Dodaj do ulubionych

pogaduchy w sieci

09.03.05, 13:46
czy jest ktoś, kto nie szuka na tym forum erotycznych uniesień? ja chciałabym
po prostu z kimś pogadać w sieci od czasu do czasu. pozdrawiam. emmamm:)
Obserwuj wątek
    • agnesea77 Re: pogaduchy w sieci 09.03.05, 14:20
      ja chętnie :)))
      • Gość: karolina Re: pogaduchy w sieci IP: *.chello.pl 09.03.05, 14:38
        To bardzo dobry pomysł.Jestem za
        • kajetano Re: pogaduchy w sieci 09.03.05, 15:13
          i ja sie dolacze :)
          • emmamm SUPER!!!! 09.03.05, 15:32
            cieszę się, że nie jestem sama...nie bardzo potrafię odnaleźdź sie na różnego
            rodzaju czatach i tym podobnych, a chetnie pogadam sobie z interesującymi
            osobami. czy 77 przy nicku oznacza rok urodzenia? Witam w klubie...pozdrawiam i
            miłego "wiosennego " dnia:)
            • agnesea77 Re: SUPER!!!! 09.03.05, 15:45
              na szczęście rok urodzenia a nie wiek :P
              jakby co pisz na maila :)))
              • emmamm Re: SUPER!!!! 09.03.05, 15:53
                ja mam ten sam, czyli równolatki. 77 lat raczej nie dożyję...nawet bym nie
                chciała:)
                • agnesea77 Re: SUPER!!!! 09.03.05, 16:01
                  a więc witaj rówieśniczko :))
                  • kajetano Re: SUPER!!!! 09.03.05, 16:05
                    a ja troszke starszy.. ale nie tak duzo :)
                  • emmamm Re: SUPER!!!! 09.03.05, 16:06
                    mam niodparte wrazenie, ze internet uzaleznia, a przynajmniej mi ciezko jest od
                    niego odejsc. w sumie aktualnie nie mam zbyt wiele innych ciekawszych rzeczy do
                    roboty, a przy tym dobrze sie bawie czytajac posty jakis oszolomow na temat
                    nap. jak sie mastubowac. przykra sprawa, ze niektorzy ludzie rodza sie z tak
                    powaznymi ubytkami w mozgu i nikt im w dziecinstwie nie pomogl...to tylko jeden
                    przyklad, ale odnalazlam ich setki. pozdrawiam i zycze milych nadchodzacych 28
                    urodzin:)
                    • agnesea77 Re: SUPER!!!! 09.03.05, 16:09
                      hmmmm małe pytanko: a czy czytałaś moje wcześniejsze posty? bo jeśli nie to
                      poczytaj - bo mnie tu już wielu okrzyknęło oszołomem i może nie będziesz
                      chciała ze mną rozmawiać
    • lucy691 Re: pogaduchy w sieci 09.03.05, 16:05
      Witam wszystkich, którzy chcieliby od czasu do czasu porozmawiać! Miło jest
      poznawać nowych ludzi. Ja też zgłaszam swój akces!
    • misia235 Re: pogaduchy w sieci 09.03.05, 23:39
      nie wiem kim jestes ale ja jestem kobieta i tez chetnie porozmawiam, bo jakos
      uniesienia erotyczne przez neta mnie nie bawia takze jak bede tu na forum to
      sie bede odzywac:)
      • misia235 Re: pogaduchy w sieci 09.03.05, 23:42
        hmmm juz wiem ze jestes kobieta sorki ale dopiero teraz se poczytalam wszystkie
        posty a od wczoraj jestem na forum i jestem nieco mlodsza ale to chyba nie
        powinno przeszkadzac no mam 23 lata:/
    • camillie Re: pogaduchy w sieci 09.03.05, 23:42
      erotyczne uniesienia w sieci... brzmi zboczenie :)
      jak tu sie unosic z reka na klawiszach :) pozdrawiam mile wieczornie
    • agnesea77 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 08:31
      hmmmm no i zaległa cisza.......
      • misia235 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 11:19
        hmmm moze przeze mnie ok to ja uciekam papa
        • agnesea77 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 11:26
          e tam przez ciebie :] samo ucichło
        • Gość: querthin Re: pogaduchy w sieci IP: *.dbln.cable.ntl.com 10.03.05, 11:27
          Choc moze za pozno, ale tez sie dolaczam.
        • emmamm czwartek 10.03.05, 11:32
          witam wszystkich w słoneczny dzień. co u was? co dziś porabiacie?ja właśnie
          rozmroziłam zamrażalnik, prawda jakie banalne? wiecie juz, ze jestem kobieta,
          ze skoro o tej porze rozmrazam lodowke, to siedze aktualnie w domu i jest mi z
          tym narazie dobrze. czekam na wiosne, bo zaczynam nienawidzic mojej zimowej
          kurtki i butow, a to oznacza, ze wiosna juz blisko. co do postow, to kazdy ma
          prawo pisac o tym, o czym chce, ale niektorzy przeginaja i chyba tylko dlatego,
          ze nie podpisuja sie imieniem czy nazwiskiem, w internecie sa anonimowi. ja
          tez, ale czy to zmienia mnie jako osobe? nie sadze...milego dnia.
          • agnesea77 Re: czwartek 10.03.05, 11:37
            a ja siedzę w pracy a za oknem takie ładne słońce i poszłoby się na spacer :/
            co do anonimowości - zawsze to można zmienić :)))
            • emmamm Re: czwartek 10.03.05, 11:45
              bardzo chetnie. ja rowniez chcialabym siedziec w pracy, ale dopiero od
              wrzesnia. jestem na takim etapie mojego zycia, ze musialam zmienic swoje
              priorytety i tearz jestem w domu. tesknie za momentami aktywnosci, takiej
              zawodowej, ale teraz tez jest dobrze, spokojnie, co nie znaczy, ze gorzej.
              staram sie pracowac w domu i dzieki Bogu mam taka mozliwosc, bo chyba w
              przeciwnym razie nie wytrzymalabym nic nie robiac. podziwiam kobiety, ktore z
              pelna swiadomoscia poswiecaja sie domowi i nawet nie mysla o tym, zeby isc do
              pracy. ja bym tak nie mogla. co do anonimowosci, to zaczne od tego, ze ja juz
              skonczylam 28 lat:(
              • agnesea77 Re: czwartek 10.03.05, 11:50
                hahaha a skąd ten ":(" na końcu? czy to, że się ma 28lat to coś złego? ja tam
                nie narzekam :] wręcz przeciwnie... w końcu zaczynam żyć... może tylko żal
                tego, że sporo czasu przeleciało przez palce...
                • krzysiek_dwadziesciapare Re: czwartek 10.03.05, 11:54
                  agnes, lepiej ocknąć się mając 28 niż 82 ;)
                  • agnesea77 Re: czwartek 10.03.05, 11:56
                    ha :] lepiej było się ocknąć dziesięć lat temu... ale cóż, było się młodym i
                    głupim :P
          • Gość: querthin Re: czwartek IP: *.dbln.cable.ntl.com 10.03.05, 11:42
            U mnie tez ok. Tez siedze w domu, odpoczywajac po ostatnim zatruciu(do tej pory
            nie wiem czym, moze tez powinienem rozmrozic lodowke?) Kot dotrzymuje mi
            towarzystwa, patrzac przez okno, delektujac sie pogoda.
            • emmamm Re: czwartek 10.03.05, 11:47
              ja też mam kota, kocicę właściwie. ma na imię Luśka i jest lekko kopniętą
              wariatką. marzył mi się taki dostojny kot leniwie spoglądający na świat spod
              półprzymkniętych kocich oczu, a trafiła się walnięta Luśka skacząca po ścianach
              (dosłownie).
              • agnesea77 Re: czwartek 10.03.05, 11:51
                a ja chcę mieć ładnie śpiewającego ptaszka :(((
              • konrado80 Re: czwartek 10.03.05, 11:54
                a moja jest spokojna ;)
                czasem jej tylko odbija
                biega i skacze po wszystkim
                czasem siada mi przed ekranem i gania za kursorem :))
                • misia235 Re: czwartek 10.03.05, 19:40
                  no wiec tak poczytalam se wasze wypowiedzi i troszke tez cos powiem a
                  mianowicie tez mam kota ale o imieniu tequila:). Dzis bylam na zakupach (ktore
                  lubie ale czasami jak mniej kasy wydaje:P), zrobilam obiadek i sprzatalam bo
                  uwielbiam porzadek i mam super czysciutko, troszke zaniedbalam synka bo sie
                  zapomnialam w tym sprzataniu, nakarmilam go napoilam ale nie moglam sie z nim
                  bawic jak zawsze bo porzadek byl wazniejszy niestety czasami jest to takim
                  kosztem no ale albo porzadek albo balagan i zabawa z malym. Mysle ze raz na
                  jakis czas moge se pozwolic na wielki porzadek i jestem usatysfakcjonowana ze
                  tak jest. A tak a propo poznawania ludzi przez internet kiedys pisalam na
                  regionalnym czacie u siebie i spotykalam sie na takich naszych wspolnych
                  spotkaniach w naszym parku ale po0wiem szczerze ze z kilkoma osobami utrzymuje
                  kontakt do dzis ale nie ze wszystkimi nie kazdy byl taki jak pisal czy mowil no
                  ale zawsze to cos miec kilku zaufanych przyjaciol do dnia dzisiejszego. zeby
                  bylo smieszniej przez czata poznalam mojego obecnego narzeczonego a zaczelo sie
                  od zwyklej rozmowy. Przyznam szczerze ze nie sadzilam ze poznam wlasnie jego i
                  od tamtej pory juz nie wchodze na czata bo razem uznalismy ze siebie szukalismy
                  i znalezlismy wiec juz nie musimy wiecej wchodzic na czat. zaczelo mnie to
                  wnerwiac bo czesto pisalam na ogolnym i ludzie sie nie szanuja wiec juz mi sie
                  odwidzialo siedzenia na czACIE, jest jeszce gg telefon i spotkania z
                  przyjaciolmi no i oczywiscie z moim narzeczonym( przjedzie do mnie w swoje
                  urodzinki 17 marca- alez bede szcesliwa:):)]. Hmmm chyba sie rozpisalam za duzo
                  ale jak wam sie bedzie nudzilo to se poczytacie:) i pozdrawiam(dodaje ze jestem
                  strasznie wylewna i uwielbiam duzo pisac i do tego jestem szczera - nie umiem
                  klamac:P)
              • Gość: querthin Re: czwartek IP: *.dbln.cable.ntl.com 10.03.05, 12:07
                A moj kot nazywa sie jackson, a to dlatego ze jest czarno - bialy
    • emmamm Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:02
      koty kotami, ale jak to jest z Wami i internetem?czysta przyjemnośc, praca czy
      może jakiś inny powód śledzenia postów w sieci? pytam z czystej ciekawości...ja
      to robię z ciekawości i dla zabicia wolnego czasu, a jesli przy tym pogadam z
      interesujacmi ludźmi, to + dla mnie.
      • agnesea77 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:03
        brak wiary w "realnego" człowieka
        • Gość: kaska Re: pogaduchy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:07
          Boze ! jak to dobrze spotkac normalnych ludzi !!! moze teraz uda nam sie
          normalnie pogadac ! jestem nowiutka w pisaniu !! ale mam dobre checi !!!
      • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:05
        ja raczej z przyjemnosci ;)
        to tak jak u mnie dla zabicia wolnego czasu
        bo troche go mam :) a ze w tym czasie poznam ludzi...
        juz dosyc sporo poznalem i utrzymujemy caly czas kontakt ;)
        • emmamm Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:09
          fajnie, ja nigdy nie mialam odwagi wchodzic na jakies czaty i tym podobne, bo
          wydawalo mi sie, ze to jest cos strasznie odrealnionego, ale przeciez tak samo
          jak ja, ktos siedzi przy komputerze i pisze....dla czystej przyjemnosci. nie
          szukam przygód, drugiej połówki ani nic z tych rzeczy, po prostu fajnie jest z
          kimś pogadać nawet w taki ?komputerowy" sposób.
          • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:12
            ja tez kiedys mialem stracha, przed pogadaniem na gg, forum itp
            ale calkiem przypadkiem trafilem na forum i tak sie zaczelo :)
            juz z paroma osobami spotkalem sie w realu
            teraz planujemy male spotkanko paru osob :)
            • emmamm Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:13
              i jak to jest?masz potem o czym z nimi rozmawiać? ja bym chyba sie obawiala, ze
              ktos sobie mnie wyobrazal TAK, a widzac i rozmawiajac ze mna mocno sie
              rozczarowal. czy to kwestia wiary w siebie?
              • krzysiek_dwadziesciapare Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:20
                w sieci spotkałem najważniejszą kobietę swojego życia. Dość długo gadaliśmy
                przez gg, a potem, pod "zawodowym" pretekstem zaprosiłem ją do siebie, i nogi
                się pode mną ugjęły, gdy ją w drzwiach zobaczyłem...
                spędziliśmy razem 2 lata
                • agnesea77 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:26
                  najważniejszą? i tylko na dwa lata? pięknie...
                  • krzysiek_dwadziesciapare Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:35
                    najważniejszą - bo najwięcej przy niej się nauczyłem [ poza matką - ale to
                    banał przeca ].
                    A dwa lata - bo między ludźmi róznie bywa
                    • agnesea77 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:46
                      jasne...
              • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:20
                a dlaczego mieli bysmy nie miec o czym rozmawiac?
                jezeli nie bylo by o czym, to wtedy i na necie tez by nie bylo o czym, czyz nie?
                a co do wyobrazen to zawsze jakies beda, powiedzmy wczesniej bedzie wymiana
                zdjec, ale to nie wszystko, bo w realu dochodzi zachowanie itp
                ale im wczesniej dojdzie do spotkania tym lepiej
                • emmamm Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:24
                  może masz rację, ale czytając inne posty "rozmawiających" ze soba ludzi, to
                  nigi sie pode mna uginają. to są rozmowy tak naprawde o niczym. nie chcę tutaj
                  odrazu poruszać problemów trzeciego świata czy głodujących dzieci w Afryce, ale
                  sam poczytaj - ludzie się tak naprawdę nie mogą "poznać"...mylę się?
                  • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:30
                    zgadzam sie
                    dlatego na tym forum rozmawiam bardzo zadko
                    czesciej na prywatnych, bo tam mozna spotkac fajnych ludzi
                    z ktorymi mozna normalnie pogadac, choc czasem trafiaja sie tematy glupie
                    ale tylko po to zeby rozluznic atmosfere, dodac troche humoru
                    ale tak naprawde sa jak najbardziej normalnymi ludzmi
                    z ktorymi wlasnie sie spotkalem i zamierzam sie znowu spotkac
                    • emmamm Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:34
                      jeśli chodzi o internet, czaty, forum i tym podobne, to przyznam, że jestem
                      kompletnie "zielona". post pt: "pogaduchy w sieci", był moim pierwszym w zyciu
                      postem i byłam bardzo mile zaskoczona, że ktoś w ogóle odpowiedział. forum
                      prywatne? czy to znaczy, że ktoś tak po prostu zakłada swoje własne? na jakiś
                      temat? czyli w internecie są interesujący ludzie...
                      • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:38
                        nawet Ty mozesz sobie zalozyc wlasne forum ;)
                        co do ludzi to jest ich sporo
                        ale oczywiscie sa tez Ci malo inteligetni
                        albo tacy co w realu maja problem, sa nikim
                        wiec tutaj jako ze nikt nie wie kim sa to udaja twardzieli
                        • emmamm Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:44
                          właśnie o to chodzi...ale przeciez ja równiez nie napisałam nawet swojego
                          imienia, tylko wymyśliłam nick. bo to jest siła internetu - jesteś anonimowy i
                          piszesz czasami to, czego nigdy byś nie napisał, gdybyś miał pod tym podpisać
                          sie imieniem i nazwiskiem. z Toba jest chyba troche inaczej, bo skoro masz
                          znajomych z sieci, z którymi spotykasz się "normalnie"...
                          • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:46
                            pisze pod imieniem i niczego sie nie boje ;)
                            nie wszedlem na net zeby kogos oszukiwac
                            tylko po to zeby poznac i porozmawiac z ludzmi
            • agnesea77 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:24
              mam za sobą kilka miesięcy regularnego czatowania, czatowych spotkań, zlotów,
              poznawania ludzi przez net - ułuda
          • agnesea77 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 12:13
            i lepiej nie zmieniaj zdania :]
        • Gość: querthin Re: pogaduchy w sieci IP: *.dbln.cable.ntl.com 10.03.05, 12:10
          Dal mnie to przede wszystkim zrodlo informacji
    • emmamm znikam... 10.03.05, 12:48
      • konrado80 Re: znikam... 10.03.05, 12:50
        milego dnia ;)
        ja tez spadam i bede dopiero po 20
    • emmamm Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 21:08
      pogaduchy skończone? w takim razie życzę wszystkim kolorowych snów...chociaż
      pewnie mało kto idzie o 21 spać...
      • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 21:30
        juz jestem ;)
        jest ktos jeszcze???
        • emmamm Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 21:31
          jeszcze jestem;)
          • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 21:35
            juz myslalem ze poszlas spac :)
            ja wlasnie siedze w pracy ;)
            • emmamm Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 21:36
              w pracy?????????????????czy jestes policjantem kryminalnym sledzacym zloczyncow
              ciemna noca?
              • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 21:42
                ciii bo mnie zdemaskujesz i nici z mojego planu :))))

pracuje w obsludze technicznej biurowca ;))
                jako dyzurny elektryk od wszystkiego ;)
                i mam dzisiaj dyzur, a potem dwa dni wolnego :))
    • emmamm dobranoc, pchły na noc... 10.03.05, 21:42
      być może jutro pogadamy, życzę miłej pracy, a w nocy niech Ci się przyśni
      garnuszek wiśni. Emmamm
      • konrado80 Re: dobranoc, pchły na noc... 10.03.05, 21:47
        dzieki ;)
        milych i kororowych snow
        a i o erotycznych nie zapomnij :))
    • misia235 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 22:42
      hmm to dziwne ale chyba nikt nie czyta moich postow pozdrawiam:(
      • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 10.03.05, 22:47
        a skad takie spostrzezenie?
        ja przeczytalem ;)
      • agnesea77 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 08:48
        misia moich też nikt nie czyta - możemy popisac do siebie :)))
        • Gość: querthin Re: pogaduchy w sieci IP: *.dbln.cable.ntl.com 11.03.05, 09:12
          Nie martwcie sie. Ja czytam.
          • agnesea77 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 09:17
            to czemu nic nie piszesz? :(((
            • Gość: querthin Re: pogaduchy w sieci IP: *.dbln.cable.ntl.com 11.03.05, 09:22
              Wlasnie napisalem
          • Gość: tonya4 Re: pogaduchy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:32
            tak czytam wasze posty i oddycham z ulga.Nareszcie normalni,uff.Czy ja tez moge sie przylaczyc?Ta czworeczka to moj wiek,niestety...Co prawda dopiero w maju, ale juz mi zle z tego powodu.Tez jestem zielona na necie.Pozdrawiam cieplutko.Czy ktos juz widzial jak szla do nas wiosna?Moze jej sie po drodze cos stalo?
            • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 10:10
              a dlaczego niestety?
              przeciez to piekny wiek ;)
              zwlaszcza jezeli jeszcze czujesz sie mlodziej to tym bardziej ;)
              pewnie ze mozesz sie przylaczyc ;)
        • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 10:08
          a ja to niby kto?
          czytam Twoje posty
          i odpisuje ;)
          • Gość: aris Re: pogaduchy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:14
            jeżeli można sie przyłączyc to witam serdwecznie
            • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 10:17
              jasne jak slonce ktorego dzisiaj ni ma ze mozesz ;)
              witam ;)
              • Gość: tonya4 Re: pogaduchy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:19
                to ok.W duszy mam wciaz 18-stke.to co z ta wiosna?
                • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 10:28
                  caly czas idzie :))
                  • Gość: tonya4 Re: pogaduchy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:41
                    cos daleko ma do nas...a ja jej tak wygladam.
                    • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 10:44
                      ja teraz wygladnalem i snieg pada :))
                      • Gość: tonya4 Re: pogaduchy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:51
                        Znowu?U mnie na razie nie.To gdzie juz pada?
                        • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 10:53
                          w Warszawie ;)
                          • Gość: tonya4 Re: pogaduchy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:55
                            a w ktora strone wieje?Mam nadzieje,ze nie do mnie...Dawne jeleniogorskie.
                            • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 11:18
                              po spadajacych platkach widac ze wieje mniej wiecej w kierunku zachodu
                              • Gość: tonya4 Re: pogaduchy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:32
                                o matko!a ja jutro do Wroclawia...^kliknelabym smutna buzke,ale nie wiem jak...
                                • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 11:33
                                  tak :( :)))
                                • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 11:34
                                  ale nie smutkaj sie
                                  bedzie dobrze ;))
                                  • Gość: tonya4 Re: pogaduchy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:39
                                    mam nadzieje, bo to co pokazuje tv nie napawa optymizmem.fatalny stan drog
                                    • Gość: querthin Re: pogaduchy w sieci IP: *.dbln.cable.ntl.com 11.03.05, 11:41
                                      a moze wykorzystac ta pogode i wyjechac w gory?
                                      • Gość: tonya4 Re: pogaduchy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:46
                                        chyba mi sie juz znudzilo.Mam zabi skok do Karpacza. Ja chce wiosny!!!!Pomysl-sloneczko,cieply wietrzyk,swiezutka zielen,pierwsze listki i kwiatki..
                                        • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 11:49
                                          i rower ;)
                                        • Gość: querthin Re: pogaduchy w sieci IP: *.dbln.cable.ntl.com 11.03.05, 11:49
                                          Wiem, wiem, wtedy chce sie zyc. Pociesze Cie, ze juz niedlugo...
                                          • Gość: tonya4 Re: pogaduchy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:52
                                            Jakie niedlugo? konado mowi,ze snieg do mnie idzie.On to robi specjalnie:stoi na balkonie i dmucha w str.zachodu...
                                            • Gość: querthin Re: pogaduchy w sieci IP: *.dbln.cable.ntl.com 11.03.05, 11:54
                                              ale dmucha cieplym powietrzem i wszystko topnieje
                                            • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 11:54
                                              przykro mi ale nie mam balkonu bo mieszkam na parterze
                                              i na dodatek w domu jednorodzinnym ;))
                                              • Gość: tonya4 Re: pogaduchy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:58
                                                Jakim cieplym?Ja tu zamarzam.To pewnie wszedles na dach,kto Cie tam wie..
                                                • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 11:59
                                                  ale to cieple dojdzie dopiero jutro
                                                  bo jak sie nie myle to dopiero jutro masz byc we Wroclawiu :PPP
                                                  • Gość: tonya4 Re: pogaduchy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:04
                                                    jutro...jutro..a jak mnie dzis przeziebisz?musze wyjsc z psem i zrobic zakupy.A te literki ppp to co znacza?
                                                  • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 12:12
                                                    :P pokazac komus jezyk
                                                    ;) puscic oko
                                                    :) usmiech
                                                    :( smutna minka
                                                  • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 12:13
                                                    :D szeroki usmiech, smiac sie
                                                • Gość: querthin Re: pogaduchy w sieci IP: *.dbln.cable.ntl.com 11.03.05, 12:03
                                                  Juz wiem!!! To pewnie agnesea zamraza to powietrze z powrotem po drodze:)
                                                  • Gość: tonya4 Re: pogaduchy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:21
                                                    a wiesz,ze na to nie wpadlam .czyli jednak dybie i na mnie..
                                                  • misia235 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 16:46
                                                    no wiec czesc wam widze konrado ze z ciebie dobry nauczyciel:P:P, moze sie
                                                    czegos od ciebie naucze:). A ja dzis bylam w urzedzie skarbowym io odebralam
                                                    zwrot podatku bo juz sie rozliczylam ale normalnie mi sie tam podobal jeden pan
                                                    moze czesciej bede tam chodzic:P:P:P:p. Ladnie sie usmiechal i byl bardzo mily,
                                                    hmmm ale nie moge go podrywac w koncu juz jestem zajeta hehehehe
    • Gość: monika30 Re: pogaduchy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:29
      pozdrawiam serdecznie.Wcale nie szukam ale porozmawiac mogę .z kim mam
      przyjemnośc
      • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 10:10
        z wieloma osobami ;)
        • ulala Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 12:13
          kurcze, podoba mi się ten wątek. Tak pięknie odbiegł od tematu...
          • konrado80 Re: pogaduchy w sieci 11.03.05, 12:14
            jak to od tematu? :))
            caly czas jestesmy w temacie :PPP
            • Gość: tonya4 Re: pogaduchy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:23
              tez mi sie tak wydaje.co prawda autor nam sie zapodzial,ale nadal sa to pogaduchy..:)Udalo mi sie z ta buzka?
              • Gość: querthin Re: pogaduchy w sieci IP: *.dbln.cable.ntl.com 11.03.05, 12:29
                Pogaducha pogaducha ale obowiazki wzywaja...Do nastepnego razu.. Milej dalszej
                czesci pogawedki zycze
                • Gość: tonya4 Re: pogaduchy w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:33
                  oj,to prawda.Ja tez spadam.Milego dnia zycze
                  • Gość: leziox Re: pogaduchy w sieci IP: *.arcor-ip.net 11.03.05, 23:06
                    Nareszcie jakiś fajny post,w którym nikt nie pisze że chce coś tam,z kimś tam i
                    gdzieś tam.Brawo Emmamm za pomysł.Czyta się was nadzwyczajnie lekko i
                    pogodnie,już zapomniałem chyba,że tak można.Dzięki netowi poznałem wielu
                    ludzi,większość z nich to oszołomy,ale takie dość kochane.W sumie żaden z
                    waszych nicków nic mi nie mówi,ale to może i lepiej.Dopływ świeżej krwi na ft
                    jest ostatnio bardzo pożądany.
                    Widać po was wyraźnie,że idzie wiosna,wasza pisanina jest pełna takich ukrytych
                    namiętności,mimo że każdy z was udaje,iż nie chodzi o seks tylko o coś
                    innego.No dobra,uczucia,fajna sprawa,ale seks z uczuciem zawsze jest lepszy niż
                    ten bez,tak mi mówiły wróżki kiedyś.Pozdruffka dla was wszystkich,miło tu
                    nawijacie.
    • emmamm Re: pogaduchy w sieci 13.03.05, 17:24
      i weekend mija...podobno w przyszłym tygodniu ma być dużo cieplej...ktoś czekał
      na wiosnę? byc może jest już blisko i ...przyjedzie bryczką...a może samolotem?
      siedzę w domu i walczę z jakimś naprawde porządnym wirusem grypowym:(.
      pozdrawiam i życzę zdrowia wszystkim.emmamm
      • emilka222 Re: pogaduchy w sieci 13.03.05, 17:30
        i jeszcze jedno da się tu zauważyć: nikt nikogo nie obraża, nie narzuca swojego
        zdania...i proszę ile wpisów!!!!!!!! Tak trzymać! Zdrówka Emmamm!
        • emmamm Re: pogaduchy w sieci 13.03.05, 17:36
          bardzo dziekuję, mam nadzieję, że wszystkie medykamenty,którymi się podtrzymuje
          sztucznie przy życiu:) pomogą i nareszcie poczuję zapach własnych perfum...bo
          narazie niestety ...nic nie czuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka