kocibrzuch 16.01.05, 18:00 smaka na wakacje w środku szarej zimy. Lecz byle czym już się nigdy nie zadowolę, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina501 Re: Cover mi narobił 16.01.05, 19:02 kocibrzuch napisał: Lecz byle czym już się nigdy nie zadowolę, niestety. Nie bedziesz musiał kocibrzuchu. Ze źródeł dobrze poinformowanych wiem,że będziemy każdego roku mogli spędzać wakacje w tym uroczym, Coverowym zakątku . :) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Cover mi narobił 16.01.05, 20:00 Joanno, sprawdź pocztę, masz tam rozwiązanie zagadki. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Cover mi narobił 16.01.05, 20:01 eeeeeee chyba nieeee pocztę mam pustą ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Cover mi narobił 16.01.05, 20:09 dzięki Gatto , przesyłka właśnie doszła :))) wszystko jasne :) świetna chata ... a ile wody do zalewania paleniska ... ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Cover mi narobił 16.01.05, 20:18 na taaaaakie spotkanie w taaaakiej chacie...każdy termin jest dobry :)))) ..a zagrycha do delikatnych trunków pewnie już pływa w basenach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Cover mi narobił 16.01.05, 20:25 he he he ... jakby kto chciał ładne obrazki to zgłoszenie na maila... tylko bez zgrzedzenia potem że skrzynka zapchana ;) bo ja wzrokowiec jestem lubie ładne widoczki, pare jeszcze mam :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Cover mi narobił 16.01.05, 21:18 Coverze jeśli masz cos ładnego do bez oporów ładuj i do mojej skrzynki :)) Skrzynek ci u nas dostatek różnej maści i formatu...miejsca dosyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Cover mi narobił 17.01.05, 10:35 jam też wzrokowiec, więc po oczach proszę ;0) OLD :0) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Cover mi narobił 17.01.05, 20:12 Się dołączam do chcenia obrazków. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Cover mi narobił 18.01.05, 11:25 ja też... zobaczyłam, uwierzyłam.... ;) zachciało mi się ...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Cover mi narobił 18.01.05, 13:57 Apel do wszelkich zakładów pracy : zrozumcie, że ogladanie fotek w necie nie jest obijactwem w "żywe oczy" (no co to, to nie, ja sie ukrywam jak moge... zaraz tam w zywe) tylko wielce pozytecznym poszerzaniem horyzontów i samodouczaniem się, bo podróże kształcą (nawet te palcem po mapie, albo oczami w necie po obrazkach) - ... a wogóle to nie chce mi się z wami rozmawiać (to do tych z góry)... ;) a teraz apel do znajomych netowców : Trzymajta sie ludziska... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Cover z życzeniami?:) 18.01.05, 15:46 cover_wielki napisał: > a teraz apel do znajomych netowców : > Trzymajta sie ludziska... ;) > > trzymamy siem jak możemy...czterema recami i nogami dwiema?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Cover mi narobił 18.01.05, 17:08 Te drzewiane piękne som. Zwłaszcza idea drewnianych fajerek mi się podoba. :)) Mi się miś też podoba. I wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: Cover mi narobił 18.01.05, 17:30 ja teraz chcę drewniany komputer, chcę drewniany komputer, buuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Cover mi narobił 18.01.05, 17:34 I śliczną, jaśniutką, lakierowaną klawaiaturkę. I drewnianą myszkę. I drewniane łącze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Cover mi narobił 18.01.05, 17:39 ...miękkość linii...cóś pięknego... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma ja poproszę... 17.01.05, 16:28 ..ten leżaczek na tarasie.. poleżeć sobie patrząc na morze.. posłuchać..cichego, kołyszacego szumu:) myślę że..miejsce chyba nie jest tak ważne..jeśli towarzystwo wspólnego grilowania jest takie.. jakie się lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Cover mi narobił 18.01.05, 11:16 gapiu, gapiu, gapiu a miałem śpiewać, że robiu OLDTARGANYSPRZECZNOSCIAMI ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma a może przekładaniec?:) 18.01.05, 15:51 gapiu, robiu, gapiu, robiu, przekładaniec sobie zrobiu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: a może przekładaniec?:) 18.01.05, 17:07 robiu, robiu, robiu, robiu, dyskutuju z audytu, robiu, robiu, robiu... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: a może przekładaniec?:) 18.01.05, 18:35 ten środeczek.. to marmolada czy krem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Cover mi narobił 18.01.05, 18:41 mnie smaka na.. .. spacer po moście w chmurach..:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma tym razem..Cover mi nie narobił 22.01.05, 14:29 ..niesmaka..bo i tak nie lubię pepsi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: tym razem..Cover mi nie narobił 22.01.05, 14:40 fotki rzeczywiście zniesmaczające... mam podejrzenia, że może robił je przedstawiciel koncernu coca-cola...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: tym razem..Cover mi nie narobił 22.01.05, 15:09 drapieżność konkurencji?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: tym razem..Cover mi nie narobił 22.01.05, 21:09 Ja pijam tylko wodę. I jadam chleb. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: tym razem..Cover mi nie narobił 22.01.05, 22:31 a pieczywko czarne czy białe ? Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: tym razem..Cover mi nie narobił 22.01.05, 23:46 Czarne zdrowsze. Lepszą połowę żywię chlebkiem na zakwasie ze sklepu ze zdrową, oczywiście, żywnością i sam czasami podjadam. Pełnoziarnisty, z tym i z tamtym, sam nie wiem z czym nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Cover mi narobił 24.01.05, 07:53 Nie róbcie mi apetytu na zdrową żywność, wpadam w kompleks. Lubię jeść, niezdrowo, owszem. Jeśli zdrowo też mi zasmakuje... Waga nie robi mi wyrzutów. Problem jednak nabrzmiewa. OLDMASYWNY ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Cover ostatnio.. 29.01.05, 12:21 ..zakopał się w fotografie?..i nic nie narabia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Cover ostatnio.. 29.01.05, 18:20 Powolutku, miałem impreze integracyjną curlingowców. Już po . Żyje. Na razie macie jacekphoto... nie wierze, że juz ca łe obejrzane :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: wydało się.. 31.01.05, 07:15 z tym oglądaniem jst maleńki dylemat w domu... nie te łącza w pracy... eeech OLDNIENAPASIONEOKO ;0) - ...ale kogo to obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma spokojnie.. 31.01.05, 16:18 ..jeszcze pasikonik zdąży pobrykać po łące:) Odpowiedz Link Zgłoś