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek Jola IP: 62.29.137.* 01.12.04, 15:06 Dzień dobry...pozowole sie zapytać, o jakim dowodzie uznania mówimy??Bo ja jestem łasy na wszelkie dowody: uznania, zaufania, oddania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Grześ:))) nowy wątek Jola IP: *.chello.pl 01.12.04, 15:08 za cierpliwość, i to, ze nie szkoda ci czasu na taką marudę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek Jola IP: 62.29.137.* 01.12.04, 15:11 A czy ten dowod uznania, ma jaką formę materialną?:)) ..szkoda to tylko umierać, za wczesnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 01.12.04, 15:13 nie jestem zadrosna ani zakompleksiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 01.12.04, 19:45 tutaj sprawiasz wrażenie babska, którego nic w życiu dobrego nie spotkało. Przynudzasz, użalasz sie jaka to jesteś do niczego, a w dodatku jeszcze zazdrosna obrażalska i na pewno nie wzbudzasz sympatii czego nie można powiedzieć o twoim pocieszycielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:17 ..z ogromną wnikliwością przeczytałem Twój post, a może nawet wchłonąłem go:)), i stwierdzam,że nie masz litości...:)) ale dziękuje za miłe słowa pod moim skromnym adresem:))miło mi, już Cie lubie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 01.12.04, 23:43 Grzesiu, po prostu pisz :-) Jesteś ciepłym facetem, a takich coraz mniej. Poziomkowy uśmiech ode mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 00:07 Jeśli poziomkowy to bardzo słoneczny i cieplutki-dziekuje, pycha-mniam, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 08:50 Dodaję jeszcze kilka poziomkowych uśmiechów na śniadanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 08:53 dziękuje do tego zapodam sobie herbatkę z sokiem malinowym...i zaśpiewam sobie "lato, lato".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 08:55 a ja rozłożę leżak i wypiję sok ananasowy z lodem i kilkoma poziomkami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 08:56 a później truskawki z bitą śmietaną:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 08:58 a do tego bardzo czekoladowa czekolada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 09:08 i koniecznie miłe towarzystwo, aby zwiekszyć sumę doznań kulinarnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 09:11 towarzystwo przede wszystkim, wtedy czekolada jest jeszcze bardziej czekoladowa, a sok ananasowy bardziej ananasowy, nie wspominając już o poziomkach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 09:13 a jesien nie jest taka smutna, a zima nie jest taka zimowa:))... Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Grześ:))) nowy wątek 02.12.04, 09:22 hej :)....ale narobiliście mi apetytu takie opisy od rana :)normalnie poczułam zapach poziomek mniam, mniam proszę o jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 09:28 tzw owocowy smak życia...kwaśno-słodki.. moze jeszcze maliny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 09:24 jesień staje się bardzo letnia, a i zima bardziej przypomina wiosnę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 09:29 a świat budzi się do życia:)).."bo to co mamy jest w naszych sercach' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 09:36 i słychać świergot ptaków, i żabki kumkają, i coś nienazwanego, ale bardzo przyjemnego, tak jak najbardziej truskawkowa z truskawek, pojawia się w powietrzu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 09:41 i ciepła noc, niebo pełne gwiazd..deliktany podmuch ciepłego wiatru..to "nienazwane" to zapach dwojga bliziutko będących ze soba osób.... ach ta "chemia' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 09:44 ach ta "chemia", ale zupełnie inna niż ta związana z HCL, H2SO4 czy pastą do szorowania podłóg :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 09:48 nie ma nic wspólnego z tablicą Medneleiwa:))..ta "chemia" to błysk w oku..i przyspieszony oddech:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 09:59 W tej "chemii" jest mnóstwo błysku w oczach, poziomek, cappucinowych cappucino, czekoladowych czekolad, wiśniowych wiśni, różanych róż, skrzydeł na ramionach i czegoś jeszcze :-) Tablica Mendelejewa może odmaszerować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 10:05 ...i nawet nie pootrzeba różowych okoluraów żeby życie było kolorowe, a barwy są baaardzo intensywne...a jedyne na co nie ma sie ochoty to sen-cóż to strata czasu.., a jedyne o czym sie marzy to żeby czas stanął w miejscu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 10:06 Barwy wirują, sen przesypia swój czas, czas staje w miejscu...wszystko jest możliwe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 10:09 a z ust i oczy emanuuje radość, energia...a wszystko jest tak bajecznie proste.."tylko bądź".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 10:06 i baaaardzo dużo całusków i przytulań:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 10:09 niezliczona ilość... Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Grześ:))) nowy wątek 02.12.04, 09:55 ...ta chemia to tak piękny zapach ciała, kiedy obejmuje je ukochamna osoba i takie ciepło z serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 09:57 to chwile w życiu, kiedy kazdy kolejny dzień, jest piekniejszy od porzedniego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 13:09 Dzień doberek!!Jak zdróweczko? Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: Grześ:))) nowy wątek 02.12.04, 13:10 dzięki OK. zakładam nowy wątek:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 13:11 Jasne..do usług:)) Odpowiedz Link Zgłoś