22.03.05, 12:49
czy ktoś z was spędza święta sam?
Obserwuj wątek
    • northumberland Re: święta 22.03.05, 12:53
      yhy
      • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 12:55
        a to witaj w klubie :]
        • Gość: ksenia Re: święta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:14
          tak- sama, ide do lasu na długi i szybki spacer.
          • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 13:21
            hmmm, może to i dobry pomysł
            • Gość: ksenia Re: święta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:32
              a moze sie ze mna zabierzesz do tego lasu- jestem z w-wy.
              W lesie jest dużo ludzi - niekoniecznie sami , bo i z rodzinami.
              Sa tez tacy jak ja . Czasami zaczepiam panie na pogaduchy.
              jedne chca inne nie chca. Tak bylo w swieta Bozego Narodzenia.
              • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 14:40
                o nie, widok rodzinek przyprawia mnie o mdłości
                ale dzięki za zaproszenie :]
                • Gość: ksenia Re: święta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:45
                  rodzinki, rodzinkami, a samotnych tez sporo i alejek równiez.
                  Mozna spacerowac w tłumie, ale mozna też samotnie w bocznych alejkach.
                  Wesołych, spokojnych swiat zycze....mimo wszystko.
                  Mnie juz "dołki przedswiateczne " łapia i ten ostry spacer to terapia....
                  • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 15:05
                    e tam, jakie dołki, kup sobie dobrą książkę :]
    • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 15:17
      a ja zaniosę święconkę, upiekę ciasto, zrobię parę smakołyków i będzie git :))))
    • Gość: ksenia Re: święta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 15:18
      dowiedziałam sie , że mam w tym lesie przytulic sie przez 15 min do brzozy
      to naładuje akumulatory w spora dawke energii.
      • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 15:19
        a kto ci to powiedział?
      • Gość: ksenia Re: święta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 15:20
        tez przygotuje swiecone, upieke karpatke oraz troche potraw wielkanocnych
        przywiezionych z rodzinnej wielkopolski.
        • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 15:21
          zapodaj jakiś przepis ;)
        • Gość: krysta_w-wa Re: święta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 15:23
          Brzoza , to drzewo zycia....Wiedziałam o tym juz dawno. Jesli boli głowa
          przytylenie do brzozy pomaga.
          • northumberland Re: święta 22.03.05, 15:25
            to prawda... ja raz tak usnalem... obudzilo mnie dzicze malenstwo w
            towarzystwie swej dziczej mamy.. a bylo to pod Krakowem...
          • Gość: ksenia Re: święta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 15:25
            ja robie sos chrzanowy- tak jak beszamel. Ten sos na zimmo jest dobry do miesa,
            wędlin i jajek
            • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 15:27
              niestety beszamel zawsze wychodzi mi za gęsty :/
              a może w tym roku wyjątkowo pomaluję pisanki? hmmmm
              • Gość: ksenia Re: święta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 15:32
                on ma być gesty z dużą iloscią chrzanu i na zimno.
                Pisanki ---jajka ugotuj na kolorowo i wydrap wzory- żeletka , albo innym ostrym
                szpikulcem.
                A poza tym co bedziesz w swieta robiła- jaki masz sposób na ich spedzenie????
                • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 15:36
                  generalnie jeszcze nie wiem
                  może skuszę się na jakiś spacer
                  napewno muszę nadgonić zaległości w nauce :/
                  poczytam jakąś dobrą książkę
                  obiecuję nie wchodzić na net :]
                  .......
                  no i może na chwilkę do rodziki :/
    • Gość: bebe Re: święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 18:39
      a ja mam nieco inaczej, niz Ty...
      swiat nie bede spedzal sam - choc wolalbym.
      ale nie wszystko w tym popieprzonym zyciu jest proste - choc oczywiscie gdybym napisal dokladnie dlaczego nie spedzam ich sam, a dlaczego wolalbym spedzac sam - to znalazloby sie mnostwo "doradcow", ktorzy mowiliby, jak banalnie prosto jest dokonac pewnych zmian w zyciu...
      tyle, ze najlatwiej jest radzic wtedy, gdy sami nie znajdujemy sie w tej czy innej sytuacji..
      z boku wszystko jest proste/

i widzisz - jedni sa sami a chceliby byc z kims..
