Dodaj do ulubionych

ODWALCIE SIE!!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 21:04
Odwalcie sie od mena i Uny! To jest kurestwo najwyzszych lotow dokuczac komus i to takiemu kogo
sie zna! cale forum domysla sie swietnie kim jestescie! Coscie sie przyczepili do nich? czy musicie
wszystko zgnoic,sponiewierac co ladne? jesli im jest dobrze ze soba to dlaczego z tego kpicie? czy wy
juz kurwa nie macie zadnych ludzkich uczuc? Co z was za ludzie? Jesli men jest zakochany to zyczcie
mu szczescia bo to dobry czlowiek.Rzygac mi sie czasami chce jak patrze na takich cwaniaczkow jak
wy! Z siebie tez potraficie sie smiac? czy tylko kpic z innych.Uwazacie ze to jest zabawne? To jest
gowno a nie zabawa! I zamknac dzioby albo ja zaczne dzisiaj mowic ! A nastroj mam odpowiedni do
tego jak skurczysyn! Wywale tu prawde o wielu osobach wtedy! Odwalic sie od mena i Uny!
Obserwuj wątek
    • Gość: fauxpas Re: ODWALCIE SIE!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 21:07
      samenta posyłam ci krople
      bo widzę że się nie możesz
      skapnąć
      • Gość: samanta Re: ODWALCIE SIE!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 21:08
        a co? chcesz mi powiedz ze to sam men robi z siebie idiote? To oznaczaloby ze nalezy zamknac to
        forum albo poprosic kitka o leczenie!!!
        • Gość: Pom Re: ODWALCIE SIE!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 21:13
          Sam, popieram. Kiedyś próbowałam ale to na nic. Raz krzykniesz, za chwile
          bedzie to samo. Ale masz zupełną rację.
          • Gość: fauxpas napominanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 21:15
        • Gość: fauxpas Re: ODWALCIE SIE!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 21:14
          samanta, musisz posłuchać B.B.KINGA
          poczujesz bluesa
          a pamietasz czasy komunizmu i powtórkę z rozrywki?
          i czasem wyłaziły aktywistki z krzykiem:
          to nie jest śmieszne!
          i jeszcze jedno! nikt tu nie pisze niczego co wie o człowieku spod nicka men
          czego on sam nie napisał wystawia się menczy jest szołmen to jest reakcja!
          to już pół roku jego solo :) czas na świeże jaja :)
          • Gość: samanta Re: ODWALCIE SIE!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 21:15
            Wiec chce zeby pojawil sie tu men i oona i powiedzieli ze ta zabawa im sie podoba!!!!! Wtedy
            odpuszcze!!!!!!!!!!
    • men_ Re: Samcia :))) 20.05.02, 21:15
      Spoko, my jesteśmy z Uneczką ponad to :))

p.s.: też znamy tych melomanów :)
      • Gość: fauxpas Re: Samcia :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 21:16
        jestem rozpracowan!
      • Gość: samanta Re: Samcia :))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 21:19
        Men,ja tylko chce wiedziec czy nie masz nic przeciwko tym artstom.Jesli to za twoim przyzwoleniem to
        nie ma sprawy.
        • men_ Re: Samcia :))) 20.05.02, 21:21
          A jak myslisz ???
          poprostu trzeba to olać i przeczekać, minie z wiekiem
          :)
          • Gość: samanta To w takim razie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 21:23
            dla mnie nie ma tu miejsca na tym forum.Albo ja jestem zbyt nienormalna albo za normalna. Zegnam
            wszystkich.Amen
            • men_ Re: To w takim razie - Samcia 20.05.02, 21:25
              O co Ci chodzi ???
              A Ciebie na miejscu Uneczki by to bawiło ??
              Mam sie wściekać czy napierniczac na forum - wyrosłem z tego !
              :)
              • Gość: samanta Re: To w takim razie - Samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 21:27
                mozesz wejsc na dziada na chwile?
                • men_ Re: To w takim razie - Samcia 20.05.02, 21:29
                  Zaraz :)
                  na ogólny ?
                  • Gość: samanta Re: To w takim razie - Samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 21:30
                    tak,czekam
                  • kitek1 WIELKA SIOSTRA 20.05.02, 21:30
                    wzywa menika do pokoju zwierzen:)
      • kitek1 Samcia zazdrosci menikowi popularnosci.......... 20.05.02, 21:21
        i stad jej ostre slowa:)
        • Gość: samanta Re: Samcia zazdrosci menikowi popularnosci.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 21:24
          dziekuje.Faktycznie zazdroszcze mu ale zupelnie czego innego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka