Gość: lolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:26 ludziska spicie? nic ciekawego sie tu nie dzieje! popapralo was? a gdzie nocne zycie ? hej hej ludu! pobuda! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo Re: nie spie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:29 ja tez nie! no i co ze spiochami? pobuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: nie spie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:30 A kto powiedział że tu się śpi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: nie spie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 02:14 Hehe Ja nie spie i nie mam zamiaru spac ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: nocne Marki 04.02.05, 00:29 >ludziska spicie? nic ciekawego sie tu nie dzieje! no to co tu robisz??:) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:30 a co cie kusi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:36 czytam te pierdoly i zal mi ze jest jak jest! szkoda mi nas ! czasami mysle ze jestesmy odmiencami! ale dzis sie przekonalem ze to my jestesmy normalni a inni sa odmiencami!i zal mi ich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: nocne Marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:38 Masz rację po co marnować czas na jakieś durne spanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:41 no to siema popiszemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: nocne Marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:43 ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:45 no to zaczynajmy !!! moze pare nowych watkow na wstepie? niech ludziska rusza szare kom!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: nocne Marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:47 MAsz jakiegoś pomysła?? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Bo tutaj jest jak jest i 04.02.05, 00:48 nie gniewaj się Janek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Bo tutaj jest jak jest i IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:50 OOOOO! ktoś tu idzie spać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:52 moze o zyciu w celibacie? to fajny temat! przeciez wiadomo ze plebani i tak sie pykaja ! wiec co szkodzi rozdmuchac ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: nocne Marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:55 To chyba już było..I tak wiadomo,że nikt nie jest w stanie się powstrzymać,no chyba że nie może.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agge Re: nocne Marki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.05, 00:58 To ja już zobaczę jutro co wykombinowaliście ;) A teraz już grzecznie pod kołderkę, dobrej nocki i pomysłów życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: nocne Marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:01 Sen nie zając-nie ucieknie bo sam cię dopadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:03 bylo nie bylo? ludzie mysla coraz smielej ciekaw jestem jakie maja zdanie na ten temat?! problemow jest wiele moze ty cos zaproponuj!? ja chetnie pogadalbym o sprawach malzenskich ! problemy rostaniowe! delegacje wyjazdy zagraniczne itp! lub np. o zazdrosci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: nocne Marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:06 NIe wiem jak ty ale ja nie wyobrażam sobie małżeństwa na odległość.To nie rokuje dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:09 wiem ze w tych sprawach nie jest lekko ale czasami tak bywa ze trzeba sobie zaufac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: nocne Marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:14 zaufanie zaufaniem,ale jeżeli jest się daleko od siebie,a czas leci to potem nie będzie już o czym rozmawiać,każdy niestety ma już swoje życie i inne problemy Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: nocne Marki 04.02.05, 01:13 Lolo,o jakim celibacie? W PŚ orginał było "będziesz żył w celi - bracie " a jakiś klecha pomylił się przy przepisywaniu........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:17 chcialbys miec taka cele jak oni maja!! zobacz jak zyja jakimi autami brykaja i jakie chaty maja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: nocne Marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:20 A mnie to lotto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agge Re: nocne Marki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.05, 01:14 jeszcze się wtrącę i już znikam, a może z perspektywy faceta - żona mnie zostawiła, to rzadziej spotykane, (np dlatego że zamiast jej poświęcać uwagę miałem romans z komp. ;))) Ojjjjj zasypiam już...pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:13 widze ze nie zainteresowalismy ludzi !? wiec szkoda ! nara siemano ! stosunkowo przyjemnej nocy! jesli masz z kim !jesli nie to szkoda! ale i tak dobrej nocy ! narka! Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: nocne Marki 04.02.05, 01:35 Ludzie, a czemu właściwie jeszcze nie śpicie? Na którą macie do pracy/szkoły. Porąbało was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: nocne Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 08:13 ja juz sie wyspalem! Odpowiedz Link Zgłoś