Dodaj do ulubionych

Moje dewiacje, nie tylko sexualne...

03.06.02, 12:48
oswiadczam wszem i wobec ze szampana, truskawki i bita smietane nie ja
wymyslilam!! wiec prosze mi nie wpierac! O!

Obserwuj wątek
    • mathildae Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 03.06.02, 12:53
      korekta;
      skreslic smietane, wpisac syrop klonowy;)

• saqqara Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 03.06.02, 12:53
        zamiast truskawek moga byc kostki lodu.....:)
      • emperor Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 03.06.02, 13:17
        no prosze, Martadelke wzielo na wspomnienia z mlodosci:))))

mathildae napisał(a):

> korekta;
        > skreslic smietane, wpisac syrop klonowy;)
        >

• czarna_pantera2 Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 03.06.02, 13:18
      hihi ciekawy watek:) ale crimenik uwaza inaczej wiec sie nie wymiguj!!!
      • emperor Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 03.06.02, 13:22
        o nie! juz jest dla mnie spalona:(
        nie jadam z cudzych misek :)))

czarna_pantera2 napisał(a):

> hihi ciekawy watek:) ale crimenik uwaza inaczej wiec sie nie wymiguj!!!

• saqqara o Ciebie mi Pantera chodzilo:)) 03.06.02, 13:22
        widzialam te Wasze z Crimenem podchody na "e" na temat moich dewiacji:))
        wypieram sie i juz!
        • czarna_pantera2 Re: o Ciebie mi Pantera chodzilo:)) 03.06.02, 13:27
          hihihi cmokus powinnas tam czasami wpasc i urozmaicic watek!!!
        • laelia Re: o Ciebie mi Pantera chodzilo:)) 03.06.02, 13:30
          nigdy nie należy rezygnować z darmowej reklamy - extra zagranie, tylko powinnaś
          jeszcze mimochodem zasugerować tytuł wątku. Ludzie mogą być zbyt leniwi żeby
          szukać :))))))))))))))))))))))
          • saqqara mnie reklamy nie potrzeba :)) 03.06.02, 13:34
            ale zeby o mnie na "e" pisac i to tak!! zgroza!!

ps. moze zajrze, chociaz jak mnie poniesie, to moga byc problemy:))
            • czarna_pantera2 Re: mnie reklamy nie potrzeba :)) 03.06.02, 13:48
              ciotki klotki hihihi wpadac na deres truskowkowy na e zapraszam:)
              • saqqara Re: mnie reklamy nie potrzeba :)) 03.06.02, 13:53
                nie kus babo:))
                • laelia Re: mnie reklamy nie potrzeba :)) 03.06.02, 14:00
                  a ja wstąpię, moż się dowiem, jakie ja mam dewiacje? To mogłoby być całkiem
                  interesujące :)
                  • czarna_pantera2 Re: mnie reklamy nie potrzeba :)) 03.06.02, 14:13
                    powiem crimenowi niech przygotuje jakies atrakcje hihihi
                • czarna_pantera2 Re: mnie reklamy nie potrzeba :)) 03.06.02, 14:03
                  bede cierpliwie czekac:)i basta!!!trzeba troche ozywic forum:)
                  • saqqara Re: mnie reklamy nie potrzeba :)) 03.06.02, 14:17
                    chcesz ozywic towarzyskie idac na erotyczne? ciekawy sposob, nie powiem;)))
    • Gość: randia Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... IP: 195.205.73.* 03.06.02, 14:33
      saqqara napisał(a):

> oswiadczam wszem i wobec ze szampana, truskawki i bita smietane nie ja
      > wymyslilam!! wiec prosze mi nie wpierac! O!
      >
      Nie twierdzę, że nie twoja ale przyznaję się, bez bicia, napewno moja!!!A i
      jeszcze kostki lodu!!!!!!
    • mathildae Re: z ostatniej chwili; 03.06.02, 15:17
      ogloszono wyniki na najseksowniejsza scene filmowa;
      wygrala ta z kostkami lodu w 9 1/2 tygodnia!
      • saqqara Re: z ostatniej chwili; 03.06.02, 15:19
        nie zgadzam sie!!! zamiast kostek lodu powinien byc super dojrzaly melon, wtedy
        sok scieka po rekach i ..... hm..:))
        • laelia Re: z ostatniej chwili; 03.06.02, 15:26
          no dobra, przyznaj się który to wątek, bo nie mam czasu szukać :)
          • saqqara Re: z ostatniej chwili; 03.06.02, 15:39
            hm, w sumie to tutaj jest prawie wszystko:))reszta jest nieistotna, serio serio!
            • laelia Re: z ostatniej chwili; 03.06.02, 15:49
              mnie właśnie zawsze ta nieistotna reszta pociąga :))))))))))
              no, gadaj
              • saqqara Re: z ostatniej chwili; 03.06.02, 15:51
                wstydzem sie.....:))
                • Gość: hm Re: z ostatniej chwili; IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 03.06.02, 17:29
                  masz racje szaki, ale tutaj to ty jestes niezastapiona:)
    • Gość: Crimen Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.06.02, 21:37
      Co tu się wyprawia?Stąd trzeba wiać, nie ma się nad czym zastanawiać:)))
      • Gość: hm Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 03.06.02, 22:34
        nie zartuj:)!!!
        • Gość: Crimen Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.06.02, 23:54
          Ja nie żartuję.Ktoś rozjuszył Szakirkę;)
          • Gość: hm Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 03.06.02, 23:55
            to byla galaz:)hihi
            • Gość: Crimen Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.06.02, 00:19
              Kto by pomyślał że gałaż moze wyleczyć z fantazji...seksualnych;)
              • Gość: hm Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 04.06.02, 08:57
                to bylo tylko chwilowe zacmienie:) tego tak sie latwo nie leczy:)
                • emperor Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 09:01
                  wstydzcie sie panowie,
                  po to musiala jechac az na poludnie, w kraine sexu i biznesu:)))
                  • saqqara Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 09:24
                    hehehe, leczenie dewiacji za pomoca galezi??? no nie, tak to mnie sie wyleczyc
                    nie da;)))

Emperor

Twoj jezor domaga sie skrocenia, przynajmniej o polowe:)))
                    • emperor Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 09:26
                      te, mloda, uwazaj co mowisz! :)
                      bo jak cos ten, to wiesz.... bedziesz zalowac ze za krotki:)))))

saqqara napisał(a):

> Emperor
                      >
                      > Twoj jezor domaga sie skrocenia, przynajmniej o polowe:)))

• saqqara Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 09:30
                        te stary
                        mowimy caly czas o jezorze?;)
                        • emperor Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 09:34
                          o jezyku! :)))
                          • saqqara Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 09:43
                            no wlasnie, do skrocenia:)))
                            • emperor Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 09:46
                              ale moj jest bardzo przydatny i praktyczny, nie tylko ja bede zalowal gdy sie
                              go skroci;))))))
                              • czarna_pantera2 Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 09:47
                                hahaha kacik erotyczny?:)
                                • emperor Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 09:49
                                  kulinarny, pantera, kulinarny....:)))

> hahaha kacik erotyczny?:)

• saqqara Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 09:50
                                    kulinarny??? raczej robotki reczne..:)))
                                    • czarna_pantera2 Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 09:51
                                      a co robi tutaj ten jezor? he
                                      hihihi
                                      • saqqara Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 09:51
                                        jak to co? nadstawia sie do .... skrocenia! :))
                                        • czarna_pantera2 Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 09:53
                                          aaaaaaaaaa czyli ty go recznie, a emperek bedzie konsumowal:)?
                                          • saqqara Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 09:57
                                            no nie, ja Emperorowi dobrze zycze, moge jezor przygotowac, ale zeby go od razu
                                            zjadac? mysle ze sie jeszcze przyda, praktyczny ponoc jest:)))
                                          • emperor Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 09:57
                                            Pantera, nic nie rozumiesz !!!
                                            to jest Szkola Jezykow Obcych!!!!!! a francuzki bedzie pozniej:)))))
                                            • saqqara Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 10:11
                                              a nie moznabylo zaczac od tego franczuszkiego?:)
                                              • emperor Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 10:15
                                                najpierw Szakira musisz F.C. pokazac z innego:))))
                                              • czarna_pantera2 Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 10:16
                                                hahaha no tak ide wziac prysznic (ja tak wczesnie francuskiego nie lapie)
                                                • emperor Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 10:19
                                                  brudna na zajecia nie przychodz!!!! :)))))

> hahaha no tak ide wziac prysznic (ja tak wczesnie francuskiego nie lapie)

• saqqara Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 10:21
                                                    FC mam, ale nie wiem na co Ci sie przyda:)))
                                                    angielski to taki suchy i bezplciowy jezyk....
                                                  • siostra2 Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 10:23
                                                    moze esperanto:) juz umysta!!:) chcialam sie tylko obudzic!
                                                  • emperor Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 10:51
                                                    ale ludzkosc sie wokol niego kreci, a ja sie krece wokol ludzkosci:))))
                                                    FC kupionego nie uznaje:)))
                                                    a plec najwyzszy czas wyrobic;)

saqqara napisał(a):

> FC mam, ale nie wiem na co Ci sie przyda:)))
                                                    > angielski to taki suchy i bezplciowy jezyk....

• siostra2 Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 10:54
                                                    wpadnij na impreze pietro wyzej:)
                                                  • saqqara Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 11:02
                                                    impreza sie rozkreca? bylam na etapie schodzenia sie gosci;))

FC slusznie mi sie nalezal, zaplacilam tyle co wpisowe:))
                                                    nie jestem pewna, czy te wyrabianie takie potrzebne jest:))
                                                  • emperor Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 12:23
                                                    a z fancuzkim jak stoisz? :)))
                                                  • saqqara Re: Moje dewiacje, nie tylko sexualne... 04.06.02, 13:01
                                                    o to powinienes zapytac tych, ktorzy ze mna rozmawiali:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka