Dodaj do ulubionych

Jakie sa Wasze ulubione pozycje?

22.02.05, 20:32
Tak mi sie jakos to pytanie nasunelo.
Obserwuj wątek
    • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 22.02.05, 22:44
      z gory upatrzone. ewentualnie pozycja wyjsciowa, koniecznie we fraku
      • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 08:51
        Wyjsciowa od tylu?

To za komuny bylo- podobnie jak i z frontu.
        • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 10:38
          niestety nie wiem o czym mowisz i co wiecej, bardzo mi to odpowiada*

*ze nie wiem, wyjasniam gdyz.
          • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 10:50
            Jesli nie wiesz, to znaczy, ze musisz zasiegnac porady s...specjalisty.
            Ewentualnie jestes bardzo mloda- na wszystko przyjdzie czas.
            • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 10:56
              po tej udolnej probie zmiany tematu czas na kulturalne rozmowy o pogodzie.
              • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 11:10
                u mnie pada snieg- chyba jest wczorajszy.
                • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 11:12
                  aha u mnie natomaist niż. chyba skandynawski
                  • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 11:57
                    Chodzi Ci o Niesker Internet Zentrum? www.niz.de

ale to raczej w b. NRD.
                    • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 14:51
                      mozliwe ze sie pomylilam. niz skandynawski od enerdowskiego niewiele rozni, oba
                      sa aryjskie przeciez.

uwazam tez ze nie byles ze mna szczery (z tymsniegiem)
                      • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 14:55
                        padal.

hrabiowie nie klamia ani nie placza.
                        • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 14:59
                          nie padal.
                          • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:00
                            padal. teraz lezy.
                            • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:01
                              uwazasz ze jak napiszesz ostatnie slowo to bedziesz mial wiecej racji?

ps nie padal.
                              • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:13
                                padal.
                                mam swiadkow.
                                • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:14
                                  nie padal.
                                  sama widzialam.
                                  • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:32
                                    nie widzialas- zapomnialas dzis okularow ze szklami grubymi jak denka butelek.
                                    Zadawalo Ci sie. Prawda jest inna.
                                    • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:34
                                      a nene, moja jest Prawda
                                      Twoja jest G* Prawda (swietlicki)

morał: nie padał.
                                      • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:37
                                        Twoja prawda to spiew profana (tez swietlicki)
                                        • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:38
                                          o! zgazdasz sie wiec ze parwdziwi bardowie sa tylko w krakowie? (malenczuk).
                                          moglabym wowczas pojsc na kompromis ws sniegu.
                                          • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:41
                                            Niecierpie bardow i piosenki teatralnej.

Wole Modern Talking i "manieczki".
                                            • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:42
                                              to nie jest piosenka teatralna, Charbia, to jest rokendrol przeciesz.

skoro tak: nie padal.
                                              • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:42
                                                tfu! pankrok raczej.

potwierdzam ze padal.
                                                • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:45
                                                  Bardzi spiewaja pankrock?

Zainteresowalas mnie- przybliz mi nieco tej nieznanej krainy, badz ogarkiem
                                                  swiatla w tej ciemnosci muzyki krakowsko-bardowsko-teatralno-pankrokowskiej!
                                                  • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:48
                                                    oczywiscie ze spiewaja. przesz swietlicki to nie zamachowski jest a malenczuk
                                                    nie yhyh fronczewski (co spiewa fronczewski wlasciwie?). mozna pogowac i w
                                                    ogole tanczyc jak Ci zagraja. poprobuj koniecznie
                                                  • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:51
                                                    pogowalem do czasu az noge zwichnalem- teraz wole dziewczeta wymacywac w
                                                    srodkach komunikacji miejskiej.
                                                  • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:53
                                                    aha powinienes wykorzystac umiejetnosci i macac kury na zapleczu. ojczyzna moze
                                                    tego potrzebowac.
                                                • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:46
                                                  Padal.
                                                  • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:48
                                                    nie padal, kazde dziecko to wie
                                                  • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:52
                                                    granda! padalo!!!
                                                  • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:53
                                                    a w zyciu! nie padalo.
                                                  • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:55
                                                    co za uparta baba.
                                                    o, pada znow!
                                                  • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:56
                                                    klamczuch.
                                                    nic nie pada.
                                                  • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:58
                                                    insynuujesz i konfabulujesz- nie przystoi to kucharce

(pada)
                                                  • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 15:59
                                                    lzesz podle (nie wypada nawet bezczelnym typom spod ciemnych gwiazd)

nic nie spadlo. nicanic.
                                                  • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:08
                                                    nic nie odpowiem

(pada jeszcze mocniej)

• aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:09
                                                    negocjujmy. moja propozycja: nie pada.
                                                  • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:10
                                                    slusznie wypracujmy kompromis:

nie pada + mocno pada = pada
                                                  • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:11
                                                    moze chociaz zejdziesz ze sniegu? proponuje deszcze
    • kathathea Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:10
      ostatnio przed lustrem on siedzi na podlodze opart o lozko a ja nad nim kucam z
      rozchylonymi nogami, swietne odczucia fizyczne i wiizualne :-)
      • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:12
        powiedzialbym:

zakochalem sie od pierwszego wejrzenia!
        • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:12
          i fizycznie i wizualnie.
      • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:13
        nie dretwieja Ci piety?
        • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:15
          anielu, malolaty jak ty, nie powinny dyskutowac na tematy tylko dla doroslych.
          • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:15
            czemu? ciekawska jestem, jak kazda aniela
        • kathathea Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:15
          Piety? Opierasz tylko na przedniej czesci stopy, to tak jakbys stala w szpilkach.
          • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:17
            mozna od tego miec haluksy i inne zwyrodnienia. nie obawiasz sie?
            • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:18
              jestes zimna ryba, anielu.
              • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:18
                nie. jestem rzeczowa.
            • kathathea Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:21
              mam sobie odmowic takiej przyjemnosci i wspanialego orgazmu bo moze bede kiedys
              miala haluksy????
              Moge je miec i bez tego. A w butach na obcasie tez chodze bo tez mi to sprwia
              przyjemnosc i wiesz co = mam gdzie haluksy i zwyrodnienia. Co z tego,ze kiedys
              jak bede stara nie bede moze miala zwyrodnien ale nie bede mial tak przyjemnych
              wspomnien
              Zreszta kurcze kto mysli o haluksach w czasie seksuy???
              • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:23
                no pomyslalam teraz, nie w czasie, przeciez. czy to mnie uspraiedliwia?
              • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:26
                fajnie kathe, ze sa jeszcze takie kobiety na swiecie jak ty:
                rod ludzki nie zaginie i jeszcze bedzie mial z tego przyjemnosc.
                • kathathea Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:31
                  Takie? to znaczy jakie? co kochaja seks? a jak go mozna nie kochac? [pozycji
                  jets od groma od standardowych czyli jak dla mnie: po bozemu, od tylu, 69,
                  jezdziec puls wszystkie wariacje tych podstawowych, no i nie zapominajac o
                  zabaweczkach :-)
          • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:17
            Nie chce nawet wyobrazac sobie jak ta pozycje wyobrazala sobie aniela- eh,
            biedactwo.
            • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:21
              usiluje sobie wyobrazic co wyobrazal sobie chrabia ze wyobrazilam sobie ja.
              wizualizator mi sie zgrzal az
              • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:25
                a mnie wulgaryzator.
                • kathathea Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:26
                  temat ciekawe ale wypowiedzi chyba nie na temat. Zycze milej wymiany postow :-)
                  • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:28
                    a nene zostan. uwazam, ze to ciekawe copiszesz. byc moze bede miala jezszcze
                    wiele pytan do Twoich odpowiedzi.
                  • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:30
                    to wsyztko przez aniele ( to zbaczanie z tematu)- ona jest zimna
                    nieuswiadomiona malolata z niewielkimi szansami na stanie sie prawdziwa
                    afrodyta.
                    • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:35
                      no ale zawsze moge Wam skoczyc po piwo przeciez! (czy ktomoze pozyczyc mi
                      dowod?)
                      • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:44
                        ja mam dwa dowody: osobisty i spoleczny.
                        • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:46
                          aha ja z kolei mam pare dowodow rzeczowych. na wymiane
                          • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:47
                            tzw: fantow?
                            przydadza ci sie do gry w butelke. Nagminnie przeciez przegrywasz.
                          • kathathea Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:48
                            a ja bym chcial jakis dowod uznania mojej cierpliwosci i wytrwalosci za to, ze
                            przeczytalam wszystkie wasze posty pod tym tematem i jeszcze nie usnelam ;-)
                            • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:49
                              mozesz sobie przegrac w butelke z chrabiom. oddaje Ci kolejke :)
                              • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:52
                                oddajesz przez skromnosc czy wstyd?
                                • aniela Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:52
                                  z uprzejmosci.
                              • kathathea Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:53
                                oddajesz? a ja nie chce brac, wole dawac, jak wezme bede pozniej musiala sie
                                odwdzieczyc a nie chce :-)
                                • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:55
                                  o to to.
                                  czarodziejko, kathe! dawaj- ja bede brac.
                                  • kathathea Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:57
                                    nie ma problemu ale pamietaj ty bedziesz sie musial odwdzieczyc a jak sie nie
                                    postarasz z tym odwdzieczaniem to dawanie na jednym razie sie skonczy :-P
                            • hrabia_dewalgo Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 23.02.05, 16:51
                              w nagrode moge ci dac wskazowki jak tworzyc nowe pozycje
      • gucci6 Re: Jakie sa Wasze ulubione pozycje? 24.02.05, 16:12
        NO TO JEST ZAJEBISTA POZYCJA TEŻ SIĘ TAK KOCHAŁEM .
        ALENAJBARDZIEJ TO MI SIĘ PODOBA 69 , NA JEŻDZCA NO I OCZYWIŚCIE JA MAM GŁOWE
        MIĘDZY JEJ NOGAMI LIŻE JEJ CIPKĘ , A ONA BAWI SIĘ PIERSIAMI .
    • edzioszka ale 23.02.05, 16:58
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11971&w=16128868&v=2&s=0
      to już było ;( <chlip, chlip>
      • aniela Re: ale 23.02.05, 17:00
        o czesc Eda. (wypieram sie wszystkieo o czym wyzej mozna pzeczytac)
        • edzioszka Re: ale 23.02.05, 17:02
          o cześć Aniele.. czy Hrabia to nowe wcielenie Janusza? a może Efdejoty?
          • aniela Re: ale 23.02.05, 17:03
            a nene, to jakis chrabia gawedziarz jest. bywa niemily, dlatego radze ni
            zblizac sie do pasnika podczas karmienia slowem ;)
            • edzioszka Re: ale 23.02.05, 17:07
              aha, skoro bywa niemiły - może być spokrewniony z Frędzlowatym..
              • aniela Re: ale 23.02.05, 17:08
                a nene nie sadze. zna lacine nie z tego co frndzel podworka. (choc to rzucanie
                kmiotami na boki moze przywiesc skojarzenie)
                • hrabia_dewalgo Re: ale 23.02.05, 17:10
                  nie rzucam kmiotami- to uny we mnie rzucajo.
                  • aniela Re: ale 23.02.05, 17:12
                    a gdzie sa uny, konkretnie?
                    • hrabia_dewalgo Re: ale 23.02.05, 17:20
                      unry juz nie ma:

kochani amis dla przyszlej EU.
          • hrabia_dewalgo Re: ale 23.02.05, 17:07
            Pani sie wypcha tymi porownaniami z kmiotami.

Hrabia to hrabia!
        • hrabia_dewalgo Re: ale 23.02.05, 17:06
          ona sie wypiera bo ja napieram.

Ales, edzioszka, trupa z szafy wyciagnela.
          Zamiast projektowanej prokreacji terminus ad quem (lac., meta dzialania) przez
          eskalacje tematu.
          • aniela Re: ale 23.02.05, 17:07
            skakac po piwo?
            ;)
            • edzioszka Re: ale 23.02.05, 17:11
              yhm, albo jakiś wyskokowy trunek.. dziś obchodzimy dzień walki z deprechą -
              Hrabia se golnie i od razu pojaśnieje radością w całej izbie ;)
              • aniela Re: ale 23.02.05, 17:12
                o! to ja mam utwor na te okolicznosc. ze znanym refrenem "pomoz mi jesienny
                maly boze" ;) (przydalby sie ignatz lub szafa grajaca. hyhy;)
          • hrabia_dewalgo Re: ale 23.02.05, 17:09
            biegnij rusalko, biegnij, przynies nam miodu i nektaru itd.

i piwa, i kielbachy.
            • aniela Re: ale 23.02.05, 17:10
              aha i odswiezacz do ust! (noco? zawsze sie moze przydac)
              • hrabia_dewalgo Re: ale 23.02.05, 17:12
                calowac sie nie bedziemy, wiec po co? szkoda kapusty.
                • aniela Re: ale 23.02.05, 17:13
                  aaha, sam sex, bez calowania? to bardziej etyczne jest, fakt.
                  • hrabia_dewalgo Re: ale 23.02.05, 17:14
                    szybko sie rozkrecasz- pozazdroscilas kathe.
                    • aniela Re: ale 23.02.05, 17:15
                      alesz nie o mnie mowa. bynajmniej. (jak Pan moze Panie Pomidorze?!)
                      • hrabia_dewalgo Re: ale 23.02.05, 17:18
                        ale widze, ze przebierasz nogami.
                        • aniela Re: ale 23.02.05, 17:19
                          zle widzisz, popraw monokla.
            • kathathea Re: ale 23.02.05, 17:13
              a ja mam ochote na nutelle i kawe latte z biala czekolada
              • aniela Re: ale 23.02.05, 17:14
                latty nie bylo, moze byc jakobs?
                • hrabia_dewalgo Re: ale 23.02.05, 17:17
                  i wez tu taka na salony: kompromitacja.
                • kathathea Re: ale 23.02.05, 17:18
                  zamiast nedznego zAStepnika wole zielona herbate.
                  • aniela Re: ale 23.02.05, 17:19
                    z zielonych mamy tylko malinowa.
    • aniela anonsuje ze 23.02.05, 17:21
      • aniela 100 23.02.05, 17:21
        stowa moja! :)
        • aniela Re: 100 23.02.05, 17:22
          chcialabym sobie serdecznie pogratulowac i podziekowac tym, ktorzy pomogli mi w
          tym biegu po setke.
        • hrabia_dewalgo Re: 100 23.02.05, 17:23
          ale nie w kieszeni, bidulko.
          • aniela Re: 100 23.02.05, 17:23
            a skad wiesz gdzie ja schowalam? podgladales?
            • hrabia_dewalgo Re: 100 23.02.05, 17:24
              podgladalem. wtedy jak przebieralas nogami.
              • aniela Re: 100 23.02.05, 17:25
                aha i jak padalo? uwazam ze masz zanieczyszczone binokle.
                • hrabia_dewalgo Re: 100 23.02.05, 17:29
                  nie nosze- wzrok mam sokoli.
                  • aniela Re: 100 23.02.05, 17:30
                    ups, a ja myslalam ze to nos :)
            • kathathea Re: 100 23.02.05, 17:26
              inteligentny jest nie musial podgladac, wiekszosc dzirek w twoim ciele za mala,
              a podobno mloda i nie doswiadczona jestes wiec do tych wiekszych dziurek to sie
              boisz cokolwiek wkladac dlatego domyslil sie gdzie schowalas
              • aniela Re: 100 23.02.05, 17:27
                aha, znaczy mam ją (stowe) w nosie?
              • hrabia_dewalgo Re: 100 23.02.05, 17:28
                ale zes jej powiedzila, kathe.

ciekawe co aniela na to? pewnie zbaranieje. nic innego jej nie zostalo.
                • aniela Re: 100 23.02.05, 17:29
                  aha. w piety (yhyh) mi poszlo. az zdretwialam.
                  • hrabia_dewalgo Re: 100 23.02.05, 17:32
                    ze strachu zderetwialas czy w skutek tej osobliwej pozycji?
                    • aniela Re: 100 23.02.05, 17:33
                      yyy czy ja wygladam jakbym kucala? przesz ostróg ze stop nie sciagalam nawet!
                      • hrabia_dewalgo Re: 100 23.02.05, 17:37
                        amazonka?

czy tylko zakupy na amazon.com robisz?

Jest pewna roznica pomiedzy hellada a seattle.
                        • aniela Re: 100 23.02.05, 17:39
                          no tak. inaczej sie to pisze.
                          • hrabia_dewalgo Re: 100 23.02.05, 17:40
                            bystras.
                            • aniela Re: 100 23.02.05, 17:41
                              komplemenciarz (hiihih- smiech podlotka)
                              • hrabia_dewalgo Re: 100 23.02.05, 17:43
                                demagog (ty)
                                • aniela Re: 100 23.02.05, 17:45
                                  i znow:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10144&w=20901579&a=20939173
                  • kathathea Re: 100 23.02.05, 17:33
                    zdretwialas? ale mam nadzieje ,ze juz przeszlo bo jak ten stan bedzie trwal za
                    dlugo to mnie jeszcze twoi rodzice o probe zamachu na twoje zdrowie oskarza i
                    jeszcez do wiezienia pojde a ja bez mezczyzby 1 dnia nie moge wytrzymac :)))
                    • hrabia_dewalgo Re: 100 23.02.05, 17:34
                      kathe bede cie bronic- brona.
                      • kathathea Re: 100 23.02.05, 17:36
                        brona to ona, wole bronka, jest wyposazony w odpowiedni sprzet
                        • aniela Re: 100 23.02.05, 17:37
                          czemu? barnaba to on. bonawentura tez. wiec moze brona, mimo niepozornego
                          wygladu- tez?
                    • aniela Re: 100 23.02.05, 17:35
                      yyyy w wiezieniach sa mezczyzni. o wiele za duzo w celi

ps Ty nie mozesz byc kobieta ;)) Ty wiesz dlaczego ;))
                      • kathathea Re: 100 23.02.05, 17:38
                        kurcze pierwszy raz mi to ktos zarzucil ale nie wiem dlaczego - przeciez zarostu
                        nie mam, grubego glosu tez, ani masywnych dloni, piersi swoje, i w penym miejscu
                        jest to co ma kobieta a nie to co Miriam
                        • aniela Re: 100 23.02.05, 17:39
                          ale nog nie zdazylas ogolic (zanim kucnelas) to Cie zdradzilo
                          • kathathea Re: 100 23.02.05, 17:42
                            jako przedstawicielka zadbanych kobiet o tym nigdy nie zapominam no chyba,ze
                            leze bez sily z goraczka w lozku
                            • aniela Re: 100 23.02.05, 17:45
                              to dobrze. to niemal rownie wazne co wypielegnowane paznokietki. jak
                              przeprowadzenie staruszki przez ulice. NIE WOLNO o tym zapominac.
                              • kathathea Re: 100 23.02.05, 17:47
                                No wiesz jak mozesz, skoro dobry uczynek porownujesz do zadabania o siebie to ja
                                nie wiem o czym my jeszcze rozmawiamy
                                • aniela Re: 100 23.02.05, 17:48
                                  przeciez dbanie o siebie jest dobre! jak nieniszczenie nagrobkow na cmentarzu!
                                  trzeba o siebie dbac i nie wolno roztrzaskiwac nagrobkow
                                  • kathathea Re: 100 23.02.05, 17:51
                                    ale porownywac dobre uczynki do czegos zwyczajnego, takiego jak dabnie o siebie?
                                    • aniela Re: 100 23.02.05, 17:52
                                      a czy dla Ciebie nieniszczenia, nieroztrzaskiwanie nagrobkow jest czyms
                                      nadzwyczajnym???
                                      • kathathea Re: 100 23.02.05, 17:56
                                        nie, dla mnie to cos normalnego cos za co nie trzeba chwalic ale co jest pozytywne
                                        • aniela Re: 100 23.02.05, 17:57
                                          to zupelnie jak z pielegnacja paznokci, widzisz
                        • hrabia_dewalgo Re: 100 23.02.05, 17:41
                          nie przejmuj sie ta jadowita aniela- zazdrosci ci temperamentu.
                          Katolickie wychowanie nie pozwala rozwinac w niej skrzydel namietnosci.
                          • kathathea Re: 100 23.02.05, 17:45
                            to nie tylko wina wychowania, biedaczka nie spotkala jeszcze mezczyzny dla
                            ktorego przyjemnosc kobiety jest taka samo wazna jak jego a moze nawet
                            wazniejsza :-)
                            • aniela Re: 100 23.02.05, 17:46
                              o. nadszedl dlugo oczekiwany moment, kiedy staje sie przedmiotem watku
                              (miszczowi Karolakowi wychodzilo to juz w drugim poscie. kiedy zagajal: pomowmy
                              o mnie)
                              • hrabia_dewalgo Re: 100 23.02.05, 17:48
                                wobec tego opuszczam ten watek- niegodnas.
                                • aniela Re: 100 23.02.05, 17:49
                                  to tez sie wytnie (nikt nie mowil ze to watek na zywo)
                          • kathathea Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, ani o 23.02.05, 18:02
                            ciuchach, ani o drogich samochodach, ani o umiesnionych mezczyznach..... :-))))
                            • aniela Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 23.02.05, 18:05
                              nie wypada, przy Chrabim. mogloby mu byc przykro. znaczy o ciuchach ewentualnie
                              mozna by
                              • kathathea Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 23.02.05, 18:11
                                Musze isc bo za jakies 10minut wpadnie do domu moj mezczyzna, ide wlaczyc
                                pogrzewanie zupy, potem wskocze w cos seksownego i bede na niego czekac a was
                                musze zostawic :,-(
                                • aniela Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 23.02.05, 18:12
                                  o. ic zatem. milego ;)
                                  • miltonia Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 24.02.05, 19:43
                                    Podgrzewania zaupy? Wydawaloby sie, ze kobieta wyzwolona, a okazujes sie, ze
                                    garkotluk, eeeee....
                                    • kathathea Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 25.02.05, 09:26
                                      :-) ale sie usmialam bo niby kobieta wyzwolona to juz zupy nie powinna gotowac,
                                      a ja ci powiem,ze ja nawet sprzatam i piore a nawet powiem wiecej te 2 ostatnie
                                      rzeczy i on tez robi ale do gotowania to nie ma talentu a ja lubie zjesc
                                      czasami dobry obiad.
                                      • aniela Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 25.02.05, 10:24
                                        zupe w dzien powszedni?
                                        • kathathea Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 25.02.05, 10:34
                                          ja jeszcze rok temu to tylko jajecznice umialam zrobic, no rybe usmazyc,bo albo
                                          jadlam na miescie albo jadlam pyszne obiadki mojej rodzicielki a teraz mam do
                                          wyboru wieczorem pizze albo sama zakasac rekawy. ostatnio to mi pyszny zurek
                                          wyszedl.
                                          • aniela Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 25.02.05, 10:36
                                            aha, takaja to uwazam tylko makarony. wrod wielu zalet maja 8 minutowy czas
                                            przygotowania, co jest nie bez znaczenia, jesli chce sie zdazyc przed
                                            dziennikiem
                                            • kathathea Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 25.02.05, 10:47
                                              Masz racje i jeszcze sa sosy w torebkach.
                                              • aniela Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 25.02.05, 10:52
                                                nene, na zrobienie sosu masz cale 8 min zwaz (nim makaron dojdzie, ze tak
                                                powiem) mozesz je ekologicznie uhędozyć zatem. i to wszystko przed dziennikiem!
                                                • aniela Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 25.02.05, 10:52
                                                  chochlik mi swisnal jedno "c' wysokie
                                                  • kathathea Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 25.02.05, 10:54
                                                    ja o seksie rozmawiam gdzie indziej, tutaj jeszcze by sie ktos zgorszyl ;-)
                                                  • aniela Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 25.02.05, 10:54
                                                    jak sie poczuje gorzej, dam umowiony znak (srodkowa reka ku gorze) ;)
                                                  • kathathea Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 25.02.05, 10:55
                                                    a ja w temacie " kto jest mily..." podalam nawet wymiary hrabiemu ale nie
                                                    zareagowal
                                                  • aniela Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 25.02.05, 10:56
                                                    aha nie przejmuj sie. opozniony jest (czas reakcji tez).
                                                  • kathathea Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 25.02.05, 10:58
                                                    Nie przejmuj sie latwo powiedziec. ja juz cala we lzach tone ;-)
                                                  • aniela Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 25.02.05, 11:00
                                                    spokojnie, wyschna, kiedy usychac z tesknoty bedziesz. ja tymcazsem ewakuuje
                                                    sie , pozwolisz, gdyz gonia mnie terminy. nie mow im ze mnie tu widzialas ;)
                                                  • kathathea Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 25.02.05, 11:03
                                                    Bede milczec do ...grobowej deski, do ostatniego tchnienia, nawet jak mi bede
                                                    paznokcie wyrywac, a nawet jak mieliby mnie zamknac na miesiac bez seks.
                                                    ps. to ostatnie cofam, tego bym nie wytrzymala ;-)
                                                  • hrabia_dewalgo Re: Ide od was bo nie rozmawiamy ani o seksie, a 25.02.05, 12:54
                                                    kobieta jak surowka hutnicza!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka