Gość: edit IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 23:12 no wlasnie! tak jak w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: megi Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 23:14 Gość portalu: edit napisał(a): > no wlasnie! tak jak w temacie. ja tez!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peter1 Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 31.08.01, 23:49 Mam 72, chyba sie kwalifikuje. Pater Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 00:11 peter1 napisał(a): > Mam 72, chyba sie kwalifikuje. > > Pater no jasne ze sie kwalifikujesz , a jestes normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
peter1 Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 01.09.01, 00:19 > no jasne ze sie kwalifikujesz , a jestes normalny? W tym wieku??? A kto w tym wieku jest normalny! Niewielu takich znam. Peter1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 00:22 peter1 napisał(a): > > no jasne ze sie kwalifikujesz , a jestes normalny? > > W tym wieku??? A kto w tym wieku jest normalny! Niewielu takich znam. > Peter1 no co ty Peter1!! to w koncu normalny jestes czy nie? moj ojciec ma 72 lata i jest jak najbardzie nornmalny wiec w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
peter1 Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 01.09.01, 00:30 > no co ty Peter1!! to w koncu normalny jestes czy nie? moj ojciec ma 72 lata i > jest jak najbardzie nornmalny wiec w czym problem? Kurde, to Ty jestes szczesliwa kobieta. Moj ojciec ma 74 i niestety normalny nie jest. Peter1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 00:33 Peter1 , to jak to sie stalo ze majac dwa lata Twoj ojciec juz mial syna?? Odpowiedz Link Zgłoś
peter1 Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 01.09.01, 00:35 Gość portalu: edit napisał(a): > Peter1 , to jak to sie stalo ze majac dwa lata Twoj ojciec juz mial syna?? Przeciez mowilem, ze jest nienormalny. Peter1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 00:42 oj, a czy to aby nie dziedziczne? sam rozumiesz ..te geny, genotypy, typogeny, itp,itd, ..choinka wie co jeszce .. no ale co tam, raz kozie smierc, teraz mow prawde a uwierze" jestes nnormalny czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
peter1 Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 01.09.01, 00:46 Moj ojciec jest nienormalmy. Moja zona, z ktora sie wlasnie poklocielem, twiedzi, ze jestem podobny do mojego ojca. A ja uwazam, ze jestem normalny. Ot, co! Peter PS. Tylko te geny mnie troche niepokoja. A Ty jaka jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 00:57 no ja , jak najbardziej jestem n`normalna! to sie rozumie samo przez sie ! ale co do zony to sie nie przejmuj , jak mowi ze jestes nienormalny to to prawie komplement, kup jutro kwiatki, podaj razem ze sniadaniem do lozka no i znowy Ci powie: "Misiu ...ty jestes niennnnormalny...." ale juz innym tonem.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
peter1 Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 01.09.01, 01:03 A kto powiedział, że ja sie przejmuję żoną? Dlaczego sadzisz, że kwiatki wszystko załatwią? To chyba ja powinienem je wowczas dostac. Tylko, że mnie one nie wzruszą. Że też żona nie wpadnie na pomysł, by kupić mężowi ulubione piwo. Taki drobiazg, a cieszy. A Ty lubisz kwiatki dostawac? Pater1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 01:15 peter1 napisał(a): > A kto powiedział, że ja sie przejmuję żoną? Dlaczego sadzisz, że kwiatki > wszystko załatwią? To chyba ja powinienem je wowczas dostac. Tylko, że mnie one > > nie wzruszą. Że też żona nie wpadnie na pomysł, by kupić mężowi ulubione piwo. > Taki drobiazg, a cieszy. > A Ty lubisz kwiatki dostawac? > Pater1 no nie ! Peter! bo Cie opieprze! zona sie nie przejmowac?? to nie fair!! jestes juz duzym chlopcem , daj kobiecie pobyc jeszcze mala dziewczynka, potupac nozkami .. poglaskaj ,i tym podobne , / no chyba ze tupie bardzo glosno/ , hmmm... sluchaj ! wiem! kup dwa piwa / albo po dwa/ , i po drugim sie juz moze dogadacie .. no co? zla propozycja? a ja ? czy lubie kwiatki? no peeewno! od malej stokrotki z łaki po bukiet 30-tu roz... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 01.09.01, 00:17 No wlasnie , kobiety- teraz macie jedyna ku temu okazje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 00:20 mario2 napisał(a): > No wlasnie , kobiety- teraz macie jedyna ku temu okazje! eee.... znaczy sie ze Ty tez po 30-tce , czy codzi o cos innego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 01.09.01, 00:23 o to ze jestem normalny- a metryka sie nie liczy!! na ucho szepne- 38! Odpowiedz Link Zgłoś
rachelka Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 01.09.01, 00:24 a podaj moze symptomy swojej normalności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 00:28 rachelka napisał(a): > a podaj moze symptomy swojej normalności rachelka!! co jest ?? konkurencja?? a wpisowe bylo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 00:26 mario2 napisał(a): > o to ze jestem normalny- a metryka sie nie liczy!! > > na ucho szepne- 38! o łau.. na ucho.... i normalny? normalny szept na ucho? ciarki mnie przeszly.. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 01.09.01, 00:31 Tak to juz niestety jest, ze normalni sami w piekne noce zostaja. Swiat jest snem wariata snionym nieprzytomnie (Witkacy). Ja pozostaje w sieci do rana....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 00:37 oj Mario.. a u Ciebie tez taka niesamowia pelnia jak w Krakowie? ojej... w taka noc to grzech byc normalnym , po prostuuuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 01.09.01, 00:43 Meggi, zazdroszcze Tobie tej nocy w Krakowie. Gdybym mogl przefrunolbym te 1000 km i znalazl sie obok Ciebie w jakiejs knajpce przy Rynku, czy Florjanskiej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 00:51 Mario ! jeszcze jest na tyle cieplo ze mozna saczyc piwo czy drinki w ktoryms ogrodkow na Rynku, pozniej cos przekasic w Molierze, a potem zwiedzac az do switu male zaciszne knajpki skryte w zaulkach ulic , och.. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 01.09.01, 00:56 Megi- znam to od 20 lat, to znaczy od czasu, gdy bylem 3 semestry na Kr-ej AWF. Sentyment pozostal do dzisiaj. Moze kiedys razem wypijemy piwko gdzies, gdzie duszno od papierosow, ale jest grany lekki jazz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 01:06 jasne! no to do Muniaka , Harisa .. albo naprzeciwko kina Kijow jest taka fajna knajpka .. zapomnialam nazwy.., bylam tam ..oooo...kurcze 3! lata temu /ale mysle ze sie nie zmienilo/ , super, jazz na zywo, zawiesina papierosowego smogu, odlot... natchnales mnie , musze poodnawiac znajomosc z niektorymi miejscami w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 01.09.01, 01:31 Megi, ja natychmiast razem z Toba- urlop wezme i juz! Kiedy zaczynamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 01:36 mario2 napisał(a): > Megi, ja natychmiast razem z Toba- urlop wezme i juz! Kiedy zaczynamy? ja moge juz teraz ! Edit ! Edit! Mario przyjezdza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 01.09.01, 01:40 Nie ciesz sie tak bardzo! dopiero w listopadzie (na 2 tygodnie). Od stycznia jestem na stale w Polsce- wtedy zaimprezujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 01:48 zartowalam z tym "juz teraz" , choc w sumie czemu nie? ;)) no ale nie ma sprawy - od stycznia jazzowe odloty obowiazkowo, zrobie blizsze rozeznanie gdzie jeszcze mozna klimatycznie poszalec Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 01.09.01, 01:56 no i obowiazkowo gdzie nie wyrzucaja jak sobie "zakurzysz" - kiedys tak bylo w Jaszczurach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 02:09 oj to chyba juz chwiiile temu, teraz tam zaczynaje cos tworzyc ale to zupelnie nie to , fajne knajpki sa na Kazimierzu, zreszta sama dzielnica bardzo specyficzna mimo ze "cywilizowany" Krakow powoli ja wchlania, a zreszta .. w Krakowie sa wszedzie cudowne miejsca , a jak nie bardzo z klimatem to sie go stwarza samemu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 01.09.01, 02:12 Wierze Tobie i wierze w Twoje wyczucie klimatu. Zdaje sie na Ciebie jako przewodnika i wodzireja i gwarantuje, ze jek klimat "zagra" o swoich silach miejsca zabawy nie opuscimy. Aha- gitare biore z soba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 16:02 Mario! punktujesz coraz bardziej, zakladam ze gitara po to zeby na niej grac?! no to ide zrobic rozeznanie z ktorej knajpy nas nie wyrzuca ,, super, juz sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 01.09.01, 16:06 owszem, gram na gitarze, wiesz w moich czasach studenckich byl to niemal obowiazek! Nie bylo rajdu, wyjazdu, czy imprezy bez gitary. Tylko gitarzysta mial przechlapane. Musial stale grac , a w tym czasie wszystkie panienki byly wylapane przez kolesiow. Na koniec zostawal sam z ... gryfem, lub szklaneczka w reku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit do Rachelki!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 00:58 zartowalam z ta konkurencja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: do Rachelki!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 01:19 mario2 napisał(a): > uwielbiam Twoje miasto! ja tez. , i ten tu klimat zastapi mi mnostwo rzeczy ktore moglabym osiagnac gdzie indziej, Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Rachelki!! 01.09.01, 01:32 swieta racja, dlatego po 12 latach wracam do Polski na stale- dla przyjaciol i klimatu. Brawo- reke Megi podac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Super Mario super IP: *.arcor-ip.net 01.09.01, 20:14 ... i zobaczymy jak dlugo zostaniesz Kolego Mario, oj zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Super Mario super 01.09.01, 21:13 Na stale kolego Hanysie- na stale.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: Super Mario super IP: *.arcor-ip.net 02.09.01, 02:27 Jeszcze zobaczymy, jeszcze zobaczymy Kolego Mario, czy raj na ziemi nie okaze sie zwyczajna fatamorgana, i pokornie jak Henryczek IV na kolankach pojdzie Kolega Mario do Canossy na Zachod od polskiego Edenu... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Super Mario super 02.09.01, 09:52 Jezeli juz, to Kol. Mario zdecyduje sie na krok Katarzyny 2, lub zgola Pulaskiego, czy Kosciuszki :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Super Mario super IP: 192.39.188.* 05.09.01, 17:18 Mario ja po 10 latach wrocilem, mieszkam w PL juz dwa lata i chyba bede sie zbieral za ocean - PL to fajne miejsce na wakacje. Żeby tu zyc trzeba tego bardzo chcieć, ja bardzo chcialem ale teraz zastanawiam się po co się meczyc? jacek Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Super Mario super do Jacka 05.09.01, 17:20 Wiesz- ponoc wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma. Mimo wszystko sprobuje. Zyje sie przeciez raz, a tu gdzie mieszkam, to nie jest zycie. To praca i wegetacja. Samemu bez przyjaciol jest bardzo trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Super Mario super do Jacka IP: 194.181.38.* 05.09.01, 17:22 mario! przyzwyczaj się do mnie - będzie Ci jeszcze trudniej! :-)))) ale za to jakie czekają Cię powroty..... eh! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Super Mario super do Jacka 05.09.01, 17:23 Jasmino- nie strasz, albo nie obiecuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Super Mario :-)))) IP: 194.181.38.* 05.09.01, 18:03 A wygląda na to, że bardziej Cię straszę czy bardziej obiecuję???? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Super Mario :-)))) 06.09.01, 01:15 Wyglada na to, ze obiecujesz strszyc!!! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Super Mario :-)))) IP: 194.181.38.* 06.09.01, 10:53 powyglądaj lepiej przez okno, masz kłopot z interpretacją :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Super Mario :-)))) IP: 193.28.97.* 06.09.01, 15:43 Nie bede, bo mam lek przestrzeni :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Super Mario :-)))) IP: 194.181.38.* 06.09.01, 17:56 To zamknij oczy..... Tylko nie myśl wtedy o zielonookich szatynkach bo wypadniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Super Mario :-)))) 06.09.01, 19:06 a co mam zrobic jak i tak stale o nich mysle? Odpowiedz Link Zgłoś
mackie Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 06.09.01, 03:10 Ja jestem normalny i tez chce pogadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.246.74.17.Dial1.NewYork1.Level3.net 06.09.01, 06:57 jestem facetem byc moze normalnym jestem samotny ale nie kawaler powiedzmy nieszczesliwy w malzenstwie jeszcze trwajacym choc na odleglosc jesli chcesz ze mna o tym pogadac to powiedz tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: 195.205.73.* 06.09.01, 10:56 a co z określeniem piękna? nie podałeś swojej def.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.246.74.17.Dial1.NewYork1.Level3.net 06.09.01, 07:01 chyba mam ochote z toba pobajdurzyc ty rurko bardaszana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 23:38 Witam wszystkich panow ponownie /a rowniez panie/, tych znajomych i nieznajomych, tych z sercem na dloni, tych z nozem w kieszeni, tych z zacieciem ...w rozmowie , tych potrzebujacych ciepla / brrr zimno dzisiaj/ , tych do pogadania , do porozmawiania , do podyskutowania, witam nawet erotomanow gawedziarzy sugerujac niesmialo ze wpierw wypadalo by sie troche zaprzyjaznic a dopiero potem uskuteczniac erotyzm wirtualny, ;) . Dzis bede tu przez chwilke tylko ale wszystkim mowie Witam! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 08.09.01, 01:06 Dobry wieczor, wiec jestes tam jeszcze , czy chwila juz uplynela. Jeslis jest to pogadajmy. Krzysztof i po 30 ce...normalny Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 08.09.01, 01:16 Uznaje, ze poszlas spac. Dobranoc krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 09:10 krzysztof.r.m napisał(a): > Uznaje, ze poszlas spac. Dobranoc > krm juz wstalam , dzien dobry! :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 09.09.01, 09:14 Ja tez nie spie.Ale wcale nie jestem z tego powodu tak wkurzony. A sniadanko zjadlas? krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 09:24 krzysztof.r.m napisał(a): > Ja tez nie spie.Ale wcale nie jestem > z tego powodu tak wkurzony. A sniadanko zjadlas? > krm Jestem dopiero na etapie przecierana oczu :) , przed sniadankiem i przed kawusia .Ale dlaczego mialbys byc wkurzony z tego powodu ze nie spisz? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 09.09.01, 10:08 Tez zaraz wypije kawke. Poszedlem na krotki spacer z psem , ale pogoda? Musze tez koniecznie uprzatnac liscie w ogrodzie, juz jesiennie... nalezaloby tez jakies drobne sniadanko. A Ty pytasz dlaczego wkurzony? A tak naprawde to odnioslem wrazenie, ze Ciebie cos wkurzylo z rana. No ale jaki planik na dzionek? krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 10:51 krzysztof.r.m napisał(a): > Tez zaraz wypije kawke. > Poszedlem na krotki spacer z psem , ale pogoda? > Musze tez koniecznie uprzatnac liscie w ogrodzie, > juz jesiennie... nalezaloby tez jakies drobne sniadanko. > A Ty pytasz dlaczego wkurzony? > A tak naprawde to odnioslem wrazenie, ze Ciebie cos wkurzylo > z rana. No ale jaki planik na dzionek? > krm Z rana wkurzona nie bylam , ale teraz to juz jestem , a raczej przykro mi jak ludzie lubuja sie w agresji i nienawisci.. ech ..szkoda gadac.. ide w koncu wypic kawe . Dzis , mimo niedzieli, dzien troche bedzie pracowity, mam troche zaleglych "papierkow" do nadrobienia . pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 09.09.01, 11:11 Nie trzeba chyba az tak mocno niepokoic sie, nie trzeba pozwalac wyprowadzac sie z rownowagi hardym i bunczucznym, takim co to wydaje im sie jedynie jakze to oni wlasnie powojowac moga. Twoje emocje i podekscytowanie wynikaja bodaj to z absolutnie nieodpowiedzialnej zabawy jaka przyszlo Ci napotkac w watkach z taka czesto prowokujaca postacia sygnujaca swe wynurzenia " mario". Zrozum te postac i raczej zbagatelizuj. Nie wyglada to groznie, ot takie okresy frustracji wynikle czy to z otaczajacej obcosci czy z checi przewodzenia dotad niezaspokojonej. Mozna miec nadzieje , ze i mario znajdzie swoje miejsce bez tak gwaltownego wykazywania swego patentu na jedyna racje. Raczej nalezy byc pewnym, ze nie bedzie to miejsce szczegolnie eksponowane. Mnie takze zainteresowal ten wywolany watek "zakal", stal sie jednak kompletnie nieinteresujacy. Ot taka wymiana slow, dialogowa wlasciwie. Czasem wpada trzecia czy czwarta osoba i ...wlasciwie to wypada sie bardzo cieszyc, ze TYCH ZAKAL JEST TAK NIEWIELE. A te uzurpacje o jedynym prawie do komentarza, o zadaniach eliminacji z tago czy innego watku? Toz to bzdury wierutne i jedynie swiadectwo poziomowi autora wystawiaja. Tak wiec mysle, ze raczej optymistycznie dzis trzeba sie ustawic, i kazdy niech zajmie sie tym czym powinien. A jesli nie powinien niczym niechze sobie pospi albo robi to co lubi. Pozdrawiam znad kawki juz drugiej, co to niesmiale jakby slonko wyblyszcza jej tafelke o kolorku glebokiego bezu... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 12:33 hej Krzychu. To nie calkiem tak. Nie wyprowadzaja mnie oni z rownowagi , jest to tylko smutne. Reakcje badz co badz czesci spoleczenstwa, nas - polakow , ogladamy co sie dzieje w sejmie ,wysmiewamy... a w swoich mikrokosmosach robimy to samo. Postawy typu "Mario" /stal sie slawny - na pewno sie cieszy :) / znam i wiem ze to ma "krotkie nogi" . Prowokacje do walki, uzurpatorstwo, buta, wyzwiska,,, i coz ze poza tym to rozrywkowy, wesoly czlowiek - jezeli glebiej czuje sie tylko pustke i zjadliwosc.Wlasciwie dzieki Mackie to forum troche ozylo :) . Kiedys w kryzysie znalazlam na tym forum czlowieka z wnetrzem, ktory nie zdeptal mojego prawa do bycia slaba i innych pogladow od ogolu, i wiem ze nie kazdy przychodzi tu sie tylko "bawic" ale sa tez potrzebujacy pomocy. Ale to tylko takie moje dywagacje tematyczne. Poza tym niebo faktycznie jak aksamitna blawatka i slonce usmiecha sie pelnia szczescia. Az sie marzy pograbic szeleszczace liscie w ogrodzie...niestety ja mieszkam w bloku , no i papierki czekaja, co najwyzej krotki spacerek, a do kawki mam sernik z brzoskwiniami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 09.09.01, 12:55 Tego sernika to Ci zazdroszcze jak diabli, choc to nie przystoi. Niemozliwym jest aby panowala tu jakas totalna, wszechogarniajaca zgodnosc pogladow, wypowiedzi. Zreszta bylaby to nuda nad nudy. Rzeczywiscie jednak zdumiewac moga zapedy niektorych do stanowienia o wszystkim, o wszystkich. To jest jednak takze nieodlacznym elementem wszelkich kontaktow miedzy ludzmi. Rywalizacja. A to , ze kazdy inaczej ja pojmuje? Ze kazdy wyniosl z dzieciectwa inne nauki odnosnie szacunku dla drugiego czlowieka? Dla jego mozliwej odrebnosci takze i w pogladach i ich gloszeniu? Ubolewac trzeba jedynie nad powszechniejaca agresja. Na ogol ci najbardziej agresywni nie zdaja sobie sprawy z tego, ze jest ona przejawem slabosci. A sama rozmowa? Umiejetnosc jej prowadzenia bez wzgledu na wyznawane przez rozmowcow stanowiska? Masz slusznosc wskazujac, ze nawet elity od ktorych nalezaloby wymagac takich umiejetnosci jako podstawowych, przykladem byc nie potrafia. Ale ten sernik to mi nie daje spokoju. Zostala mi jedynie jakas koncowka drobnych ciasteczek...ale sernik... w dodatku z brzoskwinkami. Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 00:54 Absolutnie nie chodzi mi o zgode wszystkich forumowiczow w wyglaszanych pogladach. Sama lubie sie tu czasem "poklocic", czy "powyglupiac", albo poczytac wypowiedzi, stanowiska zupelnie mi obce czy przeciwne mojemu swiatopogladowi. Caly urok tego miejsca to to, ze spotykaja sie tu przerozni ludzie. Tylko kwestia dopuszczenia ich do glosu, swobody i mozliwosci wypowiedzi, bez chamstwa , wyzwisk, deprecjonowania wartosci - przynajmniej tych podstawowych. Do tego zjawisko "solidarnosci grupowej" ...na ile dobre , na ile zle? a co z indywidualizmem? co z "czystoscia" pogladow? To tak jak: "jestem rasista i nienawidze murzynow ale dopoki murzyn strzela bramki w polskiej reprezentacji to jest w porzadku"... /pomijajac juz problem rasizmu jako taki /. A do tego to poczucie "wladzy" gdy sie tu jest docenionym ,az do momentu gdy sie dostanie po lapach /mowie to na podstawie wlasnych odczuc ,a nie aluzyjnie o kim innym ,zebys zle nie zrozumial / . Czlowiek to nieokielzana bestia jesli za bardzo popusci sobie cugli. Upss .. alez mi sie zebralo na dywagacje... Moze juz pojde spac, ech...i do tego z wyrzutami sumienia ze delektowalam sie serniczkiem zostawiajac Cie z resztka ciasteczek do kawy. Nastepnym razem nie bede wylaczac tak szybko komputera zeby wiedziec czy dla rownowagi nie trzeba Ci bardziej zycia czy kawy oslodzic. pozdrawiam dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
mackie Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 10.09.01, 01:10 drodzy,z pewna niesmialoscia wlaczam sie do tej ciekawej rozmowy ,zwlaszcza jako poniekad sprawca , ale skusil mnie zapach kawy i sernika, wiem , ze rozumiecie ze motywy moich wystapien byly pro publico bono, i nie ma tu watku rywalizacji raczej smutne jest to co wydarzylo sie dalej, bo to signum temporis i tu faktycznie podzielam megi niepokoj, Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 10.09.01, 08:15 Alescie troskliwi. Moi drodzy ,toz to juz dobrze po polnocy jak ockneliscie sie i z serniczkiem ( naturalnie z brzoskwinkami) i ze slowem o otuchowatym charakterze, bo i wywazonym i godnym. Dzien natomiast na to by sie wykrwawiac daliscie mi calutki. No i jak ? Mozna to tak opuszczac blizniego? Ladnie to tak? ...Jeden powie, ze ladnie. Inny postuka sie palcem w czolo, bo jakiez to bzdury. Kolejny zas moze odejdzie bo nie slyszal lub, ze nie slyszy udaje. A ja? No juz dobrze. Wcale tak zle nie bylo. Sernik sprowokowal mnie na tyle, ze ciasteczka co je posiadalem nie wystarczyly i bez brzoskwinek ale byl. Slowo zas? Mialem miejsce w czasie dnia i przy wieczornym ogniu w ogrodku by z przyjaciolmi pogadac. Jakiz ja niepoprawny jestem, pisze, ze to sernik i slowo, a przeciez powodem byli zywa Megi i takiz Mackie... Milego wam dnia krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 20:07 Dzien dobry wszystkim. Milo mi widziec kolegow ,,choc w takim momencie ,,,, Ale sie poooroooobiloooo.. No i mamy przyklad do czego prowadzi agresja ,nietolerancja i fanatyzm ...zbyt realny przyklad... tu juz nie potrzebne cytaty medrcow by zrozumiec ...co tam Kant i Seneka naprzeciw potegi telewizji ,,, a nasze kochane forum - mikrokosmos - ze w tym momencie... ironiczne Dopiero w obliczu realnej smierci , gdy zajrzy w oczy... zaczynamy rozumiec, albo chcemy rozumiec... ech.. kochani, ja tez Was kocham ;) , ech..gdyby tak dobrze carpe diem z memento mori polaczyc umiec Teraz tylko czekac...dobra wola...taak...jesli eskalacja - moze nas juz nie byc za chwile, choc ten byt moze sie nawet szczesliwym nie wydawac to jednak cennym w takich momentach Krzychu, jakbym wiedziala ze i ogien bedzie w ogrodku to bym papierki moje przyniosla i dorzucila na stos lisci, bo przez urok niedzielnego slonca , spacerek zmienil sie w dlugi spacer, wiec niedziela leniwa byla raczej miast pracowitej...a i Mackie by moze dolaczyl by sie ogrzac pozdrawiam ciepla zycze na te chlody jesienne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mackie Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 02:17 nasz spor w smiesznej skali mikro, wobec tego co sie dzieje na swiecie , oddawal istote biegunow swiata makro, samoograniczenie jako warunek demokracji kontra wolnosc bez ograniczen( zwana anarchia) bedacej w rzeczywistosci pierwszym krokiem do dyktatury. Co zrobic by zniszczyc z "Ben Ladenow"wokol nas a i w samych sobie?Nie chce do tego wracac, zwlaszcza w tej sytuacji, i z najwieksza ochota siadam z wami przy ognisku z planacych papierow, mozemy tez podgrzac fantastyczny kulebiak zrobiony przez pewna moja znajoma laczniczke z powstania , ktory mam w lodowce ale naprawde nie wiem, czy warto byc tolerancyjnym za wszelka cene i nie bronic prawa do istnienia slabszych, z mniejszym tupetem, niesmialych, nie majacych czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 12.09.01, 17:06 Teraz zwyczajnie jak czlowiek drugiemu , podaje Ci reke Mackie. Teraz zwyczajnie jak czlowiek musze odreagowac cale to wczoraj. Glupi jest jednak kazdy kto nie dostrzega lub udaje niewidzacego jesli jest obok niego zlo. Ono jest jesli nawet w zarzewiu i malenkie to zlowrozbne, porazajace. Mysle, ze ten apokaliptyczny obraz jaki zobaczylismy wszyscy pozwoli by wnoszone oliwne galazki byly przyjmowane serdeczniej. Jest ten nasz swiat i takie male swiaty, gdy bodaj dwoje sie spotyka... W obliczu straszliwej tragedii pojednac sie to zwyczajne ludzkie nieodzowne zachowanie. Smutnym ale pozdrawiam serdecznie i Ciebie i wszystkich innych krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mackie Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 02:15 taaak, ja tobie tez, nie mam w sobie tyle lagodnosci , przynajmniej w tej roli na forum, i raczej budzi sie we mnie gniew i chec eliminowania przyczyn w zarodku ale wydarzenia te przejmuja mnie rownie bardzo i czujemy podobnie. to trzymajmy sie, bo wiecej mamy wspolnego niz nie. pozdrowienia dla megi tez Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 21.09.01, 08:14 O ile dobrze pamietam, to byly dwie dziewczyny, ktore chcialy pogadac. A teraz juz nie chca? Jesli nie chca, to zycze udanego konca tygodnia i udanej inauguracji jesieni... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 09:04 chca ,chca ! tylko czasu maja bardzo niewiele zeby tu zagladac, no ale jesli jak widze "nnormalni faceci po 30-tce" ciagle jeszcze istnieja :-) , no to za dni kilka postaram sie pelniej uczestniczyc w rozmowie. pozdrowienia dla ochotnikow! a tak wlasciwie w nawale pracy zapomnialam ze to jesien sie zaczyna, Krzysztofie w jakis specjalny sposob bedziesz ja inaugurowal? dzis co prawda slonca troche mniej na niebie ale za to w duszy moze wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.olsza.krakow.pl 21.09.01, 09:11 Specjalnosc inauguracji polega na tym chyba, ze chwilami ( moze to ze zlosci?!) zolkne i czerwienieje...nnormalne to czy ...? krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 09:34 Gość portalu: krm napisał(a): > Specjalnosc inauguracji polega na tym chyba, ze chwilami ( moze to ze zlosci?!) > > zolkne i czerwienieje...nnormalne to czy ...? > krm eee... to znaczy ze jestes zly dzisiaj czy tylko zlosliwy , bo wlasciwie i jedno i drugie to cos nnormalnego jesli oczywiscie -chwilami... ale za to jaka kolorystyka! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce 21.09.01, 09:53 Dawno temu pewien czlowiek powiedzial, ze jesli mialby zapytac ktora godzina, kogos z osob np. stojacych na peronie kolejowym, to bylbym na koncu . Dzis mi mowisz, ze zly jestem. Ewentualnie zlosliwy- no jasne , ze zlosliwy. Jak cholera. Az zielenieje z tej zlosliwosci. Iskrami miotam . Nieopisane dzieja sie tu rzeczy. ... Slabe , ale jednak slonko, niesmialo i bezgrzejnikowo omiata mi lysiejacy ogrod. Trawe trzeba jeszcze przystrzyc, liscie zgrabic, posprzatac... Napije sie czegos goracego. pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 10:17 Dawno temu pewien czlowiek powiedzial, ze jesli mialby zapytac ktora godzina, > kogos z osob np. stojacych na peronie kolejowym, to bylbym na koncu . > Dzis mi mowisz, ze zly jestem. Ewentualnie zlosliwy- no jasne , ze zlosliwy. > Jak cholera. Az zielenieje z tej zlosliwosci. Iskrami miotam . Nieopisane > dzieja sie tu rzeczy. ... > Slabe , ale jednak slonko, niesmialo i bezgrzejnikowo omiata mi lysiejacy ogrod > . > Trawe trzeba jeszcze przystrzyc, liscie zgrabic, posprzatac... > Napije sie czegos goracego. > pozdrawiam > krm A ja zapytam cie o godzine w pierwszej kolejnosci! a co ! :) ok, usmiechnieta zlosliwosc w kolorze seledynu ? moze byc, podsylam troche odcienia pomaranczy bo na slonce dzis raczej nie ma co liczyc, iskry optymizmu samemu sie wykrzesze a przy pozytywnej gwiazd konstelacji to i plomien z nich mozna rozniecic. Dzis w grabieniu lisci nie pomoge , bo juz spozniona jestem do swych obowiazkow ale wirtualnie sie jednocze z Toba w nabywaniu odciskow na dloniach , to takie przyjemne.. Pozdrawiam i trzymaj sie cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 22.09.01, 10:21 Edit ...juz dziesiata dwadziescia. Czas plynie i plynie dzis sporo wody z nieba. Ty pewnie dopiero w poniedzialek... ale trzymaj sie cieplo i Ty. krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 22:11 Witam. No jak tam? Liscie zagrabione? Buderus podkrecony , stopy zawiniete w kocyk i goraca herbata z rumem w reku wiec mozna week-end zaczynac? ;) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisbon Re: Chce pogadac z nnormalnym facetem po 30-tce IP: *.kap.citynet.pl 30.09.01, 15:25 Masz jeszcze ten rum? Odpowiedz Link Zgłoś