Dodaj do ulubionych

brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dziecko

21.03.05, 12:33
sobie właśnie w gali obejrzalam zdjecia szczesliwej rodzinki pani gówniak,
a fe!
to ze pani gówniak jest jaka jest to pikuś, to ze jej mąż Mr Wysokie Czoło
jest brzydal straszny (może ma inne zalety) to też pikuś, brzydkie dziecko
też zniosę, ale te pozy, ubranka i minki to juz po prostu szczyt złego smaku,
kiczu, badziewia i czego tam jeszcze. przesłodzone jak sen pijanego
cukiernika,
Obserwuj wątek
    • moniq_c Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 12:49
      oj nioma nie czepiaj się tak z rana..
      idź lepiej do kina na "Trzeciego" zobaczysz jak Poniedziałek sobie gołe jajka o
      łódkę obija :)
      • gianni_vonsacze Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 12:50
        moniq_c napisała:

> oj nioma nie czepiaj się tak z rana..
        > idź lepiej do kina na "Trzeciego" zobaczysz jak Poniedziałek sobie gołe jajka
        o
        >
        > łódkę obija :)

znaczy marszczy freda na łajbie??
        • nioma Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 12:52
          marszczenie a obijanie to chyba dwie rozne sprawy,
          a moze ja sie myle?
          na razie nie jestem w nastroju zeby wzdychac rozkosznie
          nawet na widok poniedziałka...
          a rano to już dawno było, przynajmniej dla mnie niestety...
          wiec sie poczepiac można :)
          • gianni_vonsacze Re: moniq.. 21.03.05, 12:54
            wytłumacz może łaskawie o co chodzi z tym obijaniem jajek o łajbę, bo nie
            kąsam ;)
        • moniq_c Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 12:57
          niestety nie....

autentycznie - obija , czy przygniata - jak kto woli -w każdym bądź razie
          ukazują się te cuda malowniczo wkomponowane kiedy Tulip złazi na niższy poziom
          na swym bajeranckim yachcie po niezbyt udanej próbie puknięcia Cieleckiej (ech,
          jednak nie ma to jak ten cudowny seks z Papugą......)
          efekt taki że mnie na sam widok zabolało - chociaż nie miało co :)))))))
          • gianni_vonsacze Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 12:58
            ale to przygniata te jajka z powodu tego nieudanego aktu penetracji Cieleckiej
            czy jak?? niezły desperat..
            • moniq_c Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 13:05
              nieee no raczej jakoś tak przypadkiem się chyba w kadrze załapały :))))
              po prostu jest pokazany tyłem jak złazi goły na dół i w pewnym momencie
              pojawiają się te jego wielkanocne akcenty między nogami :)))
              tak jakby na nich usiadł a one mu z tyłu wylazły no........
          • lahliq Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 13:03
            To warto iść czy nie warto? :)
            Choć z reguły na filmy polskie do kina nie chadzam... Wolę domowe Kino Polska.
            • gianni_vonsacze Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 13:05
              moniq - recenzentką mogłabyś być - ta scena z obijaniem jajek tak mnie
              zaintrygowała, że chyba ticket nabędę ;))
              BTW - podobno to taki uwspółcześniony 'Nóż w wodzie', tyle, że akcji na wodzie
              o wiele mniej..
              • around_the_sun Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 13:10
                Jeszcze kilka słów opisu Tulipanowych jajek na yachcie i się posikam,
                poprawiliście mi humor w to zimowe południe, dzięki :))))))))
                • moniq_c Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 13:12
                  i tym sposobem odwróciliśmy uwagę od brzydkiego wątku :)
              • moniq_c Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 13:10
                myślę że ta scena przejdzie do historii :))

no skojarzeń na początku może trochę być - ale później się przesiadają do
                złotego lexusa i się robi film drogi :)

• gianni_vonsacze Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 13:13
                  Tulipan to w ogóle ekshibicjonista na maxa jest :) Kiedyś ktoś pisał, że w
                  jakiejś sztuce w teatrze gra 'na waleta' i obnosi się nie tylko z jajkami ale i
                  z całym sprzętem (swoją drogą, ciekawe jak zapanować np. nad nieoczekiwaną
                  erekcją podczas grania w spektaklu, heh). Tutaj z kolei 'scena która przejdzie
                  do historii' z obijaniem jajek... A w MJM taka ozaza spokoju :)
                  • moniq_c Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 13:17
                    Czekaj czekaj.... nie wiadomo co on w tej Zelandii robi :))))
                  • around_the_sun Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 13:19
                    Jak zdjął czerwoną koszulę to już było hardcorowo, ba, nawet kiedy jej nie
                    zdejmował. A co dopiero jakby po chacie Papugi z gołymi jajkami latał!! :)
                  • xemxija Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 13:20
                    gianni_vonsacze napisał:
                    A w MJM taka ozaza spokoju :)

jakbys nagminnie chochlowal hierbate cynamonowa prosto z wozka to tez bys oaza
                    spokoju byl;)
                  • nioma Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 13:25
                    to chyba w Hamlecie się prezentował w całej okazałości o ile mnie moja zawodna
                    pamięc nie myli,
                    ciekawe tak na marginesie czy ma sie czym pochwalic...
              • m_jak_maruda Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 22.03.05, 10:23
                BTW - podobno to taki uwspółcześniony 'Nóż w wodzie', tyle, że akcji na wodzie
                > o wiele mniej..
                >
                Rane, jak wspomniałeś o "Nożu w wodzie", to stanęła mi przed oczami scena z
                nożem między palcami, a w tym wypadku między nogami.
            • moniq_c Re: 21.03.05, 13:26
              sama nie wiem........of kors dla tej sceny nawet trzeba :)
              jest kilka momentów do niezłego śmiechu,fajnych tekstów, no i Kondrat świetny

a żeby było śmieszniej - byłam na tym z kumplem kompletnie nieucywilizowanym w
              kwestiach serialowych -no i na moje pytanie kogo mu ten gość przypomina
              dyskretnym szeptem na pół sali udzielił jedynej słusznej odpowiedzi
              DO TULIPANA !!!!!!! :)
    • lahliq Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 13:39
      Ale:
      - mężczyzna piękny być nie musi
      - w Galivivach tylko takie upozowane zdjecia są... Przesłodzone i nieziemskie.

Złym smakiem jest w ogóle pokazywanie się i pozowanie w tego typu pisemkach.
      • romana_polka Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 13:46
        Przyznaję się do nabycia Gali (Edytka zareklamowała u Powiatowego więc teraz sie nie mogłam oprzec).Na razie tylko szybko obejrzałam obrazki szczęśliwej rodziny i wiem, że nie powinnam tak pisac bo wszystkie dzieci są nasze,ale dziecko Górniak jest bardzo brzydkie, bo bardzo podobne do brzydkiego ojca.
        • nioma Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 13:51
          mi bylo szkoda pieniazkow,
          wystarczy wklepac
          www.gala.pl
          i tez wszystko jest.
          • romana_polka Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 14:05
            nioma napisała:

> mi bylo szkoda pieniazkow,
            > wystarczy wklepac
            > www.gala.pl
            > i tez wszystko jest.

niby tak,ale tak mam niestety, że nie lubię czytac gazet w necie,a 5 zeta raz na rok to nie majątek
        • sikor_ka Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 13:53
          Skoro taki poczwarek to ma szansę na etacik w MjM.
      • moniq_c Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 14:03
        ej..... nie jestem i nigdy nie byłam jeszcze fanką małych dzieci i takich tam -
        ale co Wy od tego dzieciaka chcecie?? dziecko jak dziecko-normalne przecież,
        nie zauważyłam żeby jakieś dziwne czy brzydkie ...
        • romana_polka Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 14:08
          a ja lubię dzieci i nawet córka Ewy z MjM nie wydaje mi sie brzydka (było wiele takich opinii na forum), ale dziecko Górniakowej ma czoło i oczy tatusia, który jak dla mnie jest okropny. jedyny plus, że pan Krupa może byc pewien ojcostwa ;)
          • moniq_c Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 14:20
            eeee to ja się chyba naprawdę nie znam -dziecko Ewci faktycznie nie teges, ale
            mały Krupa jedyne brzydkie co ma jak dla mnie to imię i tatę...
            dzieciak całkiem ok nawet bym rzekła
            • sikor_ka Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 14:25
              To Allan Krupa nadali? nijak mi nie pasuje.
              Pilcha Edzia nie czytała chyba.
            • mallina Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 14:45
              prawde mowiac to dosyc niemilo sie czyta o "brzydkim dziecku" itd
              dla matki zawsze najladniejsze i ukochane, jak czytam te komentarze to wcale sie
              nie dziwie ze Gorniakowa nie chciala sie dzieciakiem pochwalic, bo co to za
              przyjemnosc czytac potem, ze "brzydki, wysokie czolo, nieladny" i inne w tym
              sensie okreslenia
              komentowanie samej Edyty Gorniak to juz inna bajka - to ryzyko wliczone w jej
              zawod ( bolesne ale prawdziwe )

pewnie wszystkie osoby piszace tutaj o brzydocie dziecka Gorniak mialy sliczne
              bobasy lub tez zakladaja z gory ze takie miec beda;-)?

a nawet jesli dzieciak nie jest ujmujacy to co z tego?najwazniejsze ze jest
              wazny dla rodzicow..a moze jak podrosnie to wyladnieje?
              dla mnie jak dla Moniq - dzieciak ok, od Ewci tez:-)
              • xemxija Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 15:42
                ja nie widzialam tych zdjec, ale tez uwazam,, ze taki maluch (jakby nie
                wygladal) nie zasluguje na tak ostre oceny. Zniesmaczylo mnie to, poniekad.
              • moniq_c Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 16:04
                mallina napisała:

a nawet jesli dzieciak nie jest ujmujacy to co z tego?najwazniejsze ze jest
                > wazny dla rodzicow..a moze jak podrosnie to wyladnieje?
                > dla mnie jak dla Moniq - dzieciak ok, od Ewci tez:-)
                >
                uuuch dzięx mallina za poparcie - tak mi się jakoś szkoda tej Edzi zrobiło -no
                nikomu bym nie powiedziała że ma szpetne dziecko-zwłaszcza jak nawet takie nie
                jest...
                qrde mam jakieś ludzkie uczucia pod tą stertą złośliwości :)))
                właśnie mi kumpel piękną rzecz podesłał:
                "Każda złośliwość, byle nie złośliwość kobiety. (...)
                Nie ma jadu nad jad węża i nie ma gniewu nad gniew kobiety.
                Wolałbym mieszkać z lwem i smokiem, niż mieszkać ze złą kobietą" (Syr 25,
                13.15n).
                "Bo z szaty wychodzi mól, a z kobiety złośliwość kobieca. (42,14)."
    • lilith76 Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 16:22
      jej uroda, męża jej uroda, dziecka jej uroda, to jej problem. idiotyczne jest
      takie czepianie się. podaj Galę do sądu...
      • blubelle Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 17:23
        też musze zaprotestować, mały Alanek fajny jest! Dziecko jak dziecko, nie
        zasłużyło sobie na takie opinie...A Edzia, cóż zrobiła się pulchniutka jak
        pączuszek...
    • karol113 Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 18:34
      Nie lubię tej histerczyki Górniak, ale proszę o więcej kultury. Mnie najbardziej
      dobija jej kaleczenie języków obcych, które mam nieszczęście znać.
      • pitipel Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 19:23
        Kiedy wiesz co, karol? Kultura wysiada, jak się widzi takie sztuki...
        Dzieciak koszmarny, krupa denny, gówniak beznadziejna.
        Weszłam na www.gala.pl i przeżyłam traumę. Ludzie, nie róbcie tego - wierzcie
        na słowo - to jest dno!
    • wieslawa-siemiankowska Re: Edzia tego za darmo nie zrobiła 21.03.05, 19:39
      Ciekawe czy redakcja Gali zapłaciła jej te 450 tys za dzieciaka, bo taka
      przynajmniej była stawka rok temu.
      • around_the_sun Re: Edzia tego za darmo nie zrobiła 21.03.05, 19:53
        Że co??? poważnie??? to człowiek nie wie na jakim świecie żyje.
      • sikor_ka Re: Edzia tego za darmo nie zrobiła 21.03.05, 20:03
        Wiesia nie przesadziłaś ???
        • wieslawa-siemiankowska Re: Edzia tego za darmo nie zrobiła 21.03.05, 20:06
          Nie, nie przesadziłam, Górniak chciała 450 tys za - tzw pakiet- ciąża, poród,
          dziecko.
          • sikor_ka Re: Edzia tego za darmo nie zrobiła 21.03.05, 20:13
            A gdzie bzykanie.Edzia w pakiecie nie ujęła?
    • szkoda_na_to_czasu stłumiona potrzeba macierzyństwa 21.03.05, 21:06
      Ej ty Nioma, weź ty , fundnij sobie własne dziecko, przestaniesz sie ekscytowac
      cudzymi i wmawiać sama sobie jakie to są paskudne. Jak się już ma własne
      doświadczenia w tej dziedzinie, nie patrzy się na noworodka z obrzydzeniem,
      tylko z rozczuleniem. Pozy, ubranka i minki tez jeszcze przed tobą, mam
      nadzieję.
      • aankaa Re: stłumiona potrzeba macierzyństwa 21.03.05, 21:31
        szkoda_na_to_czasu napisała:

> Ej ty Nioma, weź ty , fundnij sobie własne dziecko, przestaniesz sie
        ekscytowac
        >
        > cudzymi i wmawiać sama sobie jakie to są paskudne. Jak się już ma własne
        > doświadczenia w tej dziedzinie, nie patrzy się na noworodka z obrzydzeniem,
        > tylko z rozczuleniem.

nooo, bez przesady
        własne też bywa paskudne

a już "z rozczuleniem" na noworodka to lekkie przegięcie
    • miszkamyki Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 21:12
      Edzi G. po prostu nie trawie i to nie od niedawna ale od poczatku jej tak zwanej kariery, ale do dzieciaka nic nie mam. Do zdjec moze troche za bardzo go ulizali, ale wyglada na slodkiego malca szczegolnie na tym 'usmiechnietym' zdjeciu

chociaz ja kurna dzieci tez nie lubie :/
      • miszkamyki Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 21.03.05, 21:14
        a tak w ogole to zal mi tego malca
        jeszcze nie wie jak bardzo ma przesrane ;)
        z jednej strony niezrownowazona matka, z drugiej wataha dziennikarskich hien :/
    • 18lipiec Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 22.03.05, 07:51
      Taaa,wszystko co jest pokazywane w Gali jest lekko przesłodzone.Każdy wywiad po
      kolei.
      Co do Górniakowej. Widziałam wiele brzydszych osób niż Pan Darek Krupa, wiele
      brzydszych dzieci niż Allan Krupa.
      Proponuję również spojrzeć w lustro!
      • ikarr Darek Krupa.... 22.03.05, 09:08
        Widziałam kiedyś w programie UWAGA, jak Darek Krupa odpowiadał dziennikarce
        TVN, dlaczego Edyta nie będzie rozmawiać z telewizją i powiem Wam, że to jest
        bardzo na poziomie facet, spokojny, zrównoważony, zdecydowany, choć nie
        arogancki. Bardzo mnie ujął i myślę, że Edyta świetnie się przy nim czuje, daje
        jej poczucie bezpieczeństwa i na pewno jest dojrzały emocjonalnie, a więc nie
        ma co pisać, że wygląda tak czy tak. To jest w ogóle nieważne, sami mamy różne
        mankamenty, więc dajmy spokój tej kobiecie i jej rodzinie.
        • wrocek71 Re: Darek Krupa.... 22.03.05, 09:24
          No trochę pojechaliście, zobaczyłem te zdjęcia w necie, i uważam, że ten
          Allanek jest całkiem fajny. Nie znam się moze za bardzo na dzieciach, ale
          wydaje mi się, że to ładny chłopczyk jest.
          • kasikk2 Re: Darek Krupa.... 22.03.05, 09:29
            Ej no bez przesady. Tytuł tego wątku aż bije ordynarnością...
            Niech sobie każdy myśli co chce oczywista , ale ja uważam że co jak co ,ale
            urody Edycie i jej synkowi nie brakuje. ( celowo nie dodałam :" i mężowi.." ,
            bo to po prostu nie mój typ) .
            Zresztą , uroda rzecz względna...
    • marlena.marlena Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 22.03.05, 09:31
      Ta cała nioma,to ma chyba jakiś uraz z dzieciństwa.Pewnie rodzice jej
      powtarzali,że jest wyjątkowo paskudna i teraz wszędzie widzi brzydkie
      dzieci.Już na TV zanim nadszedł ottek,wyśmiewała i kpiła z dziecka Ewyz MjM.Na
      szczęście odpowiednio ją potraktowano o powiedziano kilka dobitnych słów.Jesteś
      żenująca i wyjątkowo wredna,niomo.
    • ed261 Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 22.03.05, 09:55
      Uważam ,że ta cała nagonka to lekka przesada...po co się tak nakręcacie???
      każdy może wyrażać swoje opinie, ale dlaczego tak ordynarnie??? Myślę, że
      nikomu z Was nie było by miło czytając takie rzeczy o swoim dziecku. Dla
      rodziców każde dziecko jest najpiękniejsze i najukochańsze. Ciekawe jak byście
      komentowali dziecko "osoby publicznej", które np. nie posiada rąk, lub ma
      wodogołwie?? myślę,że Wasza fantazyjna inteligencja podpowiedziała by Wam
      Drodzy Forumowicze wiele epitetów.Życzę Wam pięknych i przede wszystkim
      zdrowych dzieci... no i tego żeby nikomu się nie zdarzyło,że ktoś nad wózkiem
      Waszego dziecka będzie pluł jadem. Pozdrawiam
      • seseczka wylazło tutaj buractwo niektórych osób 22.03.05, 10:35
        nie jestem fanka Edzi, ale uważam ,że szacunek się ludziom nalezy. to jest ich
        życie, ich dziecko (śliczny maluszek) a wy jak to złośliwi polacy -
        dopierdolić, że tylko się komus przyjemnie nie zrobiło. żal mi was.
    • santa_esmeralda Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 22.03.05, 11:23
      eh nioma, przesadzasz trochę.
      nastawiłam się na jakiegoś kosmitę, a ten Alan to wcale nie taki brzydki dzieciak, IMHO w typie niemieckiego malca przedwojennego :-) ale to może kwestia stylizacji
      spoko mógłby gerberki reklamować ;-)
      • humprey_bogart Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 22.03.05, 11:39
        ładne zdjęcia, słodki maluszek, Edzia wygląda dobrze pomimo, że przytyło się
        jej, może szkoda, że mały nie ma kolorystyki po niej ale na to nikt nie ma
        wpływu.
        • miroslawa_potrzeba Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 22.03.05, 18:21
          podoba wam sie imie allan? bo mnie wcale, jest tyle fajnych imion, ale do licha allan??
          • xemxija Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 22.03.05, 18:26
            no co? Allan Krupa to przeciez brzmi prawie tak jak Alain Delon, eh?
            • sikor_ka Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 22.03.05, 18:31
              dobre, Holiłudem pachnie.
    • danik1 Re: brzydka Edyta, brzydki Krupa, brzydkie dzieck 22.03.05, 22:45
      nioma napisała:

ale te pozy, ubranka i minki to juz po prostu szczyt złego smaku,
      > kiczu, badziewia i czego tam jeszcze. przesłodzone jak sen pijanego
      > cukiernika,

Oto cytat odpowiadajacy na komentarze tego typu, byc moze wlasnie Twoj z ktorym
      calkowicie sie zgadzam:" a komentarz na temat strojenia min i ubioru ???? to
      sie nazywa "pozowanie do zdjec" tlumoku!"
    • mamciama BRZYDKI POST!!!!!!! 23.03.05, 14:57
      Edyta mnie ani grzeje ani chłodzi ale tego typu posty są nie na miejscu!
      Aż dziw bierze, ze tyle osób ma czas i ochotę na wypowiadanie się na ten temat!
      Żeczywiście to straszne być osobą publiczną i zbierać niepochlebne opinie...
      Kto jest wrażliwym człowiekem nie może tego wytrzymać i wcale mu się nie dziwię.
      • invicta1 Re: BRZYDKI POST!!!!!!! 23.03.05, 15:04
        skądeś się urwała mamciamamamamama?
        • humprey_bogart Re: BRZYDKI POST!!!!!!! 23.03.05, 15:05
          z procesji zapewne...
      • romana_polka Re: BRZYDKI POST!!!!!!! 23.03.05, 15:10
        Dlaczego nie na miejscu? Edzia wystawiajac swoje dziecko na oczy milionów powinna się spodziewac, że niektórzy powiedzą,że jest brzydkie.Dla mnie szczytem obrzydliwości jest sprzedawanie zdjęc swojego dziecka do Gali/Vivy za ciężką kasę lub dla promocji swojego wizerunku.Pewnie zdarzają sie "gwiazdy" tak szczęśliwe po urodzeniu dziecka,że chcą go pokazac całemu światu ale myślę że to mniejszośc. O wiele bardziej naturalnym zachowaniem jest chęc chronienia dziecka przed wścibskimi.A biedna zaszczuta przez media Górniak znowu wywla w gazetach swoje życie rodzinne. Jakby to było wszystko co może ludziom zaoferowac.O wiele więcej szacunku mam do ludzi, którzy odrzucają propozycje sesji z dziecmi.A posty na forum na pewno małemu Alankowi nie zaszkodzą. Zachowanie rodziców może i to bardzo.

Nie popieram pisania o dzieciach w sposób pełen jadu i nienawiści, natomiast nie widzę nic złego w napisaniu, ze dzieciak jest brzydki.Nigdy nie zdarzyło się wam powiedziec tak o dziecku sąsiada czy znajomego? To tylko opinia a nie obelga.
        • wrocek71 Re: BRZYDKI POST!!!!!!! 23.03.05, 18:45
          Może i zdarzyło, ale jeśli chodzi o mnie to nie za często, bo mam wrażenie, że
          takie małe dzieci się tak szybko zmieniają, że brzydalek za pół roku okazuje
          się być superowym dzieciakiem i odwrotnie. Ale to na marginesie. Ale już
          napewno nie zdarzyło mi się, mówić źle o dziecku, tak żeby słyszeli to ci
          znajomi czy sąsiedzi. A Ty Romciu jesteś przecież inteligentną kobietą, czyż
          nie?:)i doskonale wiesz, że Twoją opinię może przecZytać Górniak, jej mąż albo
          ktoś z ich rodziny. A mówienie czy pisanie o brzydocie dziecka jest naprawdę
          waleniem w czuły punkt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka