Dodaj do ulubionych

ZASPONSORUJE urocza dziewczyne.

26.12.04, 21:51
Jestem wyksztalconym, hojnym eleganckim pogodnym facetem po 40-ce. Mam ochote
spedzic czas w milym towarzystwie. Szukam dziewczyny w wieku 18-25 lat,
ladnej, szczuplej, delikatnej, lekko wstydliwej, ciut uleglej. Dziewczyny o
slodkich ustach, jedrnych piersiach i urodzie nimfetki. Nie jestem perwersem
ani nie mam jakichs specjalnych wymagan. Lubie piescic kobiece cialo i
rozkoszowac sie jego widokiem. Jestem z Poznania, ale czesto bywam w
Swinoujsciu, Szczecinie i Gorzowie Wlkp.
Jesli jestes zainteresowana, odezwij sie na maila. Mysle, ze sie dogadamy. A
niezobowiazujaca kolacja w eleganckiej knajpie rozwieje ewentualne
niejasnosci.
pozdrawiam wszystkie Panie.
Obserwuj wątek
    • didi83 Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 21:54
      :/
    • moshimoshi Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 21:56
      Czy twoja rodzina (żona, córka) wiedzą jak tatuś się zabawia?
      • eleganckibrunet Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 22:03
        Nie przypominam sobie abym wspominal cos o zonie czy corce.. droga Pani.. ;)
        • moshimoshi Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 22:08
          O takich rzeczch się nie wspomina, to oczywiste!
          • madziapoznan Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 22:10
            najbardziej pociagajacy sa panowie przed 40 :)))) czyste poklady niczym
            niespozytej energii seksualnej :)
            lubie takich ;)
    • didi83 Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 21:57
      My kobiety tez lubimy ladnych mezczyzn....
      Jak jestes przystojny, wyksztalcony, zadbany, bez brzuchola i normalnie
      wymiarowy, bez zarostu i przystrzyzony na genitaliach i masz odpowiedniego
      penisa, oraz oczy z glebia, to oddam Ci sie za free ;]
      hehehhe
      • eleganckibrunet Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 22:12
        Heh, mysle, ze bym sie zalapal do opisu.. aczkolwiek 43-latek to nie 20-latek.
        Ale natura sie dobrze ze mna obchodzi i starzeje sie w pieknym stylu. ;)
        Co do "odpowiedniego penisa" to ja bym prosil o wyjasnienie. <zaciekawiony
        ogromnie>
        A za "free" hmm.. mysle, ze znam znaczenie slowa "wdziecznosc" a, ze swiat jest
        skonstruowany jak jest, to lubie byc wdzieczny ;)
        • moshimoshi Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 22:37
          Oj, rzeczywiście w pięknym stylu się starzejesz, ale przyznasz, że ująles sobie
          kilka latek.
      • Gość: facio Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 16:08
        do Didi83 Masz wymagania ,nie dla wszystkich jestes mila ale widze ze...ą-ę a
        małego w dwie łapy i do papy hi hi hi
    • madziapoznan Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 21:58
      no i czuje sie pokrzywdzona.... nie jestem szczupka.. taka szansa smiga mi kolo
      nosa :(
      hehehehheheheheheh :)
      • didi83 Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 22:00
        No ja bym na sex chciala sie za lapac.. nawet free ale byle czego nie biore
        FUJ ;]
        Chociaz.. qrcze do swinki bym miala co wrzucic ;]
        • Gość: Maciek Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. IP: 80.48.171.* 26.12.04, 22:03
          No jak bedziesz tak siedziala w domu przed kompem to sie mozesz zalapac na sex
          ale chyba tylko z wlasna reka wiec siedz dalej
          • didi83 Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 22:06
            a ja nie narzekam na brak sexu ;]
            Dzisiaj mam impreze rodzinna wiec jestem uziemiona :]
            a do potrzeb gdy jestem sama mam wibrator -Mezczyzne Idealnego ;]
    • libressa Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 22:05
      Ej dziewczyny, On ma klasę...
      Podoba mi się szczególnie poszukiwanie tego onieśmielenia :)
      Dobry jest :)
      • didi83 Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 22:08
        Czyli co?
        Jak ja juz wezmie to Ona ma zamknac oczy, ze niby nic nie widzi? czy ma zamknac
        oczy przy braniu kasy?
      • kotek_mru Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 22:09
        ta "knajpa"kusi...:DDD
        chyba jest po lekturze Nabukowa..;)))
        • libressa Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 22:11
          Czesc Kotek,
          Wiesz to onieśmielenie , dobrze rokuje, wiem cos nt.
          • Gość: Maciek Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. IP: 80.48.171.* 26.12.04, 22:16
            Do Didi83:

dziewczyno bys sie wtydzila 21 lat i wibrator - no comment.A co maja znaczyc te
            wypowiedzi:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=18188690&a=18188690
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=18471404&a=18471404
            chyba ze u ciebie sex oznacza zabawy z plastikowymi przyjacielami.
            • didi83 Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 22:53
              forma rozrywki :]
          • madziapoznan Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 22:16
            no tak, ale pan chce niesmiala dziewczyne a tu same takie wygadane i zawsze
            majace zdanie, popatrzcie na taka didi ;)))))))))))))) hhehehehhehehehe czyzby
            pan posiadal kompleksy z zycia z rodzina?? ;)
          • kotek_mru Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 22:17
            zwłaszcza w łozku..;DDDDD
          • eleganckibrunet do libressy 26.12.04, 22:21
            Podnieca i inspiruje mnie kobiece oniesmielenie, rumieniec wstydu, delikatnosc,
            swiezosc, naturalnosc. Lubie czasem dominowac, brac sprawy w swoje dlonie (i
            nie tylko w dlonie..), czuc sie panem, wladca, zdobywca i sprowadzac na
            niemoralna droge. To w lozku, w zyciu jestem znacznie bardziej ugodowy;
            bynajmniej jesli o plec piekna chodzi.
            Natomiast razi mnie tak popularny ostatnio i z hameryki rodem styl blond-laluni
            z dlugimi szponami (brr..) i skorze nadmiernie opalonej. Agresywne zachowanie i
            proby zwrocenia na siebie uwagi mnie skutecznie odrzucaja. Im bardziej kobieta
            emanuje sexem przed mym przyslowiowym nosem, tym mniejszy moj apetyt na owa
            Dame.
            Libresso, dziekuje ze doceniasz klase. Mam nadzieje, ze jest jak Ci sie wydaje.
            pozdrawiam
            • libressa Re: do libressy 26.12.04, 22:43
              Ja to wszystko wiem, znam dosyc dobrze szczegolnie elganckich brunetów,
              wszechstronnie wykształconych, w podobnej kategorii wiekowej nawet ze
              wskazaniem 40+++, to koneserzy Kobiete traktuja jako zjawisko, wtedy
              przychodzi onieśmielenie, a później ta "niemoralna droga", to bardzo ekscytujące
              Naprawde głebokie i groźne rzeki nie musza czynic hałasu :)))
              To jest własnie klasa, mozna łamac konwenase, ale nie dobry obyczaj :)

Pozdrawiam
              • Gość: only Re: do libressy IP: *.kabel.telenet.be 26.12.04, 23:07
                hihi,
                no tak, zwlaszcza pewnie ci 40+++ ktorych zna libressa traktuja kobiete jak
                zjawisko, bo jak juz im tylko pozostaje sobie popatrzec, no coz...
                a ta "niemoralna droga" to pewnie zazycie niebieskiej tableteczki, co???

Aj, libresso, ten pan szuka pani w przedziale wiekowym 18-25, a nie 18+25....

---
                Przekroczony czas trwania operacji. Spróbuj zawęzić kryteria wyszukiwania
                • libressa Re: do libressy 26.12.04, 23:11
                  Wdzisz only ,ale odpowiedział Libressie, a nie podstarzałym podlotkom :DDDDDDD
                  • Gość: only Re: do libressy IP: *.kabel.telenet.be 26.12.04, 23:13
                    babciom nawet w autobusie sie ustepuje....

---
                    • libressa Re: do libressy 26.12.04, 23:20
                      Nie jeżdże autobusem, ale ciebie czeka to z pewnoscia ;)
                      • Gość: only Re: do libressy IP: *.kabel.telenet.be 26.12.04, 23:22
                        a jak ty masz jezdzic autobusem skoro nie wychodzisz zza komputera????
                        ale w sumie zaluj, pewnie w twoim wieku to juz darmowe przejazdy przysluguja...
                        :)

---
                        • libressa Re: do libressy 27.12.04, 07:59
                          Ty lepiej ucz sie jak to sie robi,zeby nie jeździć autobusem,
                          nawet za darmo, ostatni dzwonek...moze uda ci sie,upolowac jakiegos
                          eurodeputowanego w czerwono-białym krawacie i spokojnie wrócisz do ukochanej
                          Małkinii i będziecie życ z dopłat...:)
                          • Gość: only Re: do libressy IP: *.kabel.telenet.be 27.12.04, 18:00
                            Babciu Dobra Rada, moze ty lepiej zajmij sie szukaniem sponosora na
                            podretuszowanie urody wlasnej i swych podstarzalych siostrzyczek, kto wie, moze
                            uda ci sie wygrac konkurs na miss borowki, tfu, miss zlotowki mialo byc,
                            gietrychowskiej.....

---
                            ( tylko co tu u libressy jeszcze zawezic sie da, mozg wielkosci czarnej borowki
                            z zeszlorocznego zbioru tez ma jakies granice wytrzymalosci)...
            • emilka222 Re: do libressy 26.12.04, 23:06
              Brunecie! (elegancki, to nie jesteś)
              Marzy Ci się świeże mięsko, nie wyzywające, skromne, bezpruderyjne, piekne, nie
              w stylu barbie.......a chętne. Kurczę! Strasznie wymagający jesteś. Powiem ci
              tak: Niektóre marzenia się spełniają....tylko powiedz mi po co ci to? Dla
              sportu, przyjemności, sprawdzenia się? Jeżeli już znajdzie się chętna, to
              będziesz kontynuował znajomość? Będziesz szanował tę piękność? Nie chwaląc się
              ( jestem skromna) Prawie pasuję do opisu, ale za żadne skarby nie poszłabym na
              ten układ. Pewnie oglądałeś niedawno "Niemoralną propozycję".....Trzeba mieć
              jeszcze aparycję Redforda....dla niego, to kto wie? Może bym się skusiła.
              Pozdrawiam
    • didi83 Tak na marginesie... 26.12.04, 22:56
      Musialam isc sie pokazac rodzinie wiec chwile mnie nie bylo...

Ja sie nie rumienie... ale bylabym koloru czerwonego gdybym miala wziasc sex za
      kase... czyli sie lapie bom niewinna ;]
    • diabel.tasmanski Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 26.12.04, 23:05
      Nio słuszna droga. Powiem jedyna słuszna ja się chce dupczyć w tym wieku :)
    • Gość: expercik:) Re: nie łam się, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 23:17
      tylko spokojnie czekaj i zaglądaj na skrzynkę @ - wkrótce przyfruną ładne
      ptice :))
      • Gość: only Re: nie łam się, IP: *.kabel.telenet.be 26.12.04, 23:20
        skrzynki to sa w sklepie!
        na zapleczu!!!
        :)

---
        • Gość: expercik:) Re: nie mam nic przeciwko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 23:24
          młodziutkim ekspedientkom :))
      • emilka222 Re: nie łam się, 26.12.04, 23:25
        Nie strasz Brunecika......rozdziobią go kruki i wrony....
        • Gość: expercik:) Re: nie łam się, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 23:29
          prędzej rozszarpią bijąc się o niego :)
          • emilka222 Re: nie łam się, 26.12.04, 23:40
            I się okaże, że to facio bez klasy i kasy.....ci, którzy są w posiadaniu tych
            dwóch wartości nie mówią o tym, bo to jasne. Oj bruneci po czterdziestce
            straciliście poczucie rzeczywistości
            • diabel.tasmanski Re: nie łam się, 26.12.04, 23:53
              Ale pierdzielisz.
              to jasne ze panienki lecą na kase
            • Gość: expercik:) Re: to tylko dziecko prawa rynku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:00
              podaż i popyt, nic więcej :)
        • diabel.tasmanski Re: nie łam się, 26.12.04, 23:31
          Ale to prawda. Sprawdzałem prae 2 dni
    • didi83 Moje DOBRE serce kaze mi... 26.12.04, 23:33
      powiedziec Ci abys poszedl na watek
      "Ferrarka - sorry ale musze sie posmiac.. (13) Gość: niunia " tam cos dla
      Ciebie bedzie ;]
      • Gość: expercik:) Re: Moje DOBRE serce kaze mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 23:40
        byłem, no i co ?:))
      • diabel.tasmanski Re: Moje DOBRE serce kaze mi... 26.12.04, 23:58
        jak gość daje kase to może wybrać taką jaka mu pasuje
        • Gość: niunia Re: Moje DOBRE serce kaze mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:14
          ciakawe ile maili juz dostał hihi
    • Gość: bagietka Brunet 43+ IP: *.aster.pl 27.12.04, 00:02
      Brunet 40+ jest zazwyczaj mniej lub bardziej przypruszony siwizną. Nawet ładnie
      to wyglada, niektórym z tym do twarzy. Ale może nasz eleganckibrunet ufarbował
      sobie wlosy i naprawdę jest jak brunet?
      • diabel.tasmanski Re: Brunet 43+ 27.12.04, 00:04
        Nie ważne jak wygląda. Ważne ile ma w portwelu
        • didi83 Re: Brunet 43+ 27.12.04, 00:09
          zatem oddaj sie Mu :D moze Cie wezmie :]ppp
        • emilka222 Re: Brunet 43+ 27.12.04, 00:10
          Skroję mu ten portwel, a dupczyć niech idzie do burdelu
          • Gość: niunia Re: Brunet 43+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:13
            ty to masz głowe
      • Gość: only Re: Brunet 43+ IP: *.kabel.telenet.be 27.12.04, 00:08
        ewentualnie zalozyl czarna beretke, taka z fiucikiem...:)

---
        • emilka222 Re: Brunet 43+ 27.12.04, 00:22
          Brunecie! Farbowany, czy nie, z antenką przy bereciku, czy z fiucikiem...jesteś
          z Poznania, to idź na Plac.....wiesz jaki...tu wybierzesz sobie laske, jaką
          chcesz...podobno te delikatne nie są za drogie, a też z klasą i z kasą..Trafi
          swój na swojego
          • emilka222 Re: Brunet 43+ 27.12.04, 00:31
            Idę spać! Dobrze, że mój facet jest blondynem i nie ma jeszcze
            czterdziestki....nie grozi mu kryzys wieku średniego, ale dobrze poczytac o
            takich zagrożeniach....od dziś jestem czujna!Nie dam mu się wzbogacić...jutro
            idę na gigantyczne zakupy. Pozdrawiam!
            • Gość: expercik:) Re: Brunet 43+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:34
              do tesco czy innej taniochy ?:)
              • emilka222 Re: Brunet 43+ 27.12.04, 00:55
                expercik pitolisz........chodzi o sens wypowiedzi, a nie o markę sklepu..oj!
          • madziapoznan Re: Brunet 43+ 27.12.04, 01:45
            Emilko, od kiedy ty taka obeznana w poznanskich placach???? ;)
      • eleganckibrunet Re: Brunet 43+ 28.12.04, 20:42
        Gość portalu: bagietka napisał(a):

> Brunet 40+ jest zazwyczaj mniej lub bardziej przypruszony siwizną. Nawet
        ładnie
        > to wyglada, niektórym z tym do twarzy. Ale może nasz eleganckibrunet ufarbował
        > sobie wlosy i naprawdę jest jak brunet?

Jak wspomnialem, pieknie sie starzeje. ;)
    • angel171 Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 27.12.04, 00:36
      Tak mi sie wydaje ze "elegancki , hojny" a przede wszystkim wyksztalcony facet
      nie szukalby dziewczyny przez net, chyba ze cos z nim nie tak. Ale to tylko
      moje skromne zdanie...
      • didi83 Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 27.12.04, 00:38
        No wlasnie... na takich to sie rzucaja ;] i nie za kase, nie dla kasy..ale dla
        sexu :D
        • angel171 Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 27.12.04, 00:42
          ehmm bo ja wiem czy sexu? a kto wie czy ten 'elegancki brunet' nie jest
          staruszym panem z brzuszkiem , wcale nie wyksztalconym , hojnym, ani
          eleganckim? i jeszcze z problemami w lozku? no ja dziekuje ...
          • didi83 Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 27.12.04, 00:46
            Moze byc... ociezaly, podlysawy, z wasiskami, malym penisem.. a to mezczyzna
            wiec on mysli ze jest BOSKI :] Oni tak maja.. ;]
            no wiesz moze byc , ze 2 razy ruszy i koniec ;] to by byla najlatwiej zarobiona
            kasa... ale co ja tu bede pisala... wole to co mam ;]
            • angel171 Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 27.12.04, 00:56
              jesli chodzi o kase to wole juz ulotki roznosic hehe
              • didi83 Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 27.12.04, 00:59
                NO...
                ale popatrz sie na to z 2 strony...
                Ja sie nie rumienie.. a jak bym brala taka kase to czerwien na calym ciele jak
                nic :D
                moze bym odkryla w sobie wtedy... "lekki wstyd" zwlaszcza jak by na koniec 100
                rzucil thihihiih
                BUAHAHHAHA
                Na powaznie to NEVER jestem za ulotkami ;]
                • angel171 Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 27.12.04, 01:05
                  co Ty 100zl?Jak taki wyksztalcony i bogaty to mozemy mowic o tysiaku
                  conajmniej;-) Tak szczerze to ciekawa jestem ile sie dziewczyn zglosilo ..
                  pozdr.:D
                  • didi83 Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 27.12.04, 01:09
                    pewnie cos tam mu sie zglosilo ;]
                    no dobra 200 ;] i kolacje On stawia ;]
                    • madziapoznan Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 27.12.04, 01:48
                      kolacje, bielizne i hotel ;) a kieszonkowego z 500 ;) hehehehehehhe
                      • didi83 Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 27.12.04, 01:54
                        Skad wiesz?? polazlas mu na @?? podstepna!!
                        Malo!!!500zl.. za szacunek godnosc i cialo!! ;/
                        • madziapoznan Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 27.12.04, 01:55
                          hehehheheheheh
                          nie nie polazlam mu na mejla ;) rzucilam luzna uwaga ;) heheheheheheh
                          didi, idolu ty moj ;) czemu jeszcze nie piutasz?? :)
                          • didi83 Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 27.12.04, 02:04
                            A QURCZE bo juz myslalam, ze jestes bardziej podstepna ode mnie i najpierw
                            teren wybadalas a pozniej sie dzielisz zdobyczom ;]
                            za duzo wina i krew mi zbyt szybko krazy... wiec siedze przy otwartym oknie i
                            sie dotleniam -podobno zdrowo:D
      • eleganckibrunet Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 28.12.04, 20:57
        angel171 napisała:

> Tak mi sie wydaje ze "elegancki , hojny" a przede wszystkim wyksztalcony
        facet
        > nie szukalby dziewczyny przez net, chyba ze cos z nim nie tak. Ale to tylko
        > moje skromne zdanie...

Na disco raczej nie chodze, studia dawno skonczylem a sekretarki czy
        ekspedientek w sklepach podrywac mi raczej nie wypada. Tramwajami nie jezdze,
        ciezko wiec nawet oczko do jakiejs uroczej studentki puscic.. Pani wybaczy
    • Gość: Zainteresowana Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. IP: *.mofnet.gov.pl 27.12.04, 08:50
      Jestem ze Szczecina. Podaj adres meilowy. Mój to : ania4_32@o2.pl
      • Gość: im Ale desperacja! IP: *.aster.pl 27.12.04, 14:51
        • Gość: robert Re: Ale desperacja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:00
          Sponsoring jest lepszy niż wychodzenie na ulicę i na ogół jest korzystny dla
          obu stron. Po co to oburzenie i obłuda. We Francji jest ogólnie przyjęte, że
          starszy facet ma utrzymankę. W Polsce gdzie warunki materialne są dużo gorsze
          jest to jescze lepszy układ.
          • libressa Re: Ale desperacja! 27.12.04, 15:28
            no wiesz co???
            Tak bez miłosci, zgroza :DDDDDDDDD
            Witaj Wolfie:)
            • diabel.tasmanski Re: Ale desperacja! 27.12.04, 15:43
              Jak to bez miłości ? A miłość do kasy :)
            • Gość: robert Re: Ale desperacja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:45
              Happy end nie wykluczony. Facet rzuca żonę i dziatki i żyją krótko i
              szczęśliwie;)
              Witaj Libressko:)
              • libressa Re: Ale desperacja! 27.12.04, 15:51
                Ale ponoc elegancki brunet jest bez zbednego balastu, sprawa przedstawia się
                obiecująco, ciekawa jestem jaki był odzew na priva??? :)
                • Gość: robert Re: Ale desperacja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:56
                  Nie odzywa się, więc pewnie czyta maile. Jak ma skrzynkę 2GB to mu się trochę
                  zejdzie:)
                  • libressa Re: Ale desperacja! 27.12.04, 16:09
                    Zapewne, jeden znajomy user opowiadał mi jak to działa, zniwa to mało
                    powiedziane...:)
                    A niech im tam :)
    • diabel.tasmanski Re: ZASPONSORUJE urocza dziewczyne. 29.12.04, 02:42
      w agencji także możesz zasponsorować jakąć studentkę co obiecywała że bedzie się
      uczyć a nie e będzie cnotliwa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka