Dodaj do ulubionych

nocne Marki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:26
ludziska spicie? nic ciekawego sie tu nie dzieje! popapralo was? a gdzie
nocne zycie ? hej hej ludu! pobuda!
Obserwuj wątek
    • diabel.tasmanski nie spie. 04.02.05, 00:27
      I to jest najciekawsze
      • Gość: lolo Re: nie spie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:29
        ja tez nie! no i co ze spiochami? pobuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
      • Gość: :)) Re: nie spie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:30
        A kto powiedział że tu się śpi??
        • Gość: hehe Re: nie spie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 02:14
          Hehe Ja nie spie i nie mam zamiaru spac ;]
    • pauli7 Re: nocne Marki 04.02.05, 00:29
      >ludziska spicie? nic ciekawego sie tu nie dzieje!

no to co tu robisz??:)

Pauli
      • Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:30
        a co cie kusi???
    • Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:36
      czytam te pierdoly i zal mi ze jest jak jest! szkoda mi nas ! czasami mysle ze
      jestesmy odmiencami! ale dzis sie przekonalem ze to my jestesmy normalni a
      inni sa odmiencami!i zal mi ich!
      • Gość: :)) Re: nocne Marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:38
        Masz rację po co marnować czas na jakieś durne spanie
        • Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:41
          no to siema popiszemy?
          • Gość: :)) Re: nocne Marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:43
            ok
            • Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:45
              no to zaczynajmy !!! moze pare nowych watkow na wstepie? niech ludziska rusza
              szare kom!!
              • Gość: :)) Re: nocne Marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:47
                MAsz jakiegoś pomysła??
      • diabel.tasmanski Bo tutaj jest jak jest i 04.02.05, 00:48
        nie gniewaj się Janek :)
        • Gość: :)) Re: Bo tutaj jest jak jest i IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:50
          OOOOO! ktoś tu idzie spać...
    • Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:52
      moze o zyciu w celibacie? to fajny temat! przeciez wiadomo ze plebani i tak sie
      pykaja ! wiec co szkodzi rozdmuchac ten temat?
      • Gość: :)) Re: nocne Marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:55
        To chyba już było..I tak wiadomo,że nikt nie jest w stanie się powstrzymać,no
        chyba że nie może..
        • Gość: agge Re: nocne Marki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.05, 00:58
          To ja już zobaczę jutro co wykombinowaliście ;)
          A teraz już grzecznie pod kołderkę, dobrej nocki i pomysłów życzę :)
          • Gość: :)) Re: nocne Marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:01
            Sen nie zając-nie ucieknie bo sam cię dopadnie...
        • Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:03
          bylo nie bylo? ludzie mysla coraz smielej ciekaw jestem jakie maja zdanie na
          ten temat?! problemow jest wiele moze ty cos zaproponuj!? ja chetnie pogadalbym
          o sprawach malzenskich ! problemy rostaniowe! delegacje wyjazdy zagraniczne
          itp! lub np. o zazdrosci !
          • Gość: :)) Re: nocne Marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:06
            NIe wiem jak ty ale ja nie wyobrażam sobie małżeństwa na odległość.To nie
            rokuje dobrze.
            • Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:09
              wiem ze w tych sprawach nie jest lekko ale czasami tak bywa ze trzeba sobie
              zaufac!
              • Gość: :)) Re: nocne Marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:14
                zaufanie zaufaniem,ale jeżeli jest się daleko od siebie,a czas leci to potem
                nie będzie już o czym rozmawiać,każdy niestety ma już swoje życie i inne
                problemy
          • zegor Re: nocne Marki 04.02.05, 01:13
            Lolo,o jakim celibacie?
            W PŚ orginał było "będziesz żył w celi - bracie "
            a jakiś klecha pomylił się przy przepisywaniu........
            • Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:17
              chcialbys miec taka cele jak oni maja!! zobacz jak zyja jakimi autami brykaja i
              jakie chaty maja !
              • Gość: :)) Re: nocne Marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:20
                A mnie to lotto!!!
          • Gość: agge Re: nocne Marki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.05, 01:14
            jeszcze się wtrącę i już znikam, a może z perspektywy faceta - żona mnie
            zostawiła, to rzadziej spotykane, (np dlatego że zamiast jej poświęcać uwagę
            miałem romans z komp. ;)))
            Ojjjjj zasypiam już...pa pa
    • Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:13
      widze ze nie zainteresowalismy ludzi !? wiec szkoda ! nara siemano ! stosunkowo
      przyjemnej nocy! jesli masz z kim !jesli nie to szkoda! ale i tak dobrej nocy !
      narka!
    • bez_mapy Re: nocne Marki 04.02.05, 01:35
      Ludzie, a czemu właściwie jeszcze nie śpicie? Na którą macie do pracy/szkoły.
      Porąbało was?
    • Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 08:13
      ja juz sie wyspalem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka