pelna_gwiazd 31.01.05, 19:25 gwiazdki gwiazdkami śnieżynki śnieżynkami a pokusa szaleje.... nie moglam sie opanować - i zjadłam kawałek czekolady.... lezała i kusiła od rana :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoanna Re: pokusa 31.01.05, 19:41 > gwiazdki gwiazdkami śnieżynki śnieżynkami a pokusa szaleje.... nie moglam sie > opanować - i zjadłam kawałek czekolady.... > > lezała i kusiła od rana :)) Jesteś usprawiedliwiona ;))) pewnie sama się podłożyła.....;) a swoją drogą czekolada leży od rana, a Ty ją schrupałaś dopiero o 19.25 ...? dooobry wynik ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: pokusa 31.01.05, 21:01 Mnie się ostatnio nawet czekolady nie chce. Sama nie wiem, czy to dobrze, czy źle... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pokusa 31.01.05, 21:11 gatto, to chyba dzień taki dzieci częstowały mnie czekoladą odmówiłem, jakoś tak mi dziwnie, na myśl o czekoladzie poniedziałek niespodziałek właśnie skończyłem pić obiad no co, nie wolno? OLDROSOŁOLUB ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: pokusa 31.01.05, 21:49 No patrz, a ja dziś też rosołek. :) Dobry na rozgrzewkę po włóczniu się po punktach kupowania migawek i aptekach. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pokusa 31.01.05, 23:47 ja to się kuszę na suszone morele.. albo na rybkę.. szczerze mówiąc nie przepadam za czekoladą.. pasuję raczej do powiedzenia.. .."ze wszystkich słodyczy najbardziej lubię kotlety schabowe"..:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma pokusa poranna.. 01.02.05, 10:35 ..czarna kawa ..i jeden grzeszek..ech... Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: pokusa poranna.. 01.02.05, 14:04 urszulka_ma napisała: > ..czarna kawa ..i jeden grzeszek..ech... jesli grzeszek mały ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pokusa poranna.. 01.02.05, 16:06 no własnie w moim przypadku, absolutnie zbaroniony.. ech.. te pokusy..i słabości Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: pokusa poranna.. 01.02.05, 20:55 urszulka_ma napisała: > no własnie w moim przypadku, absolutnie zbaroniony.. > ech.. te pokusy..i słabości no taaak , jak coś dobre i kusi to okazuje się , że to albo grzech albo szkodzi...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pokusa poranna.. 01.02.05, 21:02 nie, dymek nie jest dobry..:( a ja jestem grzesznik kompletny!..wiem, wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pokusa poranna.. 01.02.05, 21:22 popatrz ..urszulka_grzesznica www.onlinewahn.de/b23.htm Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: pokusa poranna.. 01.02.05, 21:26 łooo rany... Urszulko zdecydowanie rzuć palenie...! Jakoś zmieniłaś się ...wydaje mi się ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pokusa poranna.. 01.02.05, 21:34 niom.. tak wyglądam jak grzeszę..zdecydowanie feeeee wiem pisałam już kiedyś.. jakie ja złożone zwierze..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: pokusa poranna.. 01.02.05, 21:46 tak,tak pamiętam hybrydę skomplikowaną...;)))) ale z paleniem coś zrób , koniecznie ... poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pokusa poranna.. 01.02.05, 21:58 ale muzyczka jest tu świetnie dobrana...:))) kusi mnie żeby sobie.. www.onlinewahn.de/b86.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pelna_gwiazd jeszcze jedna pokusa... 01.02.05, 12:38 zeby rzucic czymś..... sie zdarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: jeszcze jedna pokusa... 01.02.05, 14:06 czymś , czasmi w kogoś celując ...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: jeszcze jedna pokusa... 04.02.05, 12:04 celować, to nic... rzucić, to już coś... trafić... no... to już można się tłumaczyć OLDWPUDLE ?! Odpowiedz Link Zgłoś