Dodaj do ulubionych

O cenzurze

05.12.04, 17:29
Najciekawsze z forów to w tej chwili Ośla ławka. Wystarczy tam wejść by się
zoorientować gdzie dzieje się coś dramatycznego na forach gazety. Szkoda że
ni możan sie tam dopisywać. :(
Cenzorzy w stylu Zochy są zakałą forów. Co z wolnością słowa ? Cenzura w
gazecie wyborczej. Michnik chyba nie kontroluje juz sytuacji tym biznesie ,
albo bardziej zależy mu na biznesie niż na ideałach o ktore walczył w
młodości. Sprzedał sie i tyle. Pokusa kasy byla silniejsza. Cuż genów sie nie
zmieni natura wzieła góre nad przekonaniami.
Obserwuj wątek
    • adrienna Re: O cenzurze 05.12.04, 17:37
      wisz co.... strasznie mnie irytujesz.Jesteś takim prymidtywem, że aż strach.
      Widac że nie masz innych zajęć niż komputer. Masz pewnie 17 lat i zajarane
      jointami szare komórki.
      • pinga.pinga Re: O cenzurze 05.12.04, 17:47
        adrienna napisała:

> wisz co.... strasznie mnie irytujesz.Jesteś takim prymidtywem, że aż strach.
        > Widac że nie masz innych zajęć niż komputer. Masz pewnie 17 lat i zajarane
        > jointami szare komórki.

No czego ty sie mnie czepiasz? Co złego ci zrobiłem że mnie atakujesz?
        Nie sądź aby nie być sądzonym. Jak mawiał Jezus. To jest forum , jak nie masz
        argumentów to atakujesz dydskutantów, żałosne.

Bawisz mnie , tak trzymaj

p.s
        Ale ci dowaliłem prawda?
        • adrienna Re: O cenzurze 05.12.04, 17:50
          bo Ty nie dyskutujesz tylko piepszysz 3 po 3... a zgdałam prawda? to mója
          ostatnia wiadomość do Ciebie. Pewnei jesteś jehowy. tak dobrze znasz biblię
          ?..... hm to odo tych jointów co? Pania 17 lat?
          Nie dopiepszyłeś mi, tylko za dużo Ciebie jest na tym forum a nie masz nic do
          powiedzenia.
          Nie masz zdania na żaden temat, a Twoja każda wypowiedź to jeden wielki bełkot.
          • pinga.pinga Re: O cenzurze 05.12.04, 18:03
            A ty dyskutujesz? Dlaczego sądzie ze znam bible bo znam kilka cytatów a ty nie.
            Ja nie uważam sie za znawce bibli. A co jakieś uprzedzenia do jehowych masz ,
            czy problemy z tolerancją?
            Kurde tak mi dowaliłaś że ze wstydu zaraz wleze pod stół i będe się wstydził
            • Gość: leziox Re: O cenzurze IP: *.ipt.aol.com 05.12.04, 23:27
              Każdy sądzi po sobie.Jeśli admin nie jest w stanie zrozumieć do końca sensu
              wypowiedzi lub subtelnej ironii,no to tnie.Tnie,bo tępak,lub ponieważ ma
              kompleksy,lub bo właśnie pokłócił się z żoną itd itp.Nie traktujmy adminów
              spirytystycznie-to także ludzie.Cóż,że czasami z ograniczonym zasobem
              sprawiedliwości.Kiedyś była na forum Gazety demokracja.Teraz zostały demokracji
              jedynie strzępy żałosne.Każdy może mówić wszystko,pod warunkiem że spodoba się
              to Zosi.
              • Gość: pinga.pinga Re: O cenzurze IP: 62.39.107.* 05.12.04, 23:42
                dlatego moim ulubionym forum jest Ośla ławka :)
                • Gość: leziox Re: O cenzurze IP: *.ipt.aol.com 05.12.04, 23:55
                  A tam Zosia nie tnie?Pytam z ciekawości,bo Zocha jest wszędzie i w innych
                  miejscach też występuje,hahahaha.
                  • Gość: pinga.pinga Re: O cenzurze IP: 194.213.41.* 06.12.04, 00:01
                    To jest takie miejsce gdzie są same wywalone wątki. Niestety nie wszstkie.
                    Moderator nie zawsze wysyła wątek do oślej czasami go poprostu wywala. Ale i tak
                    tam są najlepsze wątki :)
                    Tam sie czuje wolność, szkoda że nie można sie tam dopisywać :(
                    • Gość: leziox Re: O cenzurze IP: *.ipt.aol.com 06.12.04, 00:14
                      Odrzuć wszelkie nadzieje.Moderatorzy dobiorą się kiedyś i do oślej
                      ławki,kasując w paranoicznym widzie jeszcze raz wątki kiedyś przez siebie
                      samych skasowane.Czyli czy tego chcemy czy nie,na końcu i tak czeka na nas
                      obłęd.Jedyne z tego pocieszenie,że nie będzie nudno i wszyscy będziemy się
                      gromko śmiać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka