lahliq 15.03.05, 19:03 Zobaczyłam reklamówkę i jakbym ducha ujrzała... A tyle wątków mu poświęciliśmy. Co teraz robi? I mam wierzyć w jego wkręcenie? Naczelnej niegdyś postaci TVN? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feber Re: Sołtysik w Mamy Cię 15.03.05, 21:30 zdaje sie, ze ciagle naczelnej, a nie tylko niegdys Odpowiedz Link Zgłoś
aksiak Re: Sołtysik w Mamy Cię 15.03.05, 22:24 wlasnie mnie tez nie chce sie wierzyc w ten wkret. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Sołtysik w Mamy Cię 15.03.05, 22:47 żesz cholera, nie zdążyłam:( bardzo było debilne? Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Sołtysik w Mamy Cię 15.03.05, 23:28 bardzo, bardzo ;) hehe odcinek słaby ogólnie.wkręty cieniutkie a śmiechu więcej w studiu niż w gagu. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Sołtysik w Mamy Cię 16.03.05, 00:34 widziałam właśnie koniec, jak bigbrawer sie zaśmiewał że mu szymon wytknął talent reżyserski. i zarżał jak koń, jak tylko on potrafi. i widziałam fragment programu, co mu wyciągnęli z archiwum. tu mnie zdziwiło, że był nawet mało zakłopotany. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Sołtysik w Mamy Cię 16.03.05, 08:41 szołtysik szołmen jak zwykle,ale w zęby to mu ewidentnie gorzej;) a program nudny jak teksty papugi-jedynie numer z Gonerą był w miarę znosny,2 pozostałe-dno. a ta koleżanka szołtysika,to chociaż nie wiem jakby się starała,to nie zrobiła wrażenia osby dowcipnej i inteligentnej,a to chyba chciala udowodnić.skutek nistety mizerny. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Sołtysik w Mamy Cię 16.03.05, 09:11 ta kolezanka Soltysika to prowadzi w TVN Style (zawsze sie zastanawiam czy kaza mi to czytac stajl) taki program Miasto kobiet.... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Sołtysik w Mamy Cię 16.03.05, 09:13 niestety UPC nie oferuje TVN Stajl;) ale panna tragiczna była!no ale kto normalny by sie kolegował z szłtysikiem,to wiele tłumaczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Sołtysik w Mamy Cię 16.03.05, 09:18 ona to Miasto prowadzi z Beata Sadowska, wiec mysle, ze to tlumaczy reszte.... Odpowiedz Link Zgłoś
korniszo_on Re: Sołtysik w Mamy Cię 16.03.05, 09:35 Ja akurat lubię ją najbardziej ze wszystkich 3 prowadzących. Moim zdaniem jakieś ciepło i normalność z niej emanuje (reszta to sztywne kije). Niemniej wczoraj zrobiła takie show jakby to był program o niej a nie o Sołtysiku. Kurcze, czy go nie stać na nowe zęby? Ja w ogóle na ogół patrzeć nie mogłam tak mi te zębiska na oczy padły. A może właśnie o to im chodziło - żeby odwrócic uwagę od słabego gagu wrzucili na pierwszy plan niezdrową paszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Sołtysik w Mamy Cię 16.03.05, 13:00 koleżanka sołtysika to psiapsiółka drzyzgi i wcześniej razem cała 3 pracowała w RMFie Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Sołtysik w Mamy Cię 16.03.05, 18:10 lezka_z_posen napisała: > szołtysik szołmen jak zwykle,ale w zęby to mu ewidentnie gorzej;) Przez te zęby to ja oglądać programu nie mogłam tak się gapiłam co mu się w nie stało. Nie żeby wcześniej miał piękne, ale teraz to koszmarnie. Odpowiedz Link Zgłoś