Dodaj do ulubionych

Co robicie w piatek rano?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:49
Co robicie w piątek rano?
Obserwuj wątek
    • kaya_ja Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 09:53
      w piatek rano znaczy o 10:00 ? :)
      kawa...
      • konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:05
        siedze wlasnie w domu ;))
        i piszuje na forumie ;)
        niby powinienem isc spac
        ale siakos mi sie nie chce :)
        • kaya_ja Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:08
          mam podobnie ale mnie to się nie kce pracować
          ...piątek rano to normalne :)
          • konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:11
            ja to juz jestem po pracy :)))
            wiec... ;)
            • Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:15
              fajnie masz a ja w pracy do 16,00
            • Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:15
              Fajnie masz a ja w pracy do 16,00
              • konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:18
                a ja bylem od 20 do 8 :)
                i teraz sie wypoczynkuje ;))
                a w niedziele znowu do roboty ale na dzien
                • Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:20
                  a ja codziennie 8-16 ty masz trochę to urozmaicone i przedwe wszystkim nie
                  musisz codziennie wstawać rano
                  • konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:25
                    nio :))
                    raz na dzien na 12h
                    na drugi dzien mam na 20 wiec caly dzien mam wolny
                    i potem dwa dni wolnego :))
                    czyli mozna by powiedziec ze jeden dzien w pracy i potem 3 dni wolnego
                    • Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:29
                      nie zdarza ci sie czasami zasnąć w pracy? nie wiem co robisz ale ciekawa jestem
                      czy czasami zdarza sie to pracujacym w nocy?
                      • konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:34
                        powiedzmy ze ja ok godz 23 ide spac i o 7 wstaje :)))
                        juz pisalem w kilku watkach ale spoko ;)
                        pracuje w obsludze technicznej biurowca
                        jako dyzurny elektryk od wszystkiego ;))
                        w nocy i w likendy jestem po to zeby jak cos to jestem na miejscu ;)
                        • Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:41
                          Fajnie
                          • konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:46
                            czy tak od razu fajnie
                            moze i jest
                            ale jest to czasami bardzo niewdzieczna praca
                            • Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:50
                              Niewdzięczna no co ty, ale tak w ogóle zadowolony jesteś ze swojej pracy
                              sprawia ci satysfakcję itd
                              • konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:58
                                tak, tylko jak idziesz do goscia bo jest jemu zimno
                                sprawdzasz jest wszystko ok, idziesz potem zwiekszasz temp w kompie
                                i potem idziesz sprawdzic czy jest ok i drugi koles sie z Ciebie smieje/zartuje
                                ze ja nic nie zrobilem, a nawet nie widzial i nie wiedzial co zrobilem
                                to sorry ale za chce sie takiemu przywalic w...
                                ale sa i tez ludzie ktorzy sa spoko, z ktorymi mozna nawet pogadac o roznych
                                sprawach, ale zawsze jest ich mniej
                                • Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:04
                                  Masz rację Ale chyba każdy ma cos takiego w pracy. Zawsze zanjdzie się ktoś kto
                                  sie bedzie czepiał i komu nic nie bedzie nigdy pasowało. Mam w pracy kolezanke
                                  z którą od pierwszego dnia pracy sie nienawidzimy Ja nic do niej nie mam ale
                                  ona od samego początku (to juz 2 lata) coś do mnie ma=iała później dowiedziałam
                                  sie że dostałam prace o która starała sie jej siostra więc może to to W każdym
                                  razie w tej chwili nawet nie mówimy sobie cześć Na szczęście teraz pracujemy na
                                  innych pietrach
                                  • Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:07
                                    Ale duzo bym mogła o tym pisać to nie jest tylko jeden przypadek Ale masz racje
                                    tych pozytywnych jest znacznie mniej
                                    • konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 11:14
                                      to podobnie jak u mnie
                                      tylko ze pisac ciezko jest
                                      bo to jest strasznie zawile :))
                                      ale nie ma sie co zalamywac i isc do przodu
                                      bo tak jak mowisz wszedzie tak jest i trzeba sobie radzic
                                      po prostu trzeba ich olewac ;)
                                      • Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:20
                                        Jasne tak właśnie robię!
                                        Jak myślisz co zta wiosną???? Przyjdzie czy nie
                                        bo ja nie wiuem czy to jeszcze długo wytrzymam.Jest mi zimno smutno.Chce słońca
                                        ciepła........
                                        • konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 11:22
                                          snieg pada i juz mam tego dosc
                                          wczoraj jak szedlem do pracy to ledwo na oczy patrzylem
                                          jak mi prosto w twarz wialo i sypalo
                                          myslalem ze mnie...
                                          cos slyszalem ze od poniedzialku ma byc juz male ocieplenie ;)
                                          • Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:37
                                            miejmy nadzieję bo inaczej to nie wiem co ze mna będzie
                                            • konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 11:39
                                              nie co bedzie
                                              tylko jak zimno to trza sie przytulic do faceta i od razu zrobi sie cieplo ;))
                                              • Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:43
                                                Jasne
                                                Ale co zrobić jak nie ma nikogo takiego
                                                • konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 11:48
                                                  to trzeba znalesc ;)
                                                  pewnie sie kilku kreci tylko ich nie zauwazasz ;)
      • madziapoznan Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:24
        dzień dobry Kasiu :)))))))))))))))) pozdrowienia wczoraj dotarły? :)

ja w piątek rano, czyli o 10.30 myślę czy już teraz zrobić sobie 2 kawcię czy
        nie? :) i generalnie zbieram siły do nauki. w niedziele egzamin....
        • madziapoznan Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:24
          i do kina dzisiaj idę :))))))))))))))))))
        • Gość: tonya4 Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:25
          zbieram sily aby posprzatac mieszkanie...A tak mi sie nie chceeeeee
        • kaya_ja Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:35
          pewnie że dotarły :) dzięki
          2 kawa mówicie dobra jestem za już robię :)
          komu jeszcze
          • konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:39
            nie pijam czegos takiego ;)
            • Gość: tonya4 Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:43
              a co pijasz rano?
              • konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:45
                herbate albo nic ;)
                nie potrzebuje niczego zeby sie rozbudzic
                to wszystko jest w naszej glowie
                do tego nie trzeba zadnych dopalaczy
                • Gość: tonya4 Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:49
                  a ja nie wyobrazam sobie poranka bez kawy.Czy to juz nalog?
                  • konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:50
                    no kawa zawiera kofeine wiec... ;))
                  • Gość: querthin Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.dbln.cable.ntl.com 11.03.05, 10:51
                    Kiedys byla kawa i papieros, ale od ponad roku tylko kawa. I tak zamierzam do
                    konca, w koncu jakis nalog musi zostac
                    • Gość: tonya4 Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:53
                      zdecydowanie popieram.Nie pale,prawie nie pije,zostala mi kawa.czuje sie usprawiedliwiona
      • Gość: m Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.alpat.net 11.03.05, 14:54
        Kupę robimy na przykład...:))))

-----
        nie czytam innych wypowiedzi... powtórka możliwa:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka