Dodaj do ulubionych

Men, Men- odbior!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 18:25
Tu centralna baza niewidzialnych!
Niewidzialny nr 5693 w sobote rano, kiedy udalem sie po zakupy postawil pod
drzwiami zamiast litrowej butelki mleka, litrowa butelke z okowitka. Dziekuje
niewidzialnej rece, gdyz jestem staruszkiem i nie zawsze stac mnie z mojej
renty na zakup w/w dobra. Podejrzewam, ze tym niewidzialnym jest mieszkajacy w
tej samej okolicy grzeczny chlopczyk o ksywce Men. Jeszcze raz serdecznie
dziekuje niewidzialnemu!

:o)
Obserwuj wątek
    • czarna_pantera_102 Re: Men, Men- odbior! 07.06.02, 19:12
      może jakis niewidzialny podziałałby w moim rejonie

• Gość: men Re: Tu niewidzilny 7777: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 07:53
      Ode mnie była ta obok, czyssta, zdrowa,źródlana wo(')da :))
      • Gość: mario2 Re: Tu niewidzilny 7777: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 08:49
        Tu centralna baza niewidzialnych. Czolem niewidzialni. Prosba przekazana od
        staruszka do naszej bazy dla niewidzialnego nr 7777- prosze nastepnym razem
        pomyslec o skutkach swych uczynkow i dodawac w ramach bezinteresownej pomocy
        zimne piwko i koszyczek zakasek!
        Czuwajcie niewidzialni!
        • Gość: men Re: Tu niewidzilny 7777: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 09:07
          O żesz .., pomyliłem zlecenia !:)
          • Gość: mario2 Re: Tu niewidzilny 7777: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 09:11
            Tu centralna Baza Niewidzialnych. Czolem Niewidzialni.

Pomylenie zadan, czy zlecen, to powazne uchybienie w naszej sluzbie. Dlatego
            Baza wyznacza Niewidzialnemu nr 7777 zadanie udania sie dzisial w towarzystwie
            pieknej kobiety na spotkanie przy piwku w celu ustalenia dalszych dzialan
            sluzacych integracji interpersonalnej z M4
            • Gość: 7777 Baza, baza ???!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 09:20
              Jakieś zakłócenia w odbiorze, nic nie zrozumiałem z ostatniego przekazu :)
              • Gość: mario2 Re: Baza, baza ???!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 09:28
                Znasz regulamin. W razie wystepowania zaklocen w przekazie- niewidzialny ma
                obowiazek telefonicznego kontaktu z baza!
                • Gość: xp NIEWIDZIALNA RĘKA TO TAKŻE TY. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 11:24
                  Wniosłem węgiel menowi na górę.
                  Pomagam staruszkom.
                  • Gość: hm Re: NIEWIDZIALNA RĘKA TO TAKŻE TY. IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 08.06.02, 11:26
                    to byly czasy:)
                    • Gość: xp Re: NIEWIDZIALNA RĘKA TO TAKŻE TY. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 11:45
                      cholera, błąd przyniosłem węgiel menowi
                      miałem przynieść wenę engelowi
                      jest lato prawie, nie pomyślałem
                      • Gość: hm Re: NIEWIDZIALNA RĘKA TO TAKŻE TY. IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 08.06.02, 11:53
                        hihihi menowi sie przyda do palenia w KOMINKU:) hiihihi
                        • Gość: xp Re: NIEWIDZIALNA RĘKA TO TAKŻE TY. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 11:57
                          cholera! a ja już zniosłem spowrotem na dół!
                          • Gość: hm Re: NIEWIDZIALNA RĘKA TO TAKŻE TY. IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 08.06.02, 12:00
                            bedziesz mial niezle miesnie:) herkulesie z niewidzialna reka:)
                        • kitek1 wlazl do lozka............... 08.06.02, 11:59
                          zeby mu nie wystyglo,
                          w kominku:)
                          • Gość: hm Re: wlazl do lozka............... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 08.06.02, 12:01
                            hehe dobry gospodarz..... juz lepiej nie koncze ...hahahahaha
                            • Gość: mario2 W starym piecu diabel pali IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 12:58
                              wiec i Menikowi paliwo sie przyda. Obawiam sie tylko, ze on preferuje to paliwo
                              w plynie :o)
                              • Gość: hm Re: W starym piecu diabel pali IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 08.06.02, 12:59
                                no to bedzie mu z ust jechalo jak ze stacji paliw hihihi (nowa ksywka mu sie
                                przyda smok wawelskihiihhihi)
                                • Gość: mario2 Re: W starym piecu diabel pali IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 13:00
                                  Menik jest do przodu- wstrzykuje sobie paliwo :o)
                              • Gość: oona Re: W starym piecu diabel pali IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 13:00
                                wciąż żyjesz przeszłością,Mario:)
                                • Gość: hm Re: W starym piecu diabel pali IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 08.06.02, 13:01
                                  mowisz o marzeniach scietej glowy?:)
                                  • Gość: mario2 Re: W starym piecu diabel pali IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 13:02
                                    czyzby oona Menikowi glowke obciala?
                                    • Gość: hm Re: W starym piecu diabel pali IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 08.06.02, 13:04
                                      hahahahaha jak fajnie!
                                      kazdy tu interpretuje jak chce:)
                                      • Gość: mario2 Re: W starym piecu diabel pali IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 13:05
                                        Tak- tylko co Menik bez glowki zrobi?
                                        • Gość: hm Re: W starym piecu diabel pali IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 08.06.02, 13:14
                                          jest jedna rada: pies przewodnik:)
                                          no i pomoc niewidzialnej reki:)
                                          • Gość: mario2 Re: W starym piecu diabel pali IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 13:19
                                            Czy pies mu glowke zastapi? tego nie wiem!
                                            Tak samo nie wiem, czy z Niewidzialnej Reki bedzie mial przyjemnosc jaka :o)
                                            • Gość: hm Re: W starym piecu diabel pali IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 08.06.02, 13:20
                                              jak pusci wodze wyobrazni, to kto wie....:) hahaha
                                              • Gość: mario2 Re: W starym piecu diabel pali IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 13:23
                                                ale reka moze wtedy zabolec nieznosnie. Albo bidok sie nabawi odciskow!
                                                • Gość: hm Re: W starym piecu diabel pali IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 08.06.02, 13:29
                                                  jak sie boi odciskow, to czego te lape pcha :) hahahahaha
                                                  a w sumie to o jakiej my lapie gadamy bo juz sie zagubilam:)
                                                  • Gość: mario2 Re: W starym piecu diabel pali IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 13:51
                                                    O lapie do lapania naiwnych i wciskania im ta lapa kitu :o)
                                                  • Gość: hm hahahahahaha.... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 08.06.02, 13:55
                                                    taka lapa dostac, to mozna niezle zawyc:)
                                                  • Gość: mario2 Re: hahahahahaha.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 14:04
                                                    Preferujesz stosunek "na wilka" ze chce ci sie po tym wyc?
                                                  • Gość: hm Re: hahahahahaha.... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 09.06.02, 10:08
                                                    na wilczej skorze:) (ale najpierw sprawdze czy nie mam alergii na siersc:) a
                                                    powyc, kto by sobie nie powyl od czasu do czasu auuuuuuuuuu:)
    • Gość: men Re: Mario, zmiana warty !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 14:10
      Zacznij wreszcie po 12-stu latach myśleć głową , a nie gardłem i ..!
      • Gość: mario2 Re: Mario, zmiana warty !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 14:16
        Menik- ja jeszcze mam wybor. U ciebie tych mozliwosci nie widze :o))
        • Gość: men Re: Mario, zmiana warty !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 14:21
          Nic tak chłopa nie upieksza, jak samara ..- widzisz jeszcze koniec ?
          • Gość: mario2 Re: Mario, zmiana warty !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 14:22
            tak, bo mam co ogladac :o)))
            Zazdrosniku !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka