ewelinal1 14.12.04, 19:29 taa.. będzie krotko... w tym tygodniu.,... MUSZE się zakochać... czy to normalne...:-).....? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinal1 Re: Musze....... 14.12.04, 19:32 zapomnialam...dodać... w REALU...!!!! chyba... pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
male29yld Re: Musze....... 14.12.04, 20:05 skąd mieszkasz? :) ile masz latek? zapodaj fotę. też bym się chętnie zakochał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śliczniaszek Re: Musze....... IP: *.pool.mediaWays.net 14.12.04, 20:52 Musisz? A może chcesz, lub wiesz, że nie może byc inaczej, bo czar jakiś Cie omotał? A normalne, czemu nie.... Chyba że coś na gwałt, ot tak wbrew sobie nawet.. pozdr. śliczniaszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzik Re: Musze....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 21:01 kochaj mnie mimo ze mam 50 latek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 21:04 No cóz jak mus to mus! Zresztą pora roku taka nieciekawa, że ktoś grzejący łóżeczko mile widziany, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 14.12.04, 22:47 no dobreze...w tym miesiącu...do końca roku...?????? a Wy ..moi mili ..taaaa cuś...zero wyrozumialości...eeech.. kiedy to naprawde ..problem... sporo czasu ..spedzam w autobusach...dziś..obserwowalam..no taa..panów..:-)i to było straszne ... wiecej jutro.... sny mnie ...wolają,.. dobranoc... aa...Pan okolo 50 ufff..zdecydowanie ...zbyt...powazny wiek...:-) i obiecuje ,..napisze ..kiedy juz sie...... aa.. do rozgrzania..wino ..gorace ...czasem wystarcza..polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 09:25 Wino gorące to zapewne dobra rzecz- ale to tylko substytut. Ciepłe ciałko w łóżeczku to coś więcej zdecydowanie. Sprawdź kiedyś. A że do tego trzeba się zakochać, no cóż... Może zauroczenie wystarczy. A jak panowie w autobusach nieciekawi- swoją drogą dlaczego; to obserwuj panów w mercedesach- może będą robili lepsze wrażenie. Szata zdobi pana? hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 15.12.04, 09:56 Szata nie.. zdobi... ZDECYDOWANIE NIE.chyba pozostane przy ...komunikacji miejskiej..:-)Cieple cialko..hmmmm tez nie jest ...NAJ a...to nieszczesne NAJ ..ukryło się ..w "cuś" i by się stało... a stac winno..do tego trzeba sie zakochac...chociaz ciut ...i juz mamy "cuś"i taaa...kółeczko się zamyka... Nadmieniam iż... piłam tylko kawę..:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 10:19 Kawę z czym? Na poprawę humoru załączam trochę ulubioej przez Ciebie muzyki... www.knopfler.net/mp3/romeo_and_juliet.mp3 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 15.12.04, 14:44 Domix... Pije ..kawe z odrobiną szarlotki... slucham...... dziękuje.. miłego popołudnia Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 15.12.04, 19:19 no taaaaa...Madziu ..dziekuje ...chociaz w pracy...robilam wszystko by nic....:-) i było super i mialam ...dobry humor... potem...zaczela się...komedia..(chyba) tragicznych niespodzianek.. - złamany obcas.. - spozniony ..i strasznie przepełniony autobus.. - ludzie jacys tacyś ..smutni...zrezygnowani... chcialam krzyczec...kurcze popatrzcie na moj obcas...i taa zsię uśmiecham!!! ale nie zaryzykowalam..:-) a ..powinnam..? - wysypany stos ..ciastek na dopiero co...odkurzony dywan...(a odkurzacz...spiewa...bluesa ze starości..aa bluesa lubie lecz nie z Pna odkurzacza) aaale ..chyba jeszcze sporo przede mną.. :-) pozdrawiam.. ufff... komputer ..net ...chodzi jak burza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 19:49 No widzisz, dzień minął i zapewne do zakochania masz jeden dzień bliżej. Już samo to jest podstawą do dobrego humoru, nieprawdaż? Mam nadzieję, że DS dodatkowo Cię podkręca. A śmieci, odkurzacze i inne przyziemności precz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 15.12.04, 19:54 Gość portalu: domix napisał(a): > No widzisz, dzień minął i zapewne do zakochania masz jeden dzień bliżej. Już > samo to jest podstawą do dobrego humoru, nieprawdaż? Mam nadzieję, że DS > dodatkowo Cię podkręca. A śmieci, odkurzacze i inne przyziemności precz. masz...rację .. uśmiecham .. i prosze o więcej.. muzyki tez...:-) tylko ten obcas..... kurcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 19:56 Urwij obcas w drugim bucie i będzie po kłopocie. Słuchałaś już najnowszej płyty Knopflera? Jak nie to Ci podrzucę namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 15.12.04, 19:57 Gość portalu: domix napisał(a): > Urwij obcas w drugim bucie i będzie po kłopocie. Słuchałaś już najnowszej płyty > > Knopflera? Jak nie to Ci podrzucę namiar. podrzuc... prosze Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 15.12.04, 19:58 aaa... chcialabym..hahah jak w reklamie ... ale bede.. banalna.. i oddam do szewca....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 20:09 Do szewca to każdy potrafi... A może by tak nowe szpileczki? Odpowiedz Link Zgłoś
domix Re: Musze....... 15.12.04, 22:04 Zgodnie z obietnicą podrzuciłem link na pocztę- sprawdź ją proszę. D. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 16.12.04, 08:17 domix napisał: > Zgodnie z obietnicą podrzuciłem link na pocztę- sprawdź ją proszę. > D. Dzień dobry .... pije mocna..czarną w czerwonym... słucham... dziekuje ... słonecznego dnia...:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 09:06 Ja też wzmacniam się kofeiną przed kolejnym ciężkawym dniem... Dzisiaj ordoksyjna wersja kawy, żadne tam namiastki dla dzieciaków. Dobrze że dzień się ładny zapowiada, słońce natsraja optymistycznie do ludzi, prawda? Słuchaj na dobry humor, Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 09:43 Można też posłuchać... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 16.12.04, 11:36 madziapoznan napisała: > fajnie sie was czyta :)) Aniołku ..to zostań...na ciut..:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Musze....... 16.12.04, 11:42 jestem :) caly czas :) moze mnie nie widac, ale jestem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 16.12.04, 11:44 no taaa... to chyba...normalne ..Anioły ... :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 16.12.04, 11:36 uuuuf...slonko świeci....taa...dodaje sił.... but dzis u szewca...wyladuje... nie zakochalam się jeszcze... :-) pije drugą....."dla dorosłych..." ciut reumatologicznie...sie porobiło u mnie ....ale minie .. musi...:-) pozdrawiam....... Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Musze....... 16.12.04, 11:39 Ale sie ubawilam..nie wiedzilam z,e mzona zakochać sie na zawołanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Musze....... 16.12.04, 11:44 u mnie tez o dziwo slonce na niebie :)) ciesze sie :) to milosc mojego zycia jest :))) ide po napoj zmyslowy :)) czarny, nie slodzony :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Musze....... 16.12.04, 11:45 Rowniez pozdrawiam krajanke znad kawki:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Musze....... 16.12.04, 11:49 :))))))))))) krajanka chciala zrobic dobrze swiatu i wystawila w koncu swoje nogi na swiatlo dzienne i zimno jej teraz ;) sle calusy znad 2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 16.12.04, 11:45 dorjana napisała: > Ale sie ubawilam..nie wiedzilam z,e mzona zakochać sie na zawołanie.. a widzisz...smiejac sie ..( to pozytywne...bardzo!!..) nie zauwazyłas..iz ..to nie takie proste.. drugi dzien mija i nic....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Musze....... 16.12.04, 11:50 Rzeczywiscie ;) bo dla zakochanai trudno okreslic czas...wprawdzie wierze w milosc od pierwszego wejrzenia ,ale milosc zwykle pojawia sie niespodziewanie ,a nie wtedy kiedy sobie okreslamy.Mimo wszystko zycze powodzenia:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 16.12.04, 11:53 dorjana napisała: > Rzeczywiscie ;) bo dla zakochanai trudno okreslic czas...wprawdzie wierze w > milosc od pierwszego wejrzenia ,ale milosc zwykle pojawia sie > niespodziewanie ,a nie wtedy kiedy sobie okreslamy.Mimo wszystko zycze > powodzenia:):):) dziekuje.... :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Musze....... 16.12.04, 11:55 dobrze, to ja chce zeby sie ktos we mnie zakochal - KONIECZNIE!!! juz mam dosc bycia niekochana.. Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Musze....... 16.12.04, 12:17 Nowy rok za pasem,zrob sobie postanowienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Musze....... 16.12.04, 12:23 to u mnie nie dziala :)))))))) mietka jestem ;p a w sobie rozkochuje tylko zajetych, zonatych, odleglych mezczyzn... Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Musze....... 16.12.04, 12:50 Jej...ciepliwosci samo przyjdzie..:) czego Ci z całego serca życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinpoznan Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:59 A ja zakochuję sie w kobietach które mnie wykorzystują i bawia sie moimi uczuciami. Potem albo ja mam dość albo im sie znudziłem. Ciekawe czy miłość może byc równie mocna z obu stron czy zawsze jest różnica, która dopiero potem sie ujawnia? Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Musze....... 16.12.04, 13:46 Moze byc mocna! Nie daj sie wykorzystywać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinpoznan Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 15:46 Modliszka prawdziwa Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: Musze....... 24.12.04, 09:42 Gość portalu: marcinpoznan napisał(a): > A ja zakochuję sie w kobietach które mnie wykorzystują i bawia sie moimi > uczuciami. Potem albo ja mam dość albo im sie znudziłem. Ciekawe czy miłość > może byc równie mocna z obu stron czy zawsze jest różnica, która dopiero potem > sie ujawnia? Nastepny czlowiek ,ktory nie przyszedl do szkoly zycia na zajecia! Tak Cie traktuja jakie masz zdanie o sobie,wewnetrzne przekonanie. Upraszczam-do tego potrzeba analizy kazdego zwiazku zeby poznac przyczyne,ktora lezy w Tobie napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: Musze....... 24.12.04, 09:38 madziapoznan napisała: > to u mnie nie dziala :)))))))) > mietka jestem ;p > a w sobie rozkochuje tylko zajetych, zonatych, odleglych mezczyzn... Jestes spostrzegawcza, to juz cos. Moglbym Ci opowiedziec co oznacza ze tylko takich mezczyzn rozkochujesz,ale sie oburzysz ze sparafrazuje "snieg pada w dol". Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: Musze....... 24.12.04, 09:35 madziapoznan napisała: > dobrze, to ja chce zeby sie ktos we mnie zakochal - KONIECZNIE!!! juz mam dosc > bycia niekochana.. Nawet nie wiesz ze poruszylas teraz sens swojej egzystencji i dotknelas kluczy do szczescia.Niewyobrazaj sobie ze je tak sobie wezmiesz,nie jestes ich godna. A najgorsze ze to Ty tak uwazasz nie ja!Zalozylem szkole zycia,nie przyszlas na pierwsza lekcje,wiec cierp sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 16.12.04, 16:44 Dobry wieczor...:-) powiem tylko.. but u szewca - do uratowania ufff...zimno strasznie... nadal się nie.......... :-) i chyba zmykne na aerobic.... wdepne pozno...pozniej... miłego wieczoru.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:26 Dobrze, że są jeszcze prawdziwi mężczyźni- szewcy, prawda? Aerobic na zakochanie to też pomysł- może jakiś przystojny pan trener? I tylko się nie zazięb podczas powrotu bo zimno rzeczywiście znaczne a rozgrzana zapewne bedziesz ( może miłością... ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 16.12.04, 22:18 No taaa..niestety szewc... to facet ..i wiesz mial kaca ..(po kawalerskim...swoim..!!!..) taaaa. aerobic...dobry na wszystko..uspakaja ..rozluznia.(bynajmniej mnie)..ale trenerka jest kobieta..:-) i chyba wiesz..."wykrakałes" mam dreszcze ...niestety nie od strzały amorka... chyba ciut sie przeziębilam.. kurcze kto mnie teraz pod prysznic ... wrzuci...:-) ok... ok... ide sama...... pod ten prysznic spokojnej nocy........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 07:36 Kawa? a może herbata? Malinowa (na te dreszcze? ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 17.12.04, 08:42 Kawa....mocna.... aromatyczna.. czarna... Dzień dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 09:16 Kawa to je ono- jak mawiają nasi sąsiedzi z południa... A jak jescze jest taka śliczna pogoda to żyć się chce... i kochać- prawda? Może dzisiaj Ci się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Musze....... 17.12.04, 09:37 dzien dobry kochani :))) wlasnie wstalam i do pracy sie przytargalam.... pozdrawiam z zapalkami pod powiekami i znad pachnacej zachecajaco kawy.. spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Musze....... 17.12.04, 09:42 Dziendobry!Alez zaspana jestem,kawyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Musze....... 17.12.04, 09:47 to jak ktos tu roznosi, to ja tez kawe poprosze!! mocna!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritti Re: Musze....... IP: 195.94.210.* 17.12.04, 12:21 Aerobic,aerobic-sport dla niewyżytych kobit..;);) Trzeba przyznać,że to Twoje MUSZĘ cokolwiek desperacko zabrzmiało...Faceci uważajcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 17.12.04, 17:05 Aerobic....niewyzyta... cus mi staroswiecko..pachnie... ale z jednym...taaa..uwazajcie..:-) Następny dzień pomylek...odebralam but od szewca ..nieeeeeeeee mój.... pewnie bo to szewc...facet był...!!! Trudno poczeka do poniedzialku...- but nie.. szewc... aa.. NAj wazne info... jeszcze sie nie ......... aaa witam ciepło w zimny wieczor........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:13 Ciekawe z tym szewcem, no gdyby to jeszcze był poniedziałek własnie... Ale na pociechę coś o butach właśnie... może trochę lepszych... www.knopfler.net/mp3/qs_bingolotto.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:23 Kolorowych snów o bliskiej ( musisz wierzyć ) miłości. I nowych butach ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 17.12.04, 23:25 Słucham...swietne...!!!!! nie znalam..:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:30 To kawałek z przedostatniej (aktualnie) płyty. Lubię go. Dostaniesz następne... Jutro... I tylko nie zakochaj sie w Marku :-) Jest koncert MK początkiem maja w Wa-wie i Katowicach. Ostatnia płyta. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 17.12.04, 23:33 taaaaaaa wiem...hmmm moze do k-c... dam rade... :-))))))...chcialabym Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 17.12.04, 23:31 Gość portalu: domix napisał(a): > Kolorowych snów o bliskiej ( musisz wierzyć ) miłości. I nowych butach ;-)) Spokojnej nocy...:-) dobranoc....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:35 Jutro też jest dzień... dobranoc... muzycznych snów... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 17.12.04, 23:38 Gość portalu: domix napisał(a): > Jutro też jest dzień... dobranoc... muzycznych snów... taaaa.... tez ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:42 usypiamy... przy klawiaturze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end_user_28 Re: Musze....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 14:01 a ja się chcę odkochać!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprawdę i poważnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Nic nie musze ... 17.12.04, 23:40 peeeeeeełny luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz :]ppp mozecie mi zazdroscic ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Nic nie musze ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:44 luzu? My? Tobie? Jedno czego nigdy mi nie brakuje to luz właśnie! Luz to podstawa do zachowania zdrowego rozsądku! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Nic nie musze ... 17.12.04, 23:45 Gość portalu: domix napisał(a): > luzu? My? Tobie? Jedno czego nigdy mi nie brakuje to luz właśnie! Luz to > podstawa do zachowania zdrowego rozsądku! i tu się zgadzam... wiecej..dołączam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Nic nie musze ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:54 Dobranoc- już nie widze klawiatury... nawet księżyc już zasnął. Doooobraaaanoooc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansi tez Nic nie musze ...!!! IP: *.arcor-ip.net 18.12.04, 17:48 przynajmniej do konca m-ca (jak sie kasa skonczy!) tak, ze z tej zazdrosci, nici, kolezanko. Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: Musze....... 24.12.04, 10:03 Gość portalu: end_user_28 napisał(a): > a ja się chcę odkochać!!!!!!!!!!!!!!!!!! > naprawdę i poważnie!!! Sztuki odkochiwania bede uczul na lekcji w szkole zycia.Znam Twoje powody tej checi,wiec napisze co mozesz dla siebie zrobic zeby osiagnac w tydzien cel -odkochac sie. 1.Zajmj sie soba bardziej,wiecej ,nauki ,pracy ,spotkan,treningu na silowni,wypadow na wycieczki itp. 2.W domu w spokojnym miejscu pisz w zeszycie- " Uwalniam sie od uczuc do ( tu wymienic imie i nazwisko osoby w ktorej jestes zakochany) i puszczam ja wolno.Na to miejsce chce nowa lepsza kobiete,ktora bedzie mnie kochala.Tym samym odcinam wszystkie powiazania energetyczne do (imie nazwusko obiektu zakochania) ode mnie.Wybaczam jej sobie i blogoslawie i zycze szczescia na dalsza droge zyciowa. Teraz kiedy nic nie laczy mnie z (imie nazwisko),kazde z nas pojdzie swoja droga zyciowa". To musisz pisac tydzien czasu w zeszyciku i podpisywac sie pod tym i date wpisu oraz miejscowosc.Zadziala napewno! 3.Nie wolno Ci rozmawiac ,smsowac ,pisac listy,ogladac zdjec tej osoby-w czasie odwyku!!! Jezeli zrobisz jak napisalem po tygodniu poczujesz ze wcale jej nie kochasz. Moze zacznij przychodzic na zajecia do szkoly zycia,bo widze u Ciebie mase problemow.To nie jest problem z ta jedna kobieta-on bedzie sie powtarzal z kazda,w coraz bolesniejszej formie. Dalczego? Bo masz jakas lekcje do przerobienia w sobie,jakis problem.Partnerka to tylko Twoje lustro ona ma zapewne ten sam problem co TY,dlatego ja wybrales a nie inna. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 18.12.04, 10:40 Dzień dobry........ z kubkiem... aromatycznej..mocnej..czarnej....:-) kurcze ...chyba mnie cuś lapie... i to nie milość.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:46 I jak dzień? Mija jakoś? Ciekawie? Nudno? Trochę muzyki na wieczór: www.knopfler.net/mp3/hamburg2001.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 18.12.04, 20:42 Dobry .. wieczór... Strasznie... caly dzień przespalam.. potem szybkie i męczace zakupy... teraz tv ..niezła komedia na 1... zaraz... posłucham... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 11:30 Niedziela, kolejny tydzien, czasu coraz mniej... Może przed świętami się uda? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 19.12.04, 13:37 Dzien dobry ...Domix...:-) platki śniegu tańcza na wietrze... taa czasu coraz mnie ...a ja ..nadal..nie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:52 Snieg... ladnie wyglada jak tańczy, nieżle jako świezy płaszczyk natury, brzydko na drugi dzień w mieście.... Raz mi się udało trafić na dziewiczy śnieg po wysciu z Sylwestra... było to extra premia. Tydzień przedświąteczny nastraja "miłośnie"... może się uda...? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 19.12.04, 20:58 i ja taki dziewiczy...kiedys pare lat temu w wigilię...bylo bajecznie... Niedziela mija i nic..tylko jak tu ...sie ... w domu z czerwonym nosem...ale juz lepiej...jutro do pracy... musze.. moze.. sie uda... chciaz cus w to powatpiewam.. trudno... dobranoc..... i kolorowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:17 Może więcej spacerów? Może impreza towarzyska z przyjaciółmi? No przecież, u licha, musi być jakiś sposób! A gdyby tak znajomi się rozejrzeli za jakimś partnerem- musisz tylko okreslić oczekiwania. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 19.12.04, 22:09 spacer ...taa.. z goraczką... tylko nie taaa... nie znajomi!!!! ...brrrrrrrr to musi samo przyjsc... taa po prostu i juz..... Bede się rozgladac...:-) chciaz... zobaczymy ... jakos w końcu zdarzyc się musi.... Oczekiwania...hmmm musi miec to "CUS" i wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 18.12.04, 20:43 lukson82 napisał: > Ja sie nadam :) watpie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Bardzo proszę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 12:47 Jestem do dyspozycji szanowna Pani... . Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Bardzo proszę... 19.12.04, 13:39 Gość portalu: T napisał(a): > Jestem do dyspozycji szanowna Pani... . No niestety ..jak dla mnie jest Pan...zbyt NAJ... az.. na usta piosenka kapeli..ŁZY....:-) Zna Pan zapewne.. mimo.. wszystko .. pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Bardzo proszę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 15:22 > No niestety ..jak dla mnie jest Pan...zbyt NAJ... Nie rozumiem, co znaczy "NAJ", ale to nie ważne... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysik Re: Bardzo proszę... IP: *.stnet.pl 19.12.04, 15:46 Nie badz takim "Stachanowcem" takie zadania i bicie rekordów dobre było w latach 50 no chyba ze ze Stalinogrodu pochodzisz i w genach ci zostało /a tak na marginesie czy ktos wie co to STALINOGRÓD ?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Bardzo proszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:48 Tak miały się nazywać Katowice... Całe szczęście tyran umarł. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Bardzo proszę... 19.12.04, 21:02 hmmm..wcale nie bije rekordow...mylisz sie..... bywa a...stlinogrod...taaa mowi mi ..sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
radiolog22 Re: Musze....... 19.12.04, 20:43 Serduszko ja bym tez chcial sie zakochac ale czy to tak łatwo. Moze i tak ale czy sie trafi na TĄ druga polowke. Bo jesli nie to bez sensu. Mimo to ja tez sie musze zakocha. To cholernie mile uczycie.ach Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 19.12.04, 21:00 radiolog22 napisał: > Serduszko ja bym tez chcial sie zakochac ale czy to tak łatwo. Moze i tak ale > czy sie trafi na TĄ druga polowke. Bo jesli nie to bez sensu. Mimo to ja tez > sie musze zakocha. To cholernie mile uczycie.ach powodzenia... moze Tobie się uda...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
domix Re: Musze....... 19.12.04, 22:07 Nie wiem czy doszło pocztą... na wszelki wypadek jeszcze tutaj- pasuje do cichej, śniegowej puchowej pierzynki i Twoich przyszłotygodniowych planów... zakochaj się... www.rodstewart.com/ecard/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 19.12.04, 22:18 domix napisał: > Nie wiem czy doszło pocztą... na wszelki wypadek jeszcze tutaj- pasuje do > cichej, śniegowej puchowej pierzynki i Twoich przyszłotygodniowych planów... > zakochaj się... > www.rodstewart.com/ecard/index.html nie dotarło...na skrzynke.. dziekuje..:-) nie wiem czy...się zakocham...ale bede probowac..ufff...to obiecuje..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
domix Re: Musze....... 19.12.04, 22:27 kolorowych.... dooobraanoooc, idę juz bo wczoraj trochę zabalowałem ... świętowałem imienminy ze starą wiarą, a to sie zawsze kończy... zmęczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Musze....... 19.12.04, 22:11 No i co tydzień minął. Ty może chchesz się w kimś zakochać, ale nikt nie che zakochać się w tobie. Ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 19.12.04, 22:24 diabel.tasmanski napisał: > No i co tydzień minął. Ty może chchesz się w kimś zakochać, ale nikt nie che > zakochać się w tobie. Ha ha hmmm... Powinno byc ......na glupie pytanie głupia odpowiedz...ale nie bedzie .. Powiem tylko ze .... jestem wyjatkowa... !!! i juz... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Musze....... 19.12.04, 22:34 jakie głupie pytanie? Jak sie chciałaś zakochaś to się pytam czy się zakochałaś. No jesteś tak wyjątkowa i co nadal sama ? Kurde jeteś tak wyjątkowa że żaden cię nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 19.12.04, 22:37 diabel.tasmanski napisał: > jakie głupie pytanie? Jak sie chciałaś zakochaś to się pytam czy się zakochałaś > . > No jesteś tak wyjątkowa i co nadal sama ? Kurde jeteś tak wyjątkowa że żaden > cię nie chce. a Ty jestes strasznie smutnym..tetrykiem... współczuje Ci... aaaaa.. pewno to objaw ...postepujacej sklerozy ...powtarzasz się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:40 tak jeszcze przez sen....tetryk, swietne...hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 08:02 Dzień dobry... Snieg leży czyściutki jescze...biały, do tego kawa czarna... ciepeło, pachnąco... rozglądałaś się rano za miłością, wszak nowy tydzień- nowe możliwości, nowi ludzie... szansa na sukces, może bliziutko? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 20.12.04, 09:16 Domix... witaj... uśmiecham sie ..dziś od ranka oj rozgladam....wciąż.. i wciąż...nic... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 13:52 Mija czas... znika śnieg... witaj... E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:30 Może zamienimy sie rolami i podrzucisz jakąś muzyczkę... ulubioną... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 20.12.04, 22:22 Domix... Dzis ...jedynie garść ...smutku...+ ukochany.. Jarret........:-( Ciężki dzień....... a wieczor...tak bajeczny...platki sniegu....tancza w blasku latarni... aa..nadal nie... dobrej nicy......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 07:06 Dzien dobry- pierwszy dzien zimy... zaraz wschod slonca... pierwsza kawa... papieros. Moze dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 12:52 Czyżbyś pracowała ponad siły zamiast korzystać ze ślicznego zimowego dnia? Pamiętaj, że dzisiaj jest to najkrótszy dzień w roku i czasu na zakochanie mało. Ale za to od jutra... bedzie przybywało. Chociaż do zakochania lepszy jest mrok... zmrok... półmrok... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 21.12.04, 21:22 Dobry wieczor Domix...:-))))) Wykorzystałam...ufff.. i nawet spacer był.. w swietle...mroku..taa.. Piekny ..dzien...bajeczny wieczor... Tylko nadal nic ...a czasu coraz mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 08:25 Dzien dobry- dzisiaj to dopiero pierwszy dzien zimy- szadź na drzewach, mróz. Zaczynam się o Ciebie martwić...chyba trzeba będzie coś wymyślić... bo do Sylwestra blisko i jak tak zostaniesz niezakochana to marny on będzie, prawda? A teraz kawka i do roboty...W wolnych chwilach kombinujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
ip217.186.53.60 Re: Musze....... 22.12.04, 18:48 bedziesz tak sluchac tego domixa to caly czas bedzie tylko "nic" i "nic" i "nic"... podejrzewam ze domix jest pryszczaty, nie myje sie, moglby brac udzial w reklamach szamponow przeciwlupiezowych (oczywiscie przed) lub dezodorantow w sztyfcie (rowniez przed), do tego czytajac twoje wpisy onanizuje sie w swoim smierdzacym pokoju zastawiajac drzwi krzeslem zeby mamusia go nie nakryla... domix - jestes juz duzym chlopcem... ewelinko - szkoda zycia na czekanie, czas nie ch.. - nie stanie;) /ale jestem oblesny, nie wiem co mnie naszlo/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 20:15 Dzięki Ci za mój obraz- od dzisiaj nie będe musiał używać lustra... Wesołych Świąt Skarbie, Wesołych Świąt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Musze....... 19.12.04, 22:44 Może i jestem tetrykiem. Ty jesteś samotna i kochana tylko przez psa lub kota jeżeli takowego masz Twierdzenie powtarzane tysiąc razy staje się twierdzeniem prawdziwym. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 20.12.04, 09:14 diabel.tasmanski napisał: > Może i jestem tetrykiem. Ty jesteś samotna i kochana tylko przez psa lub kota > jeżeli takowego masz > Twierdzenie powtarzane tysiąc razy staje się twierdzeniem prawdziwym. Tetryku.... wiesz nie chc mi sie z Tobą gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Musze....... 20.12.04, 09:21 Tak pies jest wdzięczniejszym słuchaczem Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 20.12.04, 09:11 Dzien Dobry... nadal...nic... :-) miłego dnia.... Odpowiedz Link Zgłoś
ip217.186.53.60 Re: Musze....... 21.12.04, 17:53 Miłość jest cudownym uczuciem, ale zwykłe bzykanko też daje sporo radości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vrotka Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 18:57 co fakt to fakt. Właśnie idę się wykąpać... a potem mój pan w zagrzanym łóżeczku, w świetle księżyca... ah to będzie bzykanko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 20:16 Wesołych Świąt Ewelino. I nos do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 24.12.04, 00:46 oj trudny dziś..ciężki jutro ....... ale dam rade musze... i ... nadal nic... chyba .. przeyje..:-) Wzajemnie ...Domix... pełnych...Wiesz czego..... pozdrawiam... ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 24.12.04, 00:47 Gość portalu: domix napisał(a): > Wesołych Świąt Ewelino. I nos do góry! Moj...zadarty mały...ale zawsze ...wysoko.. nie dam się... Jestem... niezwykla..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 23:04 Świętowanie rozpoczete... Pogoda dziwna, nieświątzeczna zupełnie. Bądź szczęśliwa E! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 24.12.04, 23:14 Gość portalu: domix napisał(a): > Świętowanie rozpoczete... Pogoda dziwna, nieświątzeczna zupełnie. Bądź > szczęśliwa E! nie jestem... ale jak zawsze .. radze sobie... taaa dziwna... paskudna i chyba smutna....... zdarza sie... nadal nic.... pozdrawiam... czekając na ducha ...nocy wigilijnej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 23:36 Ruszam na Pasterkę... trzeba być z ludźmi w tę noc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Musze....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 23:37 i z Bogiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 24.12.04, 00:57 ninaspi napisała: > powodzenia:))) dziekuje...... :-) lecz chyba mi sie nie uda..... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Musze....... 24.12.04, 23:16 chyab nie chyba a na pewno. To nie taki proste Mimo to trzymaj się i próbój. p.s wigilia jest to gadam ludzkim głosem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 24.12.04, 23:33 ....:-) spokojnej nocy ...diable.......a moze duchu wigilijny.... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Musze....... 24.12.04, 23:36 Spokój.A co to jest ? Czy on jest mi potrzebny? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Musze....... 24.12.04, 23:38 diabel.tasmanski napisał: > Spokój.A co to jest ? Czy on jest mi potrzebny? spokoj... kazdemu czasem.. jest.... Odpowiedz Link Zgłoś