Dodaj do ulubionych

DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA....

IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 20:45
Raz Samanta z qmpela Pomeranka
urzadzily sobie wspolne szamanko.
Potem Pomcia wyjechala
a Samcia statki zmywala
nad pusta po "Zubrowce" wzdychajac szklanka...

e, wraca ! Badziewnie na razie ale wraca, qrza melodia ! Ta suka Muza znow swe
tluste dupsko posadzila na mym meskim ramieniu !
Obserwuj wątek
    • Gość: Crimen Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.05.02, 20:48
      Nie narzekaj Bizonie.Znowu jest z kim pogadać na forum:)))
      • Gość: Bizon Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 20:51
        Ja nie narzekam, Cuksiku moj ! Przeciwnie raduje sie moja zakonserwowana w
        alkoholu dusza, ze mi, kurwa, wena wraca ! :-))))))
        • Gość: Crimen Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.05.02, 20:54
          U mnie też się nastrój poprawia na widok starych znajomych:)
          • Gość: Bizon Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 20:58
            Zeby jeszcze tylko nasza Bogini, co dokerow uszczesliwia szczecinskich i
            motorniczego z linii "6" zjawila sie tu, to rozpizdzilibysmy to badziewne forum
            jak za starych dobrych czasow, co Crimenku ? :-)))))))))))
            • Gość: Crimen Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.05.02, 21:02
              Mówisz i masz:)))
        • Gość: samanta Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 20:55
          hahahahahahaha!!!!!!!:)))))) nawalona zubrowka chyba nie bede w stanie nic napisac ,ale moze
          jednak sprobuje?:))))) daj Bizonku kilka minut a moze cos tam marnego ale urodze;)))
          • Gość: samanta Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 20:58
            Bizon z Cuksem sie spotkali
            stare czasy wspominali
            jeden limeryki skadal
            drugi mu w tym nie przeszkadzal
            tak se chlopy nawijali

No dobra...wiem ze kicha,ale lepsze to jak nic;)))))))))

• Gość: Bizon Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 21:01
              Samanto ! Ty jestes i zyjesz ! Szcescie Ty moje no i Cuksika tez ! Jakze raduje
              sie serce moje !!! :-)))) A walnelas Ty w skrzynke resztka salatki co jej
              pomcia nie mogla zmeczyc ?
              • Gość: samanta Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 21:03
                Walnelam Biziu ale przeczytac nie bylo kiedy. Zaraz moge przeczytac jesli bardzo ci na tym zalezy;))))
                Zyje ,ale co to zycie w morde jeza!:)
                • Gość: Bizon Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 21:06
                  Nie ma pospiechu, Krolewno ! Przeczytasz kiedy Zubrowka zejdzie Ci z zamglonego
                  alkoholem spojrzenia... Ciesze sie, ze choc dzis, na troche, stara wiara
                  wprowadza tu troche swiezego, etylowego powietrza !
            • Gość: Crimen Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.05.02, 21:04
              Początki zawsze są trudne.Jeszcze Ci skrzydła odrosną:)))
              • Gość: samanta Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 21:07
                zaraz...a kto mowil ze za aniola mam robic,he? Po cholere mi skrzydla? W lozku by mi
                zawadzaly..Ups!;))))))
                • Gość: Crimen Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.05.02, 21:09
                  Jaki anioł!!!!Muza Kochanie:)))
                • Gość: Bizon Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 21:09
                  Jesli juz cos zawadzaloby Ci w lozku, to te rogi diabelskie co dziurawia
                  puchowa poduszke, Szatanie Ty moj !
                  • Gość: samanta Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 21:12
                    O w morde.....to fruwajace pirze...Byloby jak w niebie;)))))))))) Acha!Bizon ,mam talk!:)
                    • Gość: Bizon Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 21:13
                      talk do talkowania ? realy, Cudzie moj z oliwskiej mijanki ?
                      • Gość: samanta Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 21:16
                        Pytales mnie w mailu czy mam talk ,nie? No wiec mam i talk i to urzadzenie do takowania;))))))))
                        • Gość: Bizon Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 21:20
                          Jestem wiec gotow na najgorsze czyli na bezposrednia oralna (???) rozgrywke,
                          moj Skarbie... To dziwne, do czasu poznania Ciebie nie mialem instynktow
                          samobojczych - jak to tlumaczyc, ...cik ? :-))))))))))))))))
                          • Gość: samanta Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 21:22
                            Panie pierdusinski ,wlacz pan talka ! Mam tam swoj pokoj i moze uda mi sie wciagnac cie na
                            rozmowe;))))))
                            • Gość: Bizon Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 21:24
                              teraz ? ok, tylko ja nigdy nie wiem jak to badziewie dziala bo zawsze mnie
                              wolaja i ja tylko klikam na "ok"
                              • Gość: samanta Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 21:25
                                ja tez nie wiem !:)))) Nawet nie wiem jaki masz nick;))))))))
                              • Gość: Bizon Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 21:26
                                ja tam jestem "fagocisko wstretne takie"
                                • Gość: samanta Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 22:02
                                  ale jajeczka nie?:))))))))
                                  • Gość: Bizon Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 22:08
                                    o jakich jajeczkach mowisz, Kochanie ? Jesli o mnie chodzi, mow raczej o
                                    strusich, czy raczej bizonich jajach !:-))))))))))))))))))))
                                    • Gość: samanta Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 22:09
                                      Mowilam o rozmowie niedomyslny Bizonie;)))
                                      • Gość: Bizon Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 22:13
                                        to nie jajeczka, Samantko, to jaja jak berety a ja codziennie odmawiam paciorek
                                        za zbawienie duszy faceta, ktory wymyslil net i glos z Polski w moich
                                        glosnikach : Twoj i RMF FM :-)))))))))))
                                        • Gość: Bizon Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 22:20
                                          ... i z wrazenia, z powodu mocno bardzo bijacegoserca nawet nie zapytalem Cie
                                          co u Ciebie, Syreno Portowa....
                                          • Gość: samanta Re: DRUGI LIMERYK DLA SAMANTY, KTORA.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 22:26
                                            W zasadzie bez zmian Bizonie.Nie zmadrzalam ani nie zglupialam bardziej;)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka