Dodaj do ulubionych

Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 12:09
Wyjaśnij mi Zocha jakie jest kryterium przy blokowaniu konta.
Dlaczego moje konto diabel.tasmanski zostało zablokowane , a jahipka nie.
Przynajmniej wczoraj nie było zablokowane.

>Z tego konta lub z tego komputera naruszano netykiete. Możliwość zalogowania
>się została zablokowana. Wniosek o zniesienie blokady proszę kierować pod
>adres abuse@poczta.gazeta.pl troll: ban do 21 I

Niedoczekanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rownik Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 12:18
      Sprawiedliwości szukaj pod litera "s", w słowniku
    • zosia.samoosia Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. 14.01.05, 12:30
      Diabel przeciez wczoraj sam pisales do mnie w tej sprawie posta ... Nie
      zamierzam roztrzasac tej sprawy na forum. Maila znasz, mozesz w kazdej chwili
      napisac.
      • Gość: diabel.tasmanski Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 12:35
        W jakiej sprawie do ciebie pisałem ?
        Znam twojego maila twojego ty mojego nie poznasz. Jeszcze bedziesz mi spam na
        konto przysyłał. Dlatego nie widze innej możliwości kontaktu z toba niż poprzez
        forum.
        Mozesz mi odpowiedzieć na pytanie które ci zadałem, czy jest to poza twoimi
        możliwościami?
        • Gość: only Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. IP: *.access.telenet.be 14.01.05, 12:40
          poszukaj sobie moze diabel adwokata....moze zocha woli gadac z adwokatem
          diabla...
        • zosia.samoosia Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. 14.01.05, 12:43
          Dla mnie temat na forum jest zamkniety. Mail masz podany do administratorow
          forum i do mnie.
          • Gość: only Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. IP: *.access.telenet.be 14.01.05, 12:44
            no dobra zocha, to ja napisze i podam sie za diabla....moze byc???
          • Gość: diabel.tasmanski Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 12:48
            Mojego maila i tak nie dostaniecie.
            W takiej sytuacji rzeczywiście nie ma nad czym dalej dyskutować.
            • Gość: schizoo Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. IP: 5.5R* / 212.0.150.* 14.01.05, 13:04
              zocha to jakaś stonka zrzucona przez Castro na Wawe.....
    • robert78 Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. 14.01.05, 12:47
      Dlaczego czuję się jakbym był w przedszkolu albo na kółku różańcowym. Czy dla
      adminów są jakieś kryteria wieku <10 i >70? Czy dorosła, zrównoważona osoba
      musi być aż tak przewrażliwiona? W końcu nie chodzi o jakieś uporczywe chamskie
      bluzgi tylko o sporadyczne wybuchy szczerych wypowiedzi (co z tego, że
      chamskich), które dla dorosłych ludzi są raczej zabawne i urozmaicają forum.
      Jeśli ktoś jest nimi zgorszony, czy czyta je z wypiekami na twarzy to ma moim
      zdaniem poważny problem. Jeśli jest to świadoma polityka ambitnego admina,
      który dba o poziom moralny forum czy usiłuje wychowywać forumowiczów, to sam
      nie wiem płakać czy śmiać się.
      PS Pomysł żeby robić z ludzi kapusi i żeby donosili na innych pisząc prywatnie
      do admina, a nie pisali otwarcie na forum, jest poniżej wszelkich kryteriów
      moralnych. Jak to demoralizuje ludzi świadczy ostatni przypadek, w którym jeden
      z forumowiczów bez żenady pisał że donosił na zabanowanego właśnie Diabła.
      :(((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((
    • trzpiot_1 Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. 14.01.05, 16:29
      No tak! Teraz nie będzie ani diabła, ani jahipka.
      • arktur Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. 14.01.05, 16:42
        moze powstanie z prochow pan pinga.pinga ?? :)
      • martuha Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. 14.01.05, 16:43
        to straszne ;)
        • Gość: jedna_kobieta Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 14.01.05, 16:50
          Gorzej jest być samotną 40-letnią kobietą, nie dramatyzuj
        • trzpiot_1 Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. 14.01.05, 19:46
          tak mówisz, bo nigdy nie zostałaś zablokowana :)
    • schizoo Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. 14.01.05, 19:40
      za kogo ty się uważasz ???
      gdzie nie spojrzeć,to wszędzie twoje czerwone,ceznorskie łapy !
      • Gość: leziox Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. IP: *.ipt.aol.com 14.01.05, 22:45
        Pisałem już na ten temat,że poczynania Zochy to prawdziwy skandal,ale jakoś
        mały oddźwięk był.Więc chyba nadal chcecie tego pana tutaj mieć.Nigdy jeszcze w
        dziejach trwania FT nie było czegoś takiego i rzeczywiście,jak to ktoś mądrze
        napisał-przypomina to przedszkole.Tylko my jesteśmy dorosłymi ludźmi tow.Zofijo
        i niekoniecznie damy sobie stukać po łapkach.Smieszne?No to się śmiej,wielki
        cenzorze.
    • 1500as [...] 14.01.05, 23:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • 1500as ale jaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! 15.01.05, 00:39
        niby cym złamałem regulamin???
      • Gość: ciekawski [...] IP: *.chello.pl 18.01.05, 22:22
    • 1500as Re: zoosia, to ja !!! 15.01.05, 00:07
      mała pomyłka sorka !!!ale prawda jest prawdą!!!
      • Gość: leziox Re: zoosia, to ja !!! IP: *.arcor-ip.net 15.01.05, 00:22
        I zawsze to samo.Po co sobie wycierać gębę niby to złamaniem prawa,skoro nikt
        tu prawa nie łamie.A regulamin dawniej był ten sam co i teraz.Więc co się niby
        zmieniło?No chyba Zocha.Powiedz Zosiu,co robiłeś za komuny?naturalnie walczyłeś
        z komunistami,prawda?
    • 1500as Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. 15.01.05, 01:07
      Zoska!? dzialaj ok!! nie oszukuj!!! i ddpowiedz co takiego zlego napisalem ze
      post usunieto??
      • Gość: leziox Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. IP: *.arcor-ip.net 15.01.05, 01:09
        Znasz takie przysłowie?"Prosić dziada nie wypada".Najlepiej tak z
        partyzanta,bez słowa wyjaśnień,ot,stało się i już.Dzierżyński-niezła ksywa,ale
        to nie ode mnie.
        • 1500as Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. 15.01.05, 01:21
          ful gadki !!!masz racje rowni nie dla wszystkich !! Zoska to nie ok Zoska!!
          narka!!
          • federasta [...] 15.01.05, 01:26
            • federasta Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. 15.01.05, 01:35
              no i zaje_biscie pryncypialny jest nasz kolega zosia, po Mszy Swietej
              wieczornej rozancowej pewnie pije piwo male(!) z sokiem przez slomke i mysli
              sobie "dobry Jezu, ale jest czadersko!" a teraz ma dylemat bo nie wie czy ma
              zalozyc sukienke mamy jak u Tennessee Williams'a czy ponczochy starszej siostry
              a moze jedno i drugie, co zosiu ? Ladnie ci i w tym i w tym no i jakie to
              podniecajace, nieprawdaz ? A skoro czuwasz nad tym forum o tak poznej porze to
              pospiesz sie zeby ten watek pier_dolnac do kosza i zeby nikt, ale to nikt! go
              nie przeczytal bo zgorszylby sie...
              • Gość: pytalski Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 01:38
                czyzby zocha ci ne dala, zes taki wsciekly na nią ?:))
              • Gość: leziox Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. IP: *.arcor-ip.net 15.01.05, 01:39
                Hahahaha!Nic z tego,nawet jak wyrzuci ten wątek do kosza to ja to sobie już
                skopiowałem i można to powtarzać bez przerwy.Ne ma problema pane havranek.
                • federasta Re: Do Zochy Blokada konta. Równi i równiejsi. 15.01.05, 01:41
                  Pane Leziovcik, tamto forum to se ne vrati z tym transwestyta od naciskania
                  guzikow :)))))))))
                  • federasta pytalski... 15.01.05, 01:44
                    po prostu mam alergie na takie osobniki z zatwardzeniem mozgu :-D
                    • jahipek zocha ma racje 15.01.05, 09:01
                      Jak tak czytam wasze posty to widze ze zocha ma calkowita racje,ze kasuje wasze
                      wpisy.Jestescie w tych swoich wypowiedziach chamscy.Wulgarnosc i naruszanie
                      czyjejs godnosci osobistej rajcuje was.Co wy jestescie za ludzie ze sie
                      podniecacie slownym molestowaniem sexualnym?!Gdybyscie tu zostali to normalni
                      ludzie stad pojda,zeby nie patrzec na wasze grubianskie wpisy.
                      Proponuje wiec albo zmienic styl,albo przeniesc sie pod budke z piwem.Podziwiam
                      cierpliwosc zochy ze was jeszcze stad nie wykopala.
                      I nie boje sie waszego "szczekania".Mysle ze los sie na takich pustych makowach
                      czyt.makolagwach ,zemsci sowicie.
                      Pozdrawiam moich niedorozwinietych umyslowo pieniaczy.:)
                      • Gość: okularnik Re: przyganiał koció garnkowi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 09:06
                        sam ześ ćmoku zaczął z wyzywaniem wszystkich na forum jedynie za to, że jedna,
                        dwie osoby nadepnęły tobie na odcisk - no i z tego powodu, żes się nachlał albo
                        nawąchał jakiegś badziewia.

No a potem latałeś z jęzorem do zośki:))
                        • jahipek Re: przyganiał koció garnkowi, 15.01.05, 09:12
                          Dla ciebie panie cmoku jakby co.Do zochynie latalem nigdy,to w te strone nie
                          kombinuj bo sie jawisz jako judasz zwykly.A tak wogule to spadaj na drzewo kretynku.
                          • libressa Re: przyganiał koció garnkowi, 15.01.05, 09:15
                            Panowie, tam gdzie skończyły się argumenty, pojawiaja sie inwektywy, czyżby
                            nie stać było was na rzeczową dyskusję?
                            Pozdrawiam
                            Libressa
                            • trzpiot_1 Re: przyganiał koció garnkowi, 15.01.05, 09:17
                              O to samo chciałam zapytać.
                              Pozdrawiam, w szczególności Libressę.
                              • libressa Re: przyganiał koció garnkowi, 15.01.05, 09:23
                                Dziekuję,
                                Pozdrawiam również :)
                              • jahipek Re: przyganiał koció garnkowi, 15.01.05, 09:24
                                Nie bedzie dalszego ciagu ide na trening karate.
                                Pamietam jak dawno temu zacyznalem trenowac,powod byl prosty nie znosilem
                                przemocy.Teraz kiedy jestem tak silny ,widze ze slowa moga byc grozniejsze od
                                miecza.
                                • Gość: okularnik Re: chyba na tym karate uderzyłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 09:26
                                  się ćmoczku w główkę za mocno jak nie pamiętasz swojego kapowania :)
                                  • trzpiot_1 Re: chyba na tym karate uderzyłeś 15.01.05, 09:28
                                    Do Ciebie kapował, że z takim przekonaniem o tym opowiadasz?
                                    • Gość: okularnik Re: do trzpiota: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 11:35
                                      kibic z dala.........;

Jeżeli już coś napiszesz, to ciągnij dalej, anie jedynie babskim systemem
                                      wpierniczysz swoje trzy grosze i zaraz zwiejesz, albo udajesz blondynkę :)
                                      • trzpiot_1 Re: do trzpiota: 15.01.05, 11:51
                                        O, aleś mnie celnie scharakteryzował :))
                                        • Gość: okularnik Re: do trzpiota: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 11:52
                                          dziękuję za pochwałę:)
                                          • trzpiot_1 Re: do trzpiota: 15.01.05, 12:04
                                            Jak się należy, to się należy, nie ma to tamto :)
                                            • Gość: okularnik Re: do trzpiota: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:10
                                              to chwal dalej - poczytam sobie :)
                                              • trzpiot_1 Re: do trzpiota: 15.01.05, 12:17
                                                Wypchaj się. Na to sobie trzeba zapracować :P
                                                • Gość: okularnik Re: ciebie nie muszę wypychać, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:19
                                                  juz jesteś nadęta jak balon :)
                                                  • trzpiot_1 Re: ciebie nie muszę wypychać, 15.01.05, 12:23
                                                    O, po czym to stwierdzasz? :)
                                                  • Gość: okularnik Re: ciebie nie muszę wypychać, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:30
                                                    z "obserwacji" :)
                                                  • trzpiot_1 Re: ciebie nie muszę wypychać, 15.01.05, 12:31
                                                    Phi, a widziałeś kiedyś rybkę-nadymkę w akcji?
                                                  • Gość: okularnik Re: ciebie nie muszę wypychać, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:15
                                                    gdzieś widziałem - fuuujjjjjj !:)
                                  • jahipek Re: chyba na tym karate uderzyłeś 15.01.05, 09:30
                                    Eh przypomnij mi ,bo naprawde nie pamietam,nie znam zochy ,tu bywam od
                                    tygodnia-raczej lituje sie nad toba jak patrze jakie glupoty wypisujesz .
                                    Ciebie odebralem jako najbardziej chamska i wulgarna osobe ,wiecej najbardziej
                                    macaca i najbardziej piszaca jakies zboczone texty... .
                                    Nie bede z toba dyskutowal.Mysle ze nadal masz zaburzenia pracy
                                    mozgu.Prawdopodobnie przenosisz na innych swoje niemoralne zachowania.
                                    Jestes kapusiem i donosicielem pewnie,bo kim ty moglbys byc z taka moralnoscia
                                    niska jak nieraz juz tu zaprezentowales!
                                    • jahipek Re: chyba na tym karate uderzyłeś 15.01.05, 09:33
                                      Ide zanim ci okularnik jobow nawstawiam,a mialem dzis taki dobry poczatek dnia:(
                                    • Gość: ookularnik Re: chyba na tym karate uderzyłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 11:33
                                      Zazwyczaj zarzuca się innej osobie, to co się w skryciu samemu robi :)

A co do reszty - jest coś takiego jak logika, o której twój "karatekowy"
                                      móżdżek nie ma pojęcia. Jeżeli admin kasuje chamskie odzywki do ciebie,a
                                      zostawia bluzgi, które ty rzucasz, to jak to nazwać ???
                                  • jahipek Re: chyba na tym karate uderzyłeś 15.01.05, 12:31
                                    Okularnik Ty zamiast mozgu masz pusta makowke!Szkoda z toba rozmawiac.O czym
                                    mozna rozmawiac z chorym umyslowo czlowiekiem jaki jestes?Twoje pomowienia
                                    ,insynuacje to mlyn na wode dla kilku podobnych tu do ciebie kretynkow -nie
                                    wymienie z nickow ,ale kazdy wie.A ty im przodujesz.
                                • Gość: dibel.tasmasnki Re: przyganiał koció garnkowi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 01:12
                                  jahipiku może zmnowu skleroza cie doapadła. ale przedwczoraj wprost rwałeś sie
                                  do bójki. troche konsekwencji albo geriavitu
                                  • jahipek Tylko do diabla,reszta niech nie czyta 16.01.05, 09:26
                                    Diabel ty jestes jak wiejska baba z jajami (kurzymi),ktora jedzie na targ do
                                    miasta.Bylo jedno nieporozumienie 3 dni temu.Pozniej sobie na drugi dzien
                                    wszystko wyjasnilismy.Ile razy babciu wrocisz do starego watku?Ty byles motorem
                                    calej zadymy wyzywajac mnie publicznie.Ja napisalem tak jak napisalem tzn .ze
                                    wole walke na smierc i zycie niz jakies takie zagrywki w stylu jaki prezentowales.
                                    Kto wiec powonien wziac te leki na skleroze?
                                    A moze Ty masz tak duzo komplexow ze musisz robic zadymy zeby odwrocic uwage od
                                    siebie.Jak tak patrzylem na twoje wpisy to nie jestes lojalnym kolega w stosunku
                                    do kolezanek ktore Cie lubia.No zachoeales sie w stosunku do didi jak gumka od
                                    majtek-zabraklo Ci sily wewnetrznej zeby stanac po jej stronie.
                                    Jak taki jestes w zyciu realnym to moge sobie wyobrazic Twoje zycie wewnetrzne.
                                    Nie graj wiec tu madrego bo przejawiasz calkowity brak konsekwencji w swoich
                                    wpisach.Zreszta tak miedzy Bogiem i prawda wskaz jakis wlasny post ktory sam
                                    napisales i gdzie widac Twoja madrosc.Chetnie poczytam.
                                    Zegnam i nie zamierzam wracac do psykowek z Toba.To zenujace ze jako mezczyzna
                                    poswiecasz mi tak wiele uwagi,moze zacznij lykac hormony.
                                    • Gość: leziox Re: Tylko do diabla,reszta niech nie czyta IP: *.arcor-ip.net 18.01.05, 00:47
                                      Stale powtarzam,że wielki ryj może każdy mieć.Więc Jahipek,przestań straszyć tu
                                      tym swoim karate i blablabla.Sens wątku był zupełnie inny,chodziło o
                                      cenzurę.Jeśli tobie podoba się to,co robi Zocha z forum,to zatrudnij się na
                                      następnego cenzora i tnij z nim razem.Są tu osoby,które z tego rodzaju
                                      czynnościami pogodzić się nie mogą.I jeszcze jedno-akurat ty jesteś ostatnią
                                      osobą,która mogłaby innych wyzywać od chamów.Spójrz w lusterko.Kogo widzisz?
                                      • jahipek Leziox 18.01.05, 08:26
                                        Jestes glupi czy smieszny,nie moge sie zdecydowac.
                                        Jak mozesz mnie oskarzac o wspolprace z zocha?
                                        Nie ukrywam ze dzieki niej ten kanal nie przypomina szamba.
                                        Jezeli chcesz pokazywac leziox swoje chamstwo to moze na kanale gdzie nie ma
                                        cenzora,jest mase takich.Dlaczego tam nie pojdziesz?
                                        Mysle ze masz ochote byc jedynym chamem na kanale?
                                        Bo co wnosi twoj wpis?
                                        Nie zajmuj sie moja osoba,a zobaczysz ze twoj swiat jest pusty.
                                        Jak czytam co napisales to jakby ktos 15 letni pisal.Mniej wiecej taka argumentacja.
                                        Tym bardziej ze sie z Toba nie klocilem nigdy.
                                        Zazdroscisz mi tej umiejetnosci -sztuki walki.
                                        To autetnyczne,tego sobie nie kupisz.To jest moje,okupione latami wylanego na
                                        mate potu,czasem bolu i morderczego zmeczenia.
                                        Denerwuje Cie to ze zawsze moge obronic swoje zdanie nie tylko slownie:)
                                        Mimo wieku nic mi nie mozesz zrobic to cie wkurza ,tu nie uzyje epitetu.
                                      • jahipek pochwala lezioxa 18.01.05, 08:48
                                        Leziox jestes madry,Leziox jestes piekny ... .
                                        Tylko dlaczego tak ryczysz jak to prawda?
                                        Nie napisze zebys to sobie przemysla bo sprawilbym ci straszny klopot.
                                        Pozdrawiam Cie serdecznie:)
                                        • Gość: okularnik Re:ty jahipek za to jesteś porządnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 10:46
                                          walnięty - przeczytaj o czym pisze leziox (tak może z trzy razy) i potem jemu
                                          odpisz, ale na temat. Jak na razie to pierniczysz tutaj farmazony nie na temat
                                          wątku.
                                          Na tych treningach chyba za często ćwiczysz rozwalanie cegłówek swoją mądrą
                                          łepetynką :)
                                          • Gość: leziox Re:jahipek wypij maślankę IP: *.arcor-ip.net 18.01.05, 16:18
                                            I tu wyłazi z ciebie twój prawdziwy charakter.Zamaskowana pozorną uprzejmością
                                            słoma wyłażąca z butów.To czy ja jestem głupi czy śmieszny,ocenia większość
                                            innych forumowiczów,posiadająca,w przeciwieńStwie do ciebie więCej,niż dwie
                                            szare komórki na krzyż.Ty akurat nie jesteś tu dla nikogo autorytetem.
                                            Jeśli czytałbyś dokładniej,to zauważyłbyś może iż akurat ja nie oskarżałem cię
                                            o wspąłpracę zZochą,no ale to umknęło ci jakoś.I jeśli o chamstwo chodzi-już
                                            nie jestem jedynym chamem bo ty przybyłeś do towarzystwa i usiłujesz
                                            brylować.Nie tędy droga baranku.Zapewniam cię też,iż niejeden 15-latek
                                            przewyższa cię wielokrotnie stylem pisania oraz mądrością wypowiedzi.Sztuki
                                            walki ci nie zazdroszczę,a to,co ja umiem,nie jest na pokaz,tylko aby otłuc
                                            ryjka chamom,co mnie zaczepią.Mimo wieku również mogę ci coś zrobić i nie skacz
                                            tak jak wsza na grzebieniu,bo zawsze znajdzie się ten silniejszy,czego ty
                                            akurat nie możesz pojąć.Uspokój się więc koleś.Akurat to ty jesteś tym co nie
                                            umie utrzymać swojej adrenaliny na wodzy.I naprawdę laskę kładę na twoje sztuki
                                            walki.Nie opowiadaj o tym więcej,bo robisz z siebie tylko pośmiewisko.Gdybyś
                                            dobrze uważał na wykładach,to wiedziałbyś,iż prawdziwy adept sztuk walki nie
                                            obnosi się z tym publicznie.
                                            • jahipek Re:jahipek wypij maślankę 18.01.05, 17:14
                                              Poniewaz mam was obu w pogardzie nie skomentuje nawet tych idiotycznych
                                              niegramotnych acz ziejacysch nienawiscia wpisow.
                                              Leziox czy jak ty sie tam zwiesz znajdz sobie moze innych kumpli,ci ktorych masz
                                              obecnie nie mowia Ci prawdy.Taka rozmowa z Toba to jak rozmowa z pensjonariuszem
                                              zakladu dla uposledzonych.I wiesz co Ty mi mozesz :))))))Cieniasie.Zawsze jak
                                              staniesz przed lustrem mow sobie "dzien dobry przyglupi cieniasie".
                                              • Gość: leziox Re:jahipek wypij maślankę IP: *.arcor-ip.net 18.01.05, 21:42
                                                Nie mam zamiaru brać przykładu z ciebie,aby powtarzać sobie przed lustrem tego
                                                rodzaju prawdy.Ale może mów sobie codziennie tak:
                                                I'm looser,looser,looser...
                                                A cienias to ty jesteś i do tego złamany.Ot i wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka