Dodaj do ulubionych

Tory dla tych, co w potrzebie....

05.06.02, 08:03
no dobra, klasc mi sie, ale juz!!!
ja mam koszyk z jedzeniem, troche napitku, wodka tez sie znajdzie, czasopisma
dla znudzonych z rozkladanymi stronami tez przytargalam.
Pierwszy pociag zapowiadaja na 10.30, spoznionych uprasza sie o szybkie zajecie
miejsc i zapiecie pasow.

Ja ide na zwrotnice, ktos musi tego byznesu pilnowac;))
Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: Tory dla tych, co w potrzebie.... 05.06.02, 08:10
      a nie ma jakiegoś wcześniejszego ???
      ..np. 8.45 ???
      • laelia Re: Tory dla tych, co w potrzebie.... 05.06.02, 08:12
        nie ma!
        • ronja Re: Tory dla tych, co w potrzebie.... 05.06.02, 08:14
          No to sie pointegrujmy przedtem:)))
        • motor Re: Tory dla tych, co w potrzebie.... 05.06.02, 08:14
          Proszę się posuwać!!!
          • saqqara Re: Tory dla tych, co w potrzebie.... 05.06.02, 08:16
            grzecznie mi tu tylko!!! to bedzie kniec, a nie poczatek, cokolwiek by to mialo
            znaczyc!!!;))
            prosze, dla kazdego po batoniku..
            • ronja Re: Tory dla tych, co w potrzebie.... 05.06.02, 08:19
              Ale skoro mamy tyle czasu...;)
              • saqqara Re: Tory dla tych, co w potrzebie.... 05.06.02, 08:23
                nic z tego!! jak sie zaczniemy wszyscy posuwac, to sie na drugi koniec torow
                przeniesiemy!!:))
                • ronja Re: Tory dla tych, co w potrzebie.... 05.06.02, 08:25
                  A propos posuwania, wczoraj komentator powiedział: "Są lepsi w kryciu":)
                  • laelia Re: Tory dla tych, co w potrzebie.... 05.06.02, 08:27
                    hi, hi
                    Motor, ty też postanowiłeś ze sobą skończyć? Z jakiegoś konkretnego powodu, czy
                    w celach towarzyskich? :)
                  • saqqara Re: Tory dla tych, co w potrzebie.... 05.06.02, 08:27
                    kochanie, ja Cie prosze, nie ciagnijmy TEGO tematu, bo z lezenia na torach beda
                    nici!!! kazdy bedzie chcial sie .... posuwac;)
                    • ronja Re: Tory dla tych, co w potrzebie.... 05.06.02, 08:28
                      Dobra, ROZsuwamy się na dwa metry pomiędzy każdym - widzieć siebie będziemy,
                      ale komunikacja będzie utrudniona;)
                    • tygrysek_ Re: a ja sie nie posuwam !!!! 05.06.02, 08:29
                      ..tak będę leżał!! aż mnie przejedzie !!:)))
                    • laelia Re: Tory dla tych, co w potrzebie.... 05.06.02, 08:31
                      to nie wież, że w warunkach zagrożenia i na wojnie rodzi się najwięcej
                      dzieci? :))))))))
                      • saqqara Re: Tory dla tych, co w potrzebie.... 05.06.02, 08:38
                        no nie, ludzie!!!
                        to ma byc ogolne samobojstwo!!! a sie zaczyna robic burdel na torach!!!
                        nie bedzie dzieciow!!
                        prosze po 1 metrze miedzy soba zostawic, tak zeby raczki siegaly, to w kwestii
                        podawania sobie jedzenia i gazet;))

Tygrys daje przyklad, Ronja odsun sie, Kochanie, widze ze masz jednak
                        troche "zainteresowan" po braciach:)))
                        • laelia Re: Tory dla tych, co w potrzebie.... 05.06.02, 08:48
                          eeeeeeee, to co to za zabawa? :)
                          • tygrysek_ Re: ale my tu nie po rozrywke!!! 05.06.02, 08:56
                            ..tylko po szybką śmierć przyszli!!!!:))
                          • motor Re: Tory dla tych, co w potrzebie.... 05.06.02, 08:58
                            Pić mi sie chce!!!!
                            • Gość: Ronja Phi! Ale szybka ta śmierc! IP: 212.244.252.* 05.06.02, 09:02
                              Od trzech dni jedzie i dojechać nie moze...
                            • laelia Re: Tory dla tych, co w potrzebie.... 05.06.02, 09:02
                              proszę piwo
                              • saqqara Re: Tory dla tych, co w potrzebie.... 05.06.02, 09:03
                                leza na torach i narzekaja! co za potwory!
                                ide na zwrotnice, jak nic nie bedzie jechac, to was wlasnymi rekami
                                pouduszam;)))
                                • tygrysek_ Re: ja mam to gdzieś !!! 05.06.02, 09:06
                                  ..jak chcecie to sie posuwajcie!!!:))
                                  ..ja ide umierać!!!:))

Saqqaruś przestawiaj zwrotnice!!
                                  ..bo ciepło jest i gorąco mi w tym futerku!!!
                                  • Gość: Ronja Re: ja mam to gdzieś !!! IP: 212.244.252.* 05.06.02, 09:10
                                    Wszyscy tu przyszliśmy umrzeć, Tygrys, tylko jakoś żadnemu się to jeszcze nie
                                    udało:(
                                    Więc zajęliśmy sie grą słów;)))
                                    • saqqara POCIAG JEDZIE!!!! uwaga, przestawiam zwrotnice!!! 05.06.02, 09:12
                                      o qzwa, pojechal w druga strone!!!
                                      tak to jest, jak sie posadzi babe przy drazku!!:))
                                      • tygrysek_ Re.: o jasna cholera!!!!!:) 05.06.02, 09:29
                                        ..znowu nie wyszło...;((
                                        ..a już wołałem: śmierci przybywaj!!:))))
                                        • smierc_przybywa wolal mnie ktos? 05.06.02, 09:37
                                          nudzi mi sie...
                                          • tygrysek_ Re: wolal mnie ktos? 05.06.02, 09:39
                                            ..my!! tzn. Ronja, Saqqarka i Tygrysek!!
                                            ..gdzie sie kurde szwendasz???
                                            ..my tu od wczoraj czekamy!!!:))
                                            • Gość: Ronja Re: wolal mnie ktos? IP: 212.244.252.* 05.06.02, 09:42
                                              Od przedwczoraj chyba, jeśli mnie pamiec nie myli.
                                              A czy śmierć potrafi prowadzić pociągi?
                                            • smierc_przybywa Re: wolal mnie ktos? 05.06.02, 09:42
                                              ja sie nie szwendam, ja ludzi uszczesliwiam!:))

moge Was tez uszczesliwic, ale musze wiedziec jak bardzo mnie pragniecie;))
                                              • Gość: Ronja Re: wolal mnie ktos? IP: 212.244.252.* 05.06.02, 09:53
                                                Hehe, leczymy kompleksiki?:) I to kim? Ludźmi w potrzebie!
                                                • smierc_przybywa Re: wolal mnie ktos? 05.06.02, 09:54
                                                  PAnienka sie uspokoi, bo ja naprawde na futro wezme:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: wolal mnie ktos? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.06.02, 11:56
                                                    Wesoło tu u was.Zróbcie trochę miejsca to też się położę:)
                                                  • Gość: Ronja Re: wolal mnie ktos? IP: 212.244.252.* 05.06.02, 12:54
                                                    Crimen, ale padł niestety zakaz posuwania;)))
                                                  • saqqara Re: wolal mnie ktos? 05.06.02, 13:02
                                                    dla Crimenka mozemy zrobic maly wyjatek:))
                                                  • Gość: Ronja Re: wolal mnie ktos? IP: 212.244.252.* 05.06.02, 13:19
                                                    a co to za fory?:)
                                                  • Gość: Crimen Re: wolal mnie ktos? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.06.02, 14:26
                                                    Tam gdzie wy dwie się zmieścicie ja też sobie gdzieś miejsce znajdę;)
                                                  • ronja Re: wolal mnie ktos? 05.06.02, 14:36
                                                    Czy to była obelga czy groźba?:)
                                                  • Gość: Crimen Re: wolal mnie ktos? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.06.02, 20:41
                                                    Ani jedno, ani drugie.To tylko nieodparta chęć bycia w stadzie:)
    • smierc_przybywa i jak? nikt mnie nie pragnie??? 05.06.02, 09:52
      a tak strasznie chcieliscie umierac:))
      • laelia Re: i jak? nikt mnie nie pragnie??? 05.06.02, 10:02
        tak to już bywa marzy się o czymś latami, a gdy przyjdzie co do czego...
        • smierc_przybywa Re: i jak? nikt mnie nie pragnie??? 05.06.02, 10:13
          to sie tylko liczy na to ze delikwent nie ucieknie oknem a jesli juz, to ze
          ktos go wczesniej podetnie:))
          • tygrysek_ Re: no i co z tym pociagiem!!?? 05.06.02, 11:43
            ..wróciłem i zaś leże ....:)
            • Gość: leziox Re: pociagu nie bedzie IP: *.arcor-ip.net 05.06.02, 12:51
              Kochani,zawiadamiam,że pociąg w dziwnych okolicznościach zaginął w województwie
              warmińsko-mazurskim i na razie go nie będzie.Ale wiecie przecież,że ja zawsze
              lubiłem ludziom w potrzebie pomagać za kropelkie browca.
              Więc skoro wszyscy nagłej śmierci chceta,to pierwsza rzecz-do sklepu.
              No wiecie,ten mały spożywczy na rogu.Skrzyneczkę dla Lezia kupić i umówimy się
              w lesie na tylko mi znanej,starej strzelnicy wojskowej.Tam na was będę czekał z
              karabinem maszynowym ukradzionym jeszcze przez mojego dziadka od Niemca.Jak
              wypiję pół skrzyny,to ustawicie mi się grzecznie na kulochwycie,co tam,możecie
              być nietrzeźwe,a ja wam załatwię za pomocą mojej maszynki poręcznej szybkie
              zejście.Bać się nie trzeba,tak jak lokomotywy,co majaczy na horyzoncie i długo
              nie nadjeżdża.Zresztą lokomotywa może jeszcze zahamować,a mojego palca na
              spuście nic nie powstrzyma.Ludziska-dla was wszystko,tak was lubię.
              • saqqara Re: pociagu nie bedzie 05.06.02, 12:59
                a obiecujesz ze nie po nogach bedziesz celowal? nie chcialabym sie za dlugo
                meczyc;))
              • laelia Re: pociagu nie bedzie 05.06.02, 13:03
                Leziu!!!
                Ja ich od trzech dni z narażeniem ratuję, organizuję blokady, zwrotnice
                przestawiam, rozkłady jazdy zmieniam, maszynistów uwaodzę, a Ty mi taką świnię
                podkładasz? Własnej sublokatorce? Teraz muszę jechać na te Mazury, żeby Cię z
                amunicji wystrzelać :)))
                • Gość: leziox Re: pociagu nie bedzie IP: *.arcor-ip.net 05.06.02, 13:11
                  No i organizujesz i organizujesz i pociągu jak nie było tak nie ma.Taka to
                  babska organizacja i rządzenie.
                  Saqqara-będę dobrze celował,ale w wypadku błędu w sztuce szybko dobiję.Nikt się
                  męczył nie będzie w leziowym lunaparku.
                  • Gość: Ronja Re: pociagu nie bedzie IP: 212.244.252.* 05.06.02, 13:19
                    Właśnie też nie chcę żeby zanadto bolało:)
                    I żeby za dużo krwi nie było:)
                  • saqqara Re: pociagu nie bedzie 05.06.02, 13:19
                    to dobrze, zawsze wiedzialam ze na Ciebie liczyc mozna
                    a te piwko to chcesz przed czy po? bo w trakcie to bedzie troche niewygodnie?
              • tygrysek_ Re: no kurde nie wkurzajcie mnie!!!:)) 05.06.02, 13:19
                ...jak to nie bedzie!!!??
                • Gość: leziox Re: no kurde nie wkurzajcie mnie!!!:)) IP: *.arcor-ip.net 05.06.02, 13:24
                  Zmiana planów Tygrysek.Najbliższe zajęcia dla samobójców mają się odbyć na
                  leziowej strzelnicy i to jak najszybciej,bo leżąc na tych torach zbliżacie się
                  do śmierci,ale głodowej,a nie od lokomotywy.
                  Więc kto chętny,niech na festyn przybywa.Dzisiaj urządzamy zajęcie dla dużych i
                  małych,starych i młodych-strzelanie do żywego człowieka.
                  • saqqara Re: no kurde nie wkurzajcie mnie!!!:)) 05.06.02, 13:25
                    brzmi ciekawie, obiecuje ze wogole nie bede sie ruszac!
                    • Gość: Ronja Re: no kurde nie wkurzajcie mnie!!!:)) IP: 212.244.252.* 05.06.02, 13:29
                      Ja chcę zginąć pierwsza...
                      I żeby kon na to nie patrzył:)
                      • laelia Re: no kurde nie wkurzajcie mnie!!!:)) 05.06.02, 13:40
                        on i tak będzie strzelał ślepakami :)))
                        • saqqara Re: no kurde nie wkurzajcie mnie!!!:)) 05.06.02, 13:49
                          slepakami to w niebo dla sprawdzenia karabinu, do nas ostro bedzie walil!!
                          Ronja, nie boj sie, zaslonie mu oczy, nawet nie zauwazy;)
                          • Gość: Ronja Re: no kurde nie wkurzajcie mnie!!!:)) IP: 212.244.252.* 05.06.02, 13:55
                            To ja egzystencjonalnie: czy to wówczas będzie samobójstwo???:)- Ronja, która
                            napoczeła już wenę...
                            • saqqara Re: no kurde nie wkurzajcie mnie!!!:)) 05.06.02, 13:59
                              metoda niewazna, skutek sie liczy, chcesz umrzec czy nie?;)
                        • tygrysek_ Re: w sumie to i racja... 05.06.02, 13:53
                          ..lepiej dla Tygrysa zginąć bohatersko "w akcji" niż na szynach...
                          • laelia Re: w sumie to i racja... 05.06.02, 14:07
                            wstręciuchy, dobrze przynajmniej, że mi do twarzy w czarnym, kupię sobie jakiś
                            ekstra ciuszek na okres żałoby :)
                            • tygrysek_ Re: w sumie to i racja... 05.06.02, 14:32
                              seksowny jakiś ?????,..to może odwleczemy egzekucje...???:))
    • saqqara Leziox sie wypial 05.06.02, 14:55
      klade sie na tory. dola mam, GIGANTA!!!
      • ronja Re: Leziox sie wypial 05.06.02, 14:58
        Tylko zrobił poruszenie w szeregach bo naiwni porozłaziliśmy się. Przepraszam,
        wolne?:)
        • saqqara Re: Leziox sie wypial 05.06.02, 14:59
          dla Ciebie zawsze:)) czipsika?
          • ronja Re: Leziox sie wypial 05.06.02, 15:01
            A i owszem:)
            Tego, ciekawe jak długo będziemy tu jeszcze leżeć...
            • saqqara Re: Leziox sie wypial 05.06.02, 15:03
              do czipsika moze piwka?:))

juz sie zastanawiam czy nie bylo jakiejs awarii na liniach, moze wszystkie
              pociagi stoja???
            • Gość: leziox Re:Kto się wypiął? IP: *.arcor-ip.net 05.06.02, 15:07
              Kurwa macia,kto się wypiął?Karabin maszynowy odświętnie wypucowany,taśmy z
              nabojami załadowane,strzelnica przystrojona flagami wielkich przywódców spod
              sklepu nocnego,tylko skrzynki piwa nie ma.Za friko strzelać nie będę,mam
              gdzieś,tak to bywa z niezrównoważonymi.Najpierw apetytu człowiekowi narobią,a
              potem-właśnie-rozłażą się gdzieś...I kto sie wypiął?
              • emperor attention!!! attention!!!! attention!!! attention! 05.06.02, 15:09
                chce zginac tu i teraz, leze na torach, prosze o pociag:)
                • saqqara zaraz zaraz!!! 05.06.02, 15:12
                  Leziox
                  stalam nieruchomo, piwo przytargalam i co?? dycham, ciagle i miarowo!!!!gdzie
                  ten wypucowany karabin skoro kazde jeszcze zyje!!!!wypiales sie i juz!

Emperor
                  mozesz sie polozyc, tylko sie przesun. i nie licz na pociag, zwrotnica sie
                  popsula!!
              • laelia Re:Kto się wypiął? 05.06.02, 15:13
                Leziu, a ja do meliny skrzynkę piwa przytaszczyłam, no takich dwóch mi pomogło
                ale co będe wnikać w szczegóły:)
                wybierasz się do Czorta może, czy siedzisz hen daleko?
                • ronja Re:Kto się wypiął? 05.06.02, 15:15
                  On myśli że tak na zawołanie będzie miał. Wyleżeć swoje trzeba!

A poza tym ja też wenę pdostarczyłam I COOOOOO??????/
                  • Gość: leziox Re:Kto się wypiął? IP: *.arcor-ip.net 05.06.02, 15:21
                    Co na zawołanie zaraz?To wam się żyć nie chce,więc zaoferowałem swoje usługi w
                    ewentualnym skracaniu waszych cierpień.Ronja,wyprowadź konia.Saqqara,przyznaj
                    się,że kupiłaś parę skrzynek piffka,wygrzałaś ze dwie ze znajomymi wampirami,a
                    potem pomyliłaś drogę na strzelnicę i teraz chcesz wyczyścić sumienie?A może
                    nadal jako Czerwony Kapturek prześladujesz wilki w lesie?
                    • ronja Re:Kto się wypiął? 05.06.02, 15:23
                      Saqqara ma mu zasłonić oczy.
                      Całe szczęscie ze nie jestem facetem - nie potrafie się oprzeć głupim
                      skojarzeniom:)
                    • saqqara Re:Kto się wypiął? 05.06.02, 15:24
                      niczego nie grzalam, chyba ze tylek na stolku!!
                      czekalam jak durna az mnie ubijesz, stalam jak ten slupek ogloszeniowy, nawet
                      sie milimetr nie ruszylam i co??? ZYJE!!!
                      miales dobic, na co czekasz?
                      • Gość: leziox Re:Kto się wypiął? IP: *.arcor-ip.net 05.06.02, 15:35
                        Wszystko rozumiem Saqqara,ty po prostu podpuszczasz.Jako wampira żadna cholera
                        cię przecież nie weźmie.Ronja-mimo że nie jesteś facetem,ale twoje
                        skojarzenia,jeśli myślę we właściwym kierunku,są dość gwałtowne.
                        Laelijko,siedzę na razie daleko,buuuuuuuuuuuu!Sorry za zbiorową odpowiedź,ale
                        egzekucja też miała taka być.
                        • ronja Re:Kto się wypiął? 05.06.02, 15:37
                          ...ale nie była...
                          • saqqara Re:Kto się wypiął? 05.06.02, 15:39
                            no i wydalo sie! gowno bedzie a nie smierc!
                            zniechecilam sie zupelnie, ide sie utopic, powieszenie i tak nic nie da!
                            moze odciecie glowy.....?
                            • ronja Re:Kto się wypiął? 05.06.02, 15:40
                              Saqqara, jesteś wampirem, pozagryzaj nas - która żyłę wybierasz?;)
                            • Gość: leziox Re:Kto się wypiął? IP: *.arcor-ip.net 05.06.02, 15:41
                              Pieprzenie,wcale nie przyszliście na imprezę i teraz mnie się czepiata.Jak nie
                              wiecie czego chcecie,to może do Harry Kryszna się zapiszcie,albo co?
                              • laelia LEZIU 05.06.02, 15:47
                                to się nie zobaczymy? Buuuuuuuuuuuuuu :(
                              • saqqara Re:Kto się wypiął? 05.06.02, 15:51
                                Ronja
                                poczekaj, wlasnie sprawdzam swoje zyly, zaraz sie wezme za Twoje:)

Leziox
                                nie zwalaj na nas, sam zes w krzakach utklnal a teraz gadasz, ze nas nie bylo!
                                Boze, nawet nie ma czlowieka zeby pociagnal za spust!
                                • ronja Narzekamy? No to już! 05.06.02, 15:53
                                  Nie ma na kogo liczyć w tak strasznych okolicznosciach!:)
                                  Pociągi nie jeżdżą, za spusty nie pociągają...
                                  • saqqara Re: Narzekamy? No to już! 05.06.02, 15:56
                                    pozostaje sepuku, wie ktos jak to sie robi?
                                    • Gość: leziox Re: Narzekamy? No to już! IP: *.arcor-ip.net 05.06.02, 19:48
                                      W tym miejscu urywają się zapiski potencjalnych samobójców.Chciałem jeszcze
                                      wytłumaczyć,jak się robi seppuku,ale już nie było komu.
                                      • Gość: samanta Re: Narzekamy? No to już! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 20:19
                                        no a jakby co to ja sluze nowiutkim skalpelkiem !
    • onlyania Re: A ja juz wiem Saggaro.... 05.06.02, 22:48
      czemu pociag nie przyjechal....
      po prostu zmiotl go pan Rysio, co tak rano szczota po budynku machal...
      Pan Rysio do duuuzi czlowiek o duzzzim sercu (raz jak padal deszcz to mnie
      nawet pozyczyl kufajke cobym nie zmokla za bardzo, choc kufajka miala rozmiar
      ze hehehe - i szkoda tylko ze nie bylo na niej reklamy firmy sprzatajacej, oj
      jak ja zalowalam :((()
      , a jak juz wiesz dodatkowo, my do torow blizej mamy, he he he :))))
      • ronja Saqqara! 06.06.02, 07:39
        Wczoraj jechałam pociągiem, pod który rzuciła się jakaś kobieta (na szczęscie
        nic jej się nie stało). Uruchomiłam mózg i doszłam do wniosku, że to mogłaś być
        tylko Ty (skoro ja jechałam tym pociągiem...). Czyżbym straciła okazję poznania
        Ciebie w realu?:)
        • tygrysek_ Re: kurde już trzeci dzień... 06.06.02, 07:53
          ..tego pociągu nie ma....do k******* z PKP!!!!
          ...kłade sie,....jak dzisiaj nic nie pojedzie to rozpierdole te tory w mak!!
          ..jak coś będzie przejeżdzało to sie wykoleji i bedzie masakra!!:)))))
          ...jakie to miłe!:))))

• Gość: onlyania Re: kurde już trzeci dzień... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 09:14
            Ronja, to co niby sie rzucala to moja kumpela, spodobaly jej sie dmuchawce przy
            torach to i narwac polazla..:)))
            A pociag znowu nie przyjedzie bo go pan Rysio wymiotł...:)))
            i nawet Saggara tu nic nie pomoze bo my blizej torow jestesmy :))))
            • tygrysek_ Re: to co robić teraz ?? 06.06.02, 09:26
              ..powieśić sie ???,...na semaforze ??
              • saqqara jak to co robic? LEZEC!!! 06.06.02, 12:28
                ja na semafor nie pojde, zreszta sznurka nie mam.
                a wczoraj to nie bylam ja, choc tez probowalam tory w innym miejscu
                przetestowac.

Ronja,
                poznasz mnie poznasz, i zalowac bedziesz:)))

Onlyania
                mam sie targowac w kwestii tej odleglosci do torow?:))
                • ronja Re: jak to co robic? LEZEC!!! 06.06.02, 12:36
                  I co Ci z tych testów przysżło?

Mówisz, że na pewno wiedziałabym ,że to Ty?:)))
                • motor Re: jak to co robic? LEZEC!!! 06.06.02, 12:38
                  Czy Pani aby o jakimś obowiązku nie zapomniała?
                  • saqqara Re: jak to co robic? LEZEC!!! 06.06.02, 12:41
                    testy do dupy, co widac, bo pyszcze;))
                    wiedzialabys, po moich zebach wbitych w szyny;))

Motor
                    o co zaklad ze pamietalam?
                    • motor Re: jak to co robic? LEZEC!!! 06.06.02, 12:46
                      To była podpucha
                      • saqqara Motor, na mnie podpuchy nie dzialaja 06.06.02, 12:51
                        nie wiedziales?
                • Gość: onlyania Re: jak to co robic? LEZEC!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 12:44
                  Saggara, nie musisz sie targowac, bo to ja mam blizej....
                  a dzisiaj pociag tez jechac nie bedzie bo pan Rysio smieci wyrzucal na tory
                  przez płot, no i oczywiscie z miotla ganial, i sie pociag wystraszyl i
                  zawrocil, he he he :))))
                  • saqqara Re: jak to co robic? LEZEC!!! 06.06.02, 12:46
                    wyjrzyj przez okno to Ci DOKLADNIE pokaze ktoredy ten pociag zaraz bedzie
                    jechal:))
                    a pan Rysio nie mogl sprzatac, bo go wczoraj mialam na sniadanie, tfu, jeszcze
                    go czuje;)
                    • Gość: onlyania Re: jak to co robic? LEZEC!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 13:19
                      nie moglas zjesc pana Rysia, no chyba ze u nas w cafei..
                      bo my tu tez mamy wlasna i wszystko co kierownik cafei na torach znajdzie to
                      oporzadza, a robie z tego menu, no i co teraz mi powiesz???
                      :))))
                      • saqqara Re: jak to co robic? LEZEC!!! 06.06.02, 13:24
                        to wyjasnia te ilosc opilkow zelaza;)

• Gość: onlyania Re: jak to co robic? LEZEC!!! IP: *.waw.cdp.pl 06.06.02, 16:30
                          a to moja wina ze oni biora wszystko co popadnie, i ze nawet czasem szyny sie
                          zdarzaja....
                          ale my to ladnie nazywamy, polewamy fajnym sosem, ja ladnie na meni wypisuje, i
                          wszyscy to potem zra przez trzy dni z kolei (he he he, tez sie rymnelo, z
                          kolei, czyli z PKP :))))
    • mathildae Re: dla wszystkim wytrwalych torowiczow 06.06.02, 17:16
      mam w prezencie aktualny rozklad jazdy PKP
      :)))
      • Gość: leziox Re: dla wszystkim wytrwalych torowiczow IP: *.arcor-ip.net 06.06.02, 21:14
        Ciotko Matyldo,co komu z twojego rozkładu,jak wszystkie pociągi stoją,a jak nie
        stoją to leżą,rdzą przeżarte na wylot.Jest jeszcze jedna możliwość,do czego
        twój rozkład mógłby się przydać,ale że ostatnio ludzie się wybredni zrobili,to
        nie wiem,czy będą chcieli używać...Chyba że to miękki papier...
        • tygrysek_ Re: dla wszystkim wytrwalych torowiczow/Mati 07.06.02, 08:05
          ...pokaż ten rozkład!!:)) ...bo mnie już szlag trafia!!!:))
          • Gość: Ronja Re: dla wszystkim wytrwalych torowiczow/Mati IP: 212.244.252.* 07.06.02, 08:20
            Spokojnie, jak nie pociąg to jutro mnie szlag trafi na pewno - dostałam na
            przejazd konny porąbanego araba, rozpier...ę się na jakimś drzewie jak nic...
            • saqqara moze tak wlasnie musi byc? 07.06.02, 08:31
              nie umierac nam trzeba ale zyc i cierpiec? kazdego dnia sprawdzac swoja
              wytrzymalosc na bol, na lzy, dojsc do wniosku ze juz sie dalej nie da, ale
              obudzic sie nastepnego dnia i brnac dalej przekraczajac prog niemozliwego?
              i znowu kolejny dzien, i kolejny i kolejny.....

• tygrysek_ Re: moze tak wlasnie musi byc? 07.06.02, 08:54
                ...Saqqaruś!! Tygrysek jest twardy jak nikt!!:))
                ...ale ile można!!???:)

..Ronja jak sie rozp.....sz! to ja sie wieszam na semaforze!!:)

tygrysek...
                • saqqara Re: moze tak wlasnie musi byc? 07.06.02, 09:49
                  no tak, ja tu zieje melancholia a oni o jezdzeniu na koniu gadaja!;))

wieszasz sie na semaforze? a sznurek masz? moze pomoc? chetnie potrzymam;)))
                  albo stolek kopne, tak niechcacy:)))
                  • tygrysek_ Re: moze tak wlasnie musi byc? 07.06.02, 10:16
                    ...niedobra Saqqarka!!!:)))
                    • saqqara Re: moze tak wlasnie musi byc? 07.06.02, 10:54
                      alez ja tylko pomoc chcialam!!! :)))
                      • tygrysek_ Re: moze tak wlasnie musi byc? 07.06.02, 11:12
                        ..oki! to co innego!!!:))))
                        ...chciałaś pomóc...
                        • mathildae Re: jeszcze bedzie przepieknie/Tygrysek 07.06.02, 11:39
                          Tygrys, a gdzie lezysz? przeloze zwrotnice i espeszeli for ju puszcze jakis
                          intercity;)
                          • tygrysek_ Re: jeszcze bedzie przepieknie/Mati 07.06.02, 11:46
                            ,...jesteś wspaniała!!:))
                            ..trzeci tor od lewej....trasa Wawa-Katowice!!:)))
                            • saqqara Re: jeszcze bedzie przepieknie/Mati 07.06.02, 11:54
                              zlaz z torow, zamiesc musze;) teraz sie kladz, rowno!!!:)))
                              • Gość: Ronja Re: jeszcze bedzie przepieknie/Mati IP: 212.244.252.* 07.06.02, 12:13
                                Te, a skąd Ty taką fuche podłapałaś?;) Równo leżeliśmy, a ta ni w pięć ni
                                wdziewięć za zamiatanie się wzięła...
                                • saqqara qzwa, co za narod!!! 07.06.02, 12:17
                                  umrzec nie dadza, zakochac sie nie dadza, nawet na zamiatanie pozwolenie dostac
                                  trzeba???
                                  co to k..rwa jest????????:))
                                  • mathildae Re: jeszcze bedzie przepieknie/Saqqara 07.06.02, 12:24
                                    Saqqara, mimo ze nie masz pozwolenia i kwalifikacji, moge od dzis zwracac sie
                                    do Ciebie per Pani Cieciowo (to bedzie zawsze jakas namiastka, prawda/:))
                                    • mathildae Re: jeszcze bedzie przepieknie/Tygrysek 07.06.02, 12:27
                                      ok, wajcha w lewo!
                                      albo poszlo dobrze i przejedzie po zwierzaku;)
                                      albo spotka brygady Leppera i nie wtedy nawet Leziox z kalachem nie pomoze;)
                                      • saqqara Re: jeszcze bedzie przepieknie/Mati 07.06.02, 12:32
                                        dobrze na mnie dzialasz, nie chcesz zostac Panem Cieciem?:))
                                        • mathildae Re: jeszcze bedzie przepieknie/Mati 07.06.02, 12:36
                                          no tak, nie podobam Ci sie:(((
                                          mam za dlugie nogi, za duzy (i nieowlosiony) biust, za krotkie rece, za mala
                                          glowe....
                                          aha i nie bekam po piwie i nie lubie pilki noznej:(
                                          wiesz, ile bedzie kosztowac operacja?!? - majatek!!!
                                          • saqqara Mati, niewazne, podroby sie licza:))) 07.06.02, 12:37
                                            no i jak?:)))
                                            • mathildae Re: Mati, niewazne, podroby sie licza:))) 07.06.02, 12:40
                                              ze... czego?
                                              spytala Mathi drapiac sie z berecik (z antenka, oczywiscie!)
                                              • saqqara Re: Mati, niewazne, podroby sie licza:))) 07.06.02, 12:42
                                                dajesz mi lape czy jednak nie? ja prosta kobita jestem, nie owijam;)))
                                                • mathildae Re: o matko! bede miala zone!;))) 07.06.02, 12:48
                                                  ja bede dobra dla Saqqusi - nie bede Saqqusi bic!
                                                  • saqqara zone najlepsza na swiecie:))) 07.06.02, 12:52
                                                    a ja Ci bede obiadki gotowac, nozki masowac, gazetke przynosic:)))
                                                  • mathildae Re: zone najlepsza na swiecie:))) 07.06.02, 12:56
                                                    qurna, trzeba bedzie bardziej polubic piwo;)

a dzieci lubisz?:)))
                                                  • saqqara Re: zone najlepsza na swiecie:))) 07.06.02, 13:13
                                                    jesli nie chcesz to nie musisz:)) bedziesz moj Mezu, pic co zechcesz:))

dzieci? nasze beda piekne i madre jak malo ktore, ale moze sprawdzimy to troche
                                                    pozniej co?;)
                                  • tygrysek_ Re: qzwa, co za narod!!! 07.06.02, 12:34
                                    ja tez już sam qrwa nie wiem co jest grane na tym świecie!!!
                                    ..a na tych torach to juz w ogóle!!:))

..dlatego proponowałem piosenke:
                                    .."hej Bobbi Marley sing something good to me..
                                    this world go crazy..
                                    is no emergency..."

tygrysek...
                                    PS..ja tam leze dalej i nigdzie sie nie ruszam..!!:))
                                    • saqqara Re: qzwa, co za narod!!! 07.06.02, 12:38
                                      proponuje znalezc inna metode kazni, biorac obecna sytuacja PKP wczesniej
                                      umrzemy smiercia naturalna;))
                                    • mathildae Re: jeszcze bedzie przepieknie/Tygrys 07.06.02, 12:38
                                      w zaistnialej sytuacji bardziej bedzie pasowac utwor:

Lovetrain to Your Heart;)

• Gość: Ronja Jaka PKP taki Leziox IP: 212.244.252.* 07.06.02, 12:58
                                        Ani jedno ani drugie nie potrafi porzadnie zabić człowieka:)
                                        • tygrysek_ Re: Jaka PKP taki Leziox 07.06.02, 13:11
                                          ..najlepiej bedzie jak sie sami pozabijamy...jeden drugiego...a ostatni zgasi
                                          światło!!:))))
                                          • saqqara Re: Jaka PKP taki Leziox 07.06.02, 13:14
                                            ja moge gasic... swieczki waszego zycia:))
                                            • tygrysek_ Re: Jaka PKP taki Leziox 07.06.02, 13:35
                                              ..to gaś.....do widzenia...żegnaj wesołe, szalone acz kolwiek krótkie życie:(((
                                              • Gość: Ronja Re: Jaka PKP taki Leziox IP: 212.244.252.* 07.06.02, 13:58
                                                Krótkie by było gdybyśmy mieli po pięc lat, nażyliśmy się wystarczająco.
                                                Wygoncie stąd mojego konia niech na tę masakrę nie patrzy!
                                                • tygrysek_ Re: dobra!! ...sio szkapo!!!!:)) 07.06.02, 14:12
                                                  ..Ronja teraz bedzie ginąc tragicznie z przyjaciółmi!!:))
                                                  • Gość: Ronja Re: dobra!! ...sio szkapo!!!!:)) IP: 212.244.252.* 07.06.02, 14:24
                                                    A moze małe pijaństwo+orgietka przed śmiercią?:)
                                                  • saqqara Re: dobra!! ...sio szkapo!!!!:)) 07.06.02, 14:24
                                                    ze szkapa? odpada!!! ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: jestem za,..ale ..... 07.06.02, 14:35
                                                    ...bez szkapy!!!!!:)))
                                                    ..to gdzie ??? na torach czy obok???:)))
                                                  • Gość: Ronja Re: jestem za,..ale ..... IP: 212.244.252.* 07.06.02, 14:59
                                                    mozemy wprowadzić taniec przy szynie jako jeden z elementów orgietki:)
                                                  • saqqara Re: jestem za,..ale ..... 07.06.02, 15:02
                                                    albo tarzanie sie po przesłach..:)))) juz to widze..
                                                  • mathildae PKP czyli pieknie, qrna, pieknie 07.06.02, 16:32
                                                    u naszych torowcow od zbiorowego samobojstwa do powszechnej orgietki tylko
                                                    jeden krok;)
                                                  • Gość: leziox Re: nie ma że boli IP: *.arcor-ip.net 07.06.02, 21:57
                                                    Mam dla was miłą wiadomość,mianowicie włócząc się po melinach w okolicy dworca
                                                    głównego w Miłomłynie udało mi się zajebać drezynę i już pedałuję i
                                                    pompuję,grzejąc w waszym kierunku.Po wstępnych obliczeniach wyszło mi,że dojadę
                                                    do was za jakieś 2 dni,bo jeszcze trzeba mi się przedrzeć przez węzeł w
                                                    Działdowie,oraz ominąć pociąg pancerny Leppera,który stoi bliżej Wawy,niż
                                                    ktokolwiek zdaje sobie z tego sprawę.
                                                    Problem tylko taki mam,że drezyna mniej waży i może będę musiał po was jeździć
                                                    kilka razy w tą i z powrotem.Nie przeszkadza to wam?Jak nie przeszkadza,no to
                                                    leżta i czekajta.
                                                  • tygrysek_ Re: dobra ....leżymy i czekamy.... 10.06.02, 07:08
                                                    ...dzis mija 2 dzień,..tak że chyba powinieneś być już blisko!
                                                  • Gość: Ronja Re: dobra ....leżymy i czekamy.... IP: 212.244.252.* 10.06.02, 08:35
                                                    Kurna, nie zabiłam się jednak na tym arabie - co prawda dostałam w kolano
                                                    podkutym kopytem, ale wskutek upojenia alkoholowego nawet nie czułam bólu, gdy
                                                    tańczyłam:)
                                                  • saqqara rozczarowana sie czuje.... 10.06.02, 08:43
                                                    no nie!!! zyjecie???? a ja juz sobie kupilam czarna bielizne na znak
                                                    rozpaczy!!;))
                                                  • Gość: Ronja Re: rozczarowana sie czuje.... IP: 212.244.252.* 10.06.02, 08:47
                                                    A Ty co, nie miałaś razem z nami wyciagnąć kopyta?:)
                                                  • tygrysek_ Re: rozczarowana sie czuje.... 10.06.02, 08:59
                                                    ..ja tez,....kurde nawet Lezio z ta drezyną nawalił!!!
                                                    ..a Ty Saqqaruś miałaś z nami zakończyc żywot!!:))
                                                  • laelia Re: rozczarowana sie czuje.... 10.06.02, 09:05
                                                    hi, hi knuję niecnie jak Was przy życiu zachować a Wy żyjecie i bez tego :)))
                                                  • tygrysek_ Re: a czy to nasza wina!!??:)) 10.06.02, 09:10
                                                    ..że pociągi nie jada,..że Lezio z drezyna nie dojechał..
                                                    ..że sznur sie urwał na semaforze....kurna!!!!!:)
                                                  • saqqara Leziox serca nie ma, a wogole to 10.06.02, 09:14
                                                    jezdzi ta drezyna po torach obok i na te wlasciwe trafic nie moze;)

moze dla polepszenia efektow jakas trucizne nalezalo by obalic? mam troche
                                                    bimbru..;)
                                                  • tygrysek_ Re: dawaj te trucizne!!:)))))) 10.06.02, 09:19
                                                    ..może jak pochlejemy to oślepniemy i predzej nas coś rozjedzie!:))
                                                  • laelia Re: dawaj te trucizne!!:)))))) 10.06.02, 09:35
                                                    to polewaj :)
                                                  • Gość: Ronja Niech żyje metanol!!!!! IP: 212.244.252.* 10.06.02, 10:31
                                                    Choć powiem Wam że po kolejnym weselu z ułanami jakby trochu bardziej chce się
                                                    żyć:))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka