Dodaj do ulubionych

Hej, gdzie jestes?

05.12.04, 20:49
gdzie Cie szukac? :)
Obserwuj wątek
    • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 20:50
      Kogo szukasz? Może ja coś będę wiedziała?
      • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 20:51
        Szukam Maryjki, nie widzialas jej gdzies?
        • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 20:52
          Nie, a jak wyjgląda?
          • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 20:53
            ma takie smieszna 04 na koncu :)
            • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 20:53
              Aaa, już wiem. To ta, co się za tobą ciągle włóczy? :)
              • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 20:54
                No cos Ty, ona tu jest nowia :)
              • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 20:55
                Wypraszam sobie!

nowi_a napisała:
                > Aaa, już wiem. To ta, co się za tobą ciągle włóczy? :)
                • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 20:55
                  co sobie wypraszasz? hę?
                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 20:56
                    Takie głupie uwagi na mój temat! ;)
                    • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 20:57
                      Patrzcie no, jaka się "wrażliwa" zrobiła ;)
                      • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 20:58
                        czy slowo wrazliwy pochodzi od "wrażania"? :)
                        • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:00
                          na mój nos nie za bardzo ;)
                          • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:01
                            tak ni sie jakos skojarzylo. Skoro wrazliwa sie zrobila, to zastanawiam sie, co
                            to moze znaczyc ? :)
                            • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:03
                              Pozastanawiać się możemy, chociaz nie wiem, czy to bezpieczne. Ponoć dziś nie
                              ręczy za siebie, hmmm...
                              • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:04
                                Wlasnie sie zastanawiam, co jej sie stalo? :(((
                                • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:06
                                  To się często zdarza? Chyba nie, bo jakiś taki zdziwiony jesteś.
                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:07
                                    ostatnio coraz czesciej. Nie wiem co o tym myslec :)
                                    • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:08
                                      Skonsultuj się z lekarzem lub z farmaceutą, a najlepiej zapoznaj się z ulotką ;)
                                      • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:10
                                        Ale ulotka jest po lacinie :)
                                        • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:12
                                          Niemożliwe, przecież jest obowiązek dołączania instrukcji po polsku. Odwróć na
                                          drugą stronę.
                                          • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:13
                                            Ty! Na drugies stronie jest instrukcja obslugi!
                                            To trzeba sobie wetknac, a ja caly czas lukalem :(
                                            • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:17
                                              Co robiłeś? Pisz no po polsku!
                                              • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:18
                                                Połykałem :(
                                                • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:21
                                                  Toś się chłopie nafaszerował jak kaczka ;)
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:23
                                                    ale niedobre to bylo!
                                                    Kurde, skad mialem wiedziec, ze sie to w tylek wklada?
                                                  • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:26
                                                    Trzeba się było zapytać starszego kolegi, to by Ci objaśnił.
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:28
                                                    zawsze o wszystko musze starszych kolegow pytac :(
                                                    Zreszta nie wiem, czy Menik by wiedzial :(
                                                  • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:32
                                                    Jemu nawet z niewiedzą wszystko lepiej wychodzi :)
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:33
                                                    Znow go podgladalas z balkonu jak on sika?
                                                  • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:41
                                                    Przeciez jestem krótkowzroczna :)
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:43
                                                    To skad wiesz, co i jak jemu wychodzi?
                                                  • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:48
                                                    Intuicję mam ogromną!
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:51
                                                    I ona Ci podpowiada jak Menikowi wychodzi podczas sikania?
                                                    Kurde, to nie intuicja, a chora wyobraznia :)
                                                  • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:53
                                                    A kto tu mówi o sikaniu? :)
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:54
                                                    To wyobrazasz sobie, jak mu wychodzi w jeszcze bardziej intymnej sytuacji? :)
                                                  • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:02
                                                    :X
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:05
                                                    ach X Ci sie jeszcze przypomnial ...
                                                  • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:06
                                                    Nie, to miało oznaczać, że nie będę się wypowiadać w sprawach cudzej alkowy!
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:08
                                                    Ale o tym co menikowi wychodzi mowisz publicznie :)
                                                  • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:10
                                                    Bo wiem, co mam na myśli i nie muszę tego publicznie precyzować :)
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:11
                                                    a ja sie domyslam, co mozesz miec na mysli :)
                                                  • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:16
                                                    Tym lepiej i właśnie dlatego nie będziemy publicznie na ten temat spekulować :)
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:17
                                                    troche sie dziwie, skad u Ciebie takie mysli....
                                                    I w dodatku powiazane z menikiem :)
                                                  • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:19
                                                    Co, mam się jeszcze wywnętrzać tylko dlatego, bo udajesz, że nie wiesz o co
                                                    chodzi? :)
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:20
                                                    ja niczego nie udaje!
                                                    Ty ponoc tez nie :)
                                                  • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:23
                                                    No, my może nie, ale przed chwilą jeszcze była na GW zajawka artykułu, że 6,1%
                                                    mężczyzn udaje orgazm :)
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:24
                                                    Biedni ci faceci?