      a inni sa z kims - a chcieliby byc sami...
      proza zycia/
      • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 21:09
        hmmmmm chyba trochę przeinterpretowałeś - ja nigdzie nie napisałam, że
        wolałabym ich nie spędzać sama, wręcz przeciwnie - cieszę się, że tak będzie :)
        a co do tego, ze ty wolałbyś sam - no cóż nie będę się bawić w, jak to
        nazwałeś, doradców - powiem tylko, że to twój wybór i tyle
        • Gość: bebe Re: święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 21:25
          nie calkiem zrozumialas...
          ja nie tyle odpowiedzialem na to, co Ty napisalas - a raczej Twoj post nasunal mi wlasna refleksje.
          i tyle.
          a to, ze to moj wybor - temu nie da sie zaprzeczyc.
          lecz wbrew pozorom nie zawsze czlowiek ma mozliwosc wyboru w zyciu - niekiedy jest tylko jedna mozliwosc.
          a "pracuje" nad znalezieniem innej opcji...

a co do twoich swiat - jesli cieszysz sie, ze takie beda - to i ja sie ciesze, ze Ty sie cieszysz...;)
          • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 21:27
            do niedawna też myślałam, że cżłowiek nie zawsze ma możliwość wyboru, ale to
            nieprawda, ZAWSZE ma, to tylko my sami sobie zamykamy drogę do dokonania
            wyboru... pytanie tylko dlaczego? ale to już każdy musi sobie sam na to
            odpowiedzieć
            więc może spraw żebyś i ty mógł się cieszyć...
            • albercik7 Re: święta 22.03.05, 21:31
              zapraszam wszystkich do mnie , tylko zarlo zabrac ze soba i dobre ciasta bo
              lubie a i na spacer mozemy sie wybrac bo lasu nie brakuje. pozdrawiam
              • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 21:34
                hehehe musiałbyś jakąś ciężarówkę zamówić na to żarło :]
                a i jakieś klatki coby nas z daleka od siebie trzymać bo inaczej byśmy się
                pożarli :P
                • albercik7 Re: święta 22.03.05, 21:37
                  moja droga co do ciezarowki to nie ma problemu bo mykam Tirkiem , tak wiec
                  transport jest zalatwiony.mysle ze dalibysmy sobie rade i nic nikomu by sie nie
                  stalo, tak wiec zapraszam
                  • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 21:38
                    hahaha przyślij szofera, może się skuszę :P
                    • albercik7 Re: święta 22.03.05, 21:41
                      tak sie sklada ze moim Manikiem pomykam tylko ja , gdzie mam przyjechac?
                      • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 21:43
                        ulica błotna numer zachlapany :]
                        no i pamiętaj, że biorę ze sobą ciocię jadzię, wujka kazia, babcię zosię,
                        sąsiada z dołu no i sąsiadkę z naprzeciwka :]
                        • albercik7 Re: święta 22.03.05, 21:45
                          no to moze pozycze autobus ?
                          • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 21:45
                            autobus? a to wezmę jeszcze z pół wsi :]
                            • albercik7 Re: święta 22.03.05, 21:51
                              no to dawaj namiary na ta wies .
                              • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 21:51
                                przecież juz dałam :]
                                • albercik7 Re: święta 22.03.05, 21:54
                                  no tak zapomnialem,a pies tez jedzie bo musze tesciowa zaszczepic zeby go nie
                                  pogryzla
                                  • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 21:56
                                    u mnie na wsi weterynarza nie ma :] wiesz - taka dziura zabita dechami :]
                                    • albercik7 Re: święta 22.03.05, 22:02
                                      nie ma problemu ,ale to nie warszawka
                                      • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 22:03
                                        wieś to wieś nieważne czy warszawka czy nie :]
                                        • albercik7 Re: święta 22.03.05, 22:07
                                          ale wies wsi nie rowna . widze ze lubimy cyferke 7
                                          • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 22:09
                                            wiele rzeczy lubimy :]
                                            • albercik7 Re: święta 22.03.05, 22:11
                                              widze ze robi sie interesujaco, mianowicie co jeszcze nas laczy , bo cyferka 7
                                              to troche malo
                                              • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 22:12
                                                nie widzę tu nic interesującego :]
                                                • albercik7 Re: święta 22.03.05, 22:14
                                                  mianowicie w czym?
                                                  • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 22:14
                                                    we wszystkim :]
                                                  • albercik7 Re: święta 22.03.05, 22:17
                                                    jestes zlosliwa ale czy piekna?
                                                  • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 22:17
                                                    buhahahahahahahahahahahaha
                                                    aż monitor oplułam :]
                                                  • albercik7 Re: święta 22.03.05, 22:24
                                                    szkoda monitora. samotnosc to straszna rzecz, szkoda mi Ciebie
                                                  • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 22:25
                                                    hahahahahaha zachowaj litość dla biednych dzieci :]
                                                  • albercik7 Re: święta 22.03.05, 22:29
                                                    to nie litosc to wspolczucie. pozdrawiam serdecznie i dobrej nocy zycze i mysle
                                                    ze jutro poklikamy
                                                  • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 22:31
                                                    nie myśl tyle bo osiwiejesz :]
                                                  • albercik7 Re: święta 22.03.05, 22:35
                                                    zlosliwa bestia ale inteligentna .
                                                  • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 22:38
                                                    hahaha to komplement? zaraz się chyba uniosę kilka centymetrów nad ziemię :]
                                                  • albercik7 Re: święta 22.03.05, 22:45
                                                    no a co myslalas ze to zart, widze ze musisz miec ostatnie zdanie , tak sie
                                                    sklada ze ja tez
                                                  • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 22:46
                                                    hahaha no to sobie posiedzimy dzisiaj :]
                                                  • albercik7 Re: święta 22.03.05, 22:52
                                                    no to posiedzimy , ja mam wolne dopiero po swietach wyruszam do francji, moze
                                                    masz ochote na wycieczke ?
                                                  • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 22:52
                                                    jak będę miała to sobie ją sama zorganizuję :]
                                                  • albercik7 Re: święta 22.03.05, 22:59
                                                    dobrze to napisalas jak bede miala , a bedziesz? a moze hiszpania, belgia ,
                                                    holandia , wegry , niemcy , norwegia ,dania itd bo ja tam bylem a TY?
                                                  • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 23:00
                                                    na podróże zawsze będę mieć ochotę :]
                                                    miejsce docelowe wybiorę gdy na to przyjdzie czas :]
                                                  • albercik7 Re: święta 22.03.05, 23:03
                                                    no to poczekam ,a jestem cierpliwy
                                                  • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 23:05
                                                    czekaj czekaj, tylko kup sobie encyklopedię w dwunastu tomach coby umilić sobie
                                                    to oczekiwanie czytaniem :]
                                                    a tymczasem dobranoc, jasieczek i kołderka wzywają :]
                                                    PAPA
                                                  • albercik7 Re: święta 22.03.05, 23:10
                                                    pekasz no tak silne to jestescie ale tylko w necie i piekne . dobranoc pa
            • Gość: bebe Re: święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:55
              i w koncu dobrze mnie zrozumialas...jak i ja Ciebie.
              i tak, jak napisalem, "pracuje" nad tym, bym tez mogl sie cieszyc...
              tym bardziej, ze jedna z rzeczy, ktorych nigdy nie zaakceptowalem w zyciu, to robienie dobrej miny do zlej gry/
              lecz na ten temat moglibysmy rozmawiac jeszcze dlugooooo.... a prawdopodobnie i tak nie zamknelibysmy tematu...;)
              milych snow....inteligentna bestio...;)... jak ktos inny Cie tu "okreslil"...;)
              • agnesea77 Re: święta 22.03.05, 22:59
                czasem łatwiej się rozmawia z obcym niż z bliskim (doświadczenie)
                również miłych snów
                i nie kopiuj czyichś odczuć, zdobądź się na wyrażenie swojego zdania :]
    • agnesea77 Re: święta 23.03.05, 15:46
      a dziś kupiłam zajączka z lukru :]
      nie baranka tylko zajączka :]
      • albercik7 Re: święta 23.03.05, 16:12
        witam no to super
        • agnesea77 Re: święta 23.03.05, 16:20
          :P
          • albercik7 Re: święta 23.03.05, 20:34
            W(-:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka