Dodaj do ulubionych

Grześ:))) nowy wątek

IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.11.04, 12:05
Dzień dobry, jesteś?:)))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 12:09
      wszelki duch....dawno Cie nie widziałem i nie słyszalem , dzień dobry
      Kasieńko...
      • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.11.04, 12:33
        jak Ci minęły andrzejki?
        • szefu13 Re: Grześ:))) nowy wątek 29.11.04, 12:38
          A mnie się cały czas jakoś tak wydaje, że Andrzejki są jutro .... Ale co ja tam
          wiem .... :))))))))))))))))))))))))))

Cześć Kasiu. Jak tam praca? Zmiana się dokonała szczęśliwie? Sukcesy są? A
          satysfakcja? Sorki, że tak pytam, bo być może gdzieś już o tym pisałaś na FT,
          ale z Grzesiem potraficie prowadzić takie dialogi na 4 nogi, że nie jestem w
          stanie wszystkiego przeczytać, że o zapamiętaniu nie wspomnę :)))))))))).
          • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek Sze IP: 62.29.137.* 29.11.04, 12:47
            Siema Wodzu Narodu, Ty jescze żyjesz??, ja to juz chciałem zrobić zrzutkę na
            Twoj pomnik..
            A może to jest głos z zagrobu?:)
            Codo Kasi powiem Ci w zaufaniu, że ma bardzo krótką pamieć
            • szefu13 Re: Grześ:))) nowy wątek Sze 29.11.04, 13:00
              Witaj Grzesiu, to prawda, że ostatnio miałem nieco zawirowań towarzyskich i nie
              miałem czasu niczego naskrobać na FT. Ale żyję, mam się w miarę dobrze i pomnik
              jeszcze musi poczekać :)))))))))))))))))). W każdym razie nie rób mi tego za
              życia :))))))))))))))))))))))).
              Co do Kasi, to pamiętam, pamiętam - jakieś piwko Ci miałą postawić. W sumie, to
              co stoi na przeszkodzie, żebyście się spotkali? Nawet jakby to miało być
              rozczarowanie? :))))))))))))))))))))))) A może już się spotkaliście? :)))
              • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek Sze IP: 62.29.137.* 29.11.04, 13:08
                powiem krótko:..żeby tylko piwko:))))))
                Wodzu pomnik za życia to jest coś!Jeśli jednak nie chcesz to przynajmniej zgódź
                sie na nazwanie ulicy Twoim nickiem????:))
                Poza tym miło mi słyszeć iż wiedzie Ci sie dobrze..wpadnij kiedyś do Katowic,
                chlapniemy parenascie browarow.
                Pragnnę Ci przypomnieć że Kasia to chciałaby abyśmy byli jedną osobą, tego nie
                da sie zrobić , no ale może damy radę wykabinować coś podobnego !
                • szefu13 Re: Grześ:))) nowy wątek Sze 29.11.04, 14:30
                  Ulica Szefa? Od razu kupuję kamienicę pod nr 13 :))))))))))))))))))))))
                  Ale myślę, że Katowice już dosyć miały nerwów w latach 50-tych kiedy o mało co
                  nie zostały przemianowane na Stalinogród (o ile dobrze zapamiętałem, co mi
                  wujek mówił), więc już nie prześladujmy tego miasta moją osobą :)))))))).
                  Jak będę planował wypad w okolice Katowic, to dam znać - ale to będzie raczej
                  kilka flaszek wina, lub parę flaszek wódki, bo browców, to ja za dużo nie dam
                  rady ... :)))))
                  Cóż ta Kasia, a może trójkącik by ją satysfakcjonował? :)))))))))) Żeby nie
                  było tak tragicznie trójkątnie, to powiem, że ja się urodziłem w Bielsku-
                  Białej, więc można uznać, że jestem z okolic Katowic :)))))))))))))))))))) Ale
                  mieszkam w Wawce :).
                  • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek Sze IP: 62.29.137.* 29.11.04, 14:45
                    Aleja Szefa, to bedzie coś, z tablicą pamiątkową wmurowana w kamienicę nr 13:))
                    Co do wyboru trunków, które będziemy spożywać , to zdaje sie na Ciebie:)
                    Trójkącik...no cóż..musze powiedzieć,nadmiar szczęścia jeszcze nikomu nie
                    zaszkodził:)
                    A co dowie głowy do nie jedna:)))i zdecydowanie wiecej tej no..sadysfacji i
                    calej reszty też:)))
                    No popatrz ale ten świat mały:))
          • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.11.04, 13:13
            na razie jakoś idzie. NIe mam za bardzo jak pogadac bo 3 samochodów brakuje mi
            do planu a od tego zależy moje byc albo nie być:))
            • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 13:15
              Może Szefu tak by kupił ze dwa?:))
              • szefu13 Re: Grześ:))) nowy wątek 29.11.04, 14:38
                No niestety, ja jestem wierny marce Alfa Romeo (a konkretnie model 156), ale
                Peugeot 406 Coupe jest niczego sobie no, ale do jego design-u rękę przykładał
                sam Pininfarina. 406 też mi się podoba za to do 407 nie mogę się
                przyzwyczaić ... Generalnie wolę wozy o klasycznej linii lub nieco retro np.
                Chrysler PT Cruiser. No, ale poki co, to moja Alfa mnie w pelni
                satysfakcjonuje ... belissima! :)))))))))))))))))))))))))
                • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 14:55
                  I kto by pomyslał niby taki "niewierny", a tu nagle taki wierny , no no no..
                  Wniosek jeden:
                  Jak sie pokocha to będzie sie wiernym...
                  • nickita13 Re: Grzesiu, święte słowa!!!!! 29.11.04, 15:01
                    o to to to!!! wlaśnie!!! Grzesiu...pięknie to powiedziałeś....;-)))
                    • Gość: grześ Re: Grzesiu, święte słowa!!!!! IP: 62.29.137.* 29.11.04, 15:04
                      Nawet Szefu, potrafi kochać bezgranicznie...i idzie to w parze z wiernością
                      I jak tu później nie wierzyc w prawdziwą-jedyną miłość:))
        • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 12:42
          jak minęły, to dokładnie nie pamiętam, wczoraj spałem do 13:00, wiec chyba było
          nieźle:))))
          Tak wogóle to jak zwykle wymigałaś sie:))
          Z uwagi na powyższe jestem zły na Ciebie
          • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.11.04, 13:16
            nie wymigałam sie. Szczerze mówiąc boje sie wirtualne znajomości przenosić na
            real
            Jak kogoś nie widzę jest mi niezręcznie
            • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 13:20
              Jak kto nie??A z andrzejkami to kto sie wymigał, hę?::))
              Nie boj sie Kasiu...:))
              • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.11.04, 13:48
                ja jestem bardzo nieufna:)
                • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 13:52
                  ja też:)), Kasieńko nie pękaj:))Będzie dobrze:)), znaczy sie miło:))
                  • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.11.04, 13:59
                    no nie wiem:)
                    • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 14:08
                      Maruda jestes i tyle:))
                      Co robiłas w andrzejki?
                      • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.11.04, 14:11
                        nic, wypiłysmy z kumpelą litr martini i do tego wypalilyśmy sobie 1 jointa
                        • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 14:16
                          :))dzień bez dymka dniem straconym...
                          Trzeba było jeszcze powrózyć sobie:))
                          • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.11.04, 15:47
                            a co ja wróżka ?:))))))))))))
                            • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 15:55
                              wróżka to może nie ale Czarodziejka to tak:))
                              • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.11.04, 17:41
                                a czemu?:))))))))
                            • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 29.11.04, 16:17
                              Ty chyba mnie unikasz:))mykam do domu..miłego wieczoru!
                              • Gość: Mama Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.delfnet.pl / 83.238.45.* 29.11.04, 19:34
                                Grzesiu - co ty tu robisz synku???
                                • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:27
                                  Mamo Ty wszędzie mnie znajdziesz...:))
                                  • Gość: she Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:32
                                    ja też lubię Ciebie czytać..:)))
                                    • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:56
                                      Tak?ależ dziękuje bardzo, takie wyznanie...poczerwieniałem ze wstydu:)
                                      • Gość: she Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:57
                                        i tak Ci nie wierzę...:))))słodko piszesz...Kobiety to lubią...
                                        • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:03
                                          Słodko i szczerze..prawda patrzy mi z oczu:)..a ja bardzo lubie rozmawiać z
                                          Kobietami:))wiec miło mi Cie poznać..Grześ jestem.
                                          • Gość: she Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:07
                                            Dorota...Lubię ciepło rozmawiawać z mężczyznami to takie niebywałe w
                                            dzisiejszych czasach...:)))
                                            • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:09
                                              niebywałe:))a to ciekawe okreslenie, mało spotykane:)jest pod wrazeniem...moze
                                              ja nie przystaje do dzisiejszych czasów, czas zweryfikowac pogląd na zycie:)
                                              • Gość: she Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:16
                                                hmh...ten ton to ironia:))) czytam to forum od kilu dni i nie ukrywam że lubię
                                                czytać to co piszesz, wiem, że prowadzisz tu ciekawe znajomości...nie chcę
                                                wchodzić w paradę...tak tylko chciałam zagadać...:))))
                                                • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:26
                                                  ironia,żart,złośliwość-tak bym to określił:))..przecież nie możemy być
                                                  śmiertelnie poważni
                                                  forum, służy m.in. to zawierania nowych znajomości...ciekawych znajomości:))nie
                                                  eszłaś w paradę..zresztą przed szereg też sie nie wysunęłaś:)).wiec
                                                  prosze :kroczek dalej:))
                                                  • Gość: she Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:30
                                                    żart...:)))gra słów:))) potrzebna nam..dlatego tu bywam...Zamieniam się w
                                                    obserwatorkę rzeczy ulotnych i dziwnych...
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:36
                                                    gra słów:))-jestem za!!:)..słowa-ulotne są...a potrafią bardzo utkwić i
                                                    zakorzeńić sie w pamięci..sprzeczność?..a moze nie doceniamy, siły
                                                    słów?.przecież słowa wywołują radość, krzywdzą, ranią...wyrażają emocje,
                                                    uczucia..to bardzo silna broń.
                                                    Moze zamiast być biernym obserwatorem, lepiej jest włączyć sie..
                                                  • Gość: she Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:40
                                                    ucze się...staram się...mam świadomość że słowa mają moc...odkrywam forum jako
                                                    kolejne medium komunikacji...nie ukrywam że ciekawe medium...
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:49
                                                    Forum, no cóż ciekawe medium-komunikacyjne...ale bardzo ubogie,same słowa,
                                                    piekne, ładne, mądre nie wyraża emocji, to tylko można uczynić sobą, ciałem
                                                    wzrokiem, gestem,zpachaem..a płączenie nas i wypowiadanych przez nas słów
                                                    sprawia dopiero ze przekaz nie jest zniekształcony..
                                                  • Gość: she Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:51
                                                    czyli słowem chemia...:)))szukam chemika..ale oczywiście nie tego z kawału o
                                                    Jasiu... co to wykłada chemię, ale w Biedronce:)))
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:56
                                                    magia słów i chemia-nie potrzeba nic wiecej:)
                                                    tez nie lubie sieci sklepów Biedronka:))biedny Jasiu...
                                                  • Gość: she Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:00
                                                    tylko to połączenie jest tak trudne by znaleźć...:)))ale mówią...szukaj aż
                                                    znajadziesz..:)))Będę szukać... Dziękuję za rozmowę...Przyjemnego poranka, bo
                                                    noc jest zawsze słodka...Daje nam tyle możliwości...Tylko czasami poranki
                                                    weryfikują nasze nocne przemyślenia...Dobranoc
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:09
                                                    I ja dziękuje..oby ranek nie zniszczył nocnych wrażeń..Dobranoc..
                                                  • szefu13 Re: Grześ:))) nowy wątek 01.12.04, 20:27
                                                    Kiedyś słowo było Bogiem :))).
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek Szefu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:11
                                                    hehehe
                                                    a później ciałem:)))a moze najpierw?:))juz sam nie wiem:))
                                                    Ps:przyganiał kocioł garnkowi:))))))))))
                                                  • szefu13 Re: Grześ:))) nowy wątek Szefu 01.12.04, 22:16
                                                    cyt. "Na początku było Słowo, a Słowo było u Boga i Bogiem było Słowo" pierwsze
                                                    zdanie ze Starego Testamentu wyjaśniające wszystko na temat Boga i procesu
                                                    stworzenia świata :). Ciało było dłuuuuugo potem :)))))))))))))))))).
    • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 30.11.04, 10:05
      cześć :)))))))jesteś?
      • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 30.11.04, 10:13
        no dzień dobry, nadal mnie unikasz?:)))Kasiu..jak humorek?tęskniłaś za mną?
        • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 30.11.04, 10:15
          Mam do Ciebie prośbe.Napisz mi swojego @ ?proszę..
          • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 30.11.04, 11:22
            xy2@gazeta.pl
        • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 30.11.04, 11:22
          tęsknilam strasznie:))))))))))
          humorek bardzo dobry, ale niestety za dużo mam pracy zeby na spokojnie pogadać.
          nie chce być niepoprawna optymistka ale chyba bedzie jakis awansik w pracy:))))
          boje sie zapeszac...:)
    • xy2 Re: Grześ:))) nowy wątek 30.11.04, 14:35
      czemu sie nie odzywasz. po co Ci mój mail jak i tak nic mi nie
      wysłałeś?:)))))))))))))
    • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 30.11.04, 15:50
      Hej, co sie nie odzywasz?:))))))))))
    • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 01.12.04, 12:57
      Dzień dobry
      • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 01.12.04, 13:00
        dzień dobry,co tak grobowo??
        Dostałas maila???
        • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 01.12.04, 13:48
          czemu grobowo?
          jeszcze nie miałam kiedy przeczytać
          • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 01.12.04, 13:53
            Kasieńko..bo bez nawet najmniejszego usmiechu..a ja tak sie ciesze że jesteś:))
            I powiedz Kasieńko, udało sie chupsnąć stanowisko wyżej? Ciagle trzymam kciuki..
            • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 01.12.04, 13:56
              Nie wiem jeszcze czy na 100%, zobaczymy.
              nie rozumiem po co mi podkreślasz ze piszesz ze sluzbowego konta, czy ja Cie
              oto pytam
              • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 01.12.04, 14:10
                jeśli awansujesz to mam nadzieje ze docenisz..mój udział:)..
                ..nie podkreślałem tylko informowałem:)
                • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 01.12.04, 14:34
                  Czyżby wsparcie psychiczne? zawsze to doceniam:))))))))
                  • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 01.12.04, 14:40
                    Oparcie, wsparcie i wszystko jednocześnie wybieraj..jestem do Twojej
                    dyspozycji:))
                    I jedz wiecej orzeszków, to niewątpliwie poprawi Twoją jakże selektywną
                    pamięć:))..zreszta i mnie to wyjdzie na dobre...
                    • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 01.12.04, 14:54
                      pamięć mam dobrą:))))))
                      Ale Ty jesteś oddany paniom z tego forum:)
                      • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 01.12.04, 14:58
                        złośliwiec z Ciebie:)))
                        dobrzy człowiek ze mnie:)), ale pragne zauważyć że oddany to najbardziej jestem
                        Tobie,pisze to bo może nie jestes w satanie tego zauważyć:))
                        Pamieć masz baaardzo selektywną:))a orzeszki może to zmienią..
                        • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 01.12.04, 15:01
                          nierozumiem tylko z czego wynika to Twoje oddanie:))))))))))))))
                          • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 01.12.04, 15:09
                            a moje odddanie wynika z jak mniemam z upartości..jest to cecha mojego
                            charakteru, która w efekcie końcowym sprowadza mnie na manowce..
                            Ps: bezintersowny nie jestem:))
                      • Gość: Jolka Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 01.12.04, 15:00
                        Boże, dziewczyno, jaka ty jesteś zakompleksiona czy cos z tych spraw. Grześ
                        fajniutko pisze, a ty ciagle stękasz i masz pretensje nie wiadomo o co.
                        Zazdrość z ciebie wyłazi, i to tak nachalna, ze az mi głupio jak to czytam, ż
                        emożna tak sie zachowywać. Może to przemyślisz, może nie, a dla Grzesia dowód
                        uznania, ze z taką panna czas traci, co tylko zrzędzic potrafi
                        • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek Jola IP: 62.29.137.* 01.12.04, 15:06
                          Dzień dobry...pozowole sie zapytać, o jakim dowodzie uznania mówimy??Bo ja
                          jestem łasy na wszelkie dowody: uznania, zaufania, oddania..
                          • Gość: Jolka Re: Grześ:))) nowy wątek Jola IP: *.chello.pl 01.12.04, 15:08
                            za cierpliwość, i to, ze nie szkoda ci czasu na taką marudę
                            • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek Jola IP: 62.29.137.* 01.12.04, 15:11
                              A czy ten dowod uznania, ma jaką formę materialną?:))
                              ..szkoda to tylko umierać, za wczesnie:))
                        • Gość: ... Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 01.12.04, 15:13
                          nie jestem zadrosna ani zakompleksiona
                          • Gość: Jolka Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 01.12.04, 19:45
                            tutaj sprawiasz wrażenie babska, którego nic w życiu dobrego nie spotkało.
                            Przynudzasz, użalasz sie jaka to jesteś do niczego, a w dodatku jeszcze
                            zazdrosna obrażalska i na pewno nie wzbudzasz sympatii czego nie można
                            powiedzieć o twoim pocieszycielu.
                            • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:17
                              ..z ogromną wnikliwością przeczytałem Twój post, a może nawet wchłonąłem go:)),
                              i stwierdzam,że nie masz litości...:))
                              ale dziękuje za miłe słowa pod moim skromnym adresem:))miło mi, już Cie
                              lubie:)))
                              • Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 01.12.04, 23:43
                                Grzesiu, po prostu pisz :-) Jesteś ciepłym facetem, a takich coraz mniej.
                                Poziomkowy uśmiech ode mnie :-)
                                • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 00:07
                                  Jeśli poziomkowy to bardzo słoneczny i cieplutki-dziekuje, pycha-mniam, mniam
                                  • Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 08:50
                                    Dodaję jeszcze kilka poziomkowych uśmiechów na śniadanie :-)
                                    • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 08:53
                                      dziękuje do tego zapodam sobie herbatkę z sokiem malinowym...i zaśpiewam
                                      sobie "lato, lato"..
                                      • Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 08:55
                                        a ja rozłożę leżak i wypiję sok ananasowy z lodem i kilkoma poziomkami :-)
                                        • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 08:56
                                          a później truskawki z bitą śmietaną:))
                                          • Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 08:58
                                            a do tego bardzo czekoladowa czekolada
                                            • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 09:08
                                              i koniecznie miłe towarzystwo, aby zwiekszyć sumę doznań kulinarnych
                                              • Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 09:11
                                                towarzystwo przede wszystkim, wtedy czekolada jest jeszcze bardziej
                                                czekoladowa, a sok ananasowy bardziej ananasowy, nie wspominając już o
                                                poziomkach :-)
                                                • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 09:13
                                                  a jesien nie jest taka smutna, a zima nie jest taka zimowa:))...
                                                  • kaya_ja Re: Grześ:))) nowy wątek 02.12.04, 09:22
                                                    hej :)....ale narobiliście mi apetytu
                                                    takie opisy od rana :)normalnie poczułam zapach poziomek mniam, mniam proszę o
                                                    jeszcze
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 09:28
                                                    tzw owocowy smak życia...kwaśno-słodki.. moze jeszcze maliny:))
                                                  • Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 09:24
                                                    jesień staje się bardzo letnia, a i zima bardziej przypomina wiosnę :-)
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 09:29
                                                    a świat budzi się do życia:)).."bo to co mamy jest w naszych sercach'
                                                  • Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 09:36
                                                    i słychać świergot ptaków, i żabki kumkają, i coś nienazwanego, ale bardzo
                                                    przyjemnego, tak jak najbardziej truskawkowa z truskawek, pojawia się w
                                                    powietrzu :-)
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 09:41
                                                    i ciepła noc, niebo pełne gwiazd..deliktany podmuch ciepłego
                                                    wiatru..to "nienazwane" to zapach dwojga bliziutko będących ze soba osób....
                                                    ach ta "chemia'
                                                  • Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 09:44
                                                    ach ta "chemia", ale zupełnie inna niż ta związana z HCL, H2SO4 czy pastą do
                                                    szorowania podłóg :-)
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 09:48
                                                    nie ma nic wspólnego z tablicą Medneleiwa:))..ta "chemia" to błysk w oku..i
                                                    przyspieszony oddech:))
                                                  • Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 09:59
                                                    W tej "chemii" jest mnóstwo błysku w oczach, poziomek, cappucinowych cappucino,
                                                    czekoladowych czekolad, wiśniowych wiśni, różanych róż, skrzydeł na ramionach
                                                    i czegoś jeszcze :-) Tablica Mendelejewa może odmaszerować :-)
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 10:05
                                                    ...i nawet nie pootrzeba różowych okoluraów żeby życie było kolorowe, a barwy
                                                    są baaardzo intensywne...a jedyne na co nie ma sie ochoty to sen-cóż to strata
                                                    czasu.., a jedyne o czym sie marzy to żeby czas stanął w miejscu:))
                                                  • Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 10:06
                                                    Barwy wirują, sen przesypia swój czas, czas staje w miejscu...wszystko jest
                                                    możliwe :-)
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 10:09
                                                    a z ust i oczy emanuuje radość, energia...a wszystko jest tak bajecznie
                                                    proste.."tylko bądź"..
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 10:06
                                                    i baaaardzo dużo całusków i przytulań:)))
                                                  • Gość: poziomkowa Re: Grześ:))) nowy wątek IP: *.chello.pl 02.12.04, 10:09
                                                    niezliczona ilość...
    • kaya_ja Re: Grześ:))) nowy wątek 02.12.04, 09:55
      ...ta chemia to tak piękny zapach ciała, kiedy obejmuje je ukochamna osoba i
      takie ciepło z serca
      • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 09:57
        to chwile w życiu, kiedy kazdy kolejny dzień, jest piekniejszy od porzedniego:))
    • xy2 Re: Grześ:))) nowy wątek 02.12.04, 13:06
      Witam Pana:)))
      • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 13:09
        Dzień doberek!!Jak zdróweczko?
        • xy2 Re: Grześ:))) nowy wątek 02.12.04, 13:10
          dzięki OK. zakładam nowy wątek:))))))))))))))))
          • Gość: grześ Re: Grześ:))) nowy wątek IP: 62.29.137.* 02.12.04, 13:11
            Jasne..do usług:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka