Dodaj do ulubionych

fajnego poznam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 14:46
cześć!
fajnego faceta (35 - 45)
poznam
z lubelskiego jestem
lubię - jazzz
klasykę
rock -
zależnie od nastroju...
literatura, podróże,fotografia,
tenis - to moje niektóre pasje.
uczciwych i z poczuciem humoru szukam.
jak dotąd bezskutecznie...
pozdrawiam!
aga
Obserwuj wątek
    • diabel.tasmanski Re: fajnego poznam 20.12.04, 09:06
      Żaden fajny nie che cie poznać. A to pech. ha ha
      • Gość: aga Re: fajnego poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:10
        czeeee Diabeł!
        masz racyję!
        a niech to!
        sympathy for the devil!
        podróże lubisz, czy co?
    • Gość: Darek Re: fajnego poznam IP: *.com.pl / *.gl.digi.pl 20.12.04, 11:28
      No tak,odpiszę to będę myślał że ty uznasz mnie za próżnego,chętnego
      romansu,poięknego Lolo w wieku 35-45 lat,akurat książkowego podrywacza,czyż nie?
    • lkish21 Re: fajnego poznam 20.12.04, 14:10
      szkoda ze nie jestes chociaz 10 lat mlodsza:))
      • Gość: aga Re: fajnego poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:12
        nie łam się!
        też kiedyś zaliczysz ten wiek...
        wszystko nabiera innej jakości...
        pozdrawiam!
    • Gość: Pan Cogito Re: fajnego poznam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 11:53
      W takim przedziale wiekowym większość panów już zajęta, a ci którzy są wolni to
      przeważnie z jakimś defektem, więc ciężko będzie Ci coś wyhaczyć, ale próbować
      trzeba.
      • Gość: savana Re: fajnego poznam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.04, 12:41
        Są zajęci ponieważ nie plota nonsensów jak ich młodsi koledzy... takie pisanie
        wierutnych bzdur, to jest niewątpliwie poważny defekt...
        • Gość: Pan Cogito Re: fajnego poznam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 14:24
          Droga savano, jakimiż to drogami kluczy Twoja myśl, że do takich wniosków Cię
          przywiodła moja skromna wypowiedź.Dziecino droga nie sądzisz, że facet z 16 -
          sto letnim stażem małżeńskim ma prawo wypowiedzieć się na temat 35 - 45 latków,
          będąc sam już bliżej tej górnej granicy.
          Gdybyś zechciała spojrzeć na ten problem od strony życiowej, to nie sposób nie
          zauważyć, że taka jest rzeczywistość - zdecydowana większość panów w tym weieku
          ma już pozakładane rodziny a ci samotni są albo wybrakowani albo z drugiej
          ręki. Więc bądź tak dobra i zastanów się dobrze zanim coś napiszesz.
          • savana_wr Re: fajnego poznam 21.12.04, 16:25
            Szanowny Panie,
            gdyby każdy z udzielających się na tym forum traktował wpisy innych osób tak
            personalnie jak Pan, jego założyciel, ze względu na liczne zatargi pomiędzy
            stronami, musiałby usuwać co najmniej co drugi... Dziwi mnie Pana oburzenie
            tym bardziej, że jak sam Pan przyznał zbliża się do górnej granicy omawianego
            przedziału wieku... Ubolewam, że nie przyszło Panu do głowy, że moja opinia
            jest właśnie oparta o jakieś doświadczenie życiowe i nie miała na celu negować
            zachowań „panów w wieku dojrzałym”, a pochwalać ich emocjonalna dorosłość,
            którą w znakomitej większości się charakteryzują... Nie dyskutuje na temat
            pewnych ułomności jakie odznaczają tzw. starych kawalerów ale ta przypadłość
            nie ogranicza się tylko i wyłącznie do klanu mężczyzn. Jako osoba doświadczona
            powinien Pan wiedzieć, ze kobiety niejednokrotnie widoczniej eksponują
            swoją „autonomię” ... Zgoła inne było moje przesłanie, a sugestie a’ propos
            ewentualnego „koncypowania” nad sformowaniem swoich myśli przyjęłam i
            zapewniam Pana, że w przyszłości uważniej będę dobierała słowa, tak aby nie
            pozostawiało wątpliwości, że zawsze będę przychylniejsza osobom starszym gdyż
            nie mogę znaleźć porozumienia z szeroko pojętym „prawem młodości”, które choćby
            tutaj bardzo się uwidacznia...
            Ps. Pozostawiam bez komentarza Pańskie określenie „ dziecino droga” gdyż nie
            dopuszczam myśli, jakoby Pan jako osoba z takim stażem w sposób tak trywialny
            artykułował mój wiek.
            Udanego popoludnia
    • Gość: Darek Re: fajnego poznam IP: *.gl.digi.pl 21.12.04, 13:27
      Niepokoi mnie-te 35-45,tenis,nas troje,chałas[jazzz]albo woda-to ma podtekst
      erotyczny.Pozdr.
      • Gość: aga Re: fajnego poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 16:35
        nie no,
        jesteście przezabawni!
        wesołych!!!
        z podtekstami!
        • Gość: Darek Re: fajnego poznam IP: *.gl.digi.pl 22.12.04, 15:28
          Życzę Tobie Wesołego miasteczka i Szczęśliwego pecha.
    • Gość: Albano Boczello Re: fajnego poznam IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 21.12.04, 16:38
      Tp juz go Pani tak szybko nie znajdzie! Proponuję pogodzić się z samotnością
      lub rozejrzec sie za jakimś fajnym klasztorem ale tam trzeba mieć powołanie
      więc trzeba się o niego modlić
      Życze powodzenia
      • Gość: aga Re: fajnego poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 16:42
        dzięki za opinie!
        czy jak to zwać...
        uparta jestem.
        a że dopiero teraz mam czas...
        taki los.
        kobiety pracującej.
        he he he...
    • Gość: exmarito Re: fajnego poznam IP: *.pool8022.interbusiness.it 23.12.04, 15:59
      jesli jestes fajna w wieku - od ponizej 35 az do 35,5
      przeniesiesz sie w inne dowolne cieple miejsce na Ziemi
      lubisz jazz
      klasyke rok i w ogole muzyke
      grasz na instrumentach
      czytasz i umiesz rozmawiac
      podrozujesz
      nie jestes przywiazana do jednego jedynego miejsca na Ziemi
      co udawadniasz swoimi dalekimi podrozami
      ktore dokumentujesz na zdjeciach
      i do tego jestes Agniecha
      to napisz na adres fiu-fiu@gazeta.pl