Gość: Anula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:49 Co robicie w piątek rano? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaya_ja Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 09:53 w piatek rano znaczy o 10:00 ? :) kawa... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:05 siedze wlasnie w domu ;)) i piszuje na forumie ;) niby powinienem isc spac ale siakos mi sie nie chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:08 mam podobnie ale mnie to się nie kce pracować ...piątek rano to normalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:11 ja to juz jestem po pracy :))) wiec... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:15 fajnie masz a ja w pracy do 16,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:15 Fajnie masz a ja w pracy do 16,00 Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:18 a ja bylem od 20 do 8 :) i teraz sie wypoczynkuje ;)) a w niedziele znowu do roboty ale na dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:20 a ja codziennie 8-16 ty masz trochę to urozmaicone i przedwe wszystkim nie musisz codziennie wstawać rano Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:25 nio :)) raz na dzien na 12h na drugi dzien mam na 20 wiec caly dzien mam wolny i potem dwa dni wolnego :)) czyli mozna by powiedziec ze jeden dzien w pracy i potem 3 dni wolnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:29 nie zdarza ci sie czasami zasnąć w pracy? nie wiem co robisz ale ciekawa jestem czy czasami zdarza sie to pracujacym w nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:34 powiedzmy ze ja ok godz 23 ide spac i o 7 wstaje :))) juz pisalem w kilku watkach ale spoko ;) pracuje w obsludze technicznej biurowca jako dyzurny elektryk od wszystkiego ;)) w nocy i w likendy jestem po to zeby jak cos to jestem na miejscu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:41 Fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:46 czy tak od razu fajnie moze i jest ale jest to czasami bardzo niewdzieczna praca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:50 Niewdzięczna no co ty, ale tak w ogóle zadowolony jesteś ze swojej pracy sprawia ci satysfakcję itd Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:58 tak, tylko jak idziesz do goscia bo jest jemu zimno sprawdzasz jest wszystko ok, idziesz potem zwiekszasz temp w kompie i potem idziesz sprawdzic czy jest ok i drugi koles sie z Ciebie smieje/zartuje ze ja nic nie zrobilem, a nawet nie widzial i nie wiedzial co zrobilem to sorry ale za chce sie takiemu przywalic w... ale sa i tez ludzie ktorzy sa spoko, z ktorymi mozna nawet pogadac o roznych sprawach, ale zawsze jest ich mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:04 Masz rację Ale chyba każdy ma cos takiego w pracy. Zawsze zanjdzie się ktoś kto sie bedzie czepiał i komu nic nie bedzie nigdy pasowało. Mam w pracy kolezanke z którą od pierwszego dnia pracy sie nienawidzimy Ja nic do niej nie mam ale ona od samego początku (to juz 2 lata) coś do mnie ma=iała później dowiedziałam sie że dostałam prace o która starała sie jej siostra więc może to to W każdym razie w tej chwili nawet nie mówimy sobie cześć Na szczęście teraz pracujemy na innych pietrach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:07 Ale duzo bym mogła o tym pisać to nie jest tylko jeden przypadek Ale masz racje tych pozytywnych jest znacznie mniej Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 11:14 to podobnie jak u mnie tylko ze pisac ciezko jest bo to jest strasznie zawile :)) ale nie ma sie co zalamywac i isc do przodu bo tak jak mowisz wszedzie tak jest i trzeba sobie radzic po prostu trzeba ich olewac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:20 Jasne tak właśnie robię! Jak myślisz co zta wiosną???? Przyjdzie czy nie bo ja nie wiuem czy to jeszcze długo wytrzymam.Jest mi zimno smutno.Chce słońca ciepła........ Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 11:22 snieg pada i juz mam tego dosc wczoraj jak szedlem do pracy to ledwo na oczy patrzylem jak mi prosto w twarz wialo i sypalo myslalem ze mnie... cos slyszalem ze od poniedzialku ma byc juz male ocieplenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:37 miejmy nadzieję bo inaczej to nie wiem co ze mna będzie Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 11:39 nie co bedzie tylko jak zimno to trza sie przytulic do faceta i od razu zrobi sie cieplo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:43 Jasne Ale co zrobić jak nie ma nikogo takiego Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 11:48 to trzeba znalesc ;) pewnie sie kilku kreci tylko ich nie zauwazasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:24 dzień dobry Kasiu :)))))))))))))))) pozdrowienia wczoraj dotarły? :) ja w piątek rano, czyli o 10.30 myślę czy już teraz zrobić sobie 2 kawcię czy nie? :) i generalnie zbieram siły do nauki. w niedziele egzamin.... Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:24 i do kina dzisiaj idę :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonya4 Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:25 zbieram sily aby posprzatac mieszkanie...A tak mi sie nie chceeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:35 pewnie że dotarły :) dzięki 2 kawa mówicie dobra jestem za już robię :) komu jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:39 nie pijam czegos takiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonya4 Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:43 a co pijasz rano? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:45 herbate albo nic ;) nie potrzebuje niczego zeby sie rozbudzic to wszystko jest w naszej glowie do tego nie trzeba zadnych dopalaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonya4 Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:49 a ja nie wyobrazam sobie poranka bez kawy.Czy to juz nalog? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robicie w piatek rano? 11.03.05, 10:50 no kawa zawiera kofeine wiec... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: querthin Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.dbln.cable.ntl.com 11.03.05, 10:51 Kiedys byla kawa i papieros, ale od ponad roku tylko kawa. I tak zamierzam do konca, w koncu jakis nalog musi zostac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonya4 Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:53 zdecydowanie popieram.Nie pale,prawie nie pije,zostala mi kawa.czuje sie usprawiedliwiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Co robicie w piatek rano? IP: *.alpat.net 11.03.05, 14:54 Kupę robimy na przykład...:)))) ----- nie czytam innych wypowiedzi... powtórka możliwa:) Odpowiedz Link Zgłoś