jasmina_tdi 06.06.02, 15:10 Cukierki musza byc: - dobre - jakosciowe - nieprzeterminowane - szwajcarskie najlepiej - czekoladowe - nadziewane Crimen jaki jest kazdy widzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! 06.06.02, 15:14 a mozna wczesniej towar pomacac?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 15:16 saqqara napisał(a): > a mozna wczesniej towar pomacac?:)) Ja moge reklame robic !!! mam swoj interes w tym ...podzial cukierkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! 06.06.02, 15:18 zaraz zaraz pytanie brzmi: kto da wiecej? Samanta, rzuc cos na rybke, a ja pilnie slucham:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 15:19 czuly !!!! :) No,kto da wiecej???:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi i jeszcze 06.06.02, 15:20 slodki!!!! Gość portalu: samanta napisał(a): > czuly !!!! :) No,kto da wiecej???:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi kto da wiecej!!!!!!! 06.06.02, 15:19 Skladac oferty bo sie rozmysle i towara do piwnicy rzuce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: kto da wiecej!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 17:21 I mam leżeć obok truchła górala w dredach?Tam nie ma co jeść.Góral wyżarł cały koks:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Crimek! kupuję Cię! IP: 62.233.154.* 06.06.02, 15:21 niech będzie dla mnie jeden jasmina_tdi napisał(a): > Cukierki musza byc: > - dobre > - jakosciowe > - nieprzeterminowane > - szwajcarskie najlepiej > - czekoladowe > - nadziewane > > Crimen jaki jest kazdy widzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: fabryke WEDLA daje!!!! 06.06.02, 15:29 rozumiem, że chcesz mi go kupić w prezencie na imieninki? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: fabryke WEDLA daje!!!! 06.06.02, 15:35 on ma moje futro !!!! dawac mi tego lobuza!!!:)))) daje goplane Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara daje fabryke WEDLA , Goplane i Milky way;)) 06.06.02, 15:36 Pantera dosyc tego dobrego, dalas mu futro, ale to nie zobowiazuje:)) Laelia to chyba oczywiste, prawda?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: fabryke WEDLA daje!!!! 06.06.02, 15:37 walicie dziewczyny z grubej rury, Jasminka połowa Jacobs-suchard jest Twoja i 25% moich akcji Pepsico Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: fabryke WEDLA daje!!!! 06.06.02, 15:39 i łączę swoją ofertę z ofertą Saqqary, dzięki za prezencik :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: fabryke WEDLA daje!!!! 06.06.02, 15:42 no wiesz, niech chociaz jedna z nas ma to co chce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 kurna!!!! 06.06.02, 15:44 mam black jacka'a moze dacie sie skusic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 16:54 Czy ja mogę się wykupić, Jasminko? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! 06.06.02, 16:57 jak rozpływa się w ustach to biore cały kilogram...;D Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! 06.06.02, 17:00 Crimen nie mozesz sie wykupic!!!! Albo nie - przynies jutro czekolade to pogadamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 17:07 Wykupienie przez zapasienie?W dole jesteś Jasminko, czy co? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! 06.06.02, 17:26 w dole to ja mam calkiem niezle wiec moze faktycznie nie pzrynos tej czekolady :) Gość portalu: Crimen napisał(a): > Wykupienie przez zapasienie?W dole jesteś Jasminko, czy co? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 17:37 To co?Puszczasz mnie bez wykupu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! 06.06.02, 17:55 nie - podnosze stawke :))) Gość portalu: Crimen napisał(a): > To co?Puszczasz mnie bez wykupu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 17:58 Nie dobijaj mnie - powiedział z jękiem.A co z naszą randką na parapecie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! 06.06.02, 18:00 To Cie dopiero dobije crimenku :) Wez aparacik fotograficzny bo kilka tu osob czeka na materialy prasowe :))) Gość portalu: Crimen napisał(a): > Nie dobijaj mnie - powiedział z jękiem.A co z naszą randką na parapecie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:11 Pewnie że wezmę.Będziesz miała fotkę w wannie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! 06.06.02, 18:13 a co - parapetu nie ma?! Gość portalu: Crimen napisał(a): > Pewnie że wezmę.Będziesz miała fotkę w wannie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:21 Podobno nie.Jest balkon i wanna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! 06.06.02, 18:22 Co wybierasz?! Gość portalu: Crimen napisał(a): > Podobno nie.Jest balkon i wanna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 22:38 Wybór należy do damy;) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! 06.06.02, 16:59 miałam paczkę cukrusów ale już całą pożarłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 17:03 Jasmina ,przyjmuj oferte Wedla! Zrobimy na Cuksiku szmal!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 17:09 Taaaak?To tylko ja z gołą d... zostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 17:24 Gość portalu: Crimen napisał(a): > Taaaak?To tylko ja z gołą d... zostanę.Nieeee,no chyba nowa wlascicielka zadba o ciebie,co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 17:39 A jak nie zadba?Nie ma tak.Żądam równego udziału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 17:45 Gość portalu: Crimen napisał(a): > A jak nie zadba?Nie ma tak.Żądam równego udziału. A kto pyta towar o zdanie do cholery!? Milczec,tu trwa przetarg! Nie przeszkadzac i nie wtracac siem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:00 A kto dopuścił brankę do przetargu?Buzia w ciup, rączki w małdżyk i grzecznie czekać na porywacza, bo się rozmyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! 06.06.02, 18:01 a nie mozna tak na odwrot? Buzia w maldrzyk a raczki w ciup? hihihi Gość portalu: Crimen napisał(a): > A kto dopuścił brankę do przetargu?Buzia w ciup, rączki w małdżyk i grzecznie > czekać na porywacza, bo się rozmyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:12 Może być na odwrót, tylko niech nie marudzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! 06.06.02, 18:13 ale ja strasnie lubie marudzic :) Gość portalu: Crimen napisał(a): > Może być na odwrót, tylko niech nie marudzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:22 Czekaj, bo już się gubię.Mówiliśmy o Samci.Kogo ja do ciężkiej cholery mam porwać;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi CRIMEN!!!! 06.06.02, 18:23 Masz mnie w wannie drapac po plecach! :) Gość portalu: Crimen napisał(a): > Czekaj, bo już się gubię.Mówiliśmy o Samci.Kogo ja do ciężkiej cholery mam > porwać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: CRIMEN!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 22:39 No to wlazuj do tej wanny i obnaż...plecy;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! 06.06.02, 17:27 ale za to czekoladowa :))) Gość portalu: Crimen napisał(a): > Taaaak?To tylko ja z gołą d... zostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 17:40 wow!.... zaczyna zalatywac lekka perwersja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 17:40 Dziękuję.Mam złe skojarzenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 17:44 Gość portalu: Crimen napisał(a): > Dziękuję.Mam złe skojarzenia:))) a cio?ugryzla ciem jakas w dupe?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi hahahahahaha!!! 06.06.02, 17:54 chyba wiem o co chodzi crimkowi z ta czekoladowa dupa :))))) Gość portalu: samanta napisał(a): > Gość portalu: Crimen napisał(a): > > > Dziękuję.Mam złe skojarzenia:))) > > a cio?ugryzla ciem jakas w dupe?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: hahahahahaha!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:03 No wreszcie kobieta myśląca;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hahahahahaha!!! 06.06.02, 18:14 ... inaczej hahahahahaha!!! Gość portalu: Crimen napisał(a): > No wreszcie kobieta myśląca;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: hahahahahaha!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:24 Łykaj komplementy, a nie doszukuj się podtekstu;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hahahahahaha!!! 06.06.02, 18:32 przeciez mam sie nie obzerac! Gość portalu: Crimen napisał(a): > Łykaj komplementy, a nie doszukuj się podtekstu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: hahahahahaha!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 22:40 Komplementy tuczą tylko ego.Ciału nie szkodzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:02 Ugryzła czy nie, z brązową dupą do wyra nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! 06.06.02, 18:02 rasista?! :) Gość portalu: Crimen napisał(a): > Ugryzła czy nie, z brązową dupą do wyra nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:13 W kwestii kobiet, nigdy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta rasista? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 18:13 Chyba kurde optymista! czy on myslal ze jest przeznaczony do celow wyrkowych? O naiwnosci ludzka! Przeciez bedzie do roboty zaprzegniety jako robot wieloczynnosciowy.Za wyjatkiem oczywiscie roboty w wyrku! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał! 06.06.02, 18:15 A pozyczysz mi go czasem?! Do drapania po plecach :) Gość portalu: samanta napisał(a): > Chyba kurde optymista! czy on myslal ze jest przeznaczony do celow wyrkowych? O > naiwnosci ludzka! > Przeciez bedzie do roboty zaprzegniety jako robot wieloczynnosciowy.Za wyjatkie > m oczywiscie roboty > w wyrku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 18:17 jasmina_tdi napisał(a): > A pozyczysz mi go czasem?! Do drapania po plecach :) > > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > Chyba kurde optymista! czy on myslal ze jest przeznaczony do celow wyrkowy > ch? O > > naiwnosci ludzka! > > Przeciez bedzie do roboty zaprzegniety jako robot wieloczynnosciowy.Za wyj > atkie > > m oczywiscie roboty > > w wyrku! > A to ja go sprzedaje?nie wiedzialam ze on mij.Myslalam ze jestem tylko od reklamy. Ale bier go jasmina,nich ciem drapie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi o kurka! 06.06.02, 18:23 Na chwile zapomnialam jakie byly zalozenia :)))) > A to ja go sprzedaje?nie wiedzialam ze on mij.Myslalam ze jestem tylko od rekla > my. Ale bier go > jasmina,nich ciem drapie:) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:26 Chyba muszę sprawdzić papiery.Kto ma akt własności?Zdecydowanie ja.Unieważniamy przetarg:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał! 06.06.02, 18:33 za pozno na takie dylamaty :))) Lepiej badz posluszny! Gość portalu: Crimen napisał(a): > Chyba muszę sprawdzić papiery.Kto ma akt własności?Zdecydowanie ja.Unieważniamy > > przetarg:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta pragne zauwazyc IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 18:41 ze on zaczyna glupio gadac! Wystarczy go ogluszyc,oslepic i sprawdzic konto w banku!!!! Achtung moje panie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: pragne zauwazyc 06.06.02, 18:53 Proponuje odwrocic kolejnosc dzialan. Wskutek uderzenia szanowny pan moze zapomniec numeru konta w banku i co wtedy?:) Gość portalu: samanta napisał(a): > ze on zaczyna glupio gadac! Wystarczy go ogluszyc,oslepic i sprawdzic konto w b > anku!!!! Achtung > moje panie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: pragne zauwazyc IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 19:39 no chociaz nie odbieraj mi przyjemnosci...Daj siem pobawic;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: pragne zauwazyc 06.06.02, 19:45 dobra! Bierz co chcesz tylko spodnie mu zostaw :) Gość portalu: samanta napisał(a): > no chociaz nie odbieraj mi przyjemnosci...Daj siem pobawic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: pragne zauwazyc IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 19:49 jak mu oczy wydlubie to i tak nie zauwazy ze jest bez spodni Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: pragne zauwazyc 06.06.02, 19:52 ale biedactwo poczuje... :))) Gość portalu: samanta napisał(a): > jak mu oczy wydlubie to i tak nie zauwazy ze jest bez spodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: pragne zauwazyc IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 19:59 wmowimy mu ze ma! Moze nie przylezie zaden bachor ,ktory uswiadomi mu tego drac ryja ze ..:Crimen jest nagiiiiiiii!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: pragne zauwazyc 06.06.02, 20:15 ups! zapchamy bachorom geby cukierkami - w koncu Wedla przejmujemy, ni? Gość portalu: samanta napisał(a): > wmowimy mu ze ma! Moze nie przylezie zaden bachor ,ktory uswiadomi mu tego drac > ryja ze ..:Crimen > jest nagiiiiiiii!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: pragne zauwazyc IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:21 Boszsze..jasmina. my jednak powinnysmy wspolne interesy robic! Sprzedalysmy Crimena za Wedla i ...dalej jest nasz!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: pragne zauwazyc 06.06.02, 20:33 ciekawe tylko czy da rade go wytresowac tak zeby odpowiednia kupke zaczal robic :))))) Gość portalu: samanta napisał(a): > Boszsze..jasmina. my jednak powinnysmy wspolne interesy robic! Sprzedalysmy Cri > mena za Wedla i > ...dalej jest nasz!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: pragne zauwazyc IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 22:50 Ależ one się rozbestwiły.Brak słów i nikt nie mówi o moim udziale. Odpowiedz Link Zgłoś