john.doe 28.02.05, 20:33 on sam jeden jest jak ruska mafia! :D i jak cedzil te swoje grozby - przezzzzzzz zzzzzzzeby :PPP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feber Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 21:39 mi sie podobalo jak wypowiedzial "skontaktowac" doslownie kazda spolgloske i samogloske osobno :) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 21:41 jutro mu Rydżu przyje..ie w czapkę! Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 21:44 aaa i jeszcze mial dzisiaj taki gustowny surducik (zamiast niesmiertelnej marynary) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 21:47 a te "rzuty głową" - to lepsze niż Pochanke Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 21:50 bo u niego cziorne oczi śnią się cziorneeeeeeee ocziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 21:53 A czy Wy wiecie,że boski Sasza jest moim i Lezki sąsiadem ?? często pomyka metrem, albo taryfą po Kenie. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 21:54 i Ty dopiero teraz mowisz o tym? swoja droga moglabys go w metrze prosic o autografy i robic mu zdjecia, a potem jak Jaro Regres na allegro wystawiac Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 21:55 nie gadaj ale macie szczęście-przy najbliższej okazji szczypnijcie go w tyłek ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 21:56 Aha i niedługo będe sie z nim widzieć służbowo. Jednak jakby to forum było ukryte to mogłabym napisać duzo ciekawszych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 21:57 w chorkach na eurowizji bedziesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 21:59 Ehehe, wystąpię jako tancerka z pochodnią w łapie. Oglądajcie dobrze, będę po lewej stronie w samych majtkach i staniku. Sama Mandaryna robiła choreografię, a Wiśniewski projektował kostiumy ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 22:00 Wieśka to Ty musisz być niezła dupa! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 22:02 Ale nie taka jak Santamaryja, buuu Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 22:04 ale chociaż wygladasz lepiej od Reni? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 22:11 Skąd ! Jestem podobna do cioci Wandy ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 22:01 eee, myslalam, ze Miriam Minge chociaz Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 21:58 ej no właśnie UKRYJMY SIĘ!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
john.doe Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 23:10 zalewasz, Wieska??!! mieszkacie na Kabatach?? to my somsiady!!! ;))) Saszka bez Delfina mieszka w moim bloku!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 23:39 Lezka mieszka na Kabatach, ja na Nowoursynowskiej, ale to też po sąsiedzku :)) To Ty mieszkasz na Kenie ? Tam jest ulubiona knajpa Saszy. Odpowiedz Link Zgłoś
john.doe Re: Sasza rulezzzz :))) 01.03.05, 18:40 mieszkam na rogu Kenu i Wawozowej :) a ktora to knajpa? ciekawe, czy bylem :) bo ja to lubie te nalesnikarnie co ja ta laska z Big Brothera ma :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Sasza rulezzzz :))) 28.02.05, 23:07 wiecie co, ja ciagle widze Sasze w tej samej bluzie..no chyba ze ma wszystkie na jedno kopyto... Rydz mnie rozczarowal, bo mial wejsc jednak do pokoju Owada - pomimo prostestow..byloby ciekawie.. cos czuje ze i tak bedzie heheh Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Sasza rulezzzz :))) 01.03.05, 08:12 A powiedzcie, ze Chochoł się targnie i już go nie będzie... proszę, powiedzcie!!!! Ja już tego wystającego polipa nie mogę wytrzymać. BTW to już w tym kontekście wolę zaplutego Niemca ("nie będzie Niemiec pluł nam w twarz???") Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Sasza rulezzzz :))) 01.03.05, 08:14 eee, nie targnie sie za pieknie by bylo Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Sasza rulezzzz :))) 01.03.05, 09:35 na bojowego Rydża czekam z utęsknieniem!!! i jak na złosc nie zobacze ani dzis ani jutro, w łikend bedzie trzeba z rana wstać!! Czy Rydz w ogóle na zajecia nie chodzi?? zrezygnował ze studiów?? Przecież on z BB ma jednym roku był, a teraz cały czas w domu siedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Sasza rulezzzz :))) 01.03.05, 10:49 a ktory student tak bilnie jak BB na zajęcia zaiwania? jakby w podstawowce byla. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Sasza rulezzzz :))) 01.03.05, 10:53 też mnie to smieszy. No ale BB ma srednia 5.0, wzorowa studentka, żona, córka oraz przyjaciólka i pocieszycielka:-)) Bleeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Sasza rulezzzz :))) 01.03.05, 10:56 na pewno ma stypendium naukowe, najlepsze notatki i pozwala je jedynie kserować, bo przeciez nie pożyczy byle komu. zestaw kolorowych markerów do podkreslania ważnych myśli i osobny kajet na cytaty, co by w towarzystwie zaszpanować znajomością lektur. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Sasza rulezzzz :))) 01.03.05, 10:57 i pojemnik na kanpki,żeby cennej wiedzy ramą nie pomazać;) Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Sasza rulezzzz :))) 01.03.05, 11:01 oraz pojemnik zapasowy, bo przecież nigdy nie wiadomo, czy nie będzie trzeba kogos pocieszyć, a jak wiadomo przy pocieszaniu dobrze jest kogos nakarmić - jak ktoś ma zapchaną gębę jedzeniem to nie może mówić i można dawać dobre rady bez obawy że się nam wtrąci;) Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: Sasza rulezzzz :))) 01.03.05, 11:28 A przecież kanapki robi najlepsze na świecie ;-) Ja też żałuje bardzo że Rydż nie wszedł do pokoju Owada, cóż za scena mogłaby być... Odpowiedz Link Zgłoś