gianni_vonsacze 28.02.05, 12:49 witam wszystkich!!! a mogę tu se chociaż raz dać upust swojej złości i krzyknąć OTTEK TO KUTAS???? ;) Z nerw mnie wyprowadził facet. Młottek i tyle.. ok, zgredek - dżezi pomysł - to jest naprawdę si i w ogóle :) pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: cze!!! 28.02.05, 12:51 cze:)) myślałam,że z tych nerw kitę odwaliłeś;)! Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: cze!!! 28.02.05, 12:52 Cześć Gianni!! ja już też miałem dość.... Zaraz napisze reklame na forum TV i SERIALE... "GIANNi Tylko u nas :))" Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: cze!!! 28.02.05, 12:52 Gianni,witaj:)))) zebys wiedzial co sie dzialo w piatek.... Ottek wycinal w kolko i maile slal... i do tego byl mlyn z nazwa tego forum seriale... najpierw byly seriale, potem przez jakies dwie godziny nasze telenowele a potem znowu seriale... poszaleli.... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: cze!!! 28.02.05, 12:55 dobrze,że w tym czasie popijałam grzańce w Zakopcu i mnie ten Sjagon ominął;) pewnie bym to zawałem przepłaciła;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: cze!!! 28.02.05, 12:57 mnie informowano esami, o tym co się dzieje- większe jazdy chyba jak podczas sławetnego Walnego BIB Banku Gdańskiego, kiedy to Włodek Jamroży dla DB chciał dile ubijać i Belkę z Davos ściągali!!! :) Od rana też czułem się jak bez ręki z tymi nowymi dziwolągami na forum, ale teraz wracam do życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: cze!!! 28.02.05, 12:59 Witanko, na czarno tam nie pisywałam, ale pisywałam... A mnie O. to nawet mailem nie zaszczycił chociaż wywalił dwa razy ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: cze!!! 28.02.05, 12:59 w niedzielę wieczorem na forum juz było posprzatane-same ochy i achy jaki ten ottek wspaniały,że porządek na forum zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: cze!!! 28.02.05, 13:02 przypuszczalnie to sam Ottek sie soba zachwycal... Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: cze!!! 28.02.05, 13:13 ottek sobie znalażł pomagierów co mu pomagają ;) i meldują oczywista o niezgodnych z linią moderatora postach heh co za bufon.. a przy okazji witam serdecznie :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: cze!!! 28.02.05, 14:35 Pier...ony Ottek wkurzył mnie na maxa dla mnie "telewizja" już nie istnieje, miłościwie nam panujący Zgredek, jak sądzę bedzie pozwalał na przemiłą wolną Amerykankę howk! Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: cze!!! 28.02.05, 18:45 Mój mądry Tato mawiał na takich szubrawców per - szmotek, pardon - szmottek ;) Witam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: cze!!! 01.03.05, 09:36 ja, w piątek, walczyłem do ostatniej kropli... martini... Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: cze!!! 01.03.05, 12:11 HA! Znalazłam Was! Coś czułam że pewnie gdzieś się ukrywacie bo za mały ruch na tych serialach... Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: cze!!! 01.03.05, 14:20 Witam wszystkich! :))) Nareszcie udało mi się znalesć Gianniego i resztę :)))) No i chciałem zapytać od razu bo jestem wielkim fanem zapisków bohaterów MJM - Giani pociągniesz zapiski II - reaktywację??? Baaaaaardzo proszę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: cze!!! 01.03.05, 14:56 Boshe...Dwa tygodnie mnie nie było i już myślałam, że jestem w jakimś Matrixie ;) Rzeczywiście za dużo telewizji ;) CO tu sie w ogóle porobiło? Dwa tygodnie to za dużo ;) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
blekitna_zarowka Re: cze!!! 02.03.05, 19:16 Powinni oddać stare zapiski z seriali na to forum-w końcu nie mają praw autorskich! gazamate napisał: > Witam wszystkich! :))) Nareszcie udało mi się znalesć Gianniego i resztę :)))) > No i chciałem zapytać od razu bo jestem wielkim fanem zapisków bohaterów MJM - > > Giani pociągniesz zapiski II - reaktywację??? Baaaaaardzo proszę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: cze!!! 08.06.05, 10:18 co łun wita się sam ze sobą?? wróg nie wróg ugościć trzeba...jak każe zwyczaj polski acz goopi.. gość w dom buk w dom.. witojciesz... wszak trzeba z miłością do wroga... -ale jaka tam miiiiłość... ale jaki tam wróóóóg... ???? i czemu ja wogóle to komentuję? idę się obudzić... do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: cze!!! 08.06.05, 10:22 to sie obudź dobrze bo ktos tu satry wątek wywlekł na wierzch nie wiem po co Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: cze!!! 08.06.05, 10:23 hm.. chcial sie przywitac.... albo przypomniec o Giannim.... Odpowiedz Link Zgłoś
dezzerter Re: cze!!! 08.06.05, 10:24 a co to juz się przywitać nawet nie można ? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: cze!!! 08.06.05, 10:27 mozna, dezzerter... a tak w ogole to skad zwiales? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: cze!!! 08.06.05, 12:05 ależ moszna,moszna..nawet trzeba.. się witaj.. bardzo proszę.. wiek, płeć, przynależność partyjna, imię ojca, matki.. i najważniejsze ...WCZEŚNIEJSZY NICK, poprosimy... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: cze!!! 08.06.05, 12:20 oj tam od razu WYWALILI.. frontem do gościa trzeba..więcej nas-lepiej.. no pisze przecież że DEZERTER , ja obstawiam Zgredka!!! bo na Gianniego , to cos za kurturarnie pisze... chodź gościu, chodż..posypiemuy ci głowę popiołem... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: cze!!! 08.06.05, 12:32 był taki gośc o niku dezerter za czasów bytności VVegi na forum telewizja - pamiętam ich dyskusje nt pracy policji moze to ten dezerter jest? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: cze!!! 08.06.05, 12:35 dezzerter ma 6 wpisów w w yszukiwarce na 2005 rok-ale nas zaszczycił! Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: cze!!! 08.06.05, 12:41 o kużwa, duchy jakoweś czy co? Ty, Dezerter, żandarmeria Cię łupneła żeś zamilkł? a ludziska pytajom... Odpowiedz Link Zgłoś
dezzerter Re: cze!!! 08.06.05, 12:58 oni nie pytajom tylko prześwietlajom mnie na wylot jak jakiegoś wroga narodu i insynuujom jakieś niechlubne powiązania Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: cze!!! 08.06.05, 13:02 eee, chyba nie jest aż tak żle. Właściwie to większości z nas jest ganz ochajo, kto pod kogo się podszywa, grunt żeby bez chamówki. To jak, skąd spadłeś kolego? (przy czym odpowiedż nie jest obligatoryjna) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dezzerter Re: cze!!! 08.06.05, 12:38 porucznik von Nogaj spuścił mnie ze smyczy to se wpadłem, ale jak mi ktoś chce popiół sypac to zara spadam na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: cze!!! 08.06.05, 12:59 wywleczenie tego wątku(jednego z pierwszych na tym forum), wywołało we mnie wspomnienia. Poprzeglądałam sobie co ciekawsze zapisy. Kuczę, nie było źle!( co nie znaczy,że teraz jest źle). I do tej pory nie wiem, co nie podobało się Gianniemu, Łezce czy Zgredkowi. A może jest coś, o czym nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
dezzerter Re: cze!!! 08.06.05, 13:11 takiż właśnie był cel tego mini-happeningu. Chciałem przypomnieć Wasze "młodzieńcze" ideały: 1) zero cenzury i kasowania wątków 2)każdy gada co chce i o czym chce - tematy telewizyjne nie są obowiązkowe 3)albo rozmawiamy na forum, albo w korespondencji prywatnej - to ottek chciał żeby do niego pisac na mejla 4) generalnie wolność i hippisowski luz Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: cze!!! 08.06.05, 13:13 tylko widzisz dezzerter punkt 2 się nie podobał niektórym i se poszli zostawiając po sobie ten wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
dezzerter Re: cze!!! 08.06.05, 13:18 komu się nie podoba ten idzie dalej - to też wchodzi w zakres wolności, gorzej jak ktoś odchodząć chce zawistnie spalić wszystko za sobą Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: cze!!! 08.06.05, 13:21 no tak, ale co z tego? widać, że chcesz coś powiedzieć, ale nie chcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
dezzerter Re: cze!!! 08.06.05, 13:32 żadnych mądrości nie chcę tu wcale smalić, po prostu krótka historia waszego forum nasunęła mi z nudów kilka refleksji na temat tego jak potrafią sie zmieniać ludzie, jak z przyjaciól nie wiadomo kiedy staja sie wrogami, jak zmieniają poglądy pod wpływem innych, jak to co było grzechem staje się niepostrzeżenie cnota i.t.d. takie tam pierdoły Odpowiedz Link Zgłoś
dezzerter Re: cze!!! 08.06.05, 13:40 z tajnej partii obserwatorów rzeczy dziwnych i ulotnych Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: cze!!! 08.06.05, 13:29 cze, dezzerter. a'propos punktu pierwszego. to jest moja wizja wszystkich forów [teraz ja...hm.... mogę kasować], ale to jest otwarte forum. dlatego wywalem bluzgi, bo to rozumieniu przepisow jest przestępstwo. wszystko, co obraża, itd. ale tylko z grubej rury, więc bardzo rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: cze!!! 08.06.05, 13:29 cze, dezzerter. a'propos punktu pierwszego. to jest moja wizja wszystkich forów [teraz ja...hm.... mogę kasować], ale to jest otwarte forum. dlatego wywalem bluzgi, bo to rozumieniu przepisow jest przestępstwo. wszystko, co obraża, itd. ale tylko z grubej rury, więc bardzo rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: cze!!! 08.06.05, 13:50 dziwy? dzie???dzie te dziwy? ożywiłem się dezzzzzzzzzerter..spoko..ten popiół to tak żartobliwie-ironicznie. hippisowski luz? ależ prąciem bardzo...luz HEYA,HEYA..i ..pissss!(PEACE!) choć dezzzerter kojarzy mi się bardziej z najlepsiejszą pankową kapelką jaka chodzi po ziemi naszej... witaj w progach naszych a popiól...rozsypiemy w rabatki..będzie lepiej rosło... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: cze!!! 08.06.05, 14:29 podobno...masz jakiegoś kandydata? moja rodzina już ma przykazane..rozsypać mnie w rabatki...żeby wreszcie jakiś pożytek ze mnie był!!! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: cze!!! 08.06.05, 14:31 hihi jest takie jedno zagłębie kandydatów...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: cze!!! 08.06.05, 16:08 myślicie w sejmie piec ustawić? o fuuuuuuuj, zmieńmy temat... Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: cze!!! 08.06.05, 16:48 co to za wyciąganie trupa z szafy??? Śmierdzi jak w murzyńskie chacie (zaznaczam, ze nie jestem rasistką) !! Hipisowski luz mi sie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś