chudyy 24.05.02, 10:41 lokal poszukiwany jest, niekrępujący, niedrogi i w ogóle pierwsza klasa ;-) jak coś macie, ew. jakieś namiary to wdzięczny będę niesłychanie, kłaniam się w pas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: towarzysze Warszawiacy 24.05.02, 11:00 w jakim stylu? jakies szczegolne preferencje? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: towarzysze Warszawiacy 24.05.02, 11:26 jasmina_tdi napisał(a): > w jakim stylu? jakies szczegolne preferencje? ech tam preferencje, trzeba gdzieś przeczekać parę miesięcy pozostałe do kupna mieszkania :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi od razu trzeba tak bylo 24.05.02, 11:29 barki na Wisla :))))))))))))))))))))))))))) nie wygladales ostatnio na skrepowanego :))) chudyy napisał(a): > jasmina_tdi napisał(a): > > w jakim stylu? jakies szczegolne preferencje? > > ech tam preferencje, trzeba gdzieś przeczekać parę miesięcy pozostałe do kupna > mieszkania :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: od razu trzeba tak bylo 24.05.02, 11:38 jasmina_tdi napisał(a): > barki na Wisla :))))))))))))))))))))))))))) nie wygladales ostatnio na skrepowa > nego :))) za zimno, chcesz mnie artretyzmu nabawić, swoje lata już mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: od razu trzeba tak bylo 24.05.02, 11:43 McChemia na centralnym??? Przekimasz nad herbatka pol dnia i nikt nie zauwazy :))) A tak serio - lubie Championsa, Winiarnie pod Kuchcikiem, Manana i TamTam na Foksalu, na Wspolnej jest taka mala fajna knajpka - "Filmowa" czy jakos tak, na Starowce w tej samej bramie co Viking jest super herbaciarnia no i kilka innych jeszcze. Moze Sadhu Cafe? No i lubie jeszcze Szpilke, Szpulke i Modulor Cafe - ale to dosyc specyficzne knajpy. Totalny sentyment mam do Kawiarni na Rozdrozu :)))) chudyy napisał(a): > jasmina_tdi napisał(a): > > barki na Wisla :))))))))))))))))))))))))))) nie wygladales ostatnio na skr > epowa > > nego :))) > > za zimno, chcesz mnie artretyzmu nabawić, swoje lata już mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: od razu trzeba tak bylo 24.05.02, 12:06 w Lolku na polach mokotowskich moglby sie ogrzac przy ognisku. noce zimne, zwlaszcza jesli sie spi na trawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess chudy IP: *.pkobp.pl 24.05.02, 11:53 chudy to ty zeyjesz??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: chudy 24.05.02, 12:08 Gość portalu: yess napisał(a): > chudy to ty zeyjesz??????????????????? jasne i mam się dobrze, a nawet jeszcze lepiej, a co u Ciebie? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: chudy 24.05.02, 12:09 widze ze nastepuja zmiany w zyciu moje gratulacje :))))))) u mnie kolejna porazka :( Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: chudy 24.05.02, 12:19 yess napisał(a): > widze ze nastepuja zmiany w zyciu moje gratulacje :))))))) > u mnie kolejna porazka :( dziękuję, ale przecież każda wygrana może w porażkę się przerodzić i na odwrót; poparzeni chuchają mocniej, ale jak nie grasz to nie wygrasz, bo czy istnieje inne wyjście? Jak się nia zaufa to co pozostaje??? Odpowiedz Link Zgłoś