Dodaj do ulubionych

Zdjecia mam i oswiadczam

12.06.02, 11:18
bede rozsylac do tych co na zdjeciach, chociaz z ciezkim sercem i modlic sie
bede, za tych co dzisiaj umra....ze smiechu! lub rozpaczy! ja ide sie klasc. na
tory!!!

:)))

Obserwuj wątek
    • Gość: dzieciak Re: Zdjecia mam i oswiadczam IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 11:21
      nie zabijaj mi sie jeszcze, bo musze z kims chyba oblac moje dostanie sie:)
      eh... Ty to czasami wylacznie o sobie myslisz
      • saqqara Dzieciak???? 12.06.02, 11:23
        a Ty podgladaczu co tu robisz? :))
        mam sie nie zabijac? no tak, zabije sie jak Cie spotkam, rozumiec:))
        • Gość: dzieciak Re: Dzieciak???? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 11:26
          na plazy znowu matoly pija kawke, wiec sobie skacze po roznych forach:)
          doszedl sesemes podla kobieto?
          • saqqara Re: Dzieciak???? 12.06.02, 11:30
            doszedl, doszedl:)) Padalcu;)

tu przyszedles? jak ja sie ciesze ze Cie widze:)))F. Cie utlucze:) ja tez:)

• Gość: dzieciak Re: Dzieciak???? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 11:31
              no wlasnie. co Ty jej tak nagadalas Pokrako, ze ona chce mnie ukatrupic? Ty
              jestes wredna oszustka - ja dla Was zawsze taki dobry bylem:)
              • saqqara Re: Dzieciak???? 12.06.02, 11:44
                komu Ty te kity wciskasz co? mnie? a wez sie ugryz i mnie nie draznij, bo jak Cie
                juz tu w wawie pod reka bede miala to sie na przekladaniu przez kolano nie
                skonczy!!!:)
                • Gość: dzieciak Re: Dzieciak???? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 11:59
                  no ale ja serio pytam! F. zabic chciala mnie od zawsze, ale ostatnio jakos tak
                  bardziej niz zwykle:) no i ja nie wiem co takiego zrobilem - prawde mowie (jak
                  zawsze)

A Ty to strasznie brutalna jestes. wstydz sie:)
                  • saqqara Re: Dzieciak???? 12.06.02, 12:16
                    widac nagrabiles sobie:))
                    ale nie boj sie, ja Cie obronie:)) jeszcze jej reke potrzymam zeby sie nie
                    zmeczyla za bardzo :))

• Gość: dzieciak Nianiu! Ty prosiaku!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 12:19
                      dzieciak zawsze byl dla Ciebie taki dobry a Ty co? zameczyc go chcesz!
                      zobaczymy - w wawie bedziemy toczyc wojne i nie Ty ja wygrasz:)
                      • saqqara Paszla Cholero!!!! 12.06.02, 12:21
                        ja o Twoje wychowanie dbam, wiec mi sie tu nie podkladaj! bo jeszcze zmierzwie
                        wlos na Twojej glowie i zadne karate mnie nie powstrzyma!
                        wiesz ze z milosci do Ciebie to bym Cie wlasnymi rekami zadusila:))

ps. wygram wygram....;)
                        • Gość: dzieciak Ty wredna tarantulo!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 12:26
                          ja z milosci to Ci kark skrece - tak mocno Cie przytule:) mila smierc, wierz
                          mi:))

PRZEGRASZ!!!
                          • saqqara A powiedz do mnie landrynka, to rozerwe!!! 12.06.02, 12:31
                            jasne jasne, strasz mnie dalej, nie tacy jak Ty probowali i co? zyje sobie;))

ja nie przegram, oddasz mi walkowerem!:))
                            • Gość: dzieciak Cukiereczku! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 12:33
                              na smierc zapomnialem o Landrynce:) zobaczymy kto kogo zabije. to znaczy Ty
                              tego nie zobaczysz, bo juz martwa bedziesz

a teraz w dowod mojej milosci masz cmoka:) ale jednego tylko!
                              • saqqara Jak wygladasz bez nog? bo juz ich nie masz! 12.06.02, 12:37
                                i nie slodz mi tu;) ja tu za ostra babe robie;)) buzka:)
                                • Gość: dzieciak Kochana Nianiu! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 12:38
                                  ja nawet bez nog wygladam zajebiscie:) kiedys sie o tym przekonasz. natomiast
                                  Tobie nawet nogi nie pomoga:)
                                  • saqqara co za bachor!!! 12.06.02, 12:39
                                    nie mam juz do Ciebie sily, chyba sie starzeje:))

• Gość: dzieciak Re: co za CUDOWNY bachor!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 12:42
                                      do mnie nie ma NIKT sily. wiec teoretycznie powinnas sobie ze mna radzic:)
                                      • saqqara poczekaj, malolacie w pieluchach! 12.06.02, 12:45
                                        ja sie za Ciebie wezme, ja Cie tak naucze, ze bedziesz jak w zegarku chodzil!!!
                                        spod pantofla nie wyjdziesz i bedziesz tylko mowil
                                        tak prosze pani
                                        nie prosze pani i to wszystko!!!

:))
                                        • Gość: dzieciak Re: poczekaj, malolacie w pieluchach! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 12:46
                                          Prosze Pani! Ja juz uciekam, poniewaz musze sie uczyc. Jednak mocno Pania
                                          caluje w czolko i przytulam tak, ze lamie Pani kregoslup:)

pa Nianiu-Landrynko:)
                                          • saqqara papa 12.06.02, 12:48
                                            i za co ja Cie tak lubie?
                                            buzka:)
      • Gość: mina Re: Zdjecia mam i oswiadczam IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 11:23
        czy ja, choc nieobecna, tez moglabym dostac? prosze o zgode tych, co na
        zdjeciach:)
        • laelia Re: Zdjecia mam i oswiadczam 12.06.02, 11:25
          a właśnie mi się zaczęło wydawać, że wychodzę z doła
        • Gość: Pom Re: Zdjecia mam i oswiadczam IP: 2.4.STABLE* 12.06.02, 11:25
          Przyłączam sie do cioci! I także ładnie proszę o parę fotek za zgodą...
        • emperor Re: Zdjecia mam i oswiadczam 12.06.02, 11:25
          nie dostaniesz:)

Gość portalu: mina napisał(a):

> czy ja, choc nieobecna, tez moglabym dostac? prosze o zgode tych, co na
          > zdjeciach:)

• Gość: mina Re: Zdjecia mam i oswiadczam IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 11:29
            whyyyyyyyyyyyyyyyyyyy??????????????????
            moze poslac swoje zdjecie w zamian! i tez bedzieta znali moj ryj!
            • Gość: Crimen Re: Zdjecia mam i oswiadczam IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 11:51
              No Twój wizerunek Ciotka, to wszyscy znamy.Dlatego myślę że to możliwe:)))
    • aniela_ Re: Zdjecia mam i oswiadczam 12.06.02, 11:50
      mi przyslij.
      • Gość: mina Re: Zdjecia mam i oswiadczam IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 11:53
        no wlasnie, wiedzieliscie mnie nawet jak okutana w 3 swetry typu grunge piore
        recznie skarpetki starego, wkurwiona jak malowanie! to czekam na
        przesyleczke :)))) dzieki!!!!
        • Gość: Crimen Re: Zdjecia mam i oswiadczam IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 12:07
          Minusia, zaloguj się porządnie i pokaż dokładny adres.Coś tam między dwoma
          Minami było:)))
          • motor Re: Zdjecia mam i oswiadczam 12.06.02, 12:13
            To co z tymi zdjęciami?
            Może i ja bym sobie popatrzył - co?

• Gość: Crimen Re: Zdjecia mam i oswiadczam IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 12:23
              Żyjesz Motorek.Już krążą po sieci.Niedługo powinny do Ciebie dotrzeć:)
    • saqqara prosze sprawdzic poczte i powiedziec co maja!! 12.06.02, 12:13
      bo mnie sie qzwa skrzyka wiesza i sie nie dziwie!!!:))

Mina, podaj mi adres.
      • aniela_ Re: prosze sprawdzic poczte i powiedziec co maja!! 12.06.02, 12:16
        aha ja mam cos czego nie moge otworzyc. kot w worku to moze byc.
        • Gość: mina Re: prosze sprawdzic poczte i powiedziec co maja!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 12:30
          moj adres: mina.mina@poczta.gazeta.pl

miedzy minami jest kropka:)))
          dzieki!!!
          • saqqara Re: prosze sprawdzic poczte i powiedziec co maja!! 12.06.02, 12:38
            Mina,
            poszlo:))
            • Gość: Crimen Re: prosze sprawdzic poczte i powiedziec co maja!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 12:43
              No to dostałaś podwójne:)))
              • saqqara Crimen 12.06.02, 12:49
                kto w koncu wysyla? ja czy Ty?
                zamieszanie mi w glowie robisz!!
                • Gość: mina Re: Crimen IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 12:51
                  dzieku Wam kochani! a kto to jest ta pieknosc w czerwonym swererku z
                  rekawkami???
                  • Gość: samanta Re: Crimenku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 12:54
                    a dlaczego tak malo osob na tych fotkach! Gdzie reszta towarzystwa? Popatrz ty jeszcze dobrze
                    aniolku czy nie da sie cos zeskanowac. Albo podeslij mi a ja sprobuje poprawic ich jakosc .czy
                    mojemu mezowi wyslales?
                    • saqqara Re: Crimenku 12.06.02, 13:01
                      hehehehe, cos czuje ze ta w czerownym sweterku z rekawkami to ja;))

ludzie sie rozlazili po katach, a i pare zdjec nie przeszlo cenzury;)
                      porobno?!!:))
                      • Gość: mina Re: Crimenku IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 13:17
                        uuuuuuuuuu, saqqarka, tos ty taka dupa! jakbym byla facetem to bym cie...
                        uuuuuuuuuuuuuuch!
                      • laelia Re: Mina 12.06.02, 13:20
                        a ja bym też chciała zobaczyć, jak wyglądasz :)
                        • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 13:21
                          dobra, na gazete ci wyslac? komu jeszcze?
                          • saqqara Re: Mina 12.06.02, 13:25
                            tyz chce:)

dzieki za komplement, lepszego dostac nie moglam:)))
                            • Gość: Crimen Re: Mina IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 13:28
                              Pluszaczku, Ty strasznie lecisz na komplementy.Czasem trzeba powiedzieć nie:)))
                              • saqqara Crimen 12.06.02, 13:36
                                a co? kobieta jestem to i kompelemnty lubie, nie?:))
                                • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 13:44
                                  Ale chciałaś instrukcję kiedy mówić nie:)))
                                  • saqqara Re: Crimen 12.06.02, 13:48
                                    no to czekam:)) nie?
                                    • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 13:54
                                      Widzę że muszę to powiedzieć wprost, aby dotarło.Masz mówić nie każdemu, kto
                                      nie jest mną:)))
                                      • saqqara Re: Crimen 12.06.02, 14:04
                                        hahahaha:)) samolub jestes:))))
                                        • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 14:13
                                          Nie ja jeden:)))
                                          • saqqara Re: Crimen 12.06.02, 14:21
                                            bo wszyscy Panowie to samoluby sa i tyle:))
                                            najchetniej swojej kobiecie robilibyscie na czole tatuaz z Waszym nazwiskiem:)))
                                            • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 14:24
                                              I obsikali teren dookoła niej:)))
                                              • saqqara Re: Crimen 12.06.02, 14:27
                                                ze co???? Boszszszeee, jest gorzej niz myslalam!!!:))
                                                • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 14:54
                                                  Tak w naturze dominujące samce alfa oznaczają swój teren i własność:)))Znikam
                                                  Szaki.Do zobaczenia;)
                          • Gość: Crimen Re: Mina IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 13:26
                            Wysyłsyłaj Minuśka.Nie mam Cię jeszcze na twardym...dysku:)))
                            • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 13:29
                              dobra, wysle wam siebie z mlodsza kicia, bo kurde archiwum mam na intranecie,
                              a przepielam se laptopa do innej izby i nie podepne sama z powrotem do
                              serwera, bom za durna na to:)
                              czyli laleczka, szakirka i crimenik - dobra, czekajta minutkie!
                              • Gość: Crimen Re: Mina IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 13:45
                                Czekamy, Ciotka, chociaż ciekawość mnie zżera o jakiej Ty kici mowisz:)))
                                • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 13:46
                                  jak to o jakiej? o pizdziku!
                                  • Gość: Crimen Re: Mina IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 13:52
                                    Nawet nie śmiałem marzyć:)
                                    • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 13:59
                                      a widzisz, zycie czasem sprawia mile niespodzianki:)
                                      • Gość: Crimen Re: Mina IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 14:15
                                        Nic to ciotka, i tak wiem żeś jest grychno dupa:)
                                        • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 14:16
                                          pizdzik ci sie nie podoba????
                                          • Gość: Crimen Re: Mina IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 14:22
                                            Dopiero teraz doszło:)Pewnie że się podoba.Dzięki:)))
                                            • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 14:23
                                              nie po rekach, nie po rekach, wystarczy lekko sie uklonic:)))
                                              • Gość: Crimen Re: Mina IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 14:27
                                                A szatę Twą można ucałować, o Święta? :)
                                                • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 14:29
                                                  a zeby umyles?
                                                  • Gość: Crimen Re: Mina IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 14:56
                                                    Po co?Leżą w szklance od wczoraj.Do zobaczenia Minko:)
                          • laelia Re: Mina 12.06.02, 13:33
                            nie, wyślij laelia@wp.pl proszę :)
                            a będziesz na następnej imprezie?
                            • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 13:43
                              kurde, usiluje wyslac, ale jakies jaja z poczta, moze za chwile bedzie lepiej.
                              laelka, na wp. bede w ojczyznie na pare dni gdzies we wrzesniu, i jak bedzie
                              jakas popijawa, to obiecuje, ze tym razem nawiedze:)
                              • laelia Re: Mina 12.06.02, 14:05
                                specjalnie dla Ciebie zrobimy popijawę, wystarczy dać znać :)
                                • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 14:08
                                  ale tylko z pizdzikiem! tylko z pizdzikiem!
                                  no, udalo mi sie wreszcie to jebane zdjecie wyslac!
                                  • saqqara Re: Mina 12.06.02, 14:13
                                    no to juz sie z pyskow znamy i nie bedziemy pic anonimowo;))
                                    • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 14:14
                                      to odbijaj flaszku, slicznotko:)
                                      • saqqara Re: Mina 12.06.02, 14:20
                                        poszlo!!!
                                        na brudzia licze:))
                                        • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 14:23
                                          daj pyska! tylko schowaj ten jezor!
                                          no to chlup w ten glupi dziob!
                                          • saqqara Re: Mina 12.06.02, 14:26
                                            hehehe, calusna jestem to sie i wyrywam do przodu:))
                                            to moze jeszcze jednego.
                                            • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 14:29
                                              dobra, rozbieraj sie:)
                                            • laelia Re: Mina 12.06.02, 14:32
                                              beze mnie?????????????
                                              miło poznać Mina, a która to Ty? :))))))))))))))
                                              • saqqara Re: Mina 12.06.02, 14:37
                                                juz nie mam z czego sie rozbierac:))

hehehehe, tlumnie sie tu zaczyna robic:))
                                                • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 14:38
                                                  dobra dziewczynki, robimy orgietke:)))
                                                  lala nie rzucaj sie, tylko sciagaj majtki!
                                                  • saqqara Re: Mina 12.06.02, 14:43
                                                    coraz lepiej:))) ide po lody i miod;))
                                                  • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 14:44
                                                    i pare piwek przynies! bede je z was zlizywac:)))
                                                  • saqqara Re: Mina 12.06.02, 14:48
                                                    piwka to ja naleje do wanny, to bedzie zabawa na calego:))
                                                  • laelia Re: Mina 12.06.02, 14:49
                                                    jakie majtki? :)
                                                  • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 15:00
                                                    to wchodzimy do wanienki; a moze by tak basenik od razu? co sie bedziemy
                                                    opieprzac!
                                                    jeeeeeeeeeeee, a lala nie nosi maaaaaaaaaaaajteeeeeeeeeeeek:)))
                                                  • emperor Re: Mina 12.06.02, 15:37
                                                    mam zajeb, a tu sie ciekawie zrobilo!

mina, twojego zdjecia nie dostalem! ja ci wyslalem!
                                                    Rychu jestem - symbol sexu:)))
                                                  • saqqara Re: Mina 12.06.02, 15:46
                                                    hahahahaha, to bylo Twoje zdjecie?
                                                  • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 15:48
                                                    dobra emperor, wysylam ci
                                                    kurde, ale laznia nam sie zrobila:)))
                                                  • saqqara Re: Mina 12.06.02, 15:51
                                                    nie narzekaj, tylko wskakuj:))
                                                    ja jeszcze przyniose troche czekolady
                                                  • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 15:53
                                                    przynies krupnioki lepiej!
                                                  • saqqara Re: Mina 12.06.02, 15:54
                                                    a co powiesz na kurczaczka pieczonego? jeszcze cieplutki:)
                                                  • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 15:56
                                                    jak ostry i ma chrupiaca skorke, to mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • saqqara Re: Mina 12.06.02, 15:58
                                                    ostre kurczaki sa the best, piers czy nozka?:))
                                                  • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 16:00
                                                    stanowczo nozke!!! nawet dwie!!!
                                                  • saqqara Re: Mina 12.06.02, 16:02
                                                    to 2 nozki dla Pani, dorzucam piers i zmykam home:))
                                                    milego popoludnia i buzka bez jezora na goodbye:))
                                                  • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 16:02
                                                    buzka! do nastepnego!
                                                  • emperor Re: Mina 12.06.02, 16:02
                                                    bylem w skrzynce, nie chcialem zdjecie twojej cory z kotkiem tylko twoje!
                                                    a ona na wydaniu? :)))
                                                  • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 16:03
                                                    to stare scierwo? juz drugiego meza ma, ale i drugi ja pogoni:)))
                                                  • emperor Re: Mina 12.06.02, 16:07
                                                    sie nie dziwie, kocur tez ma mine jakby cos robil w tym momencie:))))
                                                  • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 16:08
                                                    kicia w tym momencie fruwa i groznym okrzykiem WRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
                                                    a oczy takie ma ud uridznia, co podobno rzadko sie zdarza, chociaz ja sie tam
                                                    nie znam:)
                                                  • emperor Re: Mina 12.06.02, 16:15
                                                    kotek fajny, ale patrzac na zdjecie corka rozchyla usta w dziwny sposob
                                                    jakgdyby cos mu chciala zrobic:)))) a ty fotke za wczesnie strzelilac:)))
                                                    a moje zdjecie sie podobalo, to bylo 5 lat temu u mnie na wsi na festynie,
                                                    troche nieaktualne, bo juz nie mam tej dwojki i czworki:)))))
                                                  • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 16:18
                                                    twoje zdjecie powiesze sobie nad lozkiem!
                                                  • emperor Re: Mina 12.06.02, 16:32
                                                    powies, powies:)))
                                                    to jest jeszcze nic, za mna szaleja wszystkie pizdy gdy poznaja moj urok
                                                    osobisty, dusze artysty, to jaki jestem skromny i bystry, szczery do bolu ze az
                                                    przezroczysty, mam potencjal niewyczerpany chyba w DNA on byl mi dany;))))
                                                  • Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 16:35
                                                    a ozenisz sie ze mna?
                                                  • emperor Re: Mina 12.06.02, 16:45
                                                    jeszcze nie, bo musze pare kolezanek s klasa soltysa przewiezc:)))
                                                    ale ze wzgledu na corke na pewno to zrobie:)

• Gość: mina Re: Mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 12.06.02, 16:47
                                                    dobra, to jestes od dzis oficjalnym narzeczonym mojej corki!
                                                  • emperor Re: Mina 12.06.02, 16:53
                                                    dobra, a ty oficjalna ma tesciowa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka