Dodaj do ulubionych

Sprzedam Crimena za paczke cukierkow!

06.06.02, 15:10
Cukierki musza byc:
- dobre
- jakosciowe
- nieprzeterminowane
- szwajcarskie najlepiej
- czekoladowe
- nadziewane

Crimen jaki jest kazdy widzi :)
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! 06.06.02, 15:14
      a mozna wczesniej towar pomacac?:))
      • Gość: samanta Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 15:16
        saqqara napisał(a):

> a mozna wczesniej towar pomacac?:))
        Ja moge reklame robic !!! mam swoj interes w tym ...podzial cukierkami:)

• laelia Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! 06.06.02, 15:16
        ja go kupię :)
        • saqqara Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! 06.06.02, 15:18
          zaraz zaraz
          pytanie brzmi: kto da wiecej?

Samanta, rzuc cos na rybke, a ja pilnie slucham:)
          • Gość: samanta Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 15:19
            czuly !!!! :) No,kto da wiecej???:)
            • jasmina_tdi i jeszcze 06.06.02, 15:20
              slodki!!!!

Gość portalu: samanta napisał(a):

> czuly !!!! :) No,kto da wiecej???:)

• jasmina_tdi kto da wiecej!!!!!!! 06.06.02, 15:19
            Skladac oferty bo sie rozmysle i towara do piwnicy rzuce!
            • laelia Re: kto da wiecej!!!!!!! 06.06.02, 15:23
              milutki!!! :)))))))
            • Gość: Crimen Re: kto da wiecej!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 17:21
              I mam leżeć obok truchła górala w dredach?Tam nie ma co jeść.Góral wyżarł cały
              koks:)
    • Gość: M Crimek! kupuję Cię! IP: 62.233.154.* 06.06.02, 15:21
      niech będzie dla mnie jeden

jasmina_tdi napisał(a):

> Cukierki musza byc:
      > - dobre
      > - jakosciowe
      > - nieprzeterminowane
      > - szwajcarskie najlepiej
      > - czekoladowe
      > - nadziewane
      >
      > Crimen jaki jest kazdy widzi :)

• saqqara fabryke WEDLA daje!!!! 06.06.02, 15:24
      da ktos wiecej?
      • laelia Re: fabryke WEDLA daje!!!! 06.06.02, 15:29
        rozumiem, że chcesz mi go kupić w prezencie na imieninki? :))))))))
      • czarna_pantera2 Re: fabryke WEDLA daje!!!! 06.06.02, 15:31
        ja:))))))))))))
        • czarna_pantera2 Re: fabryke WEDLA daje!!!! 06.06.02, 15:35
          on ma moje futro !!!! dawac mi tego lobuza!!!:)))) daje goplane
          • saqqara daje fabryke WEDLA , Goplane i Milky way;)) 06.06.02, 15:36
            Pantera
            dosyc tego dobrego, dalas mu futro, ale to nie zobowiazuje:))

Laelia
            to chyba oczywiste, prawda?:))
          • laelia Re: fabryke WEDLA daje!!!! 06.06.02, 15:37
            walicie dziewczyny z grubej rury, Jasminka połowa Jacobs-suchard jest Twoja i
            25% moich akcji Pepsico
            • laelia Re: fabryke WEDLA daje!!!! 06.06.02, 15:39
              i łączę swoją ofertę z ofertą Saqqary, dzięki za prezencik :))))))))))))
              • saqqara Re: fabryke WEDLA daje!!!! 06.06.02, 15:42
                no wiesz, niech chociaz jedna z nas ma to co chce:))
                • czarna_pantera2 kurna!!!! 06.06.02, 15:44
                  mam black jacka'a moze dacie sie skusic:)
    • Gość: Crimen Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 16:54
      Czy ja mogę się wykupić, Jasminko? :)))
    • iwusia Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! 06.06.02, 16:57
      jak rozpływa się w ustach to biore cały kilogram...;D
      • jasmina_tdi rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! 06.06.02, 17:00
        Crimen nie mozesz sie wykupic!!!! Albo nie - przynies jutro czekolade to
        pogadamy :)
        • Gość: Crimen Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 17:07
          Wykupienie przez zapasienie?W dole jesteś Jasminko, czy co? :)))
          • jasmina_tdi Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! 06.06.02, 17:26
            w dole to ja mam calkiem niezle wiec moze faktycznie nie pzrynos tej czekolady :)

Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Wykupienie przez zapasienie?W dole jesteś Jasminko, czy co? :)))

• Gość: Crimen Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 17:37
              To co?Puszczasz mnie bez wykupu? ;)
              • jasmina_tdi Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! 06.06.02, 17:55
                nie - podnosze stawke :)))

> To co?Puszczasz mnie bez wykupu? ;)

• Gość: Crimen Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 17:58
                  Nie dobijaj mnie - powiedział z jękiem.A co z naszą randką na parapecie? ;)
                  • jasmina_tdi Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! 06.06.02, 18:00
                    To Cie dopiero dobije crimenku :) Wez aparacik fotograficzny bo kilka tu osob
                    czeka na materialy prasowe :)))

> Nie dobijaj mnie - powiedział z jękiem.A co z naszą randką na parapecie? ;)

• Gość: Crimen Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:11
                      Pewnie że wezmę.Będziesz miała fotkę w wannie:)))
                      • jasmina_tdi Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! 06.06.02, 18:13
                        a co - parapetu nie ma?!

> Pewnie że wezmę.Będziesz miała fotkę w wannie:)))

• Gość: Crimen Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:21
                          Podobno nie.Jest balkon i wanna:)))
                          • jasmina_tdi Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! 06.06.02, 18:22
                            Co wybierasz?!

> Podobno nie.Jest balkon i wanna:)))

• Gość: Crimen Re: rozpuszcza sie w ustach a nie w dloni hahahaha! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 22:38
                              Wybór należy do damy;)
    • lena8 Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! 06.06.02, 16:59
      miałam paczkę cukrusów ale już całą pożarłam:)
      • Gość: samanta Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 17:03
        Jasmina ,przyjmuj oferte Wedla! Zrobimy na Cuksiku szmal!!!!!!:)
        • Gość: Crimen Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 17:09
          Taaaak?To tylko ja z gołą d... zostanę.
          • Gość: samanta Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 17:24

> Taaaak?To tylko ja z gołą d... zostanę.Nieeee,no chyba nowa wlascicielka zadba o ciebie,co?:)

• Gość: Crimen Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 17:39
              A jak nie zadba?Nie ma tak.Żądam równego udziału.
              • Gość: samanta Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 17:45

> A jak nie zadba?Nie ma tak.Żądam równego udziału.
                A kto pyta towar o zdanie do cholery!? Milczec,tu trwa przetarg! Nie przeszkadzac i nie wtracac siem!

• Gość: Crimen Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:00
                  A kto dopuścił brankę do przetargu?Buzia w ciup, rączki w małdżyk i grzecznie
                  czekać na porywacza, bo się rozmyśli.
                  • jasmina_tdi Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! 06.06.02, 18:01
                    a nie mozna tak na odwrot? Buzia w maldrzyk a raczki w ciup? hihihi

> A kto dopuścił brankę do przetargu?Buzia w ciup, rączki w małdżyk i grzecznie
                    > czekać na porywacza, bo się rozmyśli.

• Gość: Crimen Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:12
                      Może być na odwrót, tylko niech nie marudzi;)
                      • jasmina_tdi Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! 06.06.02, 18:13
                        ale ja strasnie lubie marudzic :)

> Może być na odwrót, tylko niech nie marudzi;)

• Gość: Crimen Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:22
                          Czekaj, bo już się gubię.Mówiliśmy o Samci.Kogo ja do ciężkiej cholery mam
                          porwać;)
                          • jasmina_tdi CRIMEN!!!! 06.06.02, 18:23
                            Masz mnie w wannie drapac po plecach! :)

> Czekaj, bo już się gubię.Mówiliśmy o Samci.Kogo ja do ciężkiej cholery mam
                            > porwać;)

• Gość: Crimen Re: CRIMEN!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 22:39
                              No to wlazuj do tej wanny i obnaż...plecy;)
          • jasmina_tdi Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! 06.06.02, 17:27
            ale za to czekoladowa :)))

> Taaaak?To tylko ja z gołą d... zostanę.

• Gość: samanta Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 17:40
              wow!.... zaczyna zalatywac lekka perwersja
            • Gość: Crimen Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 17:40
              Dziękuję.Mam złe skojarzenia:)))
              • Gość: samanta Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 17:44

> Dziękuję.Mam złe skojarzenia:)))

a cio?ugryzla ciem jakas w dupe?:)
                • jasmina_tdi hahahahahaha!!! 06.06.02, 17:54
                  chyba wiem o co chodzi crimkowi z ta czekoladowa dupa :)))))

> Gość portalu: Crimen napisał(a):
                  >
                  > > Dziękuję.Mam złe skojarzenia:)))
                  >
                  > a cio?ugryzla ciem jakas w dupe?:)

• Gość: Crimen Re: hahahahahaha!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:03
                    No wreszcie kobieta myśląca;)
                    • jasmina_tdi Re: hahahahahaha!!! 06.06.02, 18:14
                      ... inaczej hahahahahaha!!!

> No wreszcie kobieta myśląca;)

• Gość: Crimen Re: hahahahahaha!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:24
                        Łykaj komplementy, a nie doszukuj się podtekstu;)
                        • jasmina_tdi Re: hahahahahaha!!! 06.06.02, 18:32
                          przeciez mam sie nie obzerac!

> Łykaj komplementy, a nie doszukuj się podtekstu;)

• Gość: Crimen Re: hahahahahaha!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 22:40
                            Komplementy tuczą tylko ego.Ciału nie szkodzą:)
                • Gość: Crimen Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:02
                  Ugryzła czy nie, z brązową dupą do wyra nie pójdę.
                  • jasmina_tdi Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! 06.06.02, 18:02
                    rasista?! :)

> Ugryzła czy nie, z brązową dupą do wyra nie pójdę.

• Gość: Crimen Re: Sprzedam Crimena za paczke cukierkow! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:13
                      W kwestii kobiet, nigdy:)))
                    • Gość: samanta rasista? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 18:13
                      Chyba kurde optymista! czy on myslal ze jest przeznaczony do celow wyrkowych? O naiwnosci ludzka!
                      Przeciez bedzie do roboty zaprzegniety jako robot wieloczynnosciowy.Za wyjatkiem oczywiscie roboty
                      w wyrku!
                      • jasmina_tdi łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał! 06.06.02, 18:15
                        A pozyczysz mi go czasem?! Do drapania po plecach :)

> Chyba kurde optymista! czy on myslal ze jest przeznaczony do celow wyrkowych? O
                        > naiwnosci ludzka!
                        > Przeciez bedzie do roboty zaprzegniety jako robot wieloczynnosciowy.Za wyjatkie
                        > m oczywiscie roboty
                        > w wyrku!

• Gość: samanta Re: łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 18:17
                          jasmina_tdi napisał(a):

> A pozyczysz mi go czasem?! Do drapania po plecach :)
                          >
                          > Gość portalu: samanta napisał(a):
                          >
                          > > Chyba kurde optymista! czy on myslal ze jest przeznaczony do celow wyrkowy
                          > ch? O
                          > > naiwnosci ludzka!
                          > > Przeciez bedzie do roboty zaprzegniety jako robot wieloczynnosciowy.Za wyj
                          > atkie
                          > > m oczywiscie roboty
                          > > w wyrku!
                          >
                          A to ja go sprzedaje?nie wiedzialam ze on mij.Myslalam ze jestem tylko od reklamy. Ale bier go
                          jasmina,nich ciem drapie:)

• jasmina_tdi o kurka! 06.06.02, 18:23
                            Na chwile zapomnialam jakie byly zalozenia :))))

> A to ja go sprzedaje?nie wiedzialam ze on mij.Myslalam ze jestem tylko od rekla
                            > my. Ale bier go
                            > jasmina,nich ciem drapie:)
                            >

• Gość: Crimen Re: łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 18:26
                            Chyba muszę sprawdzić papiery.Kto ma akt własności?Zdecydowanie ja.Unieważniamy
                            przetarg:)))
                            • jasmina_tdi Re: łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał! 06.06.02, 18:33
                              za pozno na takie dylamaty :))) Lepiej badz posluszny!

> Chyba muszę sprawdzić papiery.Kto ma akt własności?Zdecydowanie ja.Unieważniamy
                              >
                              > przetarg:)))

• Gość: samanta pragne zauwazyc IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 18:41
                                ze on zaczyna glupio gadac! Wystarczy go ogluszyc,oslepic i sprawdzic konto w banku!!!! Achtung
                                moje panie!!!!
                                • jasmina_tdi Re: pragne zauwazyc 06.06.02, 18:53
                                  Proponuje odwrocic kolejnosc dzialan. Wskutek uderzenia szanowny pan moze
                                  zapomniec numeru konta w banku i co wtedy?:)

> ze on zaczyna glupio gadac! Wystarczy go ogluszyc,oslepic i sprawdzic konto w b
                                  > anku!!!! Achtung
                                  > moje panie!!!!

• Gość: samanta Re: pragne zauwazyc IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 19:39
                                    no chociaz nie odbieraj mi przyjemnosci...Daj siem pobawic;)
                                    • jasmina_tdi Re: pragne zauwazyc 06.06.02, 19:45
                                      dobra! Bierz co chcesz tylko spodnie mu zostaw :)

> no chociaz nie odbieraj mi przyjemnosci...Daj siem pobawic;)

• Gość: samanta Re: pragne zauwazyc IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 19:49
                                        jak mu oczy wydlubie to i tak nie zauwazy ze jest bez spodni
                                        • jasmina_tdi Re: pragne zauwazyc 06.06.02, 19:52
                                          ale biedactwo poczuje... :)))

> jak mu oczy wydlubie to i tak nie zauwazy ze jest bez spodni

• Gość: samanta Re: pragne zauwazyc IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 19:59
                                            wmowimy mu ze ma! Moze nie przylezie zaden bachor ,ktory uswiadomi mu tego drac ryja ze ..:Crimen
                                            jest nagiiiiiiii!!!!!!!!
                                            • jasmina_tdi Re: pragne zauwazyc 06.06.02, 20:15
                                              ups! zapchamy bachorom geby cukierkami - w koncu Wedla przejmujemy, ni?

> wmowimy mu ze ma! Moze nie przylezie zaden bachor ,ktory uswiadomi mu tego drac
                                              > ryja ze ..:Crimen
                                              > jest nagiiiiiiii!!!!!!!!

• Gość: samanta Re: pragne zauwazyc IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:21
                                                Boszsze..jasmina. my jednak powinnysmy wspolne interesy robic! Sprzedalysmy Crimena za Wedla i
                                                ...dalej jest nasz!!!!!!!
                                                • jasmina_tdi Re: pragne zauwazyc 06.06.02, 20:33
                                                  ciekawe tylko czy da rade go wytresowac tak zeby odpowiednia kupke zaczal
                                                  robic :)))))

> Boszsze..jasmina. my jednak powinnysmy wspolne interesy robic! Sprzedalysmy Cri
                                                  > mena za Wedla i
                                                  > ...dalej jest nasz!!!!!!!

• Gość: Crimen Re: pragne zauwazyc IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.06.02, 22:50
                                                    Ależ one się rozbestwiły.Brak słów i nikt nie mówi o moim udziale.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka