wietka 08.01.05, 21:59 się smieję:)) i zastanawiam czy: - film jest taki dobry - mam zły gust - białego hiszpana zbyt wiele... albo wszystkiego po trochu ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Ogladam " Nagą broń" i IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.01.05, 22:05 Moja ulubiona komedia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Ogladam " Nagą broń" i 08.01.05, 22:16 cieszę się, ze nie jestem sama:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: Ogladam " Nagą broń" i 08.01.05, 23:25 Dzisiaj nie oglądałem. Winko...no cóż.A czy nie masz czegoś innego? Ja degenerat pijam tylko gin....od rana. ale się kończy i co biedny mam zrobić? Sygnaturka mnie przerosła..... Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: Ogladam " Nagą broń" i 09.01.05, 01:18 Idzie,idzie a kłody pod nogami. Kto mi,cholera tego świństwa nawrzucał... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Ogladam " Nagą broń" i 09.01.05, 01:37 uważaj bo się przez to swiństwo jeszcze przewrócisz... ... pozdr... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: Ogladam " Nagą broń" i 09.01.05, 01:44 No jeszcze nie jestem"upadły" ale ktoś mnie może za rękę potrzyma, po głowie pogłaska, są chwile,że chciałoby się wrócić do PRZEDSZKOLA.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wietka Re: Ogladam " Nagą broń" i IP: *.org 09.01.05, 13:28 ...i na kolanka posadzi... ;)) zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Ogladam " Nagą broń" i 09.01.05, 14:22 zegor napisał: > No jeszcze nie jestem"upadły" > ale ktoś mnie może za rękę potrzyma, > po głowie pogłaska, > są chwile,że chciałoby się wrócić > do PRZEDSZKOLA.......... --------------------------------------- a w czym problem... można je sobie samemu zrobić... czyż nie jesteśmy nieustającymi dziećmi? ... pozdr... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Ogladam " Nagą broń" i IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.01.05, 04:05 wietko!!!!!! Ty tego hiszpana to zmien czym predzej!!!!! chociazby na czerwonego:)) a tak na serio,jesli cos Cie smieszy-to nie rozprawiaj na ten temat tylko sie w glos smiej!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Ogladam " Nagą broń" i IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.01.05, 10:29 Enrico Palazzo! Enrico Palazzo! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wietka Re: Ogladam " Nagą broń" i IP: *.org 09.01.05, 13:26 nie moge na razie zmienic, bo kupilismy 6! :) i załozyłam sobie cel: jak najszybsze zniszczenie ich! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zegor-gościnnie Re: Ogladam " Nagą broń" i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 13:49 Wietka-niszczyciel hiszpański Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wietka Re: Ogladam " Nagą broń" i IP: *.org 09.01.05, 13:56 jak dzisiaj humorek? dzien piękny, nocne zmory poznikały? ( mam nadzieję) tego Ci zycze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zegorku - goscinny Re: Ogladam " Nagą broń" i IP: *.org 09.01.05, 14:01 dzisiaj nie mam czasu, teraz obiad, potem goscie, do późnego wieczora bede zajeta:( Miłego dnia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wietka zegorku - goscinny:) IP: *.org 09.01.05, 14:04 z pospiechu zrobiłam coś głupiego!:)) zamiast siebie wpisałam Ciebie jako autora :)) to tylko ja jestem zdolna do takich gaf... no, juz mnie nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zegor Re: zegorku - goscinny:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 14:14 Ja też na poważnie wrócę do komp. w poniedz.o 15.30 Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 19:12 Byłem ...w aptece??? Kazali kupić wyciąg z trawy żubra i wyciąg z jabłka... Leczę się.... Chyba pomaga,bo uśmiecham się coraz szerzej.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 19:21 a co z tym przedszkolem?... przeszło Ci?... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 19:23 Cały czas boję się,że zacznę się ślinić Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 19:24 czyżbyś miał takie interesujące widoki przed sobą?... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 19:24 Cem do przedszkolanki na kolanka.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 19:25 tak myślałam... ale z tym musisz niestety poczekać do jutra... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 19:30 a co?... nie widać?... uważaj na siebie!... bo i tak się spotkamy... mam nadzieję!... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 19:33 spokojnie... nic się nie bój... ja nie gryzę... wręcz odwrotnie... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 19:36 Tak,tak,sąsiad mówił, że jego pies też nie gryzie. A poważnie,jest mi miło Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 19:39 oj, jeszcze nie wiesz czy Ci może być miło... to sie dopiero okaże... a jak się tak będziesz nad sobą użalał to i ja się rozpłaczę... zaleję klawiaturkę... i jak będę pisać?... a tu z Tobą tak ciekawie... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 19:50 niby w czym nie żartować... w "płaczu" czy "w ciekawie"... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 19:57 Ciekawie....chyba,że jesteś Samarytanką... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 19:58 nic z tych rzeczy... ale lubię dużo wrażeń... we wszystkim... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 20:07 Tak trzymać i nie popuszczać bosmanie Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 20:09 i po co Ci te złośliwości?... lepiej się po tym czujesz?... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 20:14 To nie była złośliwość Przepraszam,jeżeli tak to odebrałaś To tylko takie powidzenie... Wybacz Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 20:17 w takim razie to ja przepraszam... coś mi się chyba zmysł humoru stępił... (wywiało mi go dziś...) ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 20:19 Podobno wieje tylko się znów NIE obraź!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 20:27 nie grozi... poza tym, ja się nie obrażam... to za dziecinne jak na mnie... ale nie przedszkolne... ( nie mógłbyś mi tak gdzieś na uszko, na boczku... powiedzieć ile masz lat?... wybacz tą kobiecą ciekawość...) ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 20:29 I tu jest problem Czas mnie troszkę posunął... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 20:34 to nawet lepiej... szybciej sie dogadamy... porozumiemy... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 20:48 spr.@... zaraz wracam... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 20:53 B.g zapłać za dobre słowo Zacna Kobieto... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 21:02 no widzisz... " nie taki diabeł straszny, jak go malują"... witamy w klubie... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 21:06 Miło mi i cieplutko Jakbym siedział na fotelu okryty cieplutkim kocykiem Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 21:08 a co z tym przedszkolem?... teraz to Ci chyba naprawdę przeszło... to głaskanie... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 21:11 Je... dopiero teraz mi się chce. Cóś popełniłem na @ Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 21:13 w porząsiu... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 21:19 Nie było mnie przez chwile Żubr+jabłko i fizjologia Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: zegorku - goscinny:) 09.01.05, 21:22 nic sie nie martw... każdy z nas to przechodzi... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: Ogladam " Nagą broń" i 09.01.05, 23:35 Przecież to już prawie poniedziałek a Ciebie jeszcze nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Ogladam " Nagą broń" i 10.01.05, 05:59 szkoda, że nie wiem do kogo to mówisz... miłego dnia Ci życzę... pozdr... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: Ogladam " Nagą broń" i 10.01.05, 14:53 Tobie również miłego dnia i nie przepracuj się Zrób małą przerwę Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re:Ale urosło... 10.01.05, 15:49 Wietko! Czy Ty to widzisz? Faktycznie,dobrej gospodyni rośnie w rękach... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Ogladam " Nagą broń" i 11.01.05, 09:18 zegor napisał: > Tobie również miłego dnia > i nie przepracuj się > Zrób małą przerwę --------------------------------- ... toż właśnie zrobiłam, ale już jestem... ... pozdr. i miłego dnia życzę... ---------------------------------------------- Trudno kochać i być mądrym. Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: Ogladam " Nagą broń" i 10.01.05, 14:51 No tak... Pół dnia szukam przedszkola i TEJ przedszkolanki, co mnie weźmie na kolanka i nic .... buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Do Zegora 10.01.05, 17:48 Ojej, ojej, tak mi przykro:((( dopiero teraz wróciłam... a co Ty z tymi kolankami? dzisiaj tez sie zubrem leczyłeś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: Do Zegora 10.01.05, 19:07 Nie,dzisiaj nie Też w tej chwili przyjechałem i idę coś wpapać. A po kolacji..... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Do Zegora 10.01.05, 21:01 wybacz! tak sie zaczytalam, ze nie zauwazylam Twojego wpisu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: Do Zegora 10.01.05, 21:04 Nic nie szkodzi konsumowałem same przyjemności!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Do Zegora 10.01.05, 21:10 a jakiez to przyjemnosci? na pewno podrywałes jakąś sliczna,młodą, miła, blondyneczke bez zobowiazan... Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: Do Zegora 10.01.05, 21:23 Ano tak... te przyjemności wylogowały mnie i nie mogłeem wejść Odpowiedz Link Zgłoś