Zreszta facet nie moze udawac :)
                                                  • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:25
                                                    Udawać może i może, ale po co?
                                                  • Gość: mario2 Re: Hej, gdzie jestes? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.04, 22:27
                                                    A jak bedzie udawal wytrysk? :)
                                                  • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:30
                                                    Różne rzeczy przychodzą ludziom do głowy, nieprawdaż?
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:31
                                                    do glowy pewnie i tak... :)
                                                  • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:33
                                                    Przestań :) To było do domniemanego klona :)
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:34
                                                    ale to nie byl klon. Sprawdzalem, czy moge zmieniac IP :)
                                                  • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:35
                                                    I jakie wyniki tych badań?
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:36
                                                    widzialas :) Moge byc Warszawiakiem :)
                                                  • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:38
                                                    I co teraz będzie? :)
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:39
                                                    Ja zaraz pojde spac. Przespie problem :)
                                                  • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:42
                                                    Owocnych snów w takim razie :)
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:43
                                                    Dzieki i wzajemnie.
                                                    Nie zapomnij porozpinac ....

Tez juz idziesz aja?
                                                  • nowi_a Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:47
                                                    Dziś byłam sprytniejsza i już nie mam co rozpinać :)
                                                    Tak, idę spać. Od jutra znowu rusza kołowrotek.
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:48
                                                    Dobrej nocy kochanie
                    • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 20:57
                      nie wiem, czy uwaga byla glupia. Nowia ma widac niezly przeglad sytuacji :)
                      • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:02
                        Proszę się ode mnie odstosunkować! Mam dziś niestrawność i skołatane nerwy, nie
                        ręczę za siebie :)
                        • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:02
                          o co chodzi z tymi nerwami? Nie pilas dzis melisy? :)
                          • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:04
                            Wypiłam 2 kieliszki wódeczki na imieninach ciotki Barbary i jestem AGRESYWNA!!
                            • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:05
                              Bylo nie pic! Przeciez wiesz, ze Ci to szkodzi.
                              Mam dla Ciebie balsamik :)
                              • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:07
                                Tobie nie szkodzi, a mnie niby ma szkodzić? Co za balsamik masz dla mnie? Masaż
                                pleców by mi się przydał..
                                • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:09
                                  Mnie szkodzi bardzo!
                                  A balsamik mam pomorski...:)

Masaz plecow? OK- przy najblizszej okazji :)
                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:10
                                    Tylko porządny, a nie jakieś tam mizianie! Nawet nie wiesz, jakie męczące jest
                                    siedzenie za stołem :)
                                    • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:12
                                      Jasne, ze porzadny. I to calego ciala :)
                                      • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:15
                                        Uszu nie potrzebuję sobie nacierać, a w stopy mam łachotki, prosze się skupić
                                        na karku, bo mi coś sztywnieje ostatnio :P
                                        • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:17
                                          My mamy sztywne karki
                                          klaniac sie uczono nas dlugo....
                                          • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:20
                                            Mnie od siedzenia boli, nigdy nikomu nie kłaniałam się do ziemi :P
                                            • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:21
                                              Hmmm- za co siedzialas?
                                              • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:22
                                                Za kolegów, którym się nie chciało :)
                                                • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:23
                                                  Im sie nie chcialo, a Ty ich gwalcilas... :)

Ile siedzialas za to? :)
                                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:24
                                                    10 lat już siedzę i końca nie widać.
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:29
                                                    konca nie widac, bo zawsze jest ciemno. Wystarczy, ze go poczujesz od czasu do
                                                    czasu :)
                                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:36
                                                    Jak do tej pory nie poczułam, to marne szanse, tak będę siedzieć i siedzieć i
                                                    nic, chyba że jakieś trzesienie zwali mnie z krzesła :)
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:37
                                                    Przykro mi, ze nie poczulas :(
                                                    Wiedzialem, ze jestem do niczego ...
                                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:42
                                                    O robocie gadam, a nie o fiku-miku :)
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:44
                                                    Jak zwal, tak zwal....
                                                    na jedno wychodzi :(
                                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:47
                                                    To my się znamy już 10 lat?
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:50
                                                    Niestety nie :(
                                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:52
                                                    Wygląda, jakbyś żałował? Hmmm... jak 10 żałujesz, to co mówić o 4?
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 21:54
                                                    Zaluje, ze nie znamy sie 10 lat....
                                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:00
                                                    Tak wyszło jakoś. No, ale teraz już się znamy, czy to Cię nie pociesza?
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:01
                                                    wrecz uszczesliwia, przeciez wiesz.... :)
                                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:04
                                                    Skoro tak, to nie ma co żałować tamtych lat :)
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:05
                                                    a jednak jest czego zalowac, wierz mi :(
                                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:07
                                                    Byłoby inaczej niż jest teraz?
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:09
                                                    Jasne! Bo znalibysmy sie juz 10 lat.
                                                    I nie byloby klopotow z mlodzieza :)
                                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:12
                                                    To prawda, i na pewno młodzież byłaby wtedy mniejsza i to po obu stronach. O, i
                                                    tu jest właśnie pies pogrzebany, co znaczy, że 10 lat temu o niczym by nie
                                                    mogło być mowy.
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:15
                                                    ja tylko teoretyzuje, ale byloby cudnie....
                                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:17
                                                    W ogóle by nijak wtedy nie było, ale teoretyzować możesz :)
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:17
                                                    Opowiadasz. Wiem, ze byloby cudnie :)
                                                    Nie wierzysz mi? :)
                                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:19
                                                    Teraz mogę wierzyć, bo to i tak czas przeszły :)
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:22
                                                    Przeszly niedokonany :)
                                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:24
                                                    Niedokonany, a taki dokonany, ze już niezmienny.
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:25
                                                    Kurde, mozna sie pociac....
                                                    Po co ja rezygnowalem z tych studiow w Wawie? :(
                                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:27
                                                    Bo musiałeś być przy rodzinie i takiego wyboru dokonałbyś nawet dzisiaj, nie
                                                    mylę się chyba? :)
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:29
                                                    dzis? No wiesz.... z dzisiejszym doswiadczeniem, na pewno bylbym w Wawie :)
                                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:31
                                                    Wątpię. Co najwyżej próbowałbyś jedną nogą być tam, a drugą tu.
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:32
                                                    No widzisz! Czlowiek jest madry dopiero po szkodzie :(
                                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:34
                                                    Gorzej, jakby pozostawał głupi :)
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:35
                                                    Czasami mysle, ze wcale czlowiek nie staje sie madrzejszy.
                                                    Zbiera tylko doswiadczenia...
                                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:37
                                                    Dlaczego tak sądzisz? Doświadczenia niczego nie uczą?
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:38
                                                    raczej nie. Zawsze powielamy jakies glupstwa
                                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:40
                                                    Nie powielamy, za to robimy nowe.
                                                  • mario2 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:42
                                                    To tez, jednak od czasu do czasu zdarza sie powtorka z rozrywki.
                                                    Niestety :(
                                                  • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 05.12.04, 22:45
                                                    Bywa i tak.
    • Gość: dlugowlosy Re: nastepny jeczy , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:10
      druga malinka forumowa
      • mario2 Re: nastepny jeczy , 05.12.04, 21:11
        Menik, nie powinienes teraz cos innego robic?
    • Gość: mm Re: Hej, gdzie jestes? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 11:39
      mario2 tu tez szalejesz?;))))
      • maryjo_04 Re: Hej, gdzie jestes? 07.12.04, 06:37
        O, też jesteś wielbicielką Mario2? :))
        • Gość: an. Re: to pies na kobiety, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 07:29
          jakby mógł, to by nas poklepywał przez net po pupciach, DDD
          • maryjo_04 Re: to pies na kobiety, 07.12.04, 07:38
            A wy byście się dały? :)
            • mario2 Re: to pies na kobiety, 07.12.04, 08:10
              problem w tym, czy bym chcial :)
              • Gość: Frau Re: to pies na kobiety, fuer Mario2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 08:14
                hallo, koennen wir wo anders reden, ich will Dich was fragen...
                ich habe ganz normale netadresse, mein Name@...
                • mario2 Re: to pies na kobiety, fuer Mario2 07.12.04, 08:15
                  wie ist denn dein Name?
                  • ewiku Re: to pies na kobiety, fuer Mario2 07.12.04, 08:17
                    Du... bist Du so vergeslich!... hallo, wie gehts Dir?...
                    • mario2 Re: to pies na kobiety, fuer Mario2 07.12.04, 08:23
                      danke, es geht irgend wie. :)
                      • ewiku Re: to pies na kobiety, fuer Mario2 07.12.04, 08:41
                        oooooooo... so traurig...warum?... hast Du Sorgen?... kann ich Dir helfen?...
                        • mario2 Re: to pies na kobiety, fuer Mario2 07.12.04, 08:43
                          das sind meine Probleme. Niemand kann mir helfen :(
                          • ewiku Re: to pies na kobiety, fuer Mario2 07.12.04, 08:50
                            ja, wie Du meinst... dann, viel Glueck... ich hoffe, dass Du genug Kraft hast,
                            um Deine probleme zu loesen...
                            ... wenn was ist... ich bin in der Naehe...
                            • mario2 Re: to pies na kobiety, fuer Mario2 07.12.04, 08:54
                              Das weiss ich, danke :)
                              • ewiku Re: to pies na kobiety, fuer Mario2 07.12.04, 09:28
                                bitte sehr... nochmals... viel Glueck... und ausdauer...tschis...
            • Gość: an. Re: to pies na kobiety, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:05
              jak będzie to robił tak jak obiecywal i opisywal na czacie ?DDD

maryjo_04 napisał:

> A wy byście się dały? :)
              • Gość: Frau Re: to pies na kobiety, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:14
                a co on takiego obiecywał?...
              • mario2 Re: to pies na kobiety, 07.12.04, 13:16
                na czacie nie bywam od kilku lat.
                I raczej nikomu niczego nie obiecuje...:)
                Tym bardziej nieznajomym :)
                • Gość: Frau Re: to pies na kobiety, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:23
                  łobuzów, co innym coś zarzucają, wszędzie pełno...
                  • mario2 Re: to pies na kobiety, 07.12.04, 13:28
                    Jak widac tutaj tez. Ktos ma zabawe, jesli skloci ze soba bliskich sobie ludzi!
                    • Gość: Frau Re: to pies na kobiety, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:30
                      bądź ponad to... jeżeli masz czyste sumienie... to prawda musi wygrać...
                      • mario2 Re: to pies na kobiety, 07.12.04, 13:37
                        Czyste sumienie mam :)
                        Jednak wiesz ile takie cos moze smrodu narobic?

Widac komus na tym bardzo zalezy....
                        • Gość: Frau Re: to pies na kobiety, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 14:31
                          wiem... ale pamiętaj, to życie weryfikuje każde uczucie...
                          ... zostaje tylko ta prawdziwa miłość...
                          wątpliwości są zawsze poczatkiem końca...i tu się nic nie da zrobić... choćby
                          nie wiem jak bolało...

... widać tak musi być...
                          • mario2 Re: to pies na kobiety, 07.12.04, 14:38
                            Dobrze wiesz ze nie o to chodzi!
                            denerwuje mnie tylko, ze komus przeszkadza to, ze 2 ludzi jest ze soba.
                            Nie wiem, dlaczego w taki sposob usiluje jatrzyc?
                            • Gość: Frau Re: to pies na kobiety, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 15:50
                              jakby wszystko było ok,... to czym byśmy się martwili?...
                              ... bądź ponad to...
                              • mario2 Re: to pies na kobiety, 08.12.04, 07:47
                                Wiesz, zmartwien i tak juz mam nadto :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka