Gość: ja IP: *.bbtec.net 10.01.05, 13:49 a jak ktoś spał bez zabezpieczenia, wiedząc,że partner/ka się na przykład puszcza, więc znając jego/jej seksualną przeszłość, to w porządku/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marynarz Re: Seks bez zabezpieczenia IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 19.01.05, 19:18 Spać bez zabezpieczenia można, gorzej, gdy chcesz się pieprzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Seks bez zabezpieczenia IP: *.ipt.aol.com 19.01.05, 21:40 No tak,hehe,idąc tym tropem można też powiedzieć że lepiej się źle wytrzepać niż dobrze zachorować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Seks bez zabezpieczenia IP: *.arcor-ip.net 23.01.05, 23:30 roberto to jakże adekwatny nick dla zciotowanego użytkownika netu.Wystarczy podpisać się w ten sposób i już rzecza ciot leci żeby cię spożytkować.Ech roberto,szkoda twoich pośladków,ale niedlugo będą cię jeszcze bardziej swędzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminos Re: Seks bez zabezpieczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:11 Seks bez jakiego kolwiek zabezpieczenia nie powinien miec mejsca z partnerka ktora poznales dzis wieczorem.Seks bez zabiezpieczenia to powazna sprawa w niektorych przypadkach moze sie to skonczyc ciaza, w innym zarazeniem sie cala tablica Mendelejewa.Wiec ja osobiscie polecam uprawianie seksu z jedna partnerka najlepiej twoja kobieta zycia.Z taka mozesz nawet kochac sie bez jakich kolwiek srodkow antykoncepcyjnych.Nawet jesli wpadniesz moze to byc poczatek waszego wspanialego zycia malzenskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Re: Seks bez zabezpieczenia 24.01.05, 12:15 Prosze sie zabezpieczyc! I po problemie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grancz Re: Seks bez zabezpieczenia IP: *.pl 24.01.05, 16:19 sex jest przyjemny i trzeba go uprawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabezpieczony Re: Seks bez zabezpieczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:52 Od pewnego wieku stosuj podwójne zabezpieczenie. Prezerwatywa i Nitrogliceryna. Bo nie wiadomo co pierwsze stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: Seks bez zabezpieczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 18:32 Tylko Macho potrafi nasycić się nektarem nie zapylając róży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOLA Re: Seks bez zabezpieczenia IP: *.pcnet.com.pl / *.idsl1.pcnet.com.pl 15.02.05, 17:50 JEST NIEBEZPIECZNY,MOZNA ,,COS ZLAPAC,, Odpowiedz Link Zgłoś
wegorz-rasta Re: Seks bez zabezpieczenia 15.02.05, 18:38 jezeli masz ochote na przypadkowy sex sa prezerwatywy morzesz tez ryzykowac bezpieczny sex bez zabespieczenia??po przeprowadzeniu badan ale w tedy jeszcze i tak jest mozliwosc morzliwosc zaplodnienia .oczywiscie istnieje bezpieczny sex bez zabespieczenia z osoba z ktura jestes.i wiesz ze nawet jak bedzie poczecie to i tak nic sie nie stanie poniewaz sie kochacie i wychowacie dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalka Re: Seks bez zabezpieczenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:21 OD 10 miesiecy uprawiam z chlopakiem sex bez gumki!!i uwazam osobiscie ze jest wogule bez porownania!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikser73 Re: Seks bez zabezpieczenia 26.04.05, 09:23 Nie wiem czy ktoś z was zauważył że najczęściej śpią bez gumy protestanci a czepiają sie Papieża że na nie zezwala a po co ma zezwalać i tak ich nie używają. Odpowiedz Link Zgłoś
eevita Re: Seks bez zabezpieczenia 26.04.05, 09:31 Ja osobiście nie zauważyłam:))) Hmm..a jak to mozna zauważyc??:) Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek19 Re: Seks bez zabezpieczenia 26.04.05, 11:22 Najbezpieczniej jest jesli twoja ukochana jest w ciazy. Nie trzeba stosowac dodatkow gumowych. To najlepszy czas dla mezczyzny(i nie tylko). Porada:zastosuj sie-warto. Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Seks bez zabezpieczenia 26.04.05, 22:45 Po pijaku ludzie robią głupie rzeczy, m.in. seks bez zabezpieczeń z przypadkową partnerką. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelakuruc55 Re: Seks bez zabezpieczenia 11.05.05, 18:57 seks jest dobry dla wszysktich ludzi oprocz starych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś