Dodaj do ulubionych

Kłyz (mjm)

14.03.05, 22:52
Czy ktoś, bez zaglądania do materiałów pomocniczych - strona serialu,
archiwum własne, powtórka - wie kto to jest Cholakowa.
Obserwuj wątek
    • corral Re: Kłyz (mjm) 14.03.05, 23:05
      to siostra Janiny Nożycorękiej
      chrzestna Ewuni

w zamierzchłych czasach ksiągowa Gazeli, w hurtowni

teraz chyba tylko pracuje w POM-ie (powolny obchód miasta) i czasem do Janiny
      zachodzi :)
      • pazury.cezara Re: Kłyz (mjm) 14.03.05, 23:09
        Jezu, nie wierzę, no wybacz, nie wierzę, że nie obyło się bez sciągi.
        • corral Re: Kłyz (mjm) 14.03.05, 23:14
          serio-serio :)
          niewiarygodnie, ale z dumą przyznaję że tak!

(jedynie nie do końca umiem się popisać jak się nazywał ten wspólnik Gazeli, co
          nielojalnym się okazał - Kozicki? Kozielski? - ten Jędrula z "Rodziny
          Zastępczej")
          • pazury.cezara Re: Kłyz (mjm) 14.03.05, 23:35
            Bo wiesz, mnie głównie zadziwiło to, czemu twórcy serialu używaja tak
            idiotycznych określeń postaci na "liscie płac". Ja dzisiaj akurat rzuciłem
            okiem, i gdyby nie nazwisko aktorki, nie miałbym pojęcia kto to Cholakowa. Nie
            mozna to napisać po ludzku, np. ciotka Ewy. Cholakowa, to mi sie jakoś kojarzy
            z przaśnymi, socjalistycznymi, filmami kryminalnymi (Cholakowa - wścibska
            sąsiadka pijaka (bo każdy pijak to złodziej), który zarąbał siekierą kadrową,
            bo wykryła jego lewe zwolnienie, czy cos w tym stylu).
          • pazury.cezara Re: Kłyz (mjm) 14.03.05, 23:45
            (jedynie nie do końca umiem się popisać jak się nazywał ten wspólnik Gazeli, co
            >
            > nielojalnym się okazał - Kozicki? Kozielski? - ten Jędrula z "Rodziny
            > Zastępczej")

Kozielski sie nazywał, ale serio? to Jędrula był?
            No, szacuneczek, nie wiem czy ty od gianniego nie jestes lepszy (tylko wiesz,
            jemu dwójka trochę śnieży).
    • tervaniemi Re: Kłyz (mjm) 15.03.05, 09:48
      Ale jaka ta ciotka wcibska! Ja bym jej dał po mordzie, jakby przyszła do mnie z
      pretensjami, że nie wie, co się u Ewuni dzieje. A gówno ją to obchodzi! Musi
      dowiadywać się wszystkiego w kolejce po mięso podczas zakupów, bo przecież cały
      Gródek aż huczy od plotek! Ja bym nie chciał tam mieszkać, nic się nie
      ukryje... Czy na polskiej prowincji rzeczywiście tak jest, ze wszyscy wszystkim
      bez wyjątku obrabiają d...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka