Dodaj do ulubionych

wieszalem pranie,godzine mi to zajelo...

05.02.05, 15:33
Zjadlem tez obiadek -pyszny byl:)
Widze ze cos wam sie stalo.
Ja juz dawno zapomnialem o calym zajsciu a wy sie napedzacie.
Szkoda mi was.
Mam jedna preosbe nie przenoscie swoich zlych emocji na mnie ,ani do moich
postow.Ja was nie znam i jak zauwazylem nie potraficie sie zachowac z kultura ...
Grzecznie was prosze na razie zostancie w swoim grajdolku i tam sie kiscie!
Dotyczy to diabla tasmanskiego ,innej bajki i Grzesia:)
U mnie wasze pieniactwo i awanturnictwo nie znajduje wytlumaczenia!
Obserwuj wątek
    • Gość: selekcjonerka Re: wieszalem pranie,godzine mi to zajelo... IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.02.05, 15:37
      grzes to wazelina, inna bajka jest OK- ma dobry gust, a diabeł jest fajny:)
      • profesor8 Re: wieszalem pranie,godzine mi to zajelo... 05.02.05, 15:38
        non coments
      • trzpiot_1 Re: wieszalem pranie,godzine mi to zajelo... 05.02.05, 15:38
        A Ty jesteś xy2 :))
        • Gość: selekcjonerka a tobie tez sie cos w główce porobiło IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.02.05, 15:40
          nie jestem zadna xy2
          • trzpiot_1 Re: a tobie tez sie cos w główce porobiło 05.02.05, 15:45
            W takim razie to pewnie zbieg okoliczności, że obie piszecie spod tego samegi
            IP :)

Autor: Gość: xy2 IP: .48.242.* / 80.51.176.*
            • Gość: selekcjonerka juz kiedys mówiłam ze moze pisac IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.02.05, 15:46
              1000 osób z tego IP, o co ci chodzi, no o co
              • trzpiot_1 Re: juz kiedys mówiłam ze moze pisac 05.02.05, 15:50
                O rany, skoro o nic nie chodzi, to czym się tak denerwujesz?
                • Gość: selekcjonerka nie denerwuje sie:) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.02.05, 15:53
                  • trzpiot_1 To się chwali :) 05.02.05, 15:57
                    Jednak kogoś mi przypominają takie odpowiedzi w samym tylko temacie :)
                    • Gość: selekcjonerka w jakim temacie, nie rozumiem:) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.02.05, 16:00
                      • trzpiot_1 Re: w jakim temacie, nie rozumiem:) 05.02.05, 16:34
                        A, to takie okienko z podpisem TEMAT, które pojawia się, gdy odpowiadasz na
                        wpis, w sumie nic istotnego :)
    • libressa Re: wieszalem pranie,godzine mi to zajelo... 05.02.05, 15:45
      Wiem, rozwieszałes pranie i tęskniłeś za Libressą :)
      • trzpiot_1 Re: wieszalem pranie,godzine mi to zajelo... 05.02.05, 15:46
        I przeżywał ciężkie chwile :)
      • Gość: selekcjonerka wieszał pranie i myslal o libresce IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.02.05, 15:48
        gotowal obiad myslal o libresce, golil sie myslal o libresce, golil nogi myslał
        o libresce, spał myslal o libresce
      • profesor8 libreska Ty jedna masz u mnie wysokie notowania 05.02.05, 15:49
        No libreska moje wielkie slipy tysiace koszul,dwa tygodnie nie pralem.
        Zreszta to nic ja bym calej dzielnicy zrobil pranie,zeby tylko ci ludzie sie tak
        nie rzucali na siebie na forum:(
        To przykre
        Odechciewa mi sie pisac,bo co czlowiek napisze z potrzeby serca to zawsze komus
        to w oczy kole i juz jest awantura.
        Ja juz na zaczepki nie odpowiadam,moze sie uwolnie od tego typu ludzi.
        • libressa Re: libreska Ty jedna masz u mnie wysokie notowan 05.02.05, 15:52
          Wiesz Profesore, wizja frutti di mare w czerwcu i te lody, no i ten sex
          stulecia musza mnie mobilizować :*
          • profesor8 Re: libreska Ty jedna masz u mnie wysokie notowan 05.02.05, 15:54
            Uwazaj bo inna bajka i dialbel juz czekaja zeby mnie zdyskredytowac w Twoich
            pieknych oczach,a to nie jest zabawne.
            • inna-bajka Re: libreska Ty jedna masz u mnie wysokie notowan 05.02.05, 15:57
              Wcale nie musimy, wystarczy, że sobie poczyta twoje posty chamie.
              A Libressko nie zadawaj mu pytań, bo poznasz słownictwo, które dla Ciebie do
              tej pory było obce.
              • libressa Re: libreska Ty jedna masz u mnie wysokie notowan 05.02.05, 16:00
                Dzieki Bajeczko, Libressa potrafi odróznic poze od niepozy :DDD
                Uczymy sie i doswiadczamy przez całe zycie, a ja włąsnie dzisiaj
                wracam do "zywych", po bardzo, jak wiesz smutnej ceremonii...
                • inna-bajka Re: libreska Ty jedna masz u mnie wysokie notowan 05.02.05, 16:01
                  Wiem, podziwiam Cie za siłę i pogodę.
                  I nie moge sie doczekać s....
                  • libressa Re: libreska Ty jedna masz u mnie wysokie notowan 05.02.05, 16:04
                    Wies gdybym okazała słabiosc, moi bliscy cierpieli by z mojego powodu również,
                    a tego nie chciałabym, Kotek mnie wspomógł, a słabosc okaże komuś z Galicji...
                    A "S" jak najbardziej :)))
              • profesor8 Re: libreska Ty jedna masz u mnie wysokie notowan 05.02.05, 16:16
                pies ogrodnika ,jak slowo daje,awanturnica jakas nienormalna jestes inna bajka
                Zamknij juz moze buzie i zaprzestan wyzywania mnie bo to nie swiadczy dobrze o
                Tobie jako kulturalnej kobiecie.
                Swoja droga moze nie kladz nacisku na to co zrobi libressa ,ja wierze ze ona nie
                ulega tak prostym przekladom Twojego nieudanego zycia na zwykle sobotnie
                popludnie ktore notabene wszystkim popsulas i swietnie sie tym bawisz!
                idz do diabla ze swoimi intencjami
            • libressa Re: libreska Ty jedna masz u mnie wysokie notowan 05.02.05, 15:58
              W moich pieknych zielonych oczach jedynie sam możesz sie zdyskredytować .:DDD
              • profesor8 Re: libreska Ty jedna masz u mnie wysokie notowan 05.02.05, 16:09
                ide nie mam przyjemnosci z nimi tu przebywac zawsze jestes mile widziana na
                moich postach,bajak i ten diabel nie
          • inna-bajka Re: libreska Ty jedna masz u mnie wysokie notowan 05.02.05, 15:56
            Libressa, nie daj się nabrać. Dzisiaj ten niby profesorek został zdemaskowany.
            • libressa Re: libreska Ty jedna masz u mnie wysokie notowan 05.02.05, 16:05
              Bajeczko, czy to ma jakieś znaczenie, nie on jeden na tym forum...
              to ma byc zabawa...:)
              • trzpiot_1 Re: libreska Ty jedna masz u mnie wysokie notowan 05.02.05, 16:36
                Też się kiedyś zabawiałam wyrywaniem mucho nóżek i skrzydełek.
          • profesor8 Male sprostowanie 05.02.05, 16:25
            Hm ten jadlospis to wyglada jak na dwa dni,o sexie nic nie myslalem nawet.
            Nie wyprzedzam nigdy zycia.
            • libressa Re: Male sprostowanie 05.02.05, 16:55
              To do mnie?? :)
              • profesor8 Re: Male sprostowanie 05.02.05, 17:07
                To nie jest koszernie mieszac lody z fruti di mare.Juz same fruti di mare nie sa
                koszerne:)
                Zartuje z ta koszernoscia bo wlasnie na katedrze slucham wykladow z dziedziny
                judaizmu.
                O sexie napisalem powaznie ,to znaczy mi sie musi ktos spodobac fizycznie i
                psychicznie zebym potrafil to zrobic,taki staroswiecki juz jestem.
                Z drugiej strony Twoje wyznanie tego ot tak publicznie troche mnie ubodlo .
                Nabralo w takim kontekscie powszechnej jawnosci posmaku zartu ,o tyle nie ladnie
                ze w momecie kiedy osobi mi nieprzychylne wtracaly sie do naszej rozmowy.
                UFF
                • libressa Re: Male sprostowanie 05.02.05, 17:17
                  Ja równiez lubię prowokować, wybacz....ale liczyłam,ze zdystansujesz sie :(
                  Lubie zartowac z rzeczy i spraw powaznych, ale nie martw sie, zareagowałes jak
                  Prawdziwy Mężczyzna...:)
                  • profesor8 Re: Male sprostowanie 05.02.05, 17:24
                    Podtrzymals mnie na duchu zebym bron Boze nie upadl:)
                    Pojde teraz do swoich zajec,wiesz to jedyne dwa dni w tygodniu gdzie moge sobie
                    czytac cos co sam wybiore,czy zrobic jaks rzecz zeby caly tydzien niewolnictwa
                    szkolnego przetrzymac.
                    Lubie cie libreska bo jestes lekka i nie doprowadzasz mnie do pasji:)))
                    Jestem naprawde lagodny i mozna mna sterowac ,ale trzeba sie mnie nauczyc.
                    Czyzbys juz to zrobila?
                    Dzis juz w lozku z ksiazka przesle Ci pare sympatycznych mysli:)
                    Dobranoc.

P.S. Dopilnoj moze zeby sie nie pozabijali na tym forum do konca dnia:)
                    Szczegolnie w kwestiach narosowo-wyzwolenczych.
                    Banalnosc rzeczywistosci nie dla wszystkich jest taka oczywista:))))))))))
                    • libressa Re: Male sprostowanie 05.02.05, 17:28
                      Jestem tylko Kobietą :)
                      • profesor8 Re: Male sprostowanie 05.02.05, 17:31
                        Dosc nieprzecietna :)
                        • libressa Re: Male sprostowanie 05.02.05, 17:32
                          :)
                          • profesor8 Re: Male sprostowanie 05.02.05, 17:34
                            :)
    • inna-bajka Lekcja kultury wdg Prostaka8 vel "profesorka" 05.02.05, 15:46
      Zlosc pieknosci szkodzi ,moze nie wchodz na moje posty -nie zycze sobie zeby tak
      glupia baba tu mi sie wpisywala!!!

Twoj post jesta wyzej kretynko ,przyjzy sie mu uwaznie to
      twoje "dzielo":)))))))))))

wbij sobie to do twego rozczochranego lba.Jak pisze o kawie czy pomaranczach

Jezeli jestem dla ciebie debilem To co tu scierwo robisz?

to cioto jeszcze dupy nie wytarles?
      Swoja droga zawsze wiedzialem ze taka ciota jak ty zawsze nbedzie tesknila za
      mna!

Jak cie czytam to widze jaka glupia suka jestes:))))))

I na twoim ku..twie

I tak dalej i tak dalej.
      • profesor8 Re: Lekcja kultury wdg Prostaka8 vel "profesorka" 05.02.05, 15:51
        moze idz stad kobieto ,ja sobie nie zycze z Toba rozmawiac nigdy wiecej!Wiec jak
        masz chcoc troche dla siebie szacunku to wyjdz stad!
        Bajka to cos przyjemnego ,a Ty nie jestes zdna bajka tylko koszmar!!!!
        • inna-bajka Re: Lekcja kultury wdg Prostaka8 vel "profesorka" 05.02.05, 15:54
          Profesor to ktoś z klasą i kulturą, a przedewszystkim wiedzą którą chce
          przekazać. A ty ... ?
          Twoje wykłady o wieszaniu skarpetek do mnie nie przemawiają.
        • diabel.tasmanski to wolne forum każdy pisze to co chce ... 05.02.05, 15:57
          • profesor8 do inna bajka i diabel 05.02.05, 16:06
            Patrz po co wlazisz na moje:jak napisales zeby co mnie wkurzac innej intencji
            nie masz,inna bajka nawyzywala mnie za co ze sobie pisze cos?teraz udaje glupia
            i jakies podchody i awantury mi urzadza...
            Dosc tego wynoicha raz na zawsze z mojego postu ludzie bez honoru i bez chumoru
            inna bajaka zabiertaj sie stad razem ze swoim kumplem diablem!
            Jestescie oboje jak para szczurow zdechlych nie ma dla was swietosci zadnej.
            Brak kultury i zly charakter to jedyna rzecz co za soba ciagniecie.
            Ja nie chce i nie musze z wami patafiany rozmawiac.
            Juz za duzo jest was w moich wpisach!
            • diabel.tasmanski Jahipku to nie jest forum przywatne 05.02.05, 16:08
              > Dosc tego wynoicha raz na zawsze z mojego postu ludzie bez honoru i bez chumoru
              Jak w temcie
              • profesor8 Re: Jahipku to nie jest forum przywatne 05.02.05, 16:12
                forum nie jest prywatne,ale posty sa i nalezy uszanowac czujas wole a nie wlazic
                gdzies gdzie go nie chca!
                To ty kawal chama jestes jak nie rozumiesz takiej prostej rzeczy,tym bardziej ze
                cie wiele razy o to prosilem i przypominam ze Twoje intencje sam odkryles
                Wiec idz sobie szczylu grandz gdzies indziej z takimi jak ty
                ja nie mam ochoty i zawsze moge ci cos przykrego powiedziec jak nie pojmiesz poi
                takiej ilosci tlumaczenia i proszenia
                gon sie
                • diabel.tasmanski Posty należą do gazety wyborczej 05.02.05, 16:14
                  • profesor8 Re: Posty należą do gazety wyborczej 05.02.05, 16:19
                    napisalem jak wyzej gdybys mial honor juz dawno zawinal bys ogon i zjezrzdzal mi
                    z oczu,zakochales sie k ... we mnie czy co?
                    wez sobie kogo chcesz i idz stad
                    • diabel.tasmanski To ty pisałeś że mnie kochasz 05.02.05, 16:37
                      próbuj dalej może ci ulegne
                      • inna-bajka Re: To ty pisałeś że mnie kochasz 05.02.05, 16:42
                        Diablo ! Sam mi powiedziałeś, aby sobie dać spokój z nim.
                        Ja już nie mam siły, to musi byś jakiś komuch, tylko oni mówią, że deszcz pada
                        jak ktoś im pluje w zakłamaną twarz.
                        Dzisiaj sobota, trzeba pochasać. Rano jak przyjdziemy, to sobie poczytamy o
                        ścieraniu kurzy lub wycieraniu kurze ;)
                        • diabel.tasmanski odwołuje 05.02.05, 16:58
                          pisałem zebyś dała mu spokój,bo akurat go naszło wklejanie Twoich postów.
                          To jest naruszenie netykiety , nie należało mu więc w tym przeszkadzać :)
                          Teraz już nieche więcej wklejać :(
                          • inna-bajka Re: odwołuje 05.02.05, 17:02
                            Bo nie ma co, na jego nieszczęście.
                            Miło było znowu iść z Tobą w jednym szereu na przeciw krypto intelektualistom ;)
                            Teraz oddalam się na sobotni wypad.
                            Jutro napiszę co, gdzie, z kim, kiedy, po co , jak, za ile ... Profesor69
                            • diabel.tasmanski Re: odwołuje 05.02.05, 17:10
                              Nigdy jeszcze nie byliśmy w jednym szeregu. Ja tylko przyłaczyłem się do
                              dyskusji z Jahipkiem. :)
                              Nigdy nie bedziemy po przeciwnych stronach.
                              • profesor8 Re: odwołuje 05.02.05, 17:13
                                Nie identyfikujesz sie z ta glupia ,nienawisc do mnie was polaczyla:))))))))))
                                • inna-bajka Re: odwołuje 05.02.05, 17:16
                                  I znowu nic nie zrozumiałeś :)))))))))))))))))))))))))))))) )))
                                  Poprostu ręce opadają.
                                • diabel.tasmanski Jaka nienawisć 05.02.05, 18:13
                                  Jaka nienawisć. Tacy ludzie jak ty na początku sa śmieszni, potem irytujący ,
                                  potem znowu śmieszni.

• diabel.tasmanski I jednocześnie jahipeka wcieło 05.02.05, 15:49
    • diabel.tasmanski ależ ty szybko czytasz profesorze 05.02.05, 15:51
      przeczytałeś ~120 postów w kilka minut. Jahipku dobry jesteś

• profesor8 Ktos tu klamie 05.02.05, 15:56
      Ależ ja nie wchodzę na Twoje posty, bo już same tytuły są durne i płytkie.
      Tak samo jak Ty. Nie wiem czy zauważyłeś, ale ja sie do Ciebie zwracam z "dużej
      litery" i nie piszę, że jesteś głupim chłopem, tylko, że głupio piszesz. Ale
      czego sie można spodziewać o kimś, kto pisze tylko o żarciu i piciu kawy.
      • Gość: selekcjonerka duze litery to sobie włóz miedzy bajki IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.02.05, 15:59
      • inna-bajka Re: Ktos tu klamie 05.02.05, 16:00
        Teraz to juz jest sprawa honorowa.
        Kiedyś tu już była wojna z głupimi postami i została ona wygrana.
        • diabel.tasmanski Re: Ktos tu klamie 05.02.05, 16:03
          daj mu spokój na chwile niech troche podziała :)
    • profesor8 [...] 05.02.05, 15:58
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • diabel.tasmanski Jahipku wklejanie całych cudzych 05.02.05, 16:25
        wypowiedzi jest niezgodne z netykietą :)
        • profesor8 Re: Jahipku wklejanie całych cudzych 05.02.05, 16:26
          pocaluj psa pod ogon jak nie masz kogo upominac...
          • diabel.tasmanski Jahipku ja cie nie upominam. 05.02.05, 16:30
            Ale nie kradnij cudzych wypowiedzi
            • profesor8 [...] 05.02.05, 16:40
              • diabel.tasmanski jak to nie trawisz mnie przecież mnie kochasz 05.02.05, 16:47
    • profesor8 [...] 05.02.05, 16:00
      • inna-bajka Re: Ktos tu klamie 05.02.05, 16:03
        Przypominam, ze ciebie i tak nie przebiję i wyszykaj coś jeszcze :)))))))))))))
        • profesor8 Re: Ktos tu klamie 05.02.05, 16:08
          Patrz po co wlazisz na moje:jak napisales zeby co mnie wkurzac innej intencji
          nie masz,inna bajka nawyzywala mnie za co ze sobie pisze cos?teraz udaje glupia
          i jakies podchody i awantury mi urzadza...
          Dosc tego wynoicha raz na zawsze z mojego postu ludzie bez honoru i bez chumoru
          inna bajaka zabiertaj sie stad razem ze swoim kumplem diablem!
          Jestescie oboje jak para szczurow zdechlych nie ma dla was swietosci zadnej.
          Brak kultury i zly charakter to jedyna rzecz co za soba ciagniecie.
          Ja nie chce i nie musze z wami patafiany rozmawiac.
          Juz za duzo jest was w moich wpisach!
    • Gość: bleble Re: a kiedy będziesz trzepał ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:47
      nie tylko dywany ?:)
    • profesor8 Re: wieszalem pranie,godzine mi to zajelo... 05.02.05, 17:00
      Poszlo co mialo wyjsc jak mowil wozny na Uniwerku.
      Czasem bycie samemu nie jest takie zle ,naprawde w zyciu prywatnym gdym znal
      tego diabla poszedlby mdo wiezienia za zabojstwo.
      Inna bajka to ode mnie by dostala lanie ,tak jak nikogo nie bilem nigdy.
      Pewnie nie starczyloby mi argumentow na taka glupia babe i bym ja spral.No
      dalbym jej do wyboru albo mi da spokoj albo bedzie mi jazgotac jakies
      niedorzecznosci.
      Moze faktycznie nie odbiegam od calosci narodu Polskiego za daleko i tez jestem
      chamem,tak sie zaczalem nad tym zastanawiac.No dobrze jestem ,ale inteligietnym
      takim.Wiec zarzucenie mi glupoty mogloby taka inna bajke kosztowac ciezkie
      zranienie.Bo tam gdzie zawodza argumenty rzeczowe tylko sila moze przemowic do
      wyobrazni oponeta.Tym bardziej ze to glupie naruszylo moja prywatnosc i
      nietykalnosc slowem pisanym.
      Ona jest jakby moja gorsza kopia ,troche odwzorowuje moje zachowania.
      Wcale sie z tego nie ciesze.To pokazuje mi ze mam jakis problem natury
      emocjonalnej.Bo jej problem mnie nie obchodzi.
      • Gość: bleble [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:04
        • inna-bajka Re: idź lepiej trzepać 05.02.05, 17:15
          Prostak8 na kierowniczke magla, wszyscy już odpuścili a ten swoje.
          Jesteś żałosny
          Bleble -przybij piątkę ;) Kiedy pijemy ?
          • profesor8 Re: idź lepiej trzepać 05.02.05, 17:29
            No i szukasz znow z diablem koligacji bo to on pod innym nickiem.A tak powaznie
            myslisz ze ja moge sie takim debilem jak ty przejmowac w nieskonczonosc?
            gon sie
            • miszelka1 nagonka :( 05.02.05, 17:47
              Kimkolwiek jestesś, profesorze, trzymaj się!
              Nie znoszę nagonek!

Kurczę, no po co oni tu wchodzą?!
              Jak im się Twoja gadanina tak nie podoba.
              Nie rozumiem, a ponoć taka inteligentna ze mnie bestia.. :)
            • diabel.tasmanski Diabeł pisze tylko pod swoim nickiem 05.02.05, 18:14
          • Gość: bleble Re: no nie wiem, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:38
            ja tylko Tanie i wina :)

inna-bajka napisała:
            > Bleble -przybij piątkę ;) Kiedy pijemy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka