Dodaj do ulubionych

Poznaniak szuka fajnej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:58
Już rok minął jak skończył mi się fantastyczny związek i powoli zaczynam
wracać do siebie, bo romantyczny i strasznie kochliwy jestem. Może jest tu
jakaś fajna mądra panna, która zechce mnie poznać? Myślę, że może być fajnie.
Nie mam dużych wymagań pod warunkiem że kobieta lubi gadać i gadać, a potem
milczeć i milczeć. Dziewczyny! Napiszcie tu słówko jeśli macie od 25 do 35
lat. Nie jestem świrusem, zapewniam!!!
Obserwuj wątek
    • madziapoznan Re: Poznaniak szuka fajnej 01.02.05, 15:27
      niestety z bolącym sercem muszę stwierdzić, że nie łapię się w przedział ;)
    • chrupka23 Re: Poznaniak szuka fajnej 01.02.05, 15:42
      a ja sie lapie w przedzial tylko zastanawiam sie czemu tak bardzo podkresliles
      wykrzyknikami ze nie jestes swirusem. przez net i tak nikt nie jest w stanie
      tego sprawdzic i kazdego mozna oszukac.
      pozdrawiam
      chrupa (nick wcale nie swiadczy o tym ze jestem gruba)
    • Gość: O Re: Poznaniak szuka fajnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 16:35
      No tak napisałem o sobie, że nie jestem świrusem, bo myślę że nie jestem, ale
      to faktycznie żaden argument. Ale zapewniam, że robię w życiu ciekawe rzeczy i
      bywam wesoły. Więc może macie ochotę mnie poznać?
    • Gość: chrupka23 Re: Poznaniak szuka fajnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 17:16
      jak chcesz to mozemy sobie pogadac na gg, moze byc fajnie.
    • Gość: Albano Boczello Re: Poznaniak szuka fajnej IP: 80.53.160.* 01.02.05, 18:06
      Pan liczy że cos znajdzie te wymagania nie sa do spełnienia w tym wieku juz za
      póżno nie ma nawet co sie łudzić no chyba jakaś z odrzutu
      • Gość: okolo29 Re: Poznaniak szuka fajnej IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 02.02.05, 00:44
        kolego nie przesadzaj, z jakiego odrzutu, moze czasem warto poczekac na
        wlasciwa osobe,moze trwac dluzej, ale madrzejszy wybor, madrzejsze zycie....
      • chrupka23 Re: Poznaniak szuka fajnej 02.02.05, 11:53
        nie wiedzialam ze sa przedzialy wiekowe okreslajace znalezienie sobie
        towarzysza lub towarzyszki zycia. to cholernie "mile" uslyszec ze albo sie jest
        lub nie jest z odrzutu. ciekawa jestem jakie ty masz wymagania i czy osoba z
        ktora jestes je spelnia?????? i czy ty sam nie jestes z odrzutu.
    • Gość: Poznanianka Re: Poznaniak szuka fajnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:07
      Jestem z Poznania... i mam lat 31...
      • Gość: O Re: Poznaniak szuka fajnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:05
        Dziewczyny z Poznania są najfajniejsze w Polsce, a ja lubię właśnie takie w
        wieku 25 do 35 bo po prostu można z nimi pogadać. To nie są żadne odrzuty tylko
        najmądrzejsze laski. Mam kilka mądrych i ładnych koleżanek w tym wieku, które
        mimo swoich niewątpilwich zalet nie mają faceta. Niektórym jak widzę facet
        przeszkadza w robieniu kariery ;-). Nie chcą się wiązać, bo twierdzą że wolą
        przyjaźń, gadanie, chodzenie do kina itp z kolegą, nie z facetem. Więc się tu
        wpisałem na to forum, bo myślę sobie... może, może ktoś się odezwie, kto lubi
        przyjaźń ale też..... no różne takie... Czy Chrupka i Poznanianka podadzą mi
        swoje gg czy coś??? Mam nadzieję, że tak....
        • Gość: Poznanianka Re: Poznaniak szuka fajnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 07:44
          Hm... mi facet nie przeszkadzałby... chyba w niczym.... I chętnie bym się
          związała... nie tylko tak "po koleżeńsku" ;-) GG-190986
    • Gość: O Re: Poznaniak szuka fajnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:58
      HALLO! DZIEWCZĘTA! CO Z WAMI? Nie ma w Posen fajnych babek?
      • Gość: Poznanianka Re: Poznaniak szuka fajnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 08:00
        Podałam namiary, ale chyba nie jesteś zainteresowany...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